'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

resimler bu kadar mı yaf hepsiii:26:
kapalı olan bence berfinn :S
kimler katıldı ki tahmin etseydik yada siz yazın isimlerinizi yaff

berfın tahmını dogru yagmurum gizem ben ve nil vardık gezinmekten anca bu kadar cekinebildik oda sizin için kalpli kalpli oldu Berfinim yaptım bişiler oldumuki acabaa:26:

yırtık kot ve eli bandajlı olan hep sağda duran benim bebikler kapalı olan berfincik, gizem nil ve benim oldugum fotodada ortadaki nil soldaki gizeem

cemrecim çok dikkatlsn ama saçıma fön çektrmstm cuma günü yoksa sarıp gelcektm sarsaydım saniyede tahmin ederdin dalgalıda degi bukle oluyor ve omuzumda oluyor o zaman

Orkidecim tahmin edemedin ama bizi görmüş oldun canım ne güzel senlede gezerz insallah

Kızlar bi konuda kararsız kaldım ben yaaa
Yardım ediniz litfenn
Maşa almayı düşünüyrum fiyat çıkartıcam ancak hem kalın en kalınlardan 32mm liklerden hemde en incesinden 13 mm liklerden alsam mı ??
Yani 2 tane maşa ?
Veya en kalınından mı alsam malum saçlar uzun
Ne dersiniz yoksa ortamı alim
hiç karar veremedimmm

yagmurcuk sende pek dogru tahmin edemedin ki bu arada kurbandan sonra ada günü yapcaz sende gelceksin gelmeyeni bulur denize dökerm ona göre elbet yağmursuz günler olcak ve hepimiz 1 gün ayrırsak süper olur

Nazın eli kötü o halde sınava bile girdi yagmurcuk yazdı kız buralara bak alınganlıgım tuttu he

Ececim canım hosgeldn

eline ne oldu bu arada tatlım??

bileğim seneler evel cıkmıstı sanırım yer ettı kendıne bılegımı bukunce cevız buyuklugunde bı sıslık olusuyo salıdan berı cekıyorum yarın gidicem doktora bakalım inşallah bi sıkıntı yoktur

ya bukadar doğru tahmin ederim hepinizi varya benim 6.cı his bayagı kuvvetlenmiş yaaa
hepiniz çok tatlı gözüküyorsunuz

Çok tesekkur ederııızz yagmurumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…