- 2 Ağustos 2011
- 8.838
- 1.110
- 148
krizsavar sanmıyorum acımız büyük ya oturdugum yerde ağlıyorum istemeden akıyor rezil olcam müşterilere falan oof off...okudukça
ben kişisel bir sorun sanmıştım.. ağlamak sorun değil, ayıp değil, acı en güzel böyle yaşanır, kasma kendini.
adımı forumda paylaşmıyorum, ama severim kendisini şükürler olsun
krizsavar hasılı... protesto yürüyüşleri falan yapılsa da deşarj etsen keşke kendini. ben haber takip etmiyorum, şehit haberlerini bile dün burdan öğrendim. bizim buraya da geliyormuş bazen teröristler, bir ara üç gün üst üste kabus gördüm bunu duyduğumda. ama alışıyor insan... sivil, asker farketmiyor; kimseye acımıyor bu adamlar... Allah yardımcımız olsun...
bu kdr insan yok yere hainler yüzünden ölüosa bu konu toplumsallığı da geçip kişisel olmalı, bu acı herkesn acısı arkadaşlar(
ama kendimizi toplamak zorundayızmorallerinizi düzeltmeye çalışın eminmki melek oldu hepsi
tamam doğru çekin düzen verelim kendimize dünden beri dertleştik ama kendimizi boğarsak daha kötü olucaz bencede işimiz var ve evde değiliz ki
o yüzden kızlar yavas yavas konuyu burdan uzaklastıralım ıcımızde yasıyoruz ama burda belli edipte kimseyi daha çok boğmayalım ben çok kötüyüm kovulcam sonunda he patronmlar görürse!
kızlar selam nasılsınız neler yapıyorsunuz bugün mutlu olmaya çalışıyorum projedeki arkadaşlarım gm ye geldi burda çalışcaklar 40 kişi ve bu yerde bugün yüzüm gülümsüyorsa onların yakınlığından hala içim buruk ama malesef bu laftan nefret ediyorum ama hayat devam ediyor bu bir sınav geçmemiz lazım
bi taraftan envanter okuyup bi taraftan katılayım size.
konuyu dağıtmak açısından:)
kızlar burda karla karışık yağmur var dünden beri,halbuki yaz gibiydi yaa sizin orda havalar nasıl,biz burda donuyoruz artık.
(tamam çok başarılı bi konu değiştirme olmadı kabul
gm ne gizemcim anlamadım ya kafam mı durdu acaba:26:
19 derece bura hava iyi bence istanbulda birkaç gün önde 9 10 dereceydik donduk..
sen neredeydin cnm?
aöf adalet okuyorum ben kızlar benim bölümde bütünleme sınavı kalkmış kredili sisteme geçilmiş bide ne gerek vardı ki sinir oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?