'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

bende hem maşa var hem de düzleştirici.
ama sonradan fark ettim ki maşa gerçekten gereksiz, ben düzleştirici ile de aynı dalgaları yapmayı başarıyormuşum.
ama aslına bakarsan ikisini de kullanmıyorum, kendi enteresan saçlarımla geziniyorum.

düzleştiriciyle çalıştın mı hiç?

çok geçmiş olsun,bi gidip göster yaa neden oluyor acaba?

ihmal etme

cemrecim 2 tane uç noktada maşa almaya gerek yok 25 mm al yeter yanİ saçlar resmde ince gibiydi mesela benim gür saçlarm ben minik almam ama 25 mm en ortası 2 maşaya lüzüm yok alcaksan böyle bişiy al

canm nasıl etmedım soldaki sen dedım sağdaki naz nili zaten az cok resmıvar gördük alala tereddüt ettm ama ynede bildim yaa
anlamadım bana deıgını gizemcim ya kızdınmı anlmadım?

Saçlarım uzun oldugu için diplerden dalga yapamıyorum sadece önleri dalga yapabiliyorum cnm.

Gizemcim 25mm lik evde var kullanıyorum ama çok ince oluyo canım ya.

Önümüzdeki hafta

2sini alıcam braun EC2 saç maşası ve philips sonic XL düzleştirici bunlarda karar kıldım ne iyosunuz kızlar ??

canm nasıl etmedım soldaki sen dedım sağdaki naz nili zaten az cok resmıvar gördük alala tereddüt ettm ama ynede bildim yaa
anlamadım bana deıgını gizemcim ya kızdınmı anlmadım?

benım ıcın alındı sanırım bılegımı solemıstım evelden gormemısın bebişiimm ondan dedi sanıyorum

ama ama ben kızmam ki şaka takıldım sana yağmurcum

eheheheheheh sen alınganlık yapıyon ya bir kez rolleri degstk yerim seni keske sende olaydın

Son düzenleme:
bendeki düzlestrci braun iyonlu geçen eylülde aldım ve 1 senedir kahküllerm hariç komple düzletsrci yapmadım

Phılıps keratinli düzlestrci çıkarmıs reklamlarda gördüm ama pek güvenmyorm phılıps düzletrcm vardı 3 sene kullandım elimde patladı bom yani zaten 1 senedr o yüden düzlestrcyi bıraktım

Philipste tanıdıgım herkes kullanıyo geniş plakalı istiyorum inceyle yapamıyorum ben ama bilmiyorum canım biraz daha araştırım ben

cemrecim benimde tandıklarım hep phılıps alıyorm ama işte patladı maleseff

Bu arada bana yardım edermsn mink 610 model nasıl benekli siyah var ekranda onun fuşyasını sipars etsemmi telden gryorum ekleyemedm buraya

slm şekerler görünce yazayım dedim. ben de 4 5 ay önce remington saç düzleştiricisi ile maşa aldım. kampanyadaydı. çok memnunum ikisinden de. ama üstü çok ısınıyor diye şikayetçiydim. geçenlerde kuaföre gittim mera ettim onunkisi nasıl diye. aman allahım ne göreyim (hatta hissedeyim , elim yandı) meğer hepsi ısınıyormuş :O

remington bende almıstım ama 4-5 yıl oldu artık eskisi gibi yapmıyorr yaa bende alcam ama ben artık düzleştirmiyorum ya ölece cıkıyrum

Kızlar hepsi burada da 1 mikrofiber yorgan + 2 silikon yastık (marvella home) sınırlı stokta 49.91 TL Sahsen ben haftaya düşünüyorum çünkü yorumları okudum herkes çok memnun misafir için almayı düşünüyorummm böyle bir fırsat birdaha çıkmaya bilir sanırım böylece yeminimi bozmuş oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…