- 25 Ağustos 2011
- 18.321
- 13.421
- 298
tşkler kızlar..
iyki doğdummu bilmiyorum
erdide çiçek göndermişçiçek masamda notuda var resmini çeker bırakırım
Sana çiçek gönderiyo gene canım bak
6 Senedir çiçek miçek göndermedi bana. Üstüne üstlük dün gece kavga ettik.
Offf bıktım artık yaa valla bıktım.
bizde küstük. dgünü olunca düşünmüş işteSana çiçek gönderiyo gene canım bak
6 Senedir çiçek miçek göndermedi bana. Üstüne üstlük dün gece kavga ettik.
Offf bıktım artık yaa valla bıktım.
bakalım yagmurcun.. hayırlısıbak çiçekte güzel notta üzülme artık anlıyorum bunlar geçiçi ama nediyimki seviyorsan görmiceksin dikeni diceksin cnm
gül hadi bugün senin gün doğum günü çocuğuu
çocuk
geçen yıl yaglı boyadan tablomu yapmıştı.. kocamandıberfinim çok güzel canım aynından banada geldi benimki hep çiçek yollar bana ama ben öyle şeylere para vermesine çok üzülürüm bu yıl hediye aldı işime yaran birşey saat aldı sağolsun
cemrecim canım kıyamam sana deme öyle üzme kendini ne oldu canım sen çok pozitifsindir demezsin böyle kıyamam
kızlar emin olun hepimiz güzellikleri hakediyoruz ben bunu biliyorum bunu söylüyorum
doğumgünün kutlu olsun berfin... çook güzel bir yaş seni bekliyordur inşallah. kaç oldu yaşın şimdi :)
berfinim çok güzel canım aynından banada geldi benimki hep çiçek yollar bana ama ben öyle şeylere para vermesine çok üzülürüm bu yıl hediye aldı işime yaran birşey saat aldı sağolsun
cemrecim canım kıyamam sana deme öyle üzme kendini ne oldu canım sen çok pozitifsindir demezsin böyle kıyamam
kızlar emin olun hepimiz güzellikleri hakediyoruz ben bunu biliyorum bunu söylüyorum
sineray size ne oldu kuzum yaa??
eşşek kadar oldum
23 oldum yahu:)
bugün ben de çok gerginim, çoğu kişi de gergin sanırım, titreme var kollarımdakaygılıyım... bu deprem, pkk ruh dengemi bozdu
Pozitiflik falan kalmadı bende artık zor tutuyorum kendimi işten yeni geldim uykusuzum ama umrunda bile değil!!
gece 1 gibi uyuya kalmışım çok yorulmuştum. saat gece 2,5 da uyandım mesaj attım aşkım uyuya kalmışım özür dilerim işler var uyandırdılar diye. Biliyorum diye mesaj attı saat gecenin 2,5 u uyumamışş. Neyse uyumadın mı diye mesaj attım hayır uyumadım dedi sade konuşuyo ama. Neden uyumadın hayatım dedim ?? Düşündüm dedi. Neyi düşündün aşkım dedim. Beni iplemediğini düşünüyorum dedi.Naısl düşünürsün böyle bişey sen bu söylediğine inanıyomusun askım yaa dedim. cvp gelmedi msj attım hep arayabilirmiyim seni dedim hayır lütfen yapma bunu dedi. Peki aşkım dedim aramıyorum. Ben uyuyorum dedi, yarın sabah beni hiç bekleme gelemiycem almaya dedi. Peki aşkım çok büyük haksızlık yapıyosun ama peki dedim. Gece ağlamayı hiç sevmem beynim uyuşur resmen ama hep ağladım naptım ben diye
Sabah iş çıkışı msj attım bana msj atma demişti ama attım gelmiyosun sanırım diye. Cevp vermedi.
Ben nerde yanlış yaptım kii ?? Daha dün çok mutluyuz diyoduk
Bana hep bunları yaşatıyo ne hakkı varki yaşatmaya
yaa sen zor şartlarda geleceğin için çalışıyorsun ya yoksa neden çalışasın böyle canını dişine katıp kendine vaktin yok bırak uykuya olsun ya 1 saatin lafımı olur dalmışsın işte uyumuşsun cemre lütfen üzme kendini canım benim ya üzülüyorum senin böyle çalışmana kıyamam sana ya böyle çalışmak zorundamısın cemre hayat geçiyo bunların acısı çıkıcak bizden
Pozitiflik falan kalmadı bende artık zor tutuyorum kendimi işten yeni geldim uykusuzum ama umrunda bile değil!!
gece 1 gibi uyuya kalmışım çok yorulmuştum. saat gece 2,5 da uyandım mesaj attım aşkım uyuya kalmışım özür dilerim işler var uyandırdılar diye. Biliyorum diye mesaj attı saat gecenin 2,5 u uyumamışş. Neyse uyumadın mı diye mesaj attım hayır uyumadım dedi sade konuşuyo ama. Neden uyumadın hayatım dedim ?? Düşündüm dedi. Neyi düşündün aşkım dedim. Beni iplemediğini düşünüyorum dedi.Naısl düşünürsün böyle bişey sen bu söylediğine inanıyomusun askım yaa dedim. cvp gelmedi msj attım hep arayabilirmiyim seni dedim hayır lütfen yapma bunu dedi. Peki aşkım dedim aramıyorum. Ben uyuyorum dedi, yarın sabah beni hiç bekleme gelemiycem almaya dedi. Peki aşkım çok büyük haksızlık yapıyosun ama peki dedim. Gece ağlamayı hiç sevmem beynim uyuşur resmen ama hep ağladım naptım ben diye
Sabah iş çıkışı msj attım bana msj atma demişti ama attım gelmiyosun sanırım diye. Cevp vermedi.
Ben nerde yanlış yaptım kii ?? Daha dün çok mutluyuz diyoduk
Bana hep bunları yaşatıyo ne hakkı varki yaşatmaya
saol naz
şaka gibi kargo geldi yine
hırka almış bide mektup yazmış
çok mahçup oldum çok fazla:S
bende geçen gün yaşamıstım 2 yıl 2 ayda ilk defa 7,5 saat konusmadık 1 önceki gün neler diyordu evimiz için mutlulugumuz için karım herseyim ws.ama ÇOKTA DENGESİZLER BİZE BUNLARI YAŞATMAYA HAKLARI YOK AMA YİNEDE KATLANIYORUZ!!!!!!!!!!!!!!!!!
Annem hep der şimdiden cannını sıkıyorsa bağırırmı küfür ederimi diye soruyor yok diyorum ama artık bağırıyor bazeeen ve beni üzüyor bazı davranısları annem daha kocan olmadan yaparsa yandın ozaman şimdiden çekiyorsan çektiryorsa evlenince düşün artık gerisini diyor haklı kadın ya ne yapcaz kızlar hep eziliyoruz bir tek kadınlarmı seviyor kıyamıyor bu ne yaaaa((
ne güzel bak işte bende hep benimkinden mektup isterim yazmaz önceden beklerdim bir ara söledim yazalım arada duygularımızı msj var konusmak var mektupta ne boşwer ya ben yazamam nerden başlıcagımı bilemem ws.dedi kapandı öle yazmaz çok isterdim ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?