'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

seç beğen al gibi oldu, bunlar tabi bi kısmı daha nette resmini bulamadm bi çok ürün vardı
bundan sonraki hedef bakırky buluşması olsn nolur nolurr:)))

kızlar ben şimdi yemeğe gidiyorum öperim sizi bir koşu cevahire gidip gelcem yemekhanede yemek kötü arkadaşlarla çıkıyoruz

bu çok glz ya:S
izmiite yokki
bide bnce yumurtalıklar olmamış.s

berfin, seninle bıçak alacaktık ya ben karar verdim. bir kere eğlence olsun diye patlıcan desenli bıçak aldım. ayrıyetten emsanın o seramik bıçak setini ki içinde sadece 2 tane bıçak varmış, mor olanından alacağım inşallah. bir de bambum'un seti, umarım yeter, az gibi ama sonra belki birkaç tane daha ekleme yaparım, haberin olsun :))

hehe yenilerini de ekledm daha bi sürü seyler vardı kızlar ya hani toplamda 50-60tlye bütün ıvır zıvırlar tamamlanır çok hesaplı olucak
önemli olan tatilimi denk getirebilmem

kimisini giriş bölümünde gördm kuzum kmisini pazarn ortasına doğru geniş bi standı olan amca var fincanlarımı fln ordan aldm ben hepsi vardı amcada da yanımda nakit kalmadı o gün hemde nasıl olsa yine gelirm die almadm:)))

gıderız hep beraber izinlerinizi ayarlayında telef ederiz pazarıda bende kumaşçıya gidicem pazardan alıyorum kumaşları çok değişik kumaşlar var orda, herkesin aradığı herşeyy bakırkoy pazarında

nerden aldın haber evr emi.. resminede bakayım bi:)

nerden aldın haber evr emi.. resminede bakayım bi:)

patlıcanlı bıçağım, kancaev'den. idğer düşündüklerim emsan bıçak seti ve bambum bıçak seti resimleri de alttakiler, emsan'ın içinde bir de aşağıdaki soyacak var :) inşallah alabilirim diğerlerini de.. ama az gibi. belki emsan'ın bir mor bir de bordo setini alırım, bilmiyorum. rengarenk mutfak yapmaya karar verdim, uyum muyum kalmadı

Eklentiler

• $1346_buyuk_zoom.webp
    5,3 KB · Görüntüleme: 27
  • $183.webp
    3,7 KB · Görüntüleme: 21
  • $bambu-bicagi.webp
    18,2 KB · Görüntüleme: 18
  • $1492.webp
    4,6 KB · Görüntüleme: 16
ama dekorekodan aldım patlıcanlı bıçağı, kanca evden değil. arkası kancaev sadece. yanlış anlaşılma olmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…