Evet canım aynılar başaa gelen çekilir ama şimdi iyim sıkntı yapmıstım uçtu gitti canım
Napıyosun bakalım fatoscum
Canım benim izleme kapat tatlım benim aslında bi yöntemim var böyle durumlarda mario oynarım çok klasiktir ama kafamı dagıttıgım tek sey
Sende dene balım indir bilgisayarına oyna birazcık belki işe yarar bana çok yarıyo çünkü.
Tatlım 12de işe gidicem daha uyumadım kıyamam size gizemcimm sende üzme kendini lütfen canım
pelincim okudum olanları... daha onceki tartısmanızda bole bişey yuzundendi diye hatırlıyorum...
bazı seylerin farkına varamamıs demek ki hala
üzülme... duzelmesi gereken hersey duzelir.. ama evrenin bişeyleri anlaması gerek artık
selam kızlar.. ne ler oluyor:S
pelinne oldu
edit: bide gizemdemi sorun varmış
bunlar insanı hayattan soğutuyo ya
iyiyim kuzucum bi kurs işim vardı bugun o başladı ona gittim ordan çıkısta kütüphaneye ordan nilin yemek takımını sormaya ordanda senin sürahiye bakmaya gittim senin istediginden yok çok satmışlar tekrar sipariş ettik bekliyoruz dediler ara ara ugra dediler canımm
kuzum o amca neden kredi kartı die tutturuo ya havale yapıveriym işte:S
valla ankaraya gelicem alıp geri dönücem o derece
Evet kurabiyem geçen sefer de Edirne'ye gitmişti... Bu saatten sonra anlasa da anlamasa da ne değişir bilmiyorum... Bir yanım nefret dolu bir yanım aşk. Ama tartıya koyduğumda nefret ağır basıyor! Ve orada kafamdaki sorular gün yüzüne çıkıyor neden diye?Allah kahretsin çok özledim (
kuzum acba kapıda ödeme seçeneği varmıdır ki yaww:S
linke baktn mı aynı takımmıymıs peki
619 olduğuna emnmisin yahu hala inanamıyorum
600e yemek takımı yok nerdeyse piyasada, hem benm istediğimi bulmus oldm süper bişi
smdi sen ankaradaki kayalarmı ne kızılayda ona mı gittin cnm tam yerini söle netten telini buluym pazartesi bi irtibata geçiym bakalm
kapıda ödeme seçeneni konuscammm
kuzum acba kapıda ödeme seçeneği varmıdır ki yaww:S
linke baktn mı aynı takımmıymıs peki
619 olduğuna emnmisin yahu hala inanamıyorum
600e yemek takımı yok nerdeyse piyasada, hem benm istediğimi bulmus oldm süper bişi
smdi sen ankaradaki kayalarmı ne kızılayda ona mı gittin cnm tam yerini söle netten telini buluym pazartesi bi irtibata geçiym bakalm
kapıda ödeme seçeneni konuscammm
iyiyim kuzucum bi kurs işim vardı bugun o başladı ona gittim ordan çıkısta kütüphaneye ordan nilin yemek takımını sormaya ordanda senin sürahiye bakmaya gittim senin istediginden yok çok satmışlar tekrar sipariş ettik bekliyoruz dediler ara ara ugra dediler canımm
Tüh kalmamısmı kim bitrms bunları istanbulda varmıdır acaba bende arada bakayım çok kötü oldu bulamaman
Bubgn mudoda inekli daha degsk sos tencereleri vardı çok şirin ördekeli kedll tencereler vardı canım
pelin ve nil göremicem yazdıklarınızı:S
gizem ordamısın senda:S
ftoş çağla naz mrb bu aradaS:
cnm mailinecvp verdm umarm gelmiştir gönderdm resmi ama senin gönderdiklerin deildi cnmcmcanım mail attım sana ona bi bakıver kızılaydaki kayalara gittim canım istanbuldan aradıgını ve arkadasım cumartesi gelmiş sormus de onlarla bi konuş. bi model daha var acaba omu diye tereddütteyim çizgili 2 tane vardı.:44:
Tüh kalmamısmı kim bitrms bunları istanbulda varmıdır acaba bende arada bakayım çok kötü oldu bulamaman
Bubgn mudoda inekli daha degsk sos tencereleri vardı çok şirin ördekeli kedll tencereler vardı canım
cnm mailinecvp verdm umarm gelmiştir gönderdm resmi ama senin gönderdiklerin deildi cnmcm
evt berfincm sanrm onun da fiyatı 619 ama emn deiliz:S
pelin ve nil göremicem yazdıklarınızı:S
gizem ordamısın senda:S
ftoş çağla naz mrb bu aradaS:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?