Kızlar bi konuda kararsız kaldım ben yaaa
Yardım ediniz litfenn
Maşa almayı düşünüyrum fiyat çıkartıcam ancak hem kalın en kalınlardan 32mm liklerden hemde en incesinden 13 mm liklerden alsam mı ??
Yani 2 tane maşa ?
Veya en kalınından mı alsam malum saçlar uzun
Ne dersiniz yoksa ortamı alim
hiç karar veremedimmm
bileğim seneler evel cıkmıstı sanırım yer ettı kendıne bılegımı bukunce cevız buyuklugunde bı sıslık olusuyosalıdan berı cekıyorum yarın gidicem doktora bakalım inşallah bi sıkıntı yoktur
Çok tesekkur ederııızz yagmurumm
yagmurcuk sende pek dogru tahmin edemedin ki bu arada kurbandan sonra ada günü yapcaz sende gelceksin gelmeyeni bulur denize dökerm ona göre elbet yağmursuz günler olcak ve hepimiz 1 gün ayrırsak süper olur
Nazın eli kötü o halde sınava bile girdi yagmurcuk yazdı kız buralara bak alınganlıgım tuttu he
Ececim canım hosgeldn
bileğim seneler evel cıkmıstı sanırım yer ettı kendıne bılegımı bukunce cevız buyuklugunde bı sıslık olusuyosalıdan berı cekıyorum yarın gidicem doktora bakalım inşallah bi sıkıntı yoktur
Çok tesekkur ederııızz yagmurumm
bende hem maşa var hem de düzleştirici.
ama sonradan fark ettim ki maşa gerçekten gereksiz, ben düzleştirici ile de aynı dalgaları yapmayı başarıyormuşum.
ama aslına bakarsan ikisini de kullanmıyorum, kendi enteresan saçlarımla geziniyorum.
düzleştiriciyle çalıştın mı hiç?
canm nasıl etmedım soldaki sen dedım sağdaki naz nili zaten az cok resmıvar gördük alala tereddüt ettm ama ynede bildim yaa
anlamadım bana deıgını gizemcim ya kızdınmı anlmadım?
ama ama ben kızmam ki şaka takıldım sana yağmurcum
kızlaaar fotoları attınızmı ???
birkaç sayfa arkada resimcikler
bendeki düzlestrci braun iyonlu geçen eylülde aldım ve 1 senedir kahküllerm hariç komple düzletsrci yapmadım
Phılıps keratinli düzlestrci çıkarmıs reklamlarda gördüm ama pek güvenmyorm phılıps düzletrcm vardı 3 sene kullandım elimde patladı bom yani zaten 1 senedr o yüden düzlestrcyi bıraktım
slm şekerler görünce yazayım dedim. ben de 4 5 ay önce remington saç düzleştiricisi ile maşa aldım. kampanyadaydı. çok memnunum ikisinden de. ama üstü çok ısınıyor diye şikayetçiydim. geçenlerde kuaföre gittim mera ettim onunkisi nasıl diye. aman allahım ne göreyim (hatta hissedeyim , elim yandı) meğer hepsi ısınıyormuş :O
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?