'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

kuzenim öğretmen vanda görevb yapıyor eşide vanlı orda evlendiler ve ulaşamıyoruz onlara düğünde öğrendik izmirdeki ankaradaki kuzenlerden haber almaya çalıştık gerçi birkez konuşulmuş iyimişler evleri hasarlıymış ama şimdi ulaşılamıyo dışardalar herhalde

adada çoğu kişi van ercişli yazın olsaydı onlarda olda olacaklardı çok kötü birşey bu ya allahım ben evimde üşüyorum ordaki bebeler nasıl üşüyordur offf

merhaba canlarım ben geldim kimler var geçmişi okuyup geliyorum
geldim ama kimseler yok bende gidiyim ..

pelinim Allah sabır versin şimdi okuudm sok oldum ama gerçek sevgiyse bitmicektir!! hepimize oluyor artık arada!! yarın senınle arar konusuruz burdan olcak is değil bebeğim kendini üzme demicem malesef üzülüyor insan neyse konusuruz... (

Son düzenleme:
kızlar ben geldiim . Umudumu tekrar kazandım, bikere daha gurur duydum bugün Türk olmakla.. Öyle vatan aşkıyla doluyduki yürüyüş ..

Vandaki depremede cok uzuldum yaa Orchidea vanda değilmiydi?? ben mi yanlıs hatırlıyorum aklıma ilk gelen o oldu ordaysan umarım iyisindir canımmm

Kızlar ben geldim, nilimin istediği gibi bir "hellöööööööö" diyorum:) Akşam ağlaya ağlaya çıktım forumdan ama telefonum hiç susmadı sabaha kadar aradı... Bugünde aynı şekilde durmadan arıyor, mesaj atıyor... Sanırım dank etmeye başladı!

Yaa bugün deprem oldu, minnağımın dediği gibi bende orkideyi çok merak ediyorum. Muş'taydı o sanırım ama bişey olmuş mudur acaba( Orkideeee ses ver noluurr((

ooh hellö yazan parmakcıklarını yerim senin dank edicek tabii bulmus sen gibi kızı kaybetmeyı düşününce bile pişman olmalıııı

evet okidede sanırsam vandaydı ses veremeyebilir net yoktur herhalde ve umarım iyidir bende telefonu olan varmı bir arasın dicem ama telefonlada ulaşamıyoruz biz kuzenime

pelinim canım ağlama bak dank ediyo işte biraz daha koşmalı bu kadar kolay olmamalı

ooh hellö yazan parmakcıklarını yerim senin dank edicek tabii bulmus sen gibi kızı kaybetmeyı düşününce bile pişman olmalıııı

Nazımmm egom tavann:)) Ayy çok mutluyum yaaa:) Bir ara açtım telefonu ağlamaya başladı bu, kapat dedim kapadım Biraz da o ağlasın

Muş değil miydi canım:S:S Umarım Muş'tur yaa(
Evett canım aynen öyle, kolay olmıcak fitil fitil getircem burnundan Dünyada cehennem azabı çektircem ona Facebook'umu da açtım ooohh canıma değsin

Nazımmm egom tavann:)) Ayy çok mutluyum yaaa:) Bir ara açtım telefonu ağlamaya başladı bu, kapat dedim kapadım Biraz da o ağlasın
oooo feysste acıldıysaa bin pişmandır dun soledıklerınee aklını basına alır artık ole rest cekmeyıde öelene kdar unutur

Evett canım aynen öyle, kolay olmıcak fitil fitil getircem burnundan Dünyada cehennem azabı çektircem ona Facebook'umu da açtım ooohh canıma değsin

pelinim ilişkinin ilk 5. 6. aylarında bende kzınca ve haklı olunca aynı facemi açıyordum maksat kudursun diye ki kuduryodu ağlayarak arıyordu aslında bazen keşke yapmasaydın çok eziyet çektrdin çokta çektin diyorum ama inan 2 senedi facebookum yok

ama cehennem azabı çektir burnu sürtsün ve akıllansın bidahada böyle yapsmasn normal arkadaşlarıyla gece gezmmesinemi içmesninemi nere gidiyosa gitisn mantıklı kişilerle takılsın ders ver lütfen acıma

emin ol faceyi açmanı kıskanıyorsa kuduracaktır ohhh canıma değsin benimde valla kendim yapmış gibi oldum o hazzı bilirm ben artık yaşayamıyorum böyle kızmıyorum ama aynını yapsa bende sana değmez diyerek yapardım ayrıca bazen bunlara değmiyo diyoruz ama bunlar için nelerden vazgeçmişiz dimi pelinim

orkide vanlıydı aslen herhalde ama muşta yazıyordu dimi ayy kafam karıştı geçmişimi okusam valla merak içindeyim orkide iyimisin yakınların iyimi geldiğinde lütfen yaz

erdi nin ailesi de vanlıydı diye hatırlıyorum... berfin van a gelin gidebilirim diyordu sanki

umarım ailesi iyidir erdinin...

Gün senin günün Pelinimm bak şimdiden divanee aşık oldu enişte

umarım iyidir herkes Çağlam bu 2011 çok uğursuz kedersiz 1 hafta geçiremedi kimse

yarın umarım şirkette o koskoca plazalarda bir örgütlenmeyi başarabiliriz aksi takdrde kurumlara güvenmicem battaniye mont ne varsa geçen hazırlamıştım giymedğm etiketi üstünde boğazlı badilerimi montlarımı allahım hazırladım onları ama buna sebeğ değil erzurumdaki öğrencilere ama vana kısmet olcak gerekrse kendim gidicem izin alıp hiçbirşeye bu denli üzülmedim onlara para değil su ve battaniye lazım çarşamba kar geliyor offf

benim kuzenim orda ve ben evde sıcak çayımı battanyemn altında yudumlarken bunları yazıyorum allahım orda olsam ben ölmüştüm donarak o minikleri hepsini koru

yarın doğum günüm..
erdi msne çağırdı.. meger dogum günü kutlamak içinmiş..
camda birebir görsün die..
gözleri doldu:S
bana böyle davranma kabullen dedii.
ağlamak için kendini zor tutuyodu bogazı bile düğüm düğümdü sanki..
kapattı camı sonra
içim gitti..
ben nerde hata yaptımki bilmiyorum..
onun piskolojisini bozduğumu düşünüyorum
bn napcam bilmiyorum çok mutsuzum çok çaresizim..
vicdanım hiç rahat değil

erdi nin ailesi de vanlıydı diye hatırlıyorum... berfin van a gelin gidebilirim diyordu sanki

umarım ailesi iyidir erdinin...

saol canım bnm bişey yok çok şükür iyiyler

orkide vanlıydıçç ilk erdi aklıma geldi sonra orkide

telefon numarası yokmu kimsede

pelinim canım nasıl oldun iyimisin iyi ol tamammı

ben muşluydum orkide vanlıydı

canımmm üzülmee, erdinin dediği gibi bu onun karakteri artık sen ne kadar isyan etsen, ne kadar değişsin diye uğraşsanda değişmez çünkü o kendini artık boyle biliyo ve değişimi istemiyo kabullen dediğinden anladıgım kadarıyla. Çok seviyo bak ben tanımıyorum ama soyledıklerınden anlıyorum. Senin yaptıgın bısey yok bu onun karakterı malesef sevdıgınden cok fazla ustune dusuyo ve kıskanıyo.. İyi olmalarına sevindiim ailesininde. Orkidede iyidir ınsallah numarası yok bende

canım anlattıkklarına ve yaşadıklarınız şeylere göre vicdanını sızlatacak yada rahatsız edecek bir durum olmamalı hep biz neden üzülelim ki hadi onuda üzmek kötülük olur ama herkes davranışlarına çeki düzen verse herşey çok güzel olucaktır bence davranışlarını düzeltmesi şarttı canım

yeni yaşın güzelliklerle gelsin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…