'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

günaydın kızlar,,

bakıyorumda hiç birimizin 2013 gelini olacağı belli değil biz en iyisi sohbet topiği gibi topik açalım,, orda toplanalımm en azından kendimizi kasmayalım 2013 diye diye,,,:26:

günaydın kızlar,,

bakıyorumda hiç birimizin 2013 gelini olacağı belli değil biz en iyisi sohbet topiği gibi topik açalım,, orda toplanalımm en azından kendimizi kasmayalım 2013 diye diye,,,:26:

ne gerek var hayatcım sanki tüm 2011 diyenler kesin 2011'de mi evlendi.
mutlaka aramızda 2013'te evlenen de çıkacak,2014 de 2012 de...
kasmayalımmmm maksat dostluk olsun

günaydın kızlar.
bir şey soracağım, bu alışveriş sitelerinde farklı kampanyalardan aynı anda ürün alınamıyor mu, illa aynı kampanya mı olacak:26:
artı evlenin ya, 2013 en geç evlilik zamanınız olsun

abinin okul uzuyor, senin hayatın erteleniyor... üzüldüm...

bu ADİLERE varyaaaaaaaaaaaaaaaaaaa İDAMMMMMMMMMMMM İDAM İDAMMMMMMMMMMMMMMMMM!!!!!!!!!!!!!!!!!!
YA YETER AMA YA DÜN BİTLİS BUGÜN CUKURCUMA OF YA YETER YA BÖYLE ADALETIN................ :'(

Son düzenleme:
bu ADİLERE varyaaaaaaaaaaaaaaaaaaa İDAMMMMMMMMMMMM İDAM İDAMMMMMMMMMMMMMMMMM!!!!!!!!!!!!!!!!!!
YA YETER AMA YA DÜN BİTLİS BUGÜN CUKURCUMA OF YA YETER YA BÖYLE ADALETIN................ :'(

çok şey yazmak isterdim ama siyasi içerik diye banlanıp giderim.
biz ancak gözyaşlarımızlar başbaşayız.
onlar saldırmadan biz savunmaya geçmeyiz hep böyle.
acılar da yanımıza kar kalan.
valla içim boşaldı sanki ağlayamıyorum gözyaşlarım burnumdan dökülüyor.
öğrenciler,okul derken fena oldum.
Allah hepimize sabırlar versin.

amin amin amin..bunların hiçbir zaman sonu gelmeyeceeeeek bu neyse ya baştaki insanlar kollarını kıpırdatmadıkları sürecee çok daha ciğerimiz yanarr çokkkkkkkkk:2:

Vallahi şok oldum. Titredim hatta, hiç bir ölüme sevinmemek lazım öncelikle, ama bu haber sarstı beni. Allah sonumuzu hayır etsin. Geleceğin barış üzerine kurulması temennisiyle...

tüylerim hala fiken diken kanım çekildi sanki ya yazık ya o sucu vardı onların ya o ailelerim ya Allahın verdigi canı nasıl ya nasıl:2:
valla boynuma ağrı girdi kızlar yaa zonkluyor ya:2:

dün bitliste şehit ve 2 çocuk bugün çukucuma da 28 şehit 18 yaralı gizem yaa gün nasıl aydın olsun nasıl

devletimiz eğitimli askerlerimizi tıkıp 3 yıl sonra bırakıyor ya bide pkk ele başıyla masaya oturuyor ya daha çok kardeşimiz gider bu topraklara alllahım sen koru yarabbim nasıl bir hayinliktir terörün vatanı yok cidden yok vatansız bunların ideolojisi bile yok

lanet olası idam geri gelsin cidden devletin yaptığı en güzel şey olcak askerimin kanı yerde kalmasın

idam idam idam devlet adalet uyuma ya uyumaaaaaa

idam idam idam devlet adalet uyuma ya uyumaaaaaa

isyan edesim var cidden ya hepsini bir kazanda ölüme terkedesim var yemin ediyorum bunlar can aldıkça faşist oluyorum o masum askerimin ne günahı var yaa ne günahı var ana kuzusu ki onlar anaları sarıyo sarmalıyo vatana emanet ediyo it kopukm uğruna şehit oluyo allahım sen güç ver hiç iyi şeyler olmucak yaa hiç iyi değil artık

imralıdalkinin idamı şart kısasa kısas ırağa harekat bunlar anında bombaladılarsa imralıdakini beslemeyin asın, kenan evren zamanında asmayalımda besleyelmmi demiş ya aynısını yapın şu hükümet şunu yapsın sayın diyenler ypsın bunu ömür boyu hükümete kul olcam idamı çıkarsınlar tecavüzcülere ve pkk lılara idam gelsin kulları olurum

yeni yasa çıkarcaklarına tecavzcleri evlendirceklerine pkk lılar dağdan indiğinde af edeceğine idam olsun bak o zaman nasıl kesiliyor nasıl duruluyor ortalık

26 oldu şehit of kasıldım valla ağzma gelen bütün küfürleri edesim var bunlara yazıklar olsun allahım süründürerek öldürsün o ................lerin can çekişerek gebersinler en azından bikaçını göz göre göre görsek ama bizim içimiz onada cız der bizim toplumun içi teröristte geberse cızlarız:2:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…