Mesaj attı...
Klasik Pelin telefona bakmaz... Neyse bizimkilerin haber var ayrıldığımızdan, zaten artık bir araya da gelemeyiz kendine iyi bak
yazmış
Bu kadar basit olduğuna inanmıyorumBen kimi sevmişim, kime aşık olmuşum böyle
Sevmiyomuş Berfinim. Sevmiyomuş. Gayet açık.bebişim öyle yazar.. ama seviyosa dayanamaz.. yine arar yine peşinden gelir
bu süreçler zor süreçler.. insan üzlüyo çok fazla üzülüyor..
tek avantajı insan kendi degerini anlaıo:S
pelin boşver... madem öle üzülmene degmeyecek biriymiş
eger bu kadar basitse...
çok kızdım çok sinirlendim suan ona... nasıl bilmez kıymetini anlamıyorumm... bu erkekler nasıl böle rahat olabiliyor
onları onların silahıyla vurmak lazımmm
UMURSAMAYARAK
boşver naz. ben bıktım usandım artık.. yazmaktan bile yoruldum..
pelin dua edicem senn içinbiz kçk bi aile olduk burda:S herkes dua etcek sana
Mesaj attı...
Klasik Pelin telefona bakmaz... Neyse bizimkilerin haber var ayrıldığımızdan, zaten artık bir araya da gelemeyiz kendine iyi bak
yazmış
Bu kadar basit olduğuna inanmıyorumBen kimi sevmişim, kime aşık olmuşum böyle
kızlar artk yatmalıyım ama herseyin düzelicene inanmak istiorm, sizi üzgün görmeye bile dayanamıorm,
surda 2 aydır tanıorm ama ben bile biliorm sizin değerinizi bu avareller neden bilemio anlamıorm
avare yazıcaktm avarel oldu daha da ii oldu!
sinir oldm zatii!
üzmeyin kendinizi bak laf olsn die üzmicez demeyn bu akşam düşünmeyin boşaltın kafanızı umursamazlıkta onlardan beter olun
ben yatıorm ama yarn yazıcam ki yine ii geceler herkese
Sevmiyomuş Berfinim. Sevmiyomuş. Gayet açık.
Allahım bana şu 3 gündür çektirdiği acıyı ondan kat kat çıkarsın. Evet bunu istiyorum. Belki ben bencilim ama istiyorum. İnşallah kapımda sürünsün inşallah
Hiç iyi değilim iyi geceler kızlar.
çagla canım katılıyorm cidden suskunluk ve umursamayrak hele acı çekmedgmzi gözmzden yas aktıramadklarnı görnce drek dönyolr acıda çekyolr benmki hep en güçlü zamanlarmda af dilerdi hep enkaz olan ben güçlü olan sensn der cidden kasmıyorm ama kendmi drek fabrka ayarlarma alıyorum ondan önceki moda
Pelinm ne olur dinle ve biraz rahatlat kendni lütfen yaa ne olur
seni cok iyi anlıyorum...
ama lutfen artık onun yuzunden acı cekme lutfen... yat uyu ve dinlen...
pelinim hiçbi erkek tek damla gozyasından daha degerli degillllll
aynen...
eşekten düşmüşe dönüyolar...
ama ne gerek var yani tüm bunlara... erkekleri anlama kursu varsa gidicem.. cidden lazım
Onlarada sorsak aynısını bize söylerler bizi anlamıyorlar ya ama hepsni kazana koyup kaynatcaksın
Öyle kurs bulsak keske çaglam bizmkler türlernin son örnekleriler bundan sonraki nesl daha farkılı yaa
bende yatmaya gıdıyorum kızlar, yarın hem kurs var hem yuruyuse gidicem şehitlerimiz için o yuzden bugunden herseyı hazır ettım annanem için eksik gedik kalmadı. Hepinizi cidden çok seviyorummmkımse sızden degerlı degıl kızlar hiiç kımse bıkac gun sonra ardınıza baktıgınızda gulerek hatırlıcaksınız hepınız guclu ınsanlarsınız , uzulmeyın dıyemıyorum demenın faydası oldugunu sanmıyorum ama dıbe vurmadanda yukarı cıkılmıyo. Allah kalıcı acılar vermesin. hepinizi teker teker öptüm
kızlarr merhabaaa =)
bende kısmetse 2013 geliniyim
benide aranıza alır mısınız
günaydınnnnnnnn beni de kabul ediyor musunuz aranıza ?
Günaydın fıstıklarr
slm kızlar nasılsınız bakalm, günü ıspanaklı börekle açıorm bakalm kahvaltı biraz geç olucak ama böreğimde ancak pişicek,Slm ben geldimmmmmmmm nasılsınız
Yeni gelen gelincikler hoşgelmişler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?