'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

berfincm burdaym ama brzadn uykuya dalarım

nilim ne güzel porselenler çok ucuza gelcek olmadı bir ankara zyreti yaparsn fenamı olur gds geliş öyle pahalıda degl hem

Fatoşum canım saol o kadar zahmete grdn artık istanbulda bulmaya çalscm olmadı anakarada o dedgn magazayı arar arattrm ne edem ama ondan çok istyorum

oydu canım senin yolladıgın benim sana 2. attıgım link en pahalı olandı 800 küsür dedi sanırım ama digerlerinin fiyatları aynıydı pazartesi konuş haberleşiriz yine tatlım

yupppiii çok mutlandm ama su an
eğer alırsam senin de uygun olduğun bi gün alıyım kuzum uğrarsan takıma bakıp kargolatabilirmisin, kırık fln göndermesnler
bunları konusurum zaten adamla arakadaşm geldi baktı alırkende bakıcak fln dicem
ödeme seklini halledebilsem çok süper olucak

kuzum valla hiç gelmedim ankaraya bi yemek takımı almak için de gelmek biraz absürt olur hiç olmadı o ihtimali de düşünüorm, daha kolay bi yolu olmalı düşünüorm düşünüormmmm bakalmmmm

Son düzenleme:

balımm

suanki duyguların haliyle karmasık... zaman ver kendine de onada ...

suan hissetigin degil.. zamanla geriye kalan duygu belirlesin kararını...

Haklısın... Aslında şuan düşündüklerimi buraya yazıyorum. Sesli düşünmek gibi birşey. Ay gülesim geldi kendime Nasıl çelişkili konuşmuşum yaa son yazdığımda hem nefret demişim hem aşk demişim hem özlem. İyice delirdim
Zaman, zaman, zaman kuzum sadece zaman...

Kuzum gece dışarı çıksın ben o konuda karışmam asla. Çünkü bende çıkıyorum arkadaşlarımla. O bana nasıl karışmıyorsa bende ona karışmam. Zaten fazla müdahaleden hoşlanmam, burdaki konu istemediğim biriyle görüşmesi( Neyse hayırlısı bebeğim... Bekleyip göreceğiz, bakalım beni kazanmak için aynı çabayı sarf edecek mi?!
Vallahi Nilişim bende o halimi istiyorum ne yalan söyliim. Sayenizde şuan çok daha iyiyim. Dışarı çıkıp hava almakta iyi geldi.
İyi ki varsınız canlarım...

pelin çıktınmı
Burdayım balımm

tabiki bebegim gider bakar kontrol ederim .kırık çıktıgında degiişm garantisini falan konuş onları hep en son alacagın zaman araya girerim ben

Peliniim zaman sana ve aşkınıza en iyilerini getirir inş. Ben düzelicene inanıyorum umarım oda elinden gelenın fazlasını yapar askınız için

tabiki bebegim gider bakar kontrol ederim .kırık çıktıgında degiişm garantisini falan konuş onları hep en son alacagın zaman araya girerim ben

tamam fatoşum haberleşiriz yine 4-5 ay önce forumdn biri indirmle 900e almıs o sölemişti zaten 750ye düşmüş bak kaçırma die smdi 600 daha da düşmez
çok saol şeker valla sayende

nazcıkk hosgeldn naptn bas agrını

Kızlar bu arada gayet kahkalar atarak telefonda konstk biz malesef kızamadm güldrdü beni tehdt savurdum ama kırıyosn kalbmi bumu felan yaptı kaslarnı düzelt bütün gün çatık gezmssndr felan dedi bende günüm güzeldi dynce erol tas kahkası attı resmen gıcık yaaa ama yani canımı sıkması zorken sıktı sinir

Pelin sana tek tavvseym azcık rahat müzik dnle ve uyu ltfen birazda gamsız ol gerekrse gamsızı oyna ama aglama kuruycaksn o zaman hiç aglamcan kendni üzüyosn kmse senin kadar üzülmyo ve kimse senin gözyaslarndan degerli degl

Peliniim zaman sana ve aşkınıza en iyilerini getirir inş. Ben düzelicene inanıyorum umarım oda elinden gelenın fazlasını yapar askınız için

Nazımm inşallah( Ama aşkına sahip çıkan insan aramaz mı? Aramıyo işte aramıyo Allah kahretsin aramıyo Issız adamda ayrılıktan sonra adam kendini tüy gibi hafif hissettiğin ama zamanla herşeyin daha da ağırlaştığını söylüyordu... Dank eder belki umarım çok geç olmaz.
O benim kaderim ben hep o gözle baktım, hikayemizle, aynı anda aynı şarkıyı söyler mi iki insan söylüoduk biz yaa Offf boğulucam gene. Neyse konuyu dağıtalım ben birazdan kaçıp kitap okurum zaten. Kinyas'ı okuyayım da gözümün önündeki kötü karakter büyüsün.

tamam fatoşum haberleşiriz yine 4-5 ay önce forumdn biri indirmle 900e almıs o sölemişti zaten 750ye düşmüş bak kaçırma die smdi 600 daha da düşmez
çok saol şeker valla sayende

ne demek bebegim yaa sen mutlu odun ya yeter o

bütün yemek takımları 600 dü aklım karışmıyo degil yani bendeee almayımmmm

Pelinm bende sana dogru zamanı beklyordur diye yazıcaktım ki arıyormuş seni canım bak üzdüğüne degmyor ama emin ol bu durumu dzeltmek onun elinde

Aglama kötü selerden uzak dur country dinle çagla paylasms ben çok sverm üzgnken hep yabancı frekanslarofff kuzucum ya bizim düşmanmz hep kendmz zarar veren biziz yüzünün sabah gülmesi gerenk güzel bir gün olcak

Mesaj attı...
Klasik Pelin telefona bakmaz... Neyse bizimkilerin haber var ayrıldığımızdan, zaten artık bir araya da gelemeyiz kendine iyi bak
yazmış

Bu kadar basit olduğuna inanmıyorum Ben kimi sevmişim, kime aşık olmuşum böyle

bebişim öyle yazar.. ama seviyosa dayanamaz.. yine arar yine peşinden gelir
bu süreçler zor süreçler.. insan üzlüyo çok fazla üzülüyor..
tek avantajı insan kendi degerini anlaıo:S

pelin boşver... madem öle üzülmene degmeyecek biriymiş

eger bu kadar basitse...

çok kızdım çok sinirlendim suan ona... nasıl bilmez kıymetini anlamıyorumm... bu erkekler nasıl böle rahat olabiliyor

onları onların silahıyla vurmak lazımmm

UMURSAMAYARAK

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…