'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Tabi yatağın 1.5 kişilik olması önemli bir faktör

güzelmiş kuşummmmm kullan tabii

evet cnm iş yüzünden...sen naptın?

beklemedeyim tatlımm hala

cok guzel dusunmussun balımmm takımda gayet guzel... harika olur bencede sakla

Tabi yatağın 1.5 kişilik olması önemli bir faktör

güzelmiş kuşummmmm kullan tabii

özel istek yaptığın nevresim takımınıda aliciiim senin içinn böcüüğümm geldiğindde yabancılık cekmeee diye

beklemedeyim tatlımm hala

cok guzel dusunmussun balımmm takımda gayet guzel... harika olur bencede sakla

eskı esya getırılmez dıyolar ama bu eskımedııı daha du lambalarımıda buliim gösterıcem onlarıda saklarım

ask olsun yaa bana kimse cevap vermiyor... siz kurmussunuz arkadas cevrenizi bizi adam yerine koyan yok..

aaa gelinciğiiimm olurmu hiç ölee seyyy bende görmediim vallaaa hoşgeldiin sefaa geldiiinn meleğiiimmm :))

avizelerimde bunlardan siyah olanlar ıkı boyutunda var benım ordakı odam catı katı o yuzden 2 tane almıstım genıs oda dıyee, sakliim dimi bunlarıdaaa

ask olsun yaa bana kimse cevap vermiyor... siz kurmussunuz arkadas cevrenizi bizi adam yerine koyan yok..

tabi ki mutlaka istiyorum minnakım

aaaa olur mu hiç öyle şey her gelene kapımız açık hoşgeldin

canım olurmu hiç öle sey .. ben yazdıgını görmedim...görsem yazardım

her yeni gelen arkadasımızı bagrımıza basarız biz.. hoşgeldin aramıza tekrardan

:))))) tskler canlariiiiiiiiiimmmmmm hosbuldummm tskler eceee :) hsb nasilsinizzzzzz, ceyiz hazirliklar nasil gidiyorr, tarih bellimii???, heycan varmiiiiiiiiiiiiiiii , kizlar daha 2013 e cok var nasil gecicek bu zamann yaaa

Son düzenleme:
:))))) tskler canlariiiiiiiiiimmmmmm hosbuldummm tskler eceee :) hsb nasilsinizzzzzz, ceyiz hazirliklar nasil gidiyorr, tarih bellimii???, heycan varmiiiiiiiiiiiiiiii , kizlar daha 2013 e cok var nasil gecicek bu zamann yaaa

heyecan yok şimdilik bende ama minnakta var böyle konuşarak sohbet ederek geçicek zaman valla canım

tarıııh bellııı 30.hazıran 2013 yaa cok yok hatta az kalmııııss 1 bucuk seneee nası bıter bu hazırlıklaarr mısafır odam odanın avızelerı buzdolabım bıkac arkadas hedıyesı ceyıze gecelık takımlarım var ocaktan sonra sevgılıcıkle para bırıktırıp her ay sonunda bısıler almaya baslıcaz ınsallaaahhh. Sizin bellımı bıde enıste askerdemı neyı beklıyosunuz canım?

heyecan yok şimdilik bende ama minnakta var böyle konuşarak sohbet ederek geçicek zaman valla canım

hehehe yarın evlencek gibi heycanlıyıımm avizelerini begendıınmıı rahatsız olursan baska renk yapalım sultanım

evet haklisin canim, minnak evleniyormu yakinda:)) minnak nerdesinnnnnnnnnnnnnnnn hehe, offf bende rejime basladim cok zorlaniyorum ama en az 10 kilo atmam lagzim gelinlik icin anca atarim diye simdiden basladim

heyecan yok henüz sakin sakin takılıyoruz :) ceyiz de ufak tefek begendiklerimizi alıyoruz yavastan canım...

bizde kesin bi tarih yok... haziran olur diye umut ediyoruz ama

ececigime katılıyorum bişekilde gecicek geçiyo napalım.. burda koca yazı yedik hep beraber... kalanlarıda yeriz

minnakım balımm avizeler de cok guzel ve mobilyaya cok uygun sakla sakla hepiciniii

Eceyede soledım hissediyorum sen ben ve ece hazıran gelını olucaz düğünler çakışırsa napıcaazz kusuumm bilemıyorum

evet haklisin canim, minnak evleniyormu yakinda:)) minnak nerdesinnnnnnnnnnnnnnnn hehe, offf bende rejime basladim cok zorlaniyorum ama en az 10 kilo atmam lagzim gelinlik icin anca atarim diye simdiden basladim

daha degıl tatlım 30 hazıran 2013te ama ben sımdıden heycanlıyım yavas yavas ver zaten kalıcı olsun verdıgın kıloooo

oyyyy canim cok sevindim adinaaa :))) hayirlisi olsun :) yok canim nisanlim askerde degil 2012 mayista is yerinden allahin izniyle sözlesme yapicak onu bekliyoruz saglam isi olsun diye ondan sora tarih belirlenecek , aileler konustu 2013 nisanda denildi ama tarih kesin degil :)) insallah oda olacak nisan olacagini biliyoruz ya o bile yeter ben hergün safak sayar gibi sayiyorum:)) ceyizlerim doldu tasti ama bitmiyor anacim bitmiyor vir vir vir cikiyor cok eksigim var cokkkkkkkkk daha yatak takimlarina hic girismedim öf pöf , siz niye bekliyonuz canim ??

hayirlisi tatlim:) tez zamanda gecer insallah hazirliklara devamm :))

biaz daha yeni kavuştuk canım uzun dönem asker yolu bekledim 2 ay oldu sevdiceğim geleli bizde nisanda diye dusunuyoduk aslında yıldonumumuz nisanın 24unde ama ıstedıgım gelınlık ve dugun hep yaz gelını olma uzerıne kurulmus hayallerle dolu, 30 hazıranda bızım ıcın onemlı bıgun gecen sene o gun evlenme kararı almıstık eksıkler bıtmez valla o yuzden dıyorum az kaldıı dıyee

Eceyede soledım hissediyorum sen ben ve ece hazıran gelını olucaz düğünler çakışırsa napıcaazz kusuumm bilemıyorum

ayy inşallah canımmmm

ben mayıstan önce evlenemem gibi cunku kiracının kontratı var mayısta bitiyo... evin işleride hazirana yetişirmi bilemiyoruz.. askımın seyir durumları araya giren ramazan bakalım nası olcak inşallah sonbahara kalmam kavusurum böğürtlenimee

aynı gün olursa bi filmde vardıya nedimeydi kız... iki yakın arkadası aynı gun evleniodu kızda arabayla o dugunden o dugune gidip takside de ustunu değiştiriyodu ole yaparız artık diyomusum

evim yetişirse ben 30 unu beklemem ama yaa heheh haziran ortasında falan evlenirim.. :123:

hayirlisi tatlim:) tez zamanda gecer insallah hazirliklara devamm :))

aminnn
:123:

haklisin tatlim güzel düsünmüssünüz, bende hep kis gelini olmak istemisimdir :) kaynanamlar olmaz cok soguk olur diyince bende madem nisan ayi olsun dedim nisanlimla kararlastirip cünkü tam yazin olmasini istemiyorum terleme olur makjay yapis yapis olur diye bir korkum oldugu icin :S hayirlisi olsun canim biz en iyisi eksikleri tamamliyalim öyle böyle gecer hemen zaman :)) calisiyormusun sen canim?? :)

iyi geceler kızlar nasılsınız? Kimler evleniyor bakalım 2013'te aya göre liste yapalım.

hosgeldin canimm iyiyim sen nasilsin :)) oo 2013 ta insallah allahin izniyle hepimiz evleniriz :))

Son düzenleme:
iyi geceler kızlar nasılsınız? Kimler evleniyor bakalım 2013'te aya göre liste yapalım.

iyi geceler canımmm iyiiim sen nasısıınn? 30 hazırana yazın kurbaayla minnak evett çığlıkları atıcak diyee yurdun her köşesinde yankılanıcak eveeet çığlığım

benımde aklımda ole bı sahne canlandıııı balımmmm ozaman once seniin düğündee oyniicaaz bolcaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…