'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Canım kıyamam yaaa Sen hata yapmadın, onun hatasını kabullenip senden özür dilemesini bekledin. O özür diledi ama hatasını kabullenmek istemiyor. Onu öyle kabullenmeni istiyor

pelinim canım nasıl oldun iyimisin iyi ol tamammı

Canım ben daha iyiyim. Sağ ol.

ben muşluydum orkide vanlıydı

Ya çok merak ettim ve korkuyorum... Umarım kötü birşey yoktur yaa

tşk ederim iyi dilekleriniz için
pelinim hep beraber iyi olcaz güçlü olcaz inş
ben yatagıma gircem.. ağlamamak için zor tutuyorum kendimi. annem kardeşlerim görmesin:26::26::26:
bn kıyamam ona ağladı ya resmen. kızardı gözleri titredi dudakları

Gün senin günün Pelinimm bak şimdiden divanee aşık oldu enişte

umarım iyidir herkes Çağlam bu 2011 çok uğursuz kedersiz 1 hafta geçiremedi kimse

valla ya... arka arkaya kötü haber... bu son olur umarım

pelinim olayların lehine donmesine sevindim balım

berfincim üzülme... hersey olcagına varıyo...

sıkma canını zamana bırak...

orkide de iyidir umarımmm bende onu merak ediyorummm :26:

Canımm hayırlısını diliyorum hakkında ve hakkımızda...
İyi geceler tatlım ama lütfen ağlama...((

Son düzenleme:
fatoşum canım merhaba

ben senin inekli sos tencerenden gördüm 49 tl idi onun kalpli ve ördekli olanlarda vardı airport mudoda vardı ama 49 çok gibi geldi sen kaça almıştın

güçlüsün zaten sen ballım.. Üzülmee nolursunnn.. Nice güzel seneler görüceksin inşallah, yarın senin doğum günün cok mutlu uyan ve onundekı seneler oylee guzel gecsın canım benım.. İyiki doğmussunn

merhaba kızlarrr

hoşgeldın canımm

nilim hoşgeldin canım öpüyorum seni ben kaçıyorum öpüldünüz kızlar orkideden inşallah haber çıkar lütfen yaz canım iyisen alllah şu anda enkaz altındakileri korusun

iyi geceler tekrardan kızlar çok yorucu ve üzücü günler geçiriyoruz daha fazla insanımıza birşey olmasın

berfincimm dogum gunun kutlu olsunnn bu arada iyiki dogdun balım nice mutlu senelere sevdiklerinle...

az kalsın kacırıyormusum dogum gunun oldugunu

bugun kafamda hersey kopuk kopuk valla naptımı nereye ne yazdıgımı bilmiyorum.. :26:

iyi geceler gizoşumm
orkidem snde gelnce muhakkak haber ver o kdr mrk ettm ki((
allah korusun umarm iyisindir

doğum günün kutlu olsn smdiden berfncm lk kutlayan biz olaım
yeni yaşın güzel günler getirsn sana mutlu ol hep
al bak sana da o ifade

günaydın kızlar, paranoyak zamanlar yaşıyoruz yine, Allah yardım etsin
lajoie sen de üzülme, niye tükeneceğiz yazıyorsun, hemen pes etmek olmaz...

Günaydın kızlar umarım iyisinizdir Van'da da depremde o kadar kişi hayatını kaybetti Allah rahmet eylesin..

Berfin'cim doğum günün kutlu mutlu olsun nice mutlu yıllara dilerim yeni yaşın sana mutluluk ve huzur getirir

günaydın kızlarr...
van depremine o kadar üzüldümki anne tarafım bitlisli vanda da tanıdıklar vardı yengemin erkek kardeşi polis..ama iyilermiş..içim sızladı kalbim agırdı Allahım kötülüklerden koru yarabbim herkesi
berfincim nice mutlu senelere inş.sevdiklerinle doğum günün kutlu olsunn

tşkler kızlar..
iyki doğdummu bilmiyorum

erdide çiçek göndermiş çiçek masamda notuda var resmini çeker bırakırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…