'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Çağlam güünaydın canım nasısıınn

heh alıstırdır kendini ben çalışıyorum 11,30 12 arası yatış sende ii geceler mesajını çektikten sonra yatısa gec artık yoksaaa mesajımı keserimm

Laflaraa baakkk sennnnn zaten artık erken yatıp erken kalkma planlarım var umarım başarabilirim plan olarak kalmaz

hayırlı cumalarımız olsun kızlar dualarımız vatanımız için ...

Allah kabul etsın canımmm.. Hayırlı cumalar

çağlam hoşgeldinn

hoşbuldummm yağmurummmm

Çağlam güünaydın canım nasısıınn

günaydınnn nazımm iyiyim ne olsun.. dün bende senin gbii abur cubur işini abarttım... sevdicekle birsuru pasta aldık sırf merak ettik diye...

sonra da onları yicez diye yarıstık.. ve tabi sabaha kadar midemden kıvrana kıvrana zor uyudum... halada fenayımm kahvaltı bile yapamadım midem bulanıyo...

bidaha asla su el kadar halimle 93 kilo biriyle yemek yeme konusunda yarısı girmem

ders oldu

Okumakta olduğum bir kitap...
Anlatımı sıkıcı değil, sanki yazar karşınızda sizinle birebir konuşuyor gibi...
Okumanızı tavsiye ederim. Mükemmel Bir Namaz İçin Namazda Huşûya Götüren 155 Etken/ Feyzullah BİRIŞIK

Kitaptan başlıklar:

1. Namazı huşu içinde kılmak zorunda mıyız?
2. Huşu ile kılınan bir namazın dünyadaki getirileri
3. Namaz öncesi huşunun önündeki engeller
4. Namaz esnasında huşunun önündeki engeller
5. Namaz sonrası huşuyu bozan etkenler
6. Namaz öncesi huşuya götüren etkenler
7. Namaz kılarken huşu duymayı sağlayan etkenler
8. Namaz sonrasıhuşuyu koruyan etkenler
9. Huşu içinde kılınan bir namaz bize ne öğretir?
10. Sonuç

kıyamammm miniciktir zaten mideenn sevgılıcık eve geldı bosların oldugu poşeti görünce şoka girdi bıde cocuk borek pooca getırmıs ben bı cıps attım agzıma nası kızıyoo korkarım kahvaltıyıda bole hazırlıcan evlenınce dıyo dusunsene cıpsler bonibonlarla dolu bı kahvaltı masasıı ohh miiss

ya nevresim dünyasında o dünkü nevresim 66 ve lastikli lastiksiz soruyor üye oldum okadar tükenmiş yaaaaaaaa nerden alcam şimdi limanyo 80 tl ve sormuyor carsaf sıkkını??????acil bilgiiiiiiii:26:

dunden sonra artık minik bi midem olmayabilir

ne guzel işte nazım süfffer bir kahvaltı benceee gayet kolay veee lezzetliii

biz geçen madoda köy kahvaltısı yaptık cumartesi gunu ... yok yok içinde tabi, bizimki hemen evlenince isterim bunlardan dedi... bende ancak ruyanda gorursun askımm dedim

haftaiçi müsliye süt döküp yanına da bi tost yuvarlayıp işlerimize gidicez baska care yok

hem formumuzu koruruz...

hem müsli hem tostmuu 2sini nasıl yıcen çağlam yaff:26:

hem müsli hem tostmuu 2sini nasıl yıcen çağlam yaff:26:

canım müsli bi kasecik bişey ve beni tok tutmuyo... birtek onla kahvaltı edersem işe varmadan yolda acıkırım heralde azcık kaloriye ihtiyacım oluo sabahları onuda bol kasarlı bi tostla elde ediyorum

sineray cok tatlıymıs gercektenn ama ben bunu almak istersem annem beni terlikle kovalar artık

evini cocuk yuvasına cevirceksin bu gidişe diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…