'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

bu durum bana normal gelmedi öyle yazar böle ederde dyemycem gözndeki yasında akmasını haketmyo kıyamam sana kuzum bu oglan neye kızıyo kızgn olan sen af dlemesi yalvarması gerekn o

Pelin kuzum sus ve degerni anlamasnı sagla ltfen karamsar olma kuyrgnu kıstrp geri döncek ama biraz yerle bütnlesp sürünmesi lazım kesinlikle bu anca öyle akıllancak

Ya artık aglama ne olur bende aglıcam ya ben kıyamam lütfen sil gözyaslarnı yarın farklı olcak

bebişim öyle yazar.. ama seviyosa dayanamaz.. yine arar yine peşinden gelir
bu süreçler zor süreçler.. insan üzlüyo çok fazla üzülüyor..
tek avantajı insan kendi degerini anlaıo:S
Sevmiyomuş Berfinim. Sevmiyomuş. Gayet açık.

Allahım bana şu 3 gündür çektirdiği acıyı ondan kat kat çıkarsın. Evet bunu istiyorum. Belki ben bencilim ama istiyorum. İnşallah kapımda sürünsün inşallah

Hiç iyi değilim iyi geceler kızlar.

çagla canım katılıyorm cidden suskunluk ve umursamayrak hele acı çekmedgmzi gözmzden yas aktıramadklarnı görnce drek dönyolr acıda çekyolr benmki hep en güçlü zamanlarmda af dilerdi hep enkaz olan ben güçlü olan sensn der cidden kasmıyorm ama kendmi drek fabrka ayarlarma alıyorum ondan önceki moda

Pelinm ne olur dinle ve biraz rahatlat kendni lütfen yaa ne olur

kızlar artk yatmalıyım ama herseyin düzelicene inanmak istiorm, sizi üzgün görmeye bile dayanamıorm,
surda 2 aydır tanıorm ama ben bile biliorm sizin değerinizi bu avareller neden bilemio anlamıorm
avare yazıcaktm avarel oldu daha da ii oldu!
sinir oldm zatii!
üzmeyin kendinizi bak laf olsn die üzmicez demeyn bu akşam düşünmeyin boşaltın kafanızı umursamazlıkta onlardan beter olun
ben yatıorm ama yarn yazıcam ki yine ii geceler herkese

boşver naz. ben bıktım usandım artık.. yazmaktan bile yoruldum..

pelin dua edicem senn için biz kçk bi aile olduk burda:S herkes dua etcek sana

canımmm hepınız ıcın ınan cok dua edıyorum hayırlısını ver hakkımızda dıyee

sokk olduummm.. suclu senmıssın gıbı bıde afralanmıs lutfeenn lutfeennn hırpalama kendını peliniimm , sen severek degıl o sevgını anlamayarak hata yaptıı, senın sucun yok..

iyi geceler nilcimm tatlı rüyalarr

seni cok iyi anlıyorum...

ama lutfen artık onun yuzunden acı cekme lutfen... yat uyu ve dinlen...

pelinim hiçbi erkek tek damla gozyasından daha degerli degillllll

aynen...

eşekten düşmüşe dönüyolar...

ama ne gerek var yani tüm bunlara... erkekleri anlama kursu varsa gidicem.. cidden lazım

berflncm üzülme dicm üzülcksn sanada pelincgede dua edyorum pelin canım çok hırpaladı çok agladı onla yası gecyo dye erkendn gelecek düşünp ailesni karsına almayı dsnrken neyse işte umarm akılllnır cidden yaa

Nilim tatlı rüyalar sabaha görsrz

Yamurum sabah dersen yoklugum farkedlmms dye valla sende farkedyorz ece ve sen yoksun nerdesnz

Kızlar bende heran gdeblrm hepnze iyl geceler öpüyorum ve saolun dyorum benide rahatlatnz canlarım objektf dostlarım

Onlarada sorsak aynısını bize söylerler bizi anlamıyorlar ya ama hepsni kazana koyup kaynatcaksın

Öyle kurs bulsak keske çaglam bizmkler türlernin son örnekleriler bundan sonraki nesl daha farkılı yaa

bende yatmaya gıdıyorum kızlar, yarın hem kurs var hem yuruyuse gidicem şehitlerimiz için o yuzden bugunden herseyı hazır ettım annanem için eksik gedik kalmadı. Hepinizi cidden çok seviyorummm kımse sızden degerlı degıl kızlar hiiç kımse bıkac gun sonra ardınıza baktıgınızda gulerek hatırlıcaksınız hepınız guclu ınsanlarsınız , uzulmeyın dıyemıyorum demenın faydası oldugunu sanmıyorum ama dıbe vurmadanda yukarı cıkılmıyo. Allah kalıcı acılar vermesin. hepinizi teker teker öptüm

Onlarada sorsak aynısını bize söylerler bizi anlamıyorlar ya ama hepsni kazana koyup kaynatcaksın

Öyle kurs bulsak keske çaglam bizmkler türlernin son örnekleriler bundan sonraki nesl daha farkılı yaa

aynen yaa hepsni atalım kazana :)

gizoşum valla sonra gelen nesilde benm kardeşim gibiyse onlar daha bi degişik daha bi beter

bizde seni seviyoruz minnakımm

sanırım herkes kaçıyo topicde kimseler kalmadı gibi... bende kitap okuyayım bakalımmm

gelinciklerim için de dua edeyim... yarın herkes için güzel bir gün olsun...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…