'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

ahh cnm benim ben de sinir oldum şimdi.
ben de clubbondan spor kıyafetler aldım 3 ekimde.
sevk tarihi de 6-13 ekim hala hazırlanıyor.
kaç defa aradım kargoya verdik diyorlar,kargoyu arıyorum öyle bir kargo yok diyorlar.
yine aradım 10 ekimde verdik,adres veya isim hatası olabilir biz sizi bilgilendireceğiz dediler ve hala bilgilendirme yok.
ben de şikayet var.com a şikayetimi bildirdim,inşallah çözümlenir iptal de edemiyorum.
zaten bu konuda çok şikayet varmış ben bilmeden bulaştım,aman kızlar sakın ama sakın clubbondan alışveriş yapmayın.

sınıfın birinde uygulama yapmam lazım gidiyorum şimdi,sonra da seminer var, ve resmen sulu kar yağıyor.
bi daha akşama kadar uğrayamayabilirim,hberiniz ola kuzular:)

kızlar limango da 2 tane özellikle nevresim takımı begendim ama yakından görüp almak daha ii sanırım ya bilmiyorum ki 79 tl mi neydi unuttum sabah bakmıstım??

markası ne sarev indirimde dün markfoni bugün limangoda kaçmaz bence

nilcim karaca konusunda napcan yapcak birşey kaldımı çok terbiyesilzlermiş ya
inan bilmiorm cnm annem uğraşma al tencereni gel yapıcak bişi yok dio ama o kdr gözümden çıkardm ki diğr 3 tencereyi de alıp alın bunları kullanmıcam ben ya başka bi ürün alıcam ya da sizde kalsn istemiorm diyesim var! kahvaltı yapıp öle götürüym diorm karnım aç olunca zaten ayrı bi sinirli olurm:))

bu arada sen metrocitye gidicekmisn kuzum yakın bi zmanda?
orda cemile store varmıs nasıl görmedk biz onu
royal yemek takımları %50 indirmliymiş 1000 tlye düşmüş ama kahve fincanları yokmus bitek bende istemiorm zaten kahve fincanı fln 6 tane kahve fincanı için aradaki farka bakarmısınız kızlarrrr

kızlar şafağım 298

300leri saymıyorum artık benim için büyük mutluluk hemen bitsin inşallah

bende dün mudodan kek kalıbı aldm kızlar yine tutamadm kendmi her zmanki gibi 14,75e düşmüş
dışı siyah içi kırmızı olanından
sadece yuvarlak kek kalıbım kaldııııııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…