kızlarr çok cici bi süt sürahisi aldım topigime ekledim =) çok hoşuma gitti
kalın sağlıcakla,,, yarın görüşürüz ,,,
bende aldım ama benimki kapaklı şişe... bardagı da var...
:) bizimki süt ve yogurda bayılıyo... bende paketini actıktan sonra süütü camda saklamak daha mantıklı diye dusundum...
2 tane süt şişem var inekli
bundan
Eki Görüntüle 275328
sende güle güle kullan canım
gorusuruz hayatım
Arzum tostçu var canım bende, 2 yıldır kullanıyorum çok memnunum.
evde kullanıyorum bunları canım 2 tane bardagı var bende kardişciimle kullanıyorum :) güle güle kullan hayatım
tesekkur ederim canım.. cok iyi oluyo bunlar ben şimdi bide portakal suyu için olanından alıcam bernardodan... gecen bıcakları alırken alıcaktım ama cok kalabalıktı elimiz kırılır falan diye vazgectik..
tam bir süt ve portakal suyu canavarım olucak evde bitane.. litre litre içebilir o derece seviyo bende portakal mevsimi oldugu zaman taze taze sıkıp içine doldururum artık..
ikimizde çay sevmiyoruz pek içmiyoruz da... kahvaltılarıda sütle portakal suyuyla yapıyoruz.. benim bol bol şişeye ihtiyacım olucak yani evlenince de..
tesekkur ederim canım.. cok iyi oluyo bunlar ben şimdi bide portakal suyu için olanından alıcam bernardodan... gecen bıcakları alırken alıcaktım ama cok kalabalıktı elimiz kırılır falan diye vazgectik..
tam bir süt ve portakal suyu canavarım olucak evde bitane.. litre litre içebilir o derece seviyo bende portakal mevsimi oldugu zaman taze taze sıkıp içine doldururum artık..
ikimizde çay sevmiyoruz pek içmiyoruz da... kahvaltılarıda sütle portakal suyuyla yapıyoruz.. benim bol bol şişeye ihtiyacım olucak yani evlenince de..
ben tam bir ayran ve yprut fanatiğiyim ama hergün sütümüde içerim çay içmediğim için senin gibyim çağlacım annem öyle alıştırmış her sabah süt ve portakal suyu sevdicekte benim gibi biz çay içmeyenler derneği kuralım ahh ben ilerde misafir gelince napcam diye düşünüyorum onlarca bardak çay içenlere ayy yeter diyip bakıyorum şu halimle hiç anlamıyorum
benimde çok şişe almam gerekiyor yahu çok cici şişelermiş bunlar bendemi alsam ne etsem
ben tam bir ayran ve yprut fanatiğiyim ama hergün sütümüde içerim çay içmediğim için senin gibyim çağlacım annem öyle alıştırmış her sabah süt ve portakal suyu sevdicekte benim gibi biz çay içmeyenler derneği kuralım ahh ben ilerde misafir gelince napcam diye düşünüyorum onlarca bardak çay içenlere ayy yeter diyip bakıyorum şu halimle hiç anlamıyorum
benimde çok şişe almam gerekiyor yahu çok cici şişelermiş bunlar bendemi alsam ne etsem
aynen çaglacım bizde çay sevmeyiz öle yemeklerden sonra falan çay kültürümüz yoktur =) benim ilk şişem süt için aldım ben meyve suyu için birde ayran için almalıyım.ayranıda yemeklerde çok içiyoruz.meyve sıkacagı lazım bana bide anneler gününü beklemem lazım =)
senide alıyoruz o zaman kulube
meyve sıkacagı hangi marka dusunuyosun?
ben philips le siemens arasında kaldım ikisi dıs gorunus olarak birbirne cok benziyo ama fonksiyonlarını incelemedim.. aslında bana cok kaba geliyolar keşke biraz daha ufk tefek olanlarını yapsalar.. tezgahta yer kalmıcak hepsini tezgaha koyayım desem..
tost makinesi, meyve sıkacagı ıvır zıvır derken:26:
senide alıyoruz o zaman kulube
meyve sıkacagı hangi marka dusunuyosun?
ben philips le siemens arasında kaldım ikisi dıs gorunus olarak birbirne cok benziyo ama fonksiyonlarını incelemedim.. aslında bana cok kaba geliyolar keşke biraz daha ufk tefek olanlarını yapsalar.. tezgahta yer kalmıcak hepsini tezgaha koyayım desem..
tost makinesi, meyve sıkacagı ıvır zıvır derken:26:
moulinex kullanıyoruz evde memnunuz ondan ama çok büyük=) ufak bişi istiyorum.ben liste yaptım zaten evde kullandıklarımı alıcam ekstradan çeyiz için alınanları almıcam mutfak robatu çaycı ekmek kızartma mak.yumurta pişirici bile alan var bana gereksiz geliyo onlar..zaten koyacak yer sıkıntımzıda var
bende nasıl sığdırcam diye düşünüyorum meyve sıkcağı phlıps olur benimde tostta tefal paylaşayım tost makinesi dikte duruyor
Eki Görüntüle 275625 Eki Görüntüle 275626
bizimde var yer sıkıntısı...
ama ekmek kızartma makinesinde kızarmış ekmege alısıgım ben onu alıcam o yuzden tostta aynısı olmuyo gibi geliyo banaçaycıyıda annecik almıs caydanlık almam artık misafir için diyorum
fritöz falan alanda var asla almıcagım bişey ama tefalin bi kaşık yag ile kızartanını merak ediyorum.. yalnız cok buyuk o da tezgaha konmaz
aaa bu super dikte duruyosa
ama tost makinesinde onemli olan bi konu var... plakaları döküm mü teflon mu acaba... hangi modeli bu bi bakayım plakalarına
ekmek yiyemedigim içinalmam makinesinide =) fritöze çok iyi diolar aslında bende onu düşünüyorum eger kendime çok kaliteli gzel bi kızartma tenceresi bulamassam alırım.
tefal snack n clean waffle ve tost makinesi canım 3 plakalı ve plaklar çıkıyor canım komple makineye atılabiliyor bak sende istersen dik durması çok hoşuma gitti şu anda bana göre piyasada en iyilerden
çağlacım süt şişeni nerden aldın?
ben süt severim ama sevgilim hiç sevmez, iyyyğğğğyyykkk falan yapıyor ben içince.
ama ikimiz de çayseveriz malum doğulu olunca
ama ben kahve de çok severim ve mutlaka fonksiyonlu kahve makinası alacağım.
onun da markasını bilmiyorum ama yeni evli arkadaşım çok memnun aldı bi tane,ondan tavsiye alacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?