çamterebentin bide sinemaki varmış..
minnak sen kullanıodun sanırım. nasıl bu oluyor
bide sarmısak kullananlr koku kalmıyormu
hoşbulduknişanlıyım ama zamanım belli değil kış gelini olucam büyük ihtimalle deneyimlerimi anlatıcam size sizde bana yardım etceksiniz
Eki Görüntüle 275040 Eki Görüntüle 275041 Eki Görüntüle 275042
kızlar bunlara benzer eskiden soylu mağazasında görmüştüm çaydanlık şimdi nerede bulabilirim ve hangisi güzel yaa acaba başka renkleri var mı acaba bilen varmııı??????
gunaydın canlaaarr
balım ben sinamekiyi ve sarımsaklı sampuanı kullanıyorum, sarımsakları sampuana katmadan önce sütte kaynatınca kokusu kalmıyo bıde benım sacımın yapısındada var sanırım koku kalmıyo benım kafamda :)) sinameki tarifi, bi tutam sinameki otu , yarım çay bardagı suda kaynatıyosun sonra süzüp suyunu ılıyıncaya kadar bekletıyosun ıcıne bıtane bemıks ampul bıde 1 corba kasıgı tatlı badem yağı katıyosun sadece dıplere surup streclıyosun kafanı 4 5 6 saat tutuyosun sona yıkıyosun. bıde ben ılk yıkamamı sarımsaklıyla ıkıncıyı sarımsaksız normal sampuanımla yapıyorum balım.
acemiliği sende atıcaz bal'lım
tamam bn not aldım bu.. bnmki tahmin etceğiniz kadar tahamül edemeyceğinz kadar dökülüyor
:2::2:
neden ağlıyorsun canım
Sinirim çok bozuldu yaaaaaaa bu çocugaaaaaa beni deli etti yaa sabah sabah 10,30da çaldrdım aradı konustuk askım inekli çaydanlık vardı ıstedgım ne renk alsam dedım başladı ne kadar paran var ıvır zıvır istiyorsun sen herseyı ıstıyorsun ne zaman biticek isteklerin ws.wsss...ne oluyor dedım sana haline bak dedı koca maas alıyorsun ne var hiç hep giyim kusam ıvır zıvır napıyorsun o maasını bilmiyorum dedı yeter aama ya her aradıgında onu alalım bunu alcam ws.dedı susttummmm kal geldii bugün beni arama beni bana bırak dedııııııı kapadım:2:
içimi kusmam lazım cok doldurduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
kızlar ben çıkıorm smdi malum işe gidicem yine 7de çıkıorm, berfin canını sıkma cnm bu kdr hersey olucana varıo, gizemcm güle güle kullan battaniyelerni
ay sanırm bi tek bana kullanıslı gelmio bu düdüklü çaydanlıklar herkes almıs bakıorm:)))
öpürm herkesi hoşçakaln kzlar
aaa ıvıra zıvıra vermemek ıcın ceyız alıyosun ve ıkınız ıcın alıyosun sonucta çar çur etmıyosunkii sanki ondan istedin valla kızdım enişteyebelki ters bi günündedir yagmurumm sana patlamıstır olur ya arada ole
Sinirim çok bozuldu yaaaaaaa bu çocugaaaaaa beni deli etti yaa sabah sabah 10,30da çaldrdım aradı konustuk askım inekli çaydanlık vardı ıstedgım ne renk alsam dedım başladı ne kadar paran var ıvır zıvır istiyorsun sen herseyı ıstıyorsun ne zaman biticek isteklerin ws.wsss...ne oluyor dedım sana haline bak dedı koca maas alıyorsun ne var hiç hep giyim kusam ıvır zıvır napıyorsun o maasını bilmiyorum dedı yeter aama ya her aradıgında onu alalım bunu alcam ws.dedı susttummmm kal geldii bugün beni arama beni bana bırak dedııııııı kapadım:2:
içimi kusmam lazım cok doldurduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
bana dedı ki 10 tl ya çaydanlık var 100 tl ya var illa herseyin en güzelini alcan dimi aşagısı kurtarmaz zenginsin ya dedı sacmalama dedı bırak ya dedı sözde aza kannat ederim diyorsun dedı:2:
ya onda bişi var ama ney of bıktım arada böle dengesiz olmasından dün manyak romantikti ay cok sinirliyim boynuma agrı attı yaaaaaaaaaaaaa
banada o inekliler kullanışsız geliyor nil
canım ya baska bişeye takılmıstır o... yoksa bole bişeyden patlamazdı heralde.. ayrıca o da iyilginiz için sölemiş olabilir sonucta hepimiz yasıyoruz bu sureci aslında.. suan gozumuze gorunmuyo ama evlencegimiz zaman suna buna verdigimiz paraları arayabiliriz ..
seninki biraz ileriyi dusunen ona gore hareket etmek isteyen biri.. tutumlu.. guzel bişey bu bence
ama sana soleme tarzı cok yanlıs tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?