haklisin tatlim güzel düsünmüssünüz, bende hep kis gelini olmak istemisimdir :) kaynanamlar olmaz cok soguk olur diyince bende madem nisan ayi olsun dedim nisanlimla kararlastirip cünkü tam yazin olmasini istemiyorum terleme olur makjay yapis yapis olur diye bir korkum oldugu icin :S hayirlisi olsun canim biz en iyisi eksikleri tamamliyalim öyle böyle gecer hemen zaman :)) calisiyormusun sen canim?? :)
hosgeldin canimm iyiyim sen nasilsin :)) oo 2013 ta insallah allahin izniyle hepimiz evleniriz :))
haziran haziran haziran... çekim yapayım hemen
iyi geceler tugcecigimmmm hosgeldinn siz hangi ay dusunuyosunuz bakalımmm
iyi geceler canımmm iyiiim sen nasısıınn? 30 hazırana yazın kurbaayla minnak evett çığlıkları atıcak diyeeyurdun her köşesinde yankılanıcak eveeet çığlığım
benımde aklımda ole bı sahne canlandıııı balımmmmozaman once seniin düğündee oyniicaaz bolcaaa
haklisin tatlim güzel düsünmüssünüz, bende hep kis gelini olmak istemisimdir :) kaynanamlar olmaz cok soguk olur diyince bende madem nisan ayi olsun dedim nisanlimla kararlastirip cünkü tam yazin olmasini istemiyorum terleme olur makjay yapis yapis olur diye bir korkum oldugu icin :S hayirlisi olsun canim biz en iyisi eksikleri tamamliyalim öyle böyle gecer hemen zaman :)) calisiyormusun sen canim?? :)
hosgeldin canimm iyiyim sen nasilsin :)) oo 2013 ta insallah allahin izniyle hepimiz evleniriz :))
benımde aklımda ole bı sahne canlandıııı balımmmmozaman once seniin düğündee oyniicaaz bolcaaa
iyi geceler tatlım. Valla bizim ağustos- eylül başı gibi olacak en erken. Çünkü benim bir kuruma girip çalışmam filan en erken 2012 aralık girince biraz çeyiz almaya devam edicem hem de para biriktiririm 2013 nisan mayıs gibi nişan ondan 3-4 ay sonra da hemen düğün düşünüyoruz fazla nişanlı kalmamaya karar veredik her şeyi 2013 te yapıcaz bu yüzden bakalım.
Valla oynayalım böyle halay çekelim minnakcım
eveeeeeet önce benim nedimelerim olceksinizzz inşallah
ohhhhbugunlerin acısını cıkartalım minnakımmm bekledigmiz her gune bi kurt
iyiyim tatlım ben de. Bu aralar yoğunum kpss kursum başladı pek gremiyorum. Bu topikte 2013 sonunda evlenmiyen kalmicek anacım inşallah.
yok canım calısmıyorum daha egıtımım bıtmedı subatta bıtıcek ınsallah modelıstlık egıtımı alıyorum. normal metodla olan bıttı sımdı bılgısayarlıya basladım. subattan sonra ıyı bı ıs bulursam hersey dahada cabuklasıcak ınsallahh.. beraberce gecırıcez burda zamanı bak temmuzdan bu yana cabucak gectıı beraber herseyı paylasıp dertlesiip gülüp eglenıp bulusup ceyızler alıp gecırıyoruz zamanı aktif bi topiğiz
insaallah :)))
insallah canim hayirlisi :) bende bu aralar evdeyim is ariyorum ama henüz bulamadim( ben hemsireyim ama meslegimi hic seevmiyorum evlenince bu yüzden bir meslek daha yapmak istiyorum dis doktor yardimcisi gibi üstesinden kalkabilirmiyim bunuda bilmiyorum nisanlim tam destek veriyor maddi durum beni düsündürüyor borc harc yapmadan hani.. of canim yaa ne yapsam bilemedim cok istiyorum meslek yapmayi..
iyi geceler tatlım. Valla bizim ağustos- eylül başı gibi olacak en erken. Çünkü benim bir kuruma girip çalışmam filan en erken 2012 aralık girince biraz çeyiz almaya devam edicem hem de para biriktiririm 2013 nisan mayıs gibi nişan ondan 3-4 ay sonra da hemen düğün düşünüyoruz fazla nişanlı kalmamaya karar veredik her şeyi 2013 te yapıcaz bu yüzden bakalım.
bızde fazla nısanlı kalmıcaz da dugun tarıhı bellı ama nısan tarıhı bellı degılbız tersten gıdıyoruz
oofff diyoorummmm balımmm çok delii oynııcaaammm
canım ben lisede sözelciydim ve buyuzden cocukluktan berı hayalım olan modelıstlıgı eşit ağırlıktan bölüme aldıgı ıcın giremedim. o yuzden radyo ve televızyon programcılıgı okudum severım sandım ama bana tek kazandırdıgı sey Sevgilim oldu.. 2 senem boşa geçtı demıyorum cok guzel bılgıler edındım programlar ogrendım altın bı bılezıgım daha oldu ama içime sinen bi meslek değildi. o yuzden gecen seneden berı hayalımın meslegını yapmak ıcın cabalıyorum.. hiçbişey ıcın gec degıl ıstedıgın meslege karar ver o yolda ılerle Allah yolunu acık eder emın ol. Borc harc olmadan yuvalarımızı kurarız ınsallah
ayy canım inş hemen gelir o gunlerr
oyna balım oynaaa dugun öncesi stresini de atmıs olursun hemm inşallah tahminimiz gibi olur tarihler yaa
cok haklisin canim cok, bende bosa gitti diyemiyorum cünkü bilgi tecrube edinmis oldum, doktorun yaninda meslek yapacagim zaman 0 dan baslamis olmiyacagim hic degilse bilgim olacak, ancak evlenince yapmam sart son sansim , ben yurtdisinda yasiyorum ve burda hemsire oldugum halde is bulmak cok zor hele saglik sektöründe yani hastanelerde falan, bende vaz gectim bu meslek icime sinmedigi icin degistirmeye karar verdim suan basliyamiyorum cünkü 3 sene sürüyor 3 sene daha askimdan ayri kalmaya dayanamadigim icin evlenince yapicam dedim hem karyer hem evlilik ama cocuk olmicak bu sürede tabikidiplomayi alinca cocuk olur :))) insallah canim insallah nisanlim tam destek veriyor yap diyor gerekirse ben ek is yaparim diyor askim benim yaa allahtan az da olsa bir miktar para alacam 3 sene boyunca meslek yaparken :) hayirlisi olsun canim , onca insan hem evli hem cocuklu olupta okuyor benmi yapamicam yaniii evli ve cocuksuz olupta :)))
güzellerim ben askımla rüyalar aleminde bulusmaya gidiyorum
hepinize iyi geceler tatlı rüyalar fıstıklarımmmm
güzellerim ben askımla rüyalar aleminde bulusmaya gidiyorum
hepinize iyi geceler tatlı rüyalar fıstıklarımmmm
iyi geceler Çağlacım mutlu rüyalar.
bende size fonn müziiğii yapiiimm çayırlarda koşuşmanızaiyi geceler tatlışııımmm
evrene tarıh msjını yollamaya baslayalımhazırannın acılısını sen kapanısını ben yapim kuşum
yaparsın tabiiiikiideee neyiiin eksiiiikkkne guzel eniştede destekçi sana sırtın yere gelmez vallaa evlendıkten sonra Tr'ye mı gelıceksın? nerede yasıyosunuz?
iyi geceler balımmm
ay nazımm ya sen beni güldürdün allah da seni güldürsün... bian askım cayırda kosup agacın arkasından cee yaparken geldi gözümün önüneee
çok komikk
iyi geceler balımm sen muzigi kesme ben koşa koşa gidiyorummm hehe haydi kactımm
öpücükleri yakalayın bakalımmm
insallah :) yok canim yurtdisinda kalacam, keskeee o güzell cennet gibi ülkemize gelebilseydim evlenip, türkiye gibisi yok cennet orasi cennet kiymetini bilin :) siz bi burayi almanyayi görseniz hergün oturup aglarsiniz valla :))) damat adayida buradan canim :) burda kalacam mecbur :)
eniştede ordaysa orasıda cennet gelıyodur sanaTurkıyede neredeydınız canım
orasida dogru canim:)) ama türkiyeyi cok özlüyorum , o okunan ezanlari, pazar alisverisini sebze meyve bollugunu herkez ayni dili konustugunu herseyi özlüyorum burda bir alisverise gidiyon alisveris merkezine hepsi az 500 gr elma mesala 3 TL düsün:) hemde pahali napican iste.. kader :) , memleket usak merkez canim:) senin??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?