'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

türk kahvesi makinasını şu anda piayasada en iyi arçelik diye duydum ben kızlar bende alcam arçelik

çağacık alacaklarım listemden sana gelsin bu dökme makine the gourmet grıll confort ızgara bidenede yine tefal confort all bak bunlarda çok iyiler

evet cnm arçelikmiş arçelik telve ydi sanırım bu arada gizemcim katalogu gönderdim sana canım

evet cnm arçelikmiş arçelik telve ydi sanırım bu arada gizemcim katalogu gönderdim sana canım

evet evet arçelik telve işte tost makinem ütüm blendırım katı meyve sıkcağım ve türk kahvesi makinemi 2012 de almayı düşünüyorum nisan ve mayısta hepisinin modeli belli nilin kulakları çınlasın biz hep en iyilerini beğeniyoruz napcez dedi geçen ama öyle onla beraber geziyoruz bide herbişeyin en iyisini araştırmışız hemen bunun şusu var bunun şusu eksik felan satış elemanı gibiyiz bide kimseye birşey sormadan aramızda tartışıyoruz

ben geldm kiiii
herkesi çok ama çok özledm kızlarrrrr
günlerden sonra 2 gün tatilim var yupppiiii:)))

seni öperim ki ben dinlenmek dinlenmek ve dinlenmek o zaman zaten özledi

canım bak ne dicem bana film tavsiye edermisin romantik komedi yada başka bir tarz muhakak bir 5 lin vardır yada sende izle beraber izleyelim yorumlayalım arkadaşlarımla uzaktada olsak yapıyoruz bunu hatta geçen gossip girlde görmüştüm aynı erkek arkadaşımla telefonumz açık bir şeklde film izliyordk ordakilerde yapmıştı

bana film tavsiyesinde bulunun yoksa yakarım topiği

çeyiz değil filmmmmmmmmmmmm istiyorum bana tavsiye

kuzum bilmiorm ki valla bi anda sorunca bilemedm smdi:))
benm sevdiğim romantik komedi filmlerden JUST MY LUCK var tawsiye ederm izlemesi eğlenceli
bizde yapıorz bazen atakanla izliorz bilrke tel açık:)

kuzum bilmiorm ki valla bi anda sorunca bilemedm smdi:))
benm sevdiğim romantik komedi filmlerden JUST MY LUCK var tawsiye ederm izlemesi eğlenceli
bizde yapıorz bazen atakanla izliorz bilrke tel açık:)

bu filmi izlemedim izleyeyim ben bunu

battaniyeyi değiştirdim kuzucuk bide keşke kremde alaydım diyorum ama aynı model gereksiz başka model krem olabilir bide sarev alcam dediğin gibi o biraz ince olsun

bu filmi izlemedim izleyeyim ben bunu

battaniyeyi değiştirdim kuzucuk bide keşke kremde alaydım diyorum ama aynı model gereksiz başka model krem olabilir bide sarev alcam dediğin gibi o biraz ince olsun

hadi hayırlı olsn kuzum:))
izle filmi muhakkak sevicesn emnm
yarn tatlm ne güzel dinlenicem hiç evden çıkmıcam diodm ama capacitye desteğe gitmiştim ya orda personel taytımı unutmusum onu alıcam bide kuzum ya, keske yakınlarda olsaydın seni de görürdm yeniden ne gzel(

bende evden çıkmadım dünden beri keşke yanılarda oalydık ikimizde görüşüridik poff hava soğuk olmasaydı grüşürdük gerçi şu durumda buz evden çıkamıyorum ne etcem ben böyle seferler bile zor işliyor canım

özledim bu arada seni yine görüşelim kısa zaman içinde

ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
hoşgeldn selncm nasılsn?:)

buluşalm cnm valla bende özledm, havalar çok soğuk neden böyle oldu ki bi anda:S

ben biraz çıkıym kızlar ataknla konusma saatimz geldi, gelirm yine çok geç olmassa kızlar

nilim öptüm seni gel yine

neredesiniz siz hepinizi öpcem tek tek pelin hanım ece hanım orkide hanım nerelerdeydiniz ben tek kaldum buralarda

cicişlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Orkidemm

Bebişler nasılsınız, kaç gündür mahvoldum yoğunluktan Beynim yerinde mi bilmiyorum Ama bugün rahatladım, işlerimi rahatlattım bayağı.

Umarım herkes çok iyidir, hoş benim şafak karanlık o konu da hiç iyi değilim.. Büyük ihtimal artık 2013 gelini bile değilim(

nilim öptüm seni gel yine

neredesiniz siz hepinizi öpcem tek tek pelin hanım ece hanım orkide hanım nerelerdeydiniz ben tek kaldum buralarda

yavrum bu aralar fazla yoruluyorum sanırım.
bi de annem kaç gündür benden irmik helvası bekliyor, yapayım dedim, helva da sabır işi 1 saat kavur babam kavur

onla uğraştım da yeni oturdum.

orkide banada söylee nerelerdeydinn gizemcim ben artrık giremiyorum neler oldu bi bilsenn offfffff :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…