- 25 Ağustos 2011
- 18.321
- 13.421
- 298
gizemim benimkide öle çocuksun der ws.hep şakalasırız ama içimden salak manyak gerizekalı hersey diyesim var hiç demedim ama içim çok kabardı bugünnnnnn:2::2:
ya araama beni bana bırak bugün sıkıldım ne demek ya arada böyle yapıyor bu yaaaaaaaaa bıktım ama ya bu dengesizlikten:2::2:
bana dedı ki 10 tl ya çaydanlık var 100 tl ya var illa herseyin en güzelini alcan dimi aşagısı kurtarmaz zenginsin ya dedı sacmalama dedı bırak ya dedı sözde aza kannat ederim diyorsun dedı:2:
ya onda bişi var ama ney of bıktım arada böle dengesiz olmasından dün manyak romantikti ay cok sinirliyim boynuma agrı attı yaaaaaaaaaaaaa
çünkü nden parası yok diye öleeee!!!!!!!!!!!!!!!
ya konusma tarzı bazen beni deli ediyor yaa deli oldum nasıl bişey beni rahat bırak bugun arama demek yaa:2:
nasıl dayancam öle ya nasıl der ya sinir yaaaaaaa
naber kızlar dünden beri soner arıcanın seni seviyorum şarıkısnı kim bilir kaç kere dinledimm,, aşkım eskişehirde yineee
naber kızlar dünden beri soner arıcanın seni seviyorum şarıkısnı kim bilir kaç kere dinledimm,, aşkım eskişehirde yineee
çağlam söylesem ne fayda sinirlendirmeseydin diyor hep böyle oldugunda...parası için değil zaten ortada parası yok ama bölede arada çok kırıcı oluyor neden para yok istedigini yapamıyor dieee ama benm sucum ne yaa arama demek ne yaaa kesin ablasına falan kızdı benden cıkarıyor ya buuuuu off:2:
berfin demezmiyim diyorum fuzuli diyor..
minnağım aramaz böyle konustuysa bugün aramazzz eminim iblirim onu 2 yıl 2aydır!:2:
sende arama canım anlasın kırıldıgını stres topu değiliz anacım alakasız seylere kızıp bızden cıkarııolar heepp
Ben cıkıyorum kızlar bıkac gun yokum yazlıga gıdıyorum annanişimin yanınaaa benii özleyiin emiii
çağlam söylesem ne fayda sinirlendirmeseydin diyor hep böyle oldugunda...parası için değil zaten ortada parası yok ama bölede arada çok kırıcı oluyor neden para yok istedigini yapamıyor dieee ama benm sucum ne yaa arama demek ne yaaa kesin ablasına falan kızdı benden cıkarıyor ya buuuuu off:2:
berfin demezmiyim diyorum fuzuli diyor..
minnağım aramaz böyle konustuysa bugün aramazzz eminim iblirim onu 2 yıl 2aydır!:2:
sende arama canım anlasın kırıldıgını stres topu değiliz anacım alakasız seylere kızıp bızden cıkarııolar heepp
Ben cıkıyorum kızlar bıkac gun yokum yazlıga gıdıyorum annanişimin yanınaaa benii özleyiin emiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?