oydu canım senin yolladıgın benim sana 2. attıgım link en pahalı olandı 800 küsür dedi sanırım ama digerlerinin fiyatları aynıydı pazartesi konuş haberleşiriz yine tatlım
balımm
suanki duyguların haliyle karmasık... zaman ver kendine de onada ...
suan hissetigin degil.. zamanla geriye kalan duygu belirlesin kararını...
Kuzum gece dışarı çıksın ben o konuda karışmam asla. Çünkü bende çıkıyorum arkadaşlarımla. O bana nasıl karışmıyorsa bende ona karışmam. Zaten fazla müdahaleden hoşlanmam, burdaki konu istemediğim biriyle görüşmesipelin okudum... geçen seferde bu sorun olmuştu.. gece dışarı çıkmalar..
alamadıgım sen beni kaybersin tarzında bişeyler demişsin:S
hayırlısı diyelim canım:S
ağlama tamammı artıkyazık değilmi o göz yaşlarına. hak eden için olsun dımı:S
hayatında kimse olmayacak aslında.. mis gibide memur olcan tek tabanca walla
Vallahi Nilişim bende o halimi istiyorum ne yalan söyliim. Sayenizde şuan çok daha iyiyim. Dışarı çıkıp hava almakta iyi geldi.pelinm su an hiç bi hissinden emin olamazsn ki sinirlisin bu da çok etkili bütün düşüncelerini, yarn hersey daha belirgin olucak kuzum lütfen moralini
bozma öle sarkılarda dinleme bak
hellöööö diye gelişini görmek istiorm en kısa zamnda böle suratı asık peluş istemiorm ona göre((
Burdayım balımmpelin çıktınmı
pelin ve nil göremicem yazdıklarınızı:S
gizem ordamısın senda:S
ftoş çağla naz mrb bu aradaS:
yupppiii çok mutlandm ama su an
eğer alırsam senin de uygun olduğun bi gün alıyım kuzum uğrarsan takıma bakıp kargolatabilirmisin, kırık fln göndermesnler
bunları konusurum zaten adamla arakadaşm geldi baktı alırkende bakıcak fln dicem
ödeme seklini halledebilsem çok süper olucak
tabiki bebegim gider bakar kontrol ederim .kırık çıktıgında degiişm garantisini falan konuş onları hep en son alacagın zaman araya girerim ben
Peliniim zaman sana ve aşkınıza en iyilerini getirir inş. Ben düzelicene inanıyorum umarım oda elinden gelenın fazlasını yapar askınız için
tamam fatoşum haberleşiriz yine 4-5 ay önce forumdn biri indirmle 900e almıs o sölemişti zaten 750ye düşmüş bak kaçırma die smdi 600 daha da düşmez
çok saol şeker valla sayende
Nazımm inşallah( Ama aşkına sahip çıkan insan aramaz mı? Aramıyo işte aramıyo Allah kahretsin aramıyo Issız adamda ayrılıktan sonra adam kendini tüy gibi hafif hissettiğin ama zamanla herşeyin daha da ağırlaştığını söylüyordu... Dank eder belki umarım çok geç olmaz.
O benim kaderim ben hep o gözle baktım, hikayemizle, aynı anda aynı şarkıyı söyler mi iki insan söylüoduk biz yaaOfff boğulucam gene. Neyse konuyu dağıtalım ben birazdan kaçıp kitap okurum zaten. Kinyas'ı okuyayım da gözümün önündeki kötü karakter büyüsün.
merba balım nasısın? sende sınırlıydın bugunn noldu?
Pelinm bende sana dogru zamanı beklyordur diye yazıcaktım ki arıyormuş seni canım bak üzdüğüne degmyor ama emin ol bu durumu dzeltmek onun elinde
Aglama kötü selerden uzak dur country dinle çagla paylasms ben çok sverm üzgnken hep yabancı frekanslarofff kuzucum ya bizim düşmanmz hep kendmz zarar veren biziz yüzünün sabah gülmesi gerenk güzel bir gün olcak
boşver naz. ben bıktım usandım artık.. yazmaktan bile yoruldum..
pelin dua edicem senn içinbiz kçk bi aile olduk burda:S herkes dua etcek sana
Mesaj attı...
Klasik Pelin telefona bakmaz... Neyse bizimkilerin haber var ayrıldığımızdan, zaten artık bir araya da gelemeyiz kendine iyi bak
yazmış
Bu kadar basit olduğuna inanmıyorumBen kimi sevmişim, kime aşık olmuşum böyle
Bosvermeyelm canım anlatsana neyin var paylasınca yazınca rahatlıyosun canım
Mesaj attı...
Klasik Pelin telefona bakmaz... Neyse bizimkilerin haber var ayrıldığımızdan, zaten artık bir araya da gelemeyiz kendine iyi bak
yazmış
Bu kadar basit olduğuna inanmıyorumBen kimi sevmişim, kime aşık olmuşum böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?