- 16 Şubat 2011
- 7.724
- 35
- 358
günaydın kızlar,,
bakıyorumda hiç birimizin 2013 gelini olacağı belli değil biz en iyisi sohbet topiği gibi topik açalım,, orda toplanalımm en azından kendimizi kasmayalım 2013 diye diye,,,:26:
ne gerek var hayatcım sanki tüm 2011 diyenler kesin 2011'de mi evlendi.
mutlaka aramızda 2013'te evlenen de çıkacak,2014 de 2012 de...
kasmayalımmmm maksat dostluk olsun
Biliyorum çok saçma ama(!)... Abimin okulu uzadı bu yüzden:) Çünkü benim canım annem "abin evlenmeden asla" diyenlerden, çünkü benim bir hayatım yok, çünkü ben hayaller kurmuyorum, çünkü benim sevgilim 27 yaşında ve kimse bunu görmüyor(!)...
yine şehit haberi,, yine gözyaşı bitsin artık bu savaş
allah herkese sabır
bu ADİLERE varyaaaaaaaaaaaaaaaaaaa İDAMMMMMMMMMMMM İDAM İDAMMMMMMMMMMMMMMMMM!!!!!!!!!!!!!!!!!!
YA YETER AMA YA DÜN BİTLİS BUGÜN CUKURCUMA OF YA YETER YA BÖYLE ADALETIN................ :'(
çok şey yazmak isterdim ama siyasi içerik diye banlanıp giderim.
Biz ancak gözyaşlarımızlar başbaşayız.
Onlar saldırmadan biz savunmaya geçmeyiz hep böyle.
Acılar da yanımıza kar kalan.
Valla içim boşaldı sanki ağlayamıyorum gözyaşlarım burnumdan dökülüyor.
öğrenciler,okul derken fena oldum.
Allah hepimize sabırlar versin.
kızlar günaydın şimdi uyandm direk açtm burayı ne şehidi ne oluyo kızlar
dün bitliste şehit ve 2 çocuk bugün çukucuma da 28 şehit 18 yaralı gizem yaa gün nasıl aydın olsun nasıl
devletimiz eğitimli askerlerimizi tıkıp 3 yıl sonra bırakıyor ya bide pkk ele başıyla masaya oturuyor ya daha çok kardeşimiz gider bu topraklara alllahım sen koru yarabbim nasıl bir hayinliktir terörün vatanı yok cidden yok vatansız bunların ideolojisi bile yok
lanet olası idam geri gelsin cidden devletin yaptığı en güzel şey olcak askerimin kanı yerde kalmasın
idam idam idam devlet adalet uyuma ya uyumaaaaaa
isyan edesim var cidden ya hepsini bir kazanda ölüme terkedesim var yemin ediyorum bunlar can aldıkça faşist oluyorum o masum askerimin ne günahı var yaa ne günahı var ana kuzusu ki onlar anaları sarıyo sarmalıyo vatana emanet ediyo it kopukm uğruna şehit oluyo allahım sen güç ver hiç iyi şeyler olmucak yaa hiç iyi değil artık
imralıdalkinin idamı şart kısasa kısas ırağa harekat bunlar anında bombaladılarsa imralıdakini beslemeyin asın, kenan evren zamanında asmayalımda besleyelmmi demiş ya aynısını yapın şu hükümet şunu yapsın sayın diyenler ypsın bunu ömür boyu hükümete kul olcam idamı çıkarsınlar tecavüzcülere ve pkk lılara idam gelsin kulları olurum
yeni yasa çıkarcaklarına tecavzcleri evlendirceklerine pkk lılar dağdan indiğinde af edeceğine idam olsun bak o zaman nasıl kesiliyor nasıl duruluyor ortalık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?