Kızlar ben geldim, nilimin istediği gibi bir "hellöööööööö" diyorum:) Akşam ağlaya ağlaya çıktım forumdan ama telefonum hiç susmadı sabaha kadar aradı... Bugünde aynı şekilde durmadan arıyor, mesaj atıyor... Sanırım dank etmeye başladı!
Yaa bugün deprem oldu, minnağımın dediği gibi bende orkideyi çok merak ediyorum. Muş'taydı o sanırım ama bişey olmuş mudur acaba( Orkideeee ses ver noluurr ((
ooh hellö yazan parmakcıklarını yerim senindank edicek tabii bulmus sen gibi kızı kaybetmeyı düşününce bile pişman olmalıııı
evet okidede sanırsam vandaydı ses veremeyebilir net yoktur herhalde ve umarım iyidir bende telefonu olan varmı bir arasın dicem ama telefonlada ulaşamıyoruz biz kuzenime
pelinim canım ağlama bak dank ediyo işte biraz daha koşmalı bu kadar kolay olmamalı
oooo feysste acıldıysaa bin pişmandır dun soledıklerıneeNazımmm egom tavann:)) Ayy çok mutluyum yaaa:) Bir ara açtım telefonu ağlamaya başladı bu, kapat dedim kapadımBiraz da o ağlasın
Muş değil miydi canım:S:S Umarım Muş'tur yaa(
Evett canım aynen öyle, kolay olmıcak fitil fitil getircem burnundanDünyada cehennem azabı çektircem ona Facebook'umu da açtım ooohh canıma değsin
oooo feysste acıldıysaa bin pişmandır dun soledıklerıneeaklını basına alır artık ole rest cekmeyıde öelene kdar unutur
erdi nin ailesi de vanlıydı diye hatırlıyorum... berfin van a gelin gidebilirim diyordu sanki
umarım ailesi iyidir erdinin...
Muş değil miydi canım:S:S Umarım Muş'tur yaa(
Evett canım aynen öyle, kolay olmıcak fitil fitil getircem burnundanDünyada cehennem azabı çektircem ona Facebook'umu da açtım ooohh canıma değsin
yarın doğum günüm..
erdi msne çağırdı.. meger dogum günü kutlamak içinmiş..
camda birebir görsün die..
gözleri doldu:S
bana böyle davranma kabullen dedii.
ağlamak için kendini zor tutuyodu bogazı bile düğüm düğümdü sanki..
kapattı camı sonra
içim gitti..
ben nerde hata yaptımki bilmiyorum..
onun piskolojisini bozduğumu düşünüyorum
bn napcam bilmiyorum çok mutsuzum çok çaresizim..
vicdanım hiç rahat değil
yarın doğum günüm..
erdi msne çağırdı.. meger dogum günü kutlamak içinmiş..
camda birebir görsün die..
gözleri doldu:S
bana böyle davranma kabullen dedii.
ağlamak için kendini zor tutuyodu bogazı bile düğüm düğümdü sanki..
kapattı camı sonra
içim gitti..
ben nerde hata yaptımki bilmiyorum..
onun piskolojisini bozduğumu düşünüyorum
bn napcam bilmiyorum çok mutsuzum çok çaresizim..
vicdanım hiç rahat değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?