'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Evet canım aynılar başaa gelen çekilir ama şimdi iyim sıkntı yapmıstım uçtu gitti canım

Napıyosun bakalım fatoscum

iyiyim kuzucum bi kurs işim vardı bugun o başladı ona gittim ordan çıkısta kütüphaneye ordan nilin yemek takımını sormaya ordanda senin sürahiye bakmaya gittim senin istediginden yok çok satmışlar tekrar sipariş ettik bekliyoruz dediler ara ara ugra dediler canımm

Kuzumm yaaa seni derdimle boğdum zaten İyi çalışmalar şimdiden bebeğimm, sendeki enerjiye hayranımm.

Evet kurabiyem geçen sefer de Edirne'ye gitmişti... Bu saatten sonra anlasa da anlamasa da ne değişir bilmiyorum... Bir yanım nefret dolu bir yanım aşk. Ama tartıya koyduğumda nefret ağır basıyor! Ve orada kafamdaki sorular gün yüzüne çıkıyor neden diye? Allah kahretsin çok özledim(

selam kızlar.. ne ler oluyor:S
pelin ne oldu

edit: bide gizemdemi sorun varmış

bunlar insanı hayattan soğutuyo ya

Kuzum önceki sayfalarda yazıyo.

kuzum o amca neden kredi kartı die tutturuo ya havale yapıveriym işte:S
valla ankaraya gelicem alıp geri dönücem o derece

Son düzenleme:
kuzum o amca neden kredi kartı die tutturuo ya havale yapıveriym işte:S
valla ankaraya gelicem alıp geri dönücem o derece

peşinde olur dedi cnm ama çok güzellerdi cnm ya inceledim baya bide sırt cantam vardı kırıp yıkarım diye çantayı çıkarım girdim magazaya =)=)

kuzum acba kapıda ödeme seçeneği varmıdır ki yaww:S
linke baktn mı aynı takımmıymıs peki
619 olduğuna emnmisin yahu hala inanamıyorum
600e yemek takımı yok nerdeyse piyasada, hem benm istediğimi bulmus oldm süper bişi
smdi sen ankaradaki kayalarmı ne kızılayda ona mı gittin cnm tam yerini söle netten telini buluym pazartesi bi irtibata geçiym bakalm
kapıda ödeme seçeneni konuscammm

balımm

suanki duyguların haliyle karmasık... zaman ver kendine de onada ...

suan hissetigin degil.. zamanla geriye kalan duygu belirlesin kararını...

canım mail attım sana ona bi bakıver kızılaydaki kayalara gittim canım istanbuldan aradıgını ve arkadasım cumartesi gelmiş sormus de onlarla bi konuş. bi model daha var acaba omu diye tereddütteyim çizgili 2 tane vardı.:44:

nilimmm o begendiğinmi 600 müş.. şaka gibi:S dışarda o fiyata normaller var:S

pelin okudum... geçen seferde bu sorun olmuştu.. gece dışarı çıkmalar..
alamadıgım sen beni kaybersin tarzında bişeyler demişsin:S
hayırlısı diyelim canım:S
ağlama tamammı artık yazık değilmi o göz yaşlarına. hak eden için olsun dımı:S
hayatında kimse olmayacak aslında.. mis gibide memur olcan tek tabanca walla

pelinm su an hiç bi hissinden emin olamazsn ki sinirlisin bu da çok etkili bütün düşüncelerini, yarn hersey daha belirgin olucak kuzum lütfen moralini
bozma öle sarkılarda dinleme bak
hellöööö diye gelişini görmek istiorm en kısa zamnda böle suratı asık peluş istemiorm ona göre((

Tüh kalmamısmı kim bitrms bunları istanbulda varmıdır acaba bende arada bakayım çok kötü oldu bulamaman

Bubgn mudoda inekli daha degsk sos tencereleri vardı çok şirin ördekeli kedll tencereler vardı canım

canımmm benimmmm pelinciiimmm kendini daha fazla üzme lütfen olan sana oluyo bunu unutma herşey olacagına varır sen yarın sakin kafayla iyice düşün canım artılar eksiler ona göre kararlarını ver fevri davranma pişman olcagın kararlarda verme tatlımm

pelin ve nil göremicem yazdıklarınızı:S

gizem ordamısın senda:S

ftoş çağla naz mrb bu aradaS:

yokmus bebişim ama takip et dedi çok sattık gelir dedi

mudoyada gidecektimde bugun vazgeçtim dayanamam bişiler alırım diye nilin porselenleri sormaya girdim inanmayacaksın ama sadece porselenleri sordum inceledim çıktım diger şeylere bakmadım almayım diye

cnm mailinecvp verdm umarm gelmiştir gönderdm resmi ama senin gönderdiklerin deildi cnmcm

evt berfincm sanrm onun da fiyatı 619 ama emn deiliz:S

bak sana sölicem sölicem neyi sölicem diorm bende onları dicektm giz, 49 tl ama pahalı geldi bana sana göreler ama tam istediğin gibi olsa gerek
bu arada aldm bende brabantiaları kuzum çok da beğendi annem pişman olmıcam sanırm

cnm mailinecvp verdm umarm gelmiştir gönderdm resmi ama senin gönderdiklerin deildi cnmcm

evt berfincm sanrm onun da fiyatı 619 ama emn deiliz:S

oydu canım senin yolladıgın benim sana 2. attıgım link en pahalı olandı 800 küsür dedi sanırım ama digerlerinin fiyatları aynıydı pazartesi konuş haberleşiriz yine tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…