pelincim ne oldu canım paylaşırmısın kötü birşeymi var
ececik işle ilgilimi hayatım
kızlar bende 2013 gelini olamayabilirm aşkım haziranda bitirp askere gidicek askere gitmeden önce söz nişan aynı anda olursa anca öyle 2013 kasımında tanıştığmz gün evlenebilirz yoksa 2014 rahat yani bide belki mezun olamazda olabilir off bilmiyorum kendi kendime gelin güveymi oluyorum bilemedim yani oda bende hemen evlenrz gözüyle bakıyoruz ama biz daha aileleri tanıştırmadık
ececik işle ilgilimi hayatım
kızlar bende 2013 gelini olamayabilirm aşkım haziranda bitirp askere gidicek askere gitmeden önce söz nişan aynı anda olursa anca öyle 2013 kasımında tanıştığmz gün evlenebilirz yoksa 2014 rahat yani bide belki mezun olamazda olabilir off bilmiyorum kendi kendime gelin güveymi oluyorum bilemedim yani oda bende hemen evlenrz gözüyle bakıyoruz ama biz daha aileleri tanıştırmadık
Biliyorum çok saçma ama(!)... Abimin okulu uzadı bu yüzden:) Çünkü benim canım annem "abin evlenmeden asla" diyenlerden, çünkü benim bir hayatım yok, çünkü ben hayaller kurmuyorum, çünkü benim sevgilim 27 yaşında ve kimse bunu görmüyor(!)...
Üzgünüm, çok üzgünüm. Rest çekmeye çalıştım, ama şafak karanlık, çok karanlık
annene bunları sakince tane tane anlatmayı denesen.
yani o bunu der demez karşılık verince tartışma gibi geçmiş olabilir ama sakin bir zamanda güzel güzel anlatırsan duygularını belki durumu değiştirebilirsin?
canım anlıyorum ama inan 27 bazılarına göre çok erkende oluyor yani sevdiceğin yaştan üzülmesin anneni anlıyorum ama büyük evlenir küçük durur gibi bir durum olmasaymış daha iyimiş
en azından annen şöle deseydi 2 sene kadar birbinizi tanıyın sonra nişan düğün olur deseydi neyse de abin okulu bitcek askere gidicek sevdicek bulcak felan filan rahat 3 yıl beklersiniz he illa o evlencekse benm öyle olan tanıdıklarım abisinden 1 ay sonra evlenenler oldu sende bunu yaparsın
karışık bir durum canım
Kuzumm 2013'e kadar zaten söz-nişan falan yine flört durumu olacaktı, bunu kabullenmiştik, kaldı ki sevdicek 2013 yılında 29 yaşında olucak:) Hani evlendik, hani çocuk?
Abimin sevdiceği var, ama okul uzadı, ne askere gidebilir ne de başka birşey. Bu durumdan abim çok üzgün zaten, hepimiz çok üzgünüz... Çünkü herkesin hayatı 1 sene ertelendi. Kısaca abim 2013 damadı olucak olsa olsa... Benden gelin falan olmayacak:)
6,5 yıldır birlikteyiz kızlar sevdiğim şuan 26 yaşında ve bizim en erken evlenmemiz 2014 yani sevgilim 29-30 yaşında olucak ve hiç dert etmiyo ona kalsa dahada uzatır işi. Biraz ben sıkıyorum. Ki sıktıgım halde bu kadar
hiç tarihlere takılmayın eğer takılırsanız işin içinden kimse çıkamaz olucağı zaman olur zaten. Neden kendimizi yıpratıyoruz ki ?? Bizim tüm hazırlıklarımız bitsin haa olmuyomu ?? Vermediler mi ?? Düğün mü olmuyo ??
Valla oza aman derim kii
boşver herşeyi bi nkahta olur. Kimsede ağzını açamaz. Ben ne sözlüyüm ne nişanlıyım onu bırakın ailesiyle ailemle bile tanıştırmadım tanışmadım. Umrumda mı ?? Hayır değil. Ben eşşek gibi 2 işte çalışıyorum. Gecem gündüzüm yok kimsede ağzını açıp tek laf edemez. Getiririm işte bu damadınız derim veriyomusun vermiyomusun ?? Vermem dersede güle güle derim tarih isterse yarın olsun isterse 10 sene sonra. Zerre kadar umrumda değil sizinde umrunuzda olmasn kızlar. Alnınıza kaderinize ne yazılmışsa o olur. Sevgililerinizzide kendinizide üzmeyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?