'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

bende kırktır kesin diyordum hep yarısını söylüyorlar ya yararılar ölse bile bize haber etmezler

allahım sen diğerlerini koru

nazım korkuyorum inan içim içimi yiyor ben zaten çok korkuyorum doğuya gidicek diye off bekliyorum ki ağustos gelsin diye

merhaba kızlar çok kötü bir gün Allahım bu acıya yürek dayanır mı biz dayanamıyoruz canımız yanıyor ya şehit aileleri napsınlar Allahım sen gösterme

Kızlar bir asker karısı olarak o kadar kötüyüm ki dostlarımız var oralarda, arkadaşlarımız. belki bizde ileride oralara gideriz.
Allah'ım şehit ailelerine sabır versin. ateş düştüğü yeri yakıyor.

herkese iyi geceler diliorm kızlar
nolur hemen karamsar olmayn inş sevdikleriniz sağ salim yapıp dönücekler sizede bunu beklemenin gururu kalıcak,
bu benm uzaktan hissedebileceğim bi duygu deil elbet ama böle durumlarda sabırlı olmak gerekio, herşeyin en hayırlısı olsn, ii geceler herkeseeee

benden de bi eh işte
bakim dedm kızlar napıo ama yok yine kimseler yarn denk gelirm heralde onlara da birazdan yatarm kurabiyem ben kendimi çokk yorgn hissediorm

benden de bi eh işte
bakim dedm kızlar napıo ama yok yine kimseler yarn denk gelirm heralde onlara da birazdan yatarm kurabiyem ben kendimi çokk yorgn hissediorm

evet balımm pek kimseler yok buaksammm sesleri cıkmıyo bizim kızların

çok mu gezdin bakiiim seeeeen kıyamammmm yat dinlen canımm ruyandada sevdicegini gör

evet balımm pek kimseler yok buaksammm sesleri cıkmıyo bizim kızların

çok mu gezdin bakiiim seeeeen kıyamammmm yat dinlen canımm ruyandada sevdicegini gör

sorma cnm yollarda perişan oldm bu gün otobüslerle bakırköye gidicem die su metrobüs çalışması mahvetti bizi,minik bi alışveriş yapmaktan da geri kalmadm ama:)))
iyi geceler tatlm aynı dilekler senin için de geçerlii

topicin alışveriş ve ceyiz melegiii tahmin edebiliyorum

inşallah askımı ruyamda gormeye ihtiyacım var.. günüm güzel baslar belkiii

öptüm seni coook bende kacayım kimsecikler kalmadı heralde...

günaydın kızlar 2 gün işe gidicem yenilenmiş şekilde şimdi bayramı beklyorum çok yoruldum biraz uzaklara gidesim var evde anniş masa bile kurdurtmadı ama anneme rahat oturmam battı o yüzden uzaklara gidicm aralıktaki iznmde

bugün günaymadı,,,, bugün her yer karanlık ,, bugün heryerde acı ve gözyaşı var,,,, allahım sen koru askerimizi polisimizi sen koru o hainlerin hakından sen gelirsin sana havale ediyoruz o canileri YA RAB....

günaydın kuzucuklarım

buzzz gibi bir güne uyandım bugün.

saat 1'de de seminerim var.

hayırlara vesile olsun,gün gece de uyku tutmadı iyice uykusuzum.

allah ım süründürerek can çekiştirerek alır inş.o ........... Canlarını ne olur yarabbim

tabi bu dünyada olmasa bile ahirette kesin yaptıklarının cezasını çekecekler, hem de misliyle... Allah ülkemize sabır versin, kötü günler artık bitsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…