demek 3.5-4te yattın minnakım hım
çağlam hoşgeldin
hayatcım hayırlı cumalar
heh alıstırdır kendini ben çalışıyorum 11,30 12 arası yatış sende ii geceler mesajını çektikten sonra yatısa gec artık yoksaaa mesajımı keserimm
hayırlı cumalarımız olsun kızlar dualarımız vatanımız için ...
çağlam hoşgeldinn
Çağlam güünaydın canım nasısıınn
Çağlam güünaydın canım nasısıınn
Laflaraa baakkk sennnnnzaten artık erken yatıp erken kalkma planlarım var umarım başarabilirim plan olarak kalmaz
Allah kabul etsın canımmm.. Hayırlı cumalar
hoşbuldummm yağmurummmm
günaydınnn nazımm iyiyim ne olsun.. dün bende senin gbii abur cubur işini abarttım... sevdicekle birsuru pasta aldık sırf merak ettik diye...
sonra da onları yicez diye yarıstık.. ve tabi sabaha kadar midemden kıvrana kıvrana zor uyudum... halada fenayımm kahvaltı bile yapamadım midem bulanıyo...
bidaha asla su el kadar halimle 93 kilo biriyle yemek yeme konusunda yarısı girmem
ders oldu
kızdınmı cimcimemm benii bırakıpp gittinn uyku girmedi gözüme
öyle canım yoksa mesajımı keserimmm yersen
evet ben gittim yasin okudum 100 tanede ihlas okudum bugünde yapıcam Allah izin verirse
kıyamaaaazsııın bana sennnn
bende bi müsait duruma geliimm okııcaammm yaa
kıyamammm miniciktir zaten mideennsevgılıcık eve geldı bosların oldugu poşeti görünce şoka girdi bıde cocuk borek pooca getırmıs ben bı cıps attım agzıma nası kızıyoo korkarım kahvaltıyıda bole hazırlıcan evlenınce dıyo dusunsene cıpsler bonibonlarla dolu bı kahvaltı masasıı ohh miiss
dunden sonra artık minik bi midem olmayabilir
ne guzel işte nazım süfffer bir kahvaltı benceee gayet kolay veee lezzetliii
biz geçen madoda köy kahvaltısı yaptık cumartesi gunu ... yok yok içinde tabi, bizimki hemen evlenince isterim bunlardan dedi... bende ancak ruyanda gorursun askımm dedim
haftaiçi müsliye süt döküp yanına da bi tost yuvarlayıp işlerimize gidicez baska care yok
hem formumuzu koruruz...
ya nevresim dünyasında o dünkü nevresim 66 ve lastikli lastiksiz soruyor üye oldum okadar tükenmiş yaaaaaaaa nerden alcam şimdi limanyo 80 tl ve sormuyor carsaf sıkkını??????acil bilgiiiiiiii:26:
Kızlar bayıldım bunaaaaaa
gördüm cnm güzelmiş ne kadar marka ne?
hem müsli hem tostmuu 2sini nasıl yıcen çağlam yaff:26:
TAÇ canım yeni çıkartmış. 125 TL bu hafta alıcam inş. Ayy bayıldım yaaaaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?