Vallla kafa dagtyo son senesi bidaha yasamıcak böyle hayat hattaha hayata atıldgnda çok merak edyorm oyuna vakti olcakmı diye bakalım bu senede dayancaz çekcez
Kızlar fena halde rahatladm brazdan kuzenlerle komedi filmi izlicez iykde yazmısım buraya
Dediklerne sonuna kadar katılıyorum gecen yıl bu dedklerni hep yaptım dogru tatlı dile olunca güzelce sonclanıyo ama tekrarlanıyo ama yine iyi davrancam kesin, uyuyp kalkınca yarın sabahta böyle olur güzlce knsrm uykusuzum bugn o yüzdenmi bu oldu bilmyorm ama tahalm anca uyuyp kalkınca geçer cadılık yapmak istemem yapamamda üzülrm ama bende üzülmekten korkyorm canım sıkkın bununn üst devresi üzülmektr
cnm valla benmki kdr oyun kolikse çalışssalarda oynuolar, 5 tane oyunu 1 ayda bitirmiş, ne arad bitirdn askm diorm ben anlamadm bile hiç oyun oynuorm dememişti meğersem ben mağazadayken beklrken oynuomus o yönden sanslıym, yoksa o oyun oynarken bende çıldırıırım yani
cnm valla benmki kdr oyun kolikse çalışssalarda oynuolar, 5 tane oyunu 1 ayda bitirmiş, ne arad bitirdn askm diorm ben anlamadm bile hiç oyun oynuorm dememişti meğersem ben mağazadayken beklrken oynuomus o yönden sanslıym, yoksa o oyun oynarken bende çıldırıırım yani
Bende öyle istiyorum Nilim. Koca bir mutsuzluğun içinde boğulsun kalsın istiyorumpelinm ne dicemi inan bilemiorm:S
süründür cnm eğer kendini iyi hissettiricekse sen hak etmediklerini gördün ama o hak ettiklerini yaşasın bırak
Evet canımpelinim canım üzme kendni sakın ya kıyamam sorttrr ama mutsuzsan bosver cdden pelin bunun garantsni versn olmadı ya sen 1 kez daha üzülmstn canım ben kıyamam sana üzme kendni
kızlar size hiç sorunla gelmedm gelmekte istemezdm ama canım sıkkın resmen basndan savıo gbi mslar gecen yıl bu zamanlat herseye tmm cnm derdi msjda şimdi kısalttı tmm dyo ben tahamlm yok gecen yıldan tecrblym ya davranslarna çekl düzen ver yada ben olmcam dedim
Valla ben ilgi sevmem benle herseklde ilglenen ilgye aç olan bri var ama en çok ilgi veren hos ilgszlk hosma gder ama bu ilgszlk degil başından savmak bana dÜn neden gülmyosn seni bir güldremedm dedi bana mı kzyosun dedi anlyoe kızıyorm her aradıgmda caıntır oynayan bri silah sesleri ve ben artık yoruldum saygı olmalı kendsi ögretmsti giz ben aradgmda benle ilglen dyen biri artık kendni düzeltene kadar byle davrncgm dyende benm
Özet geçersem mutlym beni üzmek zor ama o üzülecek canımı sırf sıktıgı için
Ben geldim minnoşlar...
Bende öyle istiyorum Nilim. Koca bir mutsuzluğun içinde boğulsun kalsın istiyorum( Allah aşkına kim sunacak sana böyle deli bir aşkk? Çıldırmış olmalı...
Evet canım(( Şuan affetmek ve o... O kadar uzakki ruhuma, göz hizama bile girsin istemiyorum! ( Ama dışardayken lanet olsun niye hep gözlerim onu arıyor (( Offf yaaaaaaaa (((
Gizemcim inan çok şaşırdım. Ama diğer kızlarda demiş erkeklerde böyle bir dönem oluyor, hatırlarsan bende bi ara tekdüzelikten bahsetmiştim hatta Nilim de aynı sorun bizde de var demişti, bu oluyorHepsi aynı. Ama iyi olma bu kadar, üzülürsün ki üzülüyorsun da. Bırak tavrını koy, bak nasıl düzeliyor paşa paşa... Hepsinin kafasını birbirine vurucaksın aslında
*
Kızlar arkadaşlarla görüştüm şimdi, hava almak hiç değilse biraz olsun iyi geldi. Evde olsaydım oturup slow türk'ü dinleyip zır zır ağlıcaktım( Hoş birazdan başlarım gene. Bir görseniz hep gözlerim onu aradı gelir mi diye öyle çok özledim ki Ama hayır ben ondan nefret ediyorum yaaa
Sanki marifetmiş gibi bir de ıssız adam'ın son 10 dakikasını izlemiyor muyum?! zorla acı çektirmek bu olsa gerek..Hayır tatlım nefrt etmiyosun sadece duygularını bastırmaya çalışıyosun. Bence bu duyguları kendi içinde yaşama onunla paylaş inanın kızlar sessiz kalmakla bişey çözülmüyo. Onada yaşatmak lazım bu duyguları haa bu demek değil ki haynısını aynı seyleri ona yaşatın yapın hayırr!! Sadece duygularınızı açık bir dille ona söyleyin ağlayın bağırın istediğinizi konuşun ama içinizde kalmasın ona yansıtın. Sessizlik bir yere kadar götürür ancak içinizde birşeyler sizi yer bitirir kemirir. İzin vermeyin buna. Açın telefon veya karşısına geçin ağlayın üzülün anlatın. İnanın daha çok pişman olurlar daha çok üzülürler.
ben tavrımı bugn koydum canım umarım anlar kendni düzeltr yoksa oda üzülcek
Şu anda bende çok iyim kuzenlermlym moralm iyi şimdk
Canım nefret edyorm dyp zorlama kendni ne olursun kendmze yapıyorz onsuzda olablrsn elbet slov türk dnleyp aglama ben gecen yıl hep yabancı hitlern çaldıgı frekansaları dnledm çok iyi geldi yabancı dnle ne olur kendi kendmze yapıyorz hep bizden çııkıyor bir seklde balım
Sanki marifetmiş gibi bir de ıssız adam'ın son 10 dakikasını izlemiyor muyum?! zorla acı çektirmek bu olsa gerek..
Cemrem ben şuan aramayı düşünmüyorum bu duygu bastırmaksa evet öyle olsun bebeğim ama çok pis bi huyum var hayatta aramam böyle de inatçıyım.
(
Kuzumm bişey diyemiyorumm hakkımızda hayırlısını diliyorum...
merhaba kızlarr
kötü şeyler olmus =( sanırım geçmişi ookuyamadım birazdan okucam
cnm msj kutun dolu linki atamıorm
kızlar aslında buraya yazınca rahatladm anlatınca düzelyo dertlerm allahtan ama sıkıntıyı içime atmayı sevmyorm pek sıkntı yapmam
Hiçbsy olmams gbi davrnyosa bende hafif mesafeli öyle davrnrm kendnmde yiyemem fllm izlyoz kuzenlerle eglenyorm ama yemiycem kendmi akısına bırakıcam uzaktan izlicem çaglacık
kızlar aslında buraya yazınca rahatladm anlatınca düzelyo dertlerm allahtan ama sıkıntıyı içime atmayı sevmyorm pek sıkntı yapmam
Hiçbsy olmams gbi davrnyosa bende hafif mesafeli öyle davrnrm kendnmde yiyemem fllm izlyoz kuzenlerle eglenyorm ama yemiycem kendmi akısına bırakıcam uzaktan izlicem çaglacık
pelinim ıssız adamı bırak kuzum böyle yabancı müzik dnle ve uyumaya çalıs lütfen aglama ne olursun ya yaşlarını akıtma yada akıt donucaksın birkac güne
Fatosum hosgledin canım
hoşbuldukk canım beniimmm
ooofff gizemcimm bikliyomusun erkek arkadasın erkek arkadasıma çok benziyo maille de konuşmuştuk ya oyunlar pc falan ilgi açısındanda aynılar!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?