'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

pelincim ne oldu canım paylaşırmısın kötü birşeymi var

ececik işle ilgilimi hayatım

kızlar bende 2013 gelini olamayabilirm aşkım haziranda bitirp askere gidicek askere gitmeden önce söz nişan aynı anda olursa anca öyle 2013 kasımında tanıştığmz gün evlenebilirz yoksa 2014 rahat yani bide belki mezun olamazda olabilir off bilmiyorum kendi kendime gelin güveymi oluyorum bilemedim yani oda bende hemen evlenrz gözüyle bakıyoruz ama biz daha aileleri tanıştırmadık

sayılır oda var..

pelincim ne oldu canım paylaşırmısın kötü birşeymi var

Biliyorum çok saçma ama(!)... Abimin okulu uzadı bu yüzden:) Çünkü benim canım annem "abin evlenmeden asla" diyenlerden, çünkü benim bir hayatım yok, çünkü ben hayaller kurmuyorum, çünkü benim sevgilim 27 yaşında ve kimse bunu görmüyor(!)...

Üzgünüm, çok üzgünüm. Rest çekmeye çalıştım, ama şafak karanlık, çok karanlık

bizimle yola çıktın bizimle kal kuzum, cemre de aynı durumda ve nişanlı olmayanlar dışında hiçbirimizin durumu kesin değil ama birbirimizi bulduk yol arkadaşı olarak.

annene bunları sakince tane tane anlatmayı denesen.
yani o bunu der demez karşılık verince tartışma gibi geçmiş olabilir ama sakin bir zamanda güzel güzel anlatırsan duygularını belki durumu değiştirebilirsin?

canım anlıyorum ama inan 27 bazılarına göre çok erkende oluyor yani sevdiceğin yaştan üzülmesin anneni anlıyorum ama büyük evlenir küçük durur gibi bir durum olmasaymış daha iyimiş

en azından annen şöle deseydi 2 sene kadar birbinizi tanıyın sonra nişan düğün olur deseydi neyse de abin okulu bitcek askere gidicek sevdicek bulcak felan filan rahat 3 yıl beklersiniz he illa o evlencekse benm öyle olan tanıdıklarım abisinden 1 ay sonra evlenenler oldu sende bunu yaparsın

karışık bir durum canım

sölesene ece başka ne var canım

orkidecim inan herşey hızlı olucak olursa ben bişiy anlamıcam yaz söz nişan düşünüyoruz ama şu anda evlenme fikri beni kasıyo 2014 olsada olur öyle hemen evlenim diye bir kaidem yok 2014 te 7 sene olcak tüm kuzenlerm 7 8 sen flrt etkkleriyle evlendi bende onlar gibi olcam gibi 2013 2014 bilmiyorum o yüzden burda dururm topikte ama herhalde 2013 olmaz gibi

Canım o kadar sakin bir zaman da söyledim ki, kendisi tepki verdi ben cevap bile vermedim. Ertesi gün işten geldiğimde annem odama geldi akşam söylediğini ciddiye bile almıyorum, samimiyetine güveniyorum dedi. Hiçbir şey demedim.

Kuzumm 2013'e kadar zaten söz-nişan falan yine flört durumu olacaktı, bunu kabullenmiştik, kaldı ki sevdicek 2013 yılında 29 yaşında olucak:) Hani evlendik, hani çocuk?
Abimin sevdiceği var, ama okul uzadı, ne askere gidebilir ne de başka birşey. Bu durumdan abim çok üzgün zaten, hepimiz çok üzgünüz... Çünkü herkesin hayatı 1 sene ertelendi. Kısaca abim 2013 damadı olucak olsa olsa... Benden gelin falan olmayacak:)

ayyy bebekim takma yaşı bak bana ben şimdi 26 2013 te 29 ben bide anne olucam ben napıyım peki? herşeyde bi hayır vardır canım benim

pelincim benimde sevdiceğimin ablası 25 yaşında diyelim pat diye birini buldu 2012 yada 2013 yılında evlendi diyelim yada biz sözlenince birini buldu benm yaşım genç olduğu için onlar evlensnde diyebilirim hatta 28 ben 25 yaşındayken her halikarda 2013 te ablası evlenir bunlar varsayımlar dileğim en kısa süre içinde sevdicek bulsun ve evlensin yoksa canım yancak yani 10 yıl flrt etmiş olcam resmen

sana gelincede sevgilin 29 yaşında olcak diyosun arkadaşım 80 li birisiyle çıkıyor 8 yaş var arada ve 2 yıl var okulunu bitimrmesine ailesi nişan yaptı ama okul bitmeden vermem diyorlar yani oğlan 32 yaşında evlencek kuzucum 29 öyle mühim değil benim babam 34 evlenmiş şirketteki çoğu arkadaşım 30 geçerek evleniyorlar senin sevgilin yanında olsun yaş değil geçen zamanı güzel değerlendrmek önemli bence sizin aceleniz yok kuzucum üzülme cidden annenide anlıyorum

abin zorlarsa 2013 te evlenir olmadı 2014 te olur ailen destek olursa erken evlenir abin aynı bizim duruma oluyor off çok iyi abini anlıyorum sevgilisinide çok iyi anlıyorum keşke okullar uzamasa hayatlarımız 1 yıl ertelenmese

benimki bu yıl mezun olsaydı biz kimseyi takmadan sözlencektik 1 sene hayatımız gitti ablası bu sene bir söz nişan yaparsa benimde 2014 e sarkar herşey

herkesler gitmiş...

yine tarihler havada ucusmus... bizde bugun konustuk hani kesin bi tarih belirleyelim desek olmuyo.. bir sürü sey var... sözlendik ama gerisi mechul...

bugun nedense benden de bi olumsuzluk hakimdi... hep cok kalmadı cok kalmadı zaman gecior diordum ama kendimi kandırıyormusum sanırım...

aylardır iş bile bulamıyorum böle giderse bizimde 2013 falan yalan olacak.. bizimkide fıttırıp sözü falan atar heralde 30 uma geldim seni mi beklicem diye...

bugun kendisine biz evlenebilcekmiyiz acaba diye bile sordum.. o da sasırdı ama ne bilim sanki o gunler cok uzakmıs gibi geldi yada hiç gelmeyecek gibi...

tuhaf :S

geç olsun güç olmasın diyelim... hayırlısı artık, pelincim sende üzülme... aslında bakarsan hiçbirimizin ne olcagı belli degil... resmi bir adım atılmıs da olsa belli olmuyor işte..

6,5 yıldır birlikteyiz kızlar sevdiğim şuan 26 yaşında ve bizim en erken evlenmemiz 2014 yani sevgilim 29-30 yaşında olucak ve hiç dert etmiyo ona kalsa dahada uzatır işi. Biraz ben sıkıyorum. Ki sıktıgım halde bu kadar
hiç tarihlere takılmayın eğer takılırsanız işin içinden kimse çıkamaz olucağı zaman olur zaten. Neden kendimizi yıpratıyoruz ki ?? Bizim tüm hazırlıklarımız bitsin haa olmuyomu ?? Vermediler mi ?? Düğün mü olmuyo ??
Valla oza aman derim kii
boşver herşeyi bi nkahta olur. Kimsede ağzını açamaz. Ben ne sözlüyüm ne nişanlıyım onu bırakın ailesiyle ailemle bile tanıştırmadım tanışmadım. Umrumda mı ?? Hayır değil. Ben eşşek gibi 2 işte çalışıyorum. Gecem gündüzüm yok kimsede ağzını açıp tek laf edemez. Getiririm işte bu damadınız derim veriyomusun vermiyomusun ?? Vermem dersede güle güle derim tarih isterse yarın olsun isterse 10 sene sonra. Zerre kadar umrumda değil sizinde umrunuzda olmasn kızlar. Alnınıza kaderinize ne yazılmışsa o olur. Sevgililerinizzide kendinizide üzmeyin.

helal kız sana..

su azmine posizitifligine dik durusuna hayranım...

azcık bendede olaydı yaa

en ufak olumsuzlukta çöküyorum... direk dipteyim.. sondayım... depresyondayımmm modu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…