'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

canım englısh homle yan yanalar en alt katta ben hep oraya bakıyorum ama yemek takımlarına hiç bakmadım açıkçası ama gidebilirsem bilgilendirirm seni

yağmurcum canım markası ne bunların 1. beğendim ben

ececik sen o günleri sayıyon ya bende hazirana kadar sayıyorum hemen hemen aynı günler ama çok çabuk geçiyor zaman

sarev canm kararsız kaldım 2side çok güzel yaa

bende dün mudodan kek kalıbı aldm kızlar yine tutamadm kendmi her zmanki gibi 14,75e düşmüş
dışı siyah içi kırmızı olanından
sadece yuvarlak kek kalıbım kaldııııııı

güle güle kullan cnm
hmm bende pembe manyagıyım felaket ama işte hep pembe olmaz evlenince değişik olmalı

Merhaba cnm Allah kabul etsin Amin..

Gizemcim benimki gelicek Ağustosta seninkini göndericez demek ki hep beraber beklicez burda

seninki gelcek benimki gidicek ama 1 ay 3 gündür göremedim aşkımı çok özledim napcam çok meşgul bu zamanhlar koşuşturuyo tez felan yazcak off biz bu yılı aşabilcekmiyiz seneye bu zamanlarda askerde olcak kısmetse benimde aslına bakarsan 15 ay beklemem laızm balım

sağ slaim gelsinde hepsi

sarev canm kararsız kaldım 2side çok güzel yaa

hayatım satenlere bakmaktan bunları görmemişim saten al balım ben nille baktım çok kaliteli hatta safari alcam bitanede heran alabilirimde lastikli çarşafı yok malesef

sarar shopa girip ordaki fiyatlarda baksana ev tekstilden cidden inmişmi diye nevresim dünyası o gibi siteleri araştırırmısın ben haftasonu baya çıkardım izinliyken aradaki farkları

diğeri de çok güzelmiş ama yamur eğer pembe çok alırm diosan onu al
pembe hastası birine bunu sormamalısın, haklısın herseyde pembe alınmıo
ben ya siyah ya pembe alıorm herşeyi nasıl bi dengeszlkse yinede uyumlu olur die düşünüorm:))

gizemcm maşallah tüm kampanya taktiklerini öğrenmişssin kuzum yakında doktoranı ilan ediceksn:))))9
önce sarar shopa bak sonra nevresm dünyasına fln:)))
gözlerim yaşarıo su an çok duygusalımmmmm bi çeyizci daha yetiştiiiiiiiiiiii

anlamadım bunları almım saten mi alıyım yanı??
taamam bakarım cnm sağol

inşallah kızlar bu akşam yasin okucam şehitlerimiz için sizde okurmusunuz? Hem şehitlerimiz için hemde askerlerimizin sağ salim bitirip gelmesi için

dün akşam okudum bende
biride kocaelideymiş. arkadaşımın sınıf arkadaşıymış:S

anneme telefon bn alıyorum.
kardeşimin dersane taksinide bn veriyorum
banyo değiştiliyor taksidini ben veriyorum
poff

ayy bide ben bunları excele döktüm doğru zamanı bekliyorum başak burcumu çeyizdede konuşturuyorum mini çakal giz oldum ama öyle değilmi doğruyum dimi canım pat diyede alınmaz sarevden 4 takım beğendim sanada sorcam biri safari onu sormucamda lastikli seçeyim dimi çarşafları hep

yamur canım pamuk saten iyidir saten all bak benim 3 tane normal nevresişmim var 2 si misafire ama hep saten alcam diğerlerini

Son düzenleme:

cnm arada 10 tl fark var hangi yerden alıyım ki acep??
bana mlsiafir gelmez boşwer yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…