'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

canım bnm kötü olmuş:S

bizim için yapıorum flan de. nblm bn ne dicem bimliyorum.üzme kendini

aaa 1 kere evlenıyoruz canım içimizde kalıcana tabikii alıcaz su erkekler kadınları hiiiçç anlamıcaaakkk hiiiiiiççç, bizim sadece renk konusunda didişmemiz oluyo allahtan karışmaz bişeyee ben bazen karısmıyo herseyı bana bırakıyo dıye dert yanardım ama töbe dilimi ısıriim en iyisi böleymiiişşş. Sıkma sen canınıı almak ıstersen al tabikii enişte siniri geçiincee arar senii

çünkü nden parası yok diye öleeee!!!!!!!!!!!!!!!
ya konusma tarzı bazen beni deli ediyor yaa deli oldum nasıl bişey beni rahat bırak bugun arama demek yaa:2:
nasıl dayancam öle ya nasıl der ya sinir yaaaaaaa

canım parası olmayabilir

sen onu parası için sevmedin zaten... ilerde Allah kimden alıp kime verir bilemeyiz bu konuyu bosver..

sadece sevgiliinin tavrına kızdım ben.. bence seni ne kadar uzdugunu ortalık duzelince uygun bi dille anlat ona

naber kızlar dünden beri soner arıcanın seni seviyorum şarıkısnı kim bilir kaç kere dinledimm,, aşkım eskişehirde yineee

hosgeldin canım... Allah kavustursunnn inş..

Sen dua edersin ama kabul olmuyor sanarsın!
Ekmek almak için bir fırına gidersin
Beklerken fırıncı ile bir sohbet başlar
Ve fırıncının hoşuna gidersin, hoş sohbetsin ya…
Fırıncı başkalarına istediğini verip acele ile gönderir
Bu arada sen istediğini alamadığın için sıkılmaya başlarsın
Ama bilmezsin ki..
Fırıncı daha yeni pişmiş en güzel ekmeği verecek.

MEVLANA

ne güzel söylüyor her seferinde

naber kızlar dünden beri soner arıcanın seni seviyorum şarıkısnı kim bilir kaç kere dinledimm,, aşkım eskişehirde yineee

ne guzeldır o sarkııııı sevgiliciimlee çok dinlediikkk,, nedeniim çoook çünküü senii çokk çok seviiyoooruuummmmm

Çağlam buda benden olsun;

‎"Ey dünya fidanında meyveler yetiştiren kimse; bir de gönül fidanında meyveler yetiştirmeyi dene. Sabah-akşam, gündüz-gece dünya ile boğuşup duruyorsun da eline gamdan başka ne geçiyor? Gam köyüne çadır kuranlar yine bin türlü dertle bu dünyadan kopup gideceklerdir. Şimdi dikkat kesil, kulağındaki dünya pamuğunu çıkarıp at, dostun dosta ettiğine iyice bak.."

Ve.. En sevdiğim..

Hz. Mevlana der ki;
Bir yerde bir acı varsa, ama böyle ciğerden gelen gerçek bir acı, işte oraya rahmet yağar...Hiçbir acı çektirenin yanına kalmaz.Bilerek, isteyerek, sorumsuzca mutsuz eden muhakkak mutsuz olur.Gerçekten içi yanan, gerçekten yakanı "bir sözüyle altüst edebilir"...Edilen ah'lar bir zaman tutar..Çektirilen acı havada asılı kalmaz, çektirenin başına düşer..!Gerçek hayatta işler her zaman böyle yürümez diyen de olabilir ama;hayatın gerçek olduğunu kim söyledi ki...

çağlam söylesem ne fayda sinirlendirmeseydin diyor hep böyle oldugunda...parası için değil zaten ortada parası yok ama bölede arada çok kırıcı oluyor neden para yok istedigini yapamıyor dieee ama benm sucum ne yaa arama demek ne yaaa kesin ablasına falan kızdı benden cıkarıyor ya buuuuu off:2:

berfin demezmiyim diyorum fuzuli diyor..
minnağım aramaz böyle konustuysa bugün aramazzz eminim iblirim onu 2 yıl 2aydır!:2:

sende arama canım anlasın kırıldıgını stres topu değiliz anacım alakasız seylere kızıp bızden cıkarııolar heepp

Ben cıkıyorum kızlar bıkac gun yokum yazlıga gıdıyorum annanişimin yanınaaa benii özleyiin emiii

oooooooof offffffffff ya bütün moral 0 ne çalışmak istiyorum ne de konusmak nede hiçbirşeyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

canım biraz sakinleş dusunme şimdi onu... bişeye kızıp sinirini senden cıkarmaya calısması da kotu.. ama oluyor işte.. umarım gonlunu alır

özledik bileee cabuk gel balımm

canmm benim ççookk güzel günler geçirirsin umarım,, fazla özletme amaaa

güzellikler merhaba nasılsınız? ne oldu yaptınız mı buluşmanızı :) ?
hava durumundan dolayı 4 gündür net yoktu bizde telefondan girebildim anca ama çevirilerimin hepsi kaldı sinir küpüyüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…