'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

ben kişisel bir sorun sanmıştım.. ağlamak sorun değil, ayıp değil, acı en güzel böyle yaşanır, kasma kendini.

adın neydi senin cnm ya??
sanki kişiselimi düşünüyoruz kendimizden geçtik unuttuk kendimizi içim ruhum böle daralıp duruyor heran patlıcak bomba gibiyim yaasanki içim içime sığmıyor ya!:2:

adımı forumda paylaşmıyorum, ama severim kendisini şükürler olsun
krizsavar hasılı... protesto yürüyüşleri falan yapılsa da deşarj etsen keşke kendini. ben haber takip etmiyorum, şehit haberlerini bile dün burdan öğrendim. bizim buraya da geliyormuş bazen teröristler, bir ara üç gün üst üste kabus gördüm bunu duyduğumda. ama alışıyor insan... sivil, asker farketmiyor; kimseye acımıyor bu adamlar... Allah yardımcımız olsun...

isminden çok insan vardır yaf kim tanıcak yada ne olacak ki neyse senbilirsin saygı duymak düşerr...

bu kdr insan yok yere hainler yüzünden ölüosa bu konu toplumsallığı da geçip kişisel olmalı, bu acı herkesn acısı arkadaşlar(
ama kendimizi toplamak zorundayız morallerinizi düzeltmeye çalışın eminmki melek oldu hepsi

günaydın nilcim ...
aynen öyle toparlanmak zorundayız zor ve güç olsa da...

kızlar lütfen metanetimizi koruyalım. işimize gücümüze kendimizi verip biraz acımızı hafifletetlim.
hepmizin içi yanıyor, dünden beri içime oturmuş durumda ama dillendirip de daha çok boğulmaktan korkuyorum.
farkındaysanız hiçbir şey yazamıyorum bile.
saçma sapan günlük şeylerden konuşmaya çalışıyorum,haberlere bakmıyorum.
hala benden yardım bekleyen öğrencilerimle ilgilenmem gerek diye düşünüyorum.
siz de öyle yapın, metanetimizi elden bırakmayalım.

Günaydın... Dünkü gibi yine kötü birgün Allahım sen askerimizi,polisimizi,hepimizi koru.. AMİN

tamam doğru çekin düzen verelim kendimize dünden beri dertleştik ama kendimizi boğarsak daha kötü olucaz bencede işimiz var ve evde değiliz ki
o yüzden kızlar yavas yavas konuyu burdan uzaklastıralım ıcımızde yasıyoruz ama burda belli edipte kimseyi daha çok boğmayalım ben çok kötüyüm kovulcam sonunda he patronmlar görürse!

aynen katılıorm kızlar, metanetli olmak zorundayız evt kolay deil ama hayat devam edio bi yerde(
allah bi daha yaşatmasın bu hainlerden korusun mehmetçikleri

kızlar selam nasılsınız neler yapıyorsunuz bugün mutlu olmaya çalışıyorum projedeki arkadaşlarım gm ye geldi burda çalışcaklar 40 kişi ve bu yerde bugün yüzüm gülümsüyorsa onların yakınlığından hala içim buruk ama malesef bu laftan nefret ediyorum ama hayat devam ediyor bu bir sınav geçmemiz lazım

bi taraftan envanter okuyup bi taraftan katılayım size.

konuyu dağıtmak açısından:)

kızlar burda karla karışık yağmur var dünden beri,halbuki yaz gibiydi yaa sizin orda havalar nasıl,biz burda donuyoruz artık.

(tamam çok başarılı bi konu değiştirme olmadı kabul

gm ne gizemcim anlamadım ya kafam mı durdu acaba:26:

19 derece bura hava iyi bence istanbulda birkaç gün önde 9 10 dereceydik donduk..
sen neredeydin cnm?

aöf adalet okuyorum ben kızlar benim bölümde bütünleme sınavı kalkmış kredili sisteme geçilmiş bide ne gerek vardı ki sinir oldum

kızlar benm de tenceremden haber geldi karacadan, iade ya da değişim yapamazmıs bayii fabrikaya gönderip bişi yaptırmıslar gelip alın dediler çok sinirliym,
takımı alıp kafalarına atasım var!
hadi bu fabrikaya gitti diğer 3 tencere nolcak sinir küpüyüm yine! bu da yetmezmş gibi sanki cok iyi bi malmıs gibi fiyatını 248e çıkarmıslar ben 150ye almıstm, kar ettiğime bile sevinemiorm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…