ayy annanem ve annemde bı donem ıtalyada yasamıslar gurbetlik zor der hep, bi gün radyoda istanbul'u tanıtan bi reklam başlamış topkapı sarayı derdemez bizimkiler bi başlamış sarılıp ağlamayaa kıyamammm herkes şok olmuş havasını özlersin diyolarbenim kökenim arnavut yugoslavya göçmeniyiz ama ben doğma büyüme istanbulluyum çok küçükken götürmüşler ama hiiiç hatırlamıyorum bilee. gelirsiniz artık tatillerde falan trye evlendıkten sonraa inşallah canlı canlıda goruruz seni
Günaydınnnnnnnnnnnnnnnn
Düğün tarihleri belirlenmiş bakıyorumdabenimki belli değil daha ya bir ara evlenicem işte
yılı verdim hatta 15 ayımı verdim.. işten çıkmış işsiz kaldım..
sınava çalıştım:S ama yerleşemedimheycandan emeklerm boşuna gitti:S
69.892 aldım.. açıktan alımlara bile başvuramıyorum 70 olmadıgı için...
sabır sabırrr.. vardır bi hayır
edit: alım varmış katiplik için bide zabıta için kpss 2010da 70 üzeri yapanlar başvurabilir. ilgilenen varsa
umudunu yitirme dediğin gibi herşeyde bir hayır vardır yerleşseydin belki sana zıt düşen bi müdürün olcaktı yada nebilim ortamını beğenmicektin ws.ws.SABIR!
Eki Görüntüle 275040 Eki Görüntüle 275041 Eki Görüntüle 275042
kızlar bunlara benzer eskiden soylu mağazasında görmüştüm çaydanlık şimdi nerede bulabilirim ve hangisi güzel yaa acaba başka renkleri var mı acaba bilen varmııı??????
canım ykm de var biz nille bakmıştık hatta sitesindede var bende alıcam bievin bide bunlar zürafalısı bilem var bak benim alacağımı göstereyim
kırmızı olan sos tencerem mudodan aldım buluştuğumuz gün
Eki Görüntüle 275043 Eki Görüntüle 275044
hoşgeldin:)
hadi ordan aramızdaki nişanlılardan birisn
hg yagmur:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?