Çok sagolun kızlar inaşşallah iyi olucak annanem..
Askere gidince napıcam ya sehıt olursa dıye dusunmeyın kızlar.. Aslanlar gibi gidip gelicekler sizlerde layığıyla bekliceksiniz askerlerinizi. Allah bana yaşattı o gururu sizlerede yaşatsın.. Hiçbir askerimiz Ölmesin!!
malesef dogruymus erkek arkadasım haber ajansında calısıyo en son 40tı ama resmı olarak acıklama 26 yapıldı dedı..
hoşgeldin nil... iyi geceler sanada
karolina gittin sanmıstık biz seni... iyi geceler hosgeldinn
benden de bi eh işte
bakim dedm kızlar napıo ama yok yine kimseler yarn denk gelirm heralde onlara da birazdan yatarm kurabiyem ben kendimi çokk yorgn hissediorm
evet balımm pek kimseler yok buaksammm sesleri cıkmıyo bizim kızların
çok mu gezdin bakiiim seeeeenkıyamammmm yat dinlen canımm ruyandada sevdicegini gör
sorma cnm yollarda perişan oldm bu gün otobüslerle bakırköye gidicem die su metrobüs çalışması mahvetti bizi,minik bi alışveriş yapmaktan da geri kalmadm ama:)))
iyi geceler tatlm aynı dilekler senin için de geçerlii
hoşgeldin nil... iyi geceler sanada
karolina gittin sanmıstık biz seni... iyi geceler hosgeldinn
günaydın ben geldim bu sabahta güne güzel başlayamadım yine canım sıkkın....
günaydın... sağlık olsun, günün geri kalan kısmı güzel geçer senin için inşallah:)
[sıze=3]bugün günaymadı,,,, bugün her yer karanlık ,, bugün heryerde acı ve gözyaşı var,,,, allahım sen koru askerimizi polisimizi sen koru o hainlerin hakından sen gelirsin sana havale ediyoruz o canileri ya rab.... [/sıze]
bugün günaymadı,,,, bugün her yer karanlık ,, bugün heryerde acı ve gözyaşı var,,,, allahım sen koru askerimizi polisimizi sen koru o hainlerin hakından sen gelirsin sana havale ediyoruz o canileri YA RAB....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?