'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

insallah canim :) ayyy kiyamam yaaa gercekten zor ya insan özlüyor :)) , ben kacim artik canim:) insallah sonra yine yazariz öpüyorum seni iyi gecelerrr kib:)

selamm kuzucuklar:)

yeni gelenlermiz olsun, gurbettelermş:) aramıza hoşgelmişler yahu:)

Günaydınnnnnnnnnnnnnnnn

Düğün tarihleri belirlenmiş bakıyorumda benimki belli değil daha ya bir ara evlenicem işte

yılı verdim hatta 15 ayımı verdim.. işten çıkmış işsiz kaldım..
sınava çalıştım:S ama yerleşemedim heycandan emeklerm boşuna gitti:S

69.892 aldım.. açıktan alımlara bile başvuramıyorum 70 olmadıgı için...
sabır sabırrr.. vardır bi hayır

edit: alım varmış katiplik için bide zabıta için kpss 2010da 70 üzeri yapanlar başvurabilir. ilgilenen varsa

Son düzenleme:

umudunu yitirme dediğin gibi herşeyde bir hayır vardır yerleşseydin belki sana zıt düşen bi müdürün olcaktı yada nebilim ortamını beğenmicektin ws.ws.SABIR!

umudunu yitirme dediğin gibi herşeyde bir hayır vardır yerleşseydin belki sana zıt düşen bi müdürün olcaktı yada nebilim ortamını beğenmicektin ws.ws.SABIR!

saol yagmur biliyorum ama nblm işte.. şükr diorumv ardır bi hayır diorum ma nblm işte

kızlar bunlara benzer eskiden soylu mağazasında görmüştüm çaydanlık şimdi nerede bulabilirim ve hangisi güzel yaa acaba başka renkleri var mı acaba bilen varmııı??????

kızlar günaydın konuştğum kadın aşırı şirindi 618 sipariş verdim bende ama 618 fuşya değilde krem istiyordum fuşya verdim bide 624 vericem akşam hava muhalefeti nedeniyle adaya getimeyin şimdilik beklemede kalsın dedim perşembe gönderebilirsiniz hava kötü seferler iptal dedim diğer beğendiğim 627 yide stoklardan kontrol ettirecek hemen

nilcik ve berfincik teşekürler öpüyorum ikinizide karlı bir alışveriş oldu

canım ykm de var biz nille bakmıştık hatta sitesindede var bende alıcam bievin bide bunlar zürafalısı bilem var bak benim alacağımı göstereyim

kırmızı olan sos tencerem mudodan aldım buluştuğumuz gün

sağol cnm ya bende mudoya esseye çok baktım var yeşil kırmızı karar verememiştim alamadım o tencereyi ama çaydanlıgı hemen alcam yaa bulsam ama ne renk alsam ki acep:26:
güle güle kullanırsın inş.gizemcim

çamterebentin bide sinemaki varmış..
minnak sen kullanıodun sanırım. nasıl bu oluyor

bide sarmısak kullananlr koku kalmıyormu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…