'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

gunaydın canlaaarr

çamterebentin bide sinemaki varmış..
minnak sen kullanıodun sanırım. nasıl bu oluyor

bide sarmısak kullananlr koku kalmıyormu

balım ben sinamekiyi ve sarımsaklı sampuanı kullanıyorum, sarımsakları sampuana katmadan önce sütte kaynatınca kokusu kalmıyo bıde benım sacımın yapısındada var sanırım koku kalmıyo benım kafamda :)) sinameki tarifi, bi tutam sinameki otu , yarım çay bardagı suda kaynatıyosun sonra süzüp suyunu ılıyıncaya kadar bekletıyosun ıcıne bıtane bemıks ampul bıde 1 corba kasıgı tatlı badem yağı katıyosun sadece dıplere surup streclıyosun kafanı 4 5 6 saat tutuyosun sona yıkıyosun. bıde ben ılk yıkamamı sarımsaklıyla ıkıncıyı sarımsaksız normal sampuanımla yapıyorum balım.

hoşbulduk nişanlıyım ama zamanım belli değil kış gelini olucam büyük ihtimalle deneyimlerimi anlatıcam size sizde bana yardım etceksiniz

acemiliği sende atıcaz bal'lım

canım bunun siyah beyaz olanını aldım ben... ykmde biev den...

ben 90 milyona aldım ama... solıyım bunları zuccaciye tarzı yerlerde satıyomus meger... aldıktan 2 gun sonra bi magazada 70 liraya gördüm ineklisi kalmamıstı zurafalı vardı... indirimde ineklisi de gelcek dedi kız... ama artık benim için çok geçti almıstım

ykm de aylarca takip ettim girmedi indirime sonra aldım mecbur... o tarz magazalarıda bi kontrol et bulamazsan ykm den alırsın... değişiyo fiyatları tutturabildine satılıyor gibime geldi...

hepinize günaydın güzeller...

tamam bn not aldım bu.. bnmki tahmin etceğiniz kadar tahamül edemeyceğinz kadar dökülüyor

kızlar ben çıkıorm smdi malum işe gidicem yine 7de çıkıorm, berfin canını sıkma cnm bu kdr hersey olucana varıo, gizemcm güle güle kullan battaniyelerni

ay sanırm bi tek bana kullanıslı gelmio bu düdüklü çaydanlıklar herkes almıs bakıorm:)))
öpürm herkesi hoşçakaln kzlar

neden ağlıyorsun canım

Sinirim çok bozuldu yaaaaaaa bu çocugaaaaaa beni deli etti yaa sabah sabah 10,30da çaldrdım aradı konustuk askım inekli çaydanlık vardı ıstedgım ne renk alsam dedım başladı ne kadar paran var ıvır zıvır istiyorsun sen herseyı ıstıyorsun ne zaman biticek isteklerin ws.wsss...ne oluyor dedım sana haline bak dedı koca maas alıyorsun ne var hiç hep giyim kusam ıvır zıvır napıyorsun o maasını bilmiyorum dedı yeter aama ya her aradıgında onu alalım bunu alcam ws.dedı susttummmm kal geldii bugün beni arama beni bana bırak dedııııııı kapadım:2:
içimi kusmam lazım cok doldurduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
edit: sıkılıyorum bazen senin su tavırlarından da dediiiiiiiiiiiiiii

Son düzenleme:

aaa ıvıra zıvıra vermemek ıcın ceyız alıyosun ve ıkınız ıcın alıyosun sonucta çar çur etmıyosunkii sanki ondan istedin valla kızdım enişteye belki ters bi günündedir yagmurumm sana patlamıstır olur ya arada ole

güle güle canım

evet hakılısın kullanıslı degiller... en ufak bi darbe de uzerindeki kaplama cıkıyor biev de gorduklerimiz hep aynı durumdaydı sergide olanlar... benimkide ole seylere takık nie böle olmus falan dedi, kız da cocuklar dusuruyo ondan oluyo falan dedi ama bariz belli yani dikkat isteyen bi kullanımı var... içi de kararma yapabilir

hatta bnmki askım sen bunu hayatta kullanamazsın biliyorum mutfakta süs diye durcak bu dedi goruntusu için alıyosun dedi... evet öle napim

yagmurcummm ne olduuu

bana dedı ki 10 tl ya çaydanlık var 100 tl ya var illa herseyin en güzelini alcan dimi aşagısı kurtarmaz zenginsin ya dedı sacmalama dedı bırak ya dedı sözde aza kannat ederim diyorsun dedı:2:
ya onda bişi var ama ney of bıktım arada böle dengesiz olmasından dün manyak romantikti ay cok sinirliyim boynuma agrı attı yaaaaaaaaaaaaa

tatlım ben dün inekli çaydanlığı sevdiceğime gsterdim bana çocuksun sen aşkım ama misafir gelince ben utanırım dedi bende ne alaka inekli çaydanlık çok şeker misafir karışmasın dedim oda ama sen çok çocuksun aşkım napcaz senle domatesli sosluk inekli çaydanlık yandık dedii

sana gelincede birşeye kızmıştır erkekler böyledir canım ani parlar sonra pişman olurlar benmkide eskiden çok gereksiz şeyler alıyorsun derdi kavga çıkardı hep almıcaksın derdi bende inat değlmi gider alırdım bizde yaşadık böyle büyük ihtimal bir derdi vardır yada ona gerçekten mantıksız gelmiştir bilemicem

kızlar ayda 100 tl arkadaşlarla gün yapcaz sadece parasına bide benim 100 gr altınım var onu 200 gram yapmak için bu sene didinicem ayda 100 tl gün 100 tl de kendim ayırırsam o paralarlada ya beyaz eşya yada yatak odası alcam yani çeyiz işine battaniyeleride alıp ara veriyorum

annişkomda jumbodan set alcak bende fisslerden düdüklü ama bunlar uzun vade gereksiz şu an için şu an için para biriktirmek gerenk

gizemim benimkide öle çocuksun der ws.hep şakalasırız ama içimden salak manyak gerizekalı hersey diyesim var hiç demedim ama içim çok kabardı bugünnnnnn:2::2:
ya araama beni bana bırak bugün sıkıldım ne demek ya arada böyle yapıyor bu yaaaaaaaaa bıktım ama ya bu dengesizlikten:2::2:

canım ya baska bişeye takılmıstır o... yoksa bole bişeyden patlamazdı heralde.. ayrıca o da iyilginiz için sölemiş olabilir sonucta hepimiz yasıyoruz bu sureci aslında.. suan gozumuze gorunmuyo ama evlencegimiz zaman suna buna verdigimiz paraları arayabiliriz ..

seninki biraz ileriyi dusunen ona gore hareket etmek isteyen biri.. tutumlu.. guzel bişey bu bence

ama sana soleme tarzı cok yanlıs tabi

çünkü nden parası yok diye öleeee!!!!!!!!!!!!!!!
ya konusma tarzı bazen beni deli ediyor yaa deli oldum nasıl bişey beni rahat bırak bugun arama demek yaa:2:
nasıl dayancam öle ya nasıl der ya sinir yaaaaaaa

naber kızlar dünden beri soner arıcanın seni seviyorum şarıkısnı kim bilir kaç kere dinledimm,, aşkım eskişehirde yineee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…