türk kahvesi makinasını şu anda piayasada en iyi arçelik diye duydum ben kızlar bende alcam arçelik
çağacık alacaklarım listemden sana gelsin bu dökme makine the gourmet grıll confort ızgara bidenede yine tefal confort all bak bunlarda çok iyiler Eki Görüntüle 275628 Eki Görüntüle 275629
evet cnm arçelikmiş arçelik telve ydi sanırım bu arada gizemcim katalogu gönderdim sana canım
ben geldm kiiii
herkesi çok ama çok özledm kızlarrrrr
günlerden sonra 2 gün tatilim var yupppiiii:)))
seni öperim ki ben dinlenmek dinlenmek ve dinlenmek o zaman zaten özledi
canım bak ne dicem bana film tavsiye edermisin romantik komedi yada başka bir tarz muhakak bir 5 lin vardır yada sende izle beraber izleyelim yorumlayalım arkadaşlarımla uzaktada olsak yapıyoruz bunu hatta geçen gossip girlde görmüştüm aynı erkek arkadaşımla telefonumz açık bir şeklde film izliyordk ordakilerde yapmıştı
bana film tavsiyesinde bulunun yoksa yakarım topiği
çeyiz değil filmmmmmmmmmmmm istiyorum bana tavsiye
kuzum bilmiorm ki valla bi anda sorunca bilemedm smdi:))
benm sevdiğim romantik komedi filmlerden JUST MY LUCK var tawsiye ederm izlemesi eğlenceli
bizde yapıorz bazen atakanla izliorz bilrke tel açık:)
bu filmi izlemedim izleyeyim ben bunu
battaniyeyi değiştirdim kuzucuk bide keşke kremde alaydım diyorum ama aynı model gereksiz başka model krem olabilir bide sarev alcam dediğin gibi o biraz ince olsun
hadi hayırlı olsn kuzum:))
izle filmi muhakkak sevicesn emnm
yarn tatlm ne güzel dinlenicem hiç evden çıkmıcam diodm ama capacitye desteğe gitmiştim ya orda personel taytımı unutmusum onu alıcam bide kuzum ya, keske yakınlarda olsaydın seni de görürdm yeniden ne gzel(
Aşkoşlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrr
hoşgeldn selncm nasılsn?:)ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
bende evden çıkmadım dünden beri keşke yanılarda oalydık ikimizde görüşüridik poff hava soğuk olmasaydı grüşürdük gerçi şu durumda buz evden çıkamıyorum ne etcem ben böyle seferler bile zor işliyor canım
özledim bu arada seni yine görüşelim kısa zaman içinde
cicişlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
nilim öptüm seni gel yine
neredesiniz siz hepinizi öpcem tek tek pelin hanım ece hanım orkide hanım nerelerdeydiniz ben tek kaldum buralarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?