'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

canım sen ailenle yaşıyordun diye biliyordum ama ben ailen hangi şehirde ya geçen msjlaştığımızda ailemleyim demiştin ya cemrecim

Ben çok yoruldum artık
Bazen bitsinbile diyorum ama yapamıyorum canımdan can kopuyo resmen. Biliyorum mutlu olucam evlenince ama ya kötü şeyler olursa
OFFFF çok daraldımm

valla bende buara üzdügünde bitse mi diyorum ama dayanamam katlanamam ilkim değil ama ilkleri yasıyoruz onunla yaa nefesım daralıyor düşününce((
ama hep onlar bize yapıyorr neden ya nedennnnnnn

saol naz

şaka gibi kargo geldi yine
hırka almış bide mektup yazmış
çok mahçup oldum çok fazla:S

senı mutlu etmeye calısıo canım ne guzel farkında artık senı ne kadar üzdüğünün.. buda bi adım ballı.

Cemrecim umarım duzelır aranız nazarlandık resmen yaa topikçeee

berfin sevdiklerinle birlikte nice senelere,,,,

saol hayatcım. ilk pastam:)

Eki Görüntüle 278371

senı mutlu etmeye calısıo canım ne guzel farkında artık senı ne kadar üzdüğünün.. buda bi adım ballı.

naz sorun zaten çok sevmesi ve çok mutlu etmeye çalışması..

cemrecim üzme kendini o seni sevio bence herşeye ragmen

berfincim çok sevindim canım bak düzelme var

valla nazım katılıyorum sana nazarlandık topikçe nazarlara geldik yahu

naz sorun zaten çok sevmesi ve çok mutlu etmeye çalışması..

cemrecim üzme kendini o seni sevio bence herşeye ragmen

Ben cok sevdıgınden dolayı yaptıgı kıskanclıklar sanıyodum sadece sorunu kuusura bakma cnm.

berfincim çok sevindim canım bak düzelme var

valla nazım katılıyorum sana nazarlandık topikçe nazarlara geldik yahu

boncuklanma vaktımız geldı gizemiimm

valla bende buara üzdügünde bitse mi diyorum ama dayanamam katlanamam ilkim değil ama ilkleri yasıyoruz onunla yaa nefesım daralıyor düşününce((
ama hep onlar bize yapıyorr neden ya nedennnnnnn

Bilmiyorum azıcık insafı olsa tlfnumu açardı ben çok mu kötü birisiyim diye düşünmeye başladım artık onu mutlu edemeyince ben daha çok üzülüyorum

İnş. düzelir Nazcım

sineraycığım erkek arkadaşına biraz hak ver... ben de mesela onun gibiyim. benim sevdiğim de hekim, nöbetlere gidiyor, çarşıya gidiyor, akraba ziyareti yapıyor, ders çalışıyor ve ben bazen öyle afra tafra yapıyorum, telefonda ağlıyorum mesela, anlatamam. ne yapalım size hak veriyoruz ama duygulara engel olamıyoruz ben onu, sevdiğin de seni çook seviyor.

Yok yok ben kafayı yicem artık arıyorum açmıyo mesgule alıyo şimdi mesaj geldi ne oldu aşkım diye yaa napmaya çalışıyo buuu

çok ilginç ilk defa böyle birşey duyuyorum yemin ediyorum bana olsa acı çektirrim kimse kimseyi bu hale getirmez bu dengesizliktir yahu

Son düzenleme:
nasıl yanı ya bu ne rahatlık yaa

o kadar nazar duası paylastım birinizde amin demediniz gelincikler yaffffff:26:

Amin cnm .
şimdide diyo bana niye eziyet ediyosun diye. Çok bencil çokkkkk
krizsavarcım ben 2 işte onun için çalışıyorum gecem gndüzüm yok. Ben gezme derdinde orda burda değilim gece 12 sabah 8 çalışıyorum üstüne üstlük öğlen 12 akşam 8 de çalışıyorum unun yanında derslerimde var hadi çalışırken derside bi aradan çıkartıyorum.
Uyku düzeni diye bişey yok zaten. Ben onun kadar hiç rahat olamadım olamamda. o gece uyurken ben eşşek gibi gözlerimden uyku aka aka çalışıyorum. Umrundamı?? Hayır değil. 1 saat dalmışım diye demedği kalmadı eziyet ediyomuşum ona v.s. v.s.
Ben onu mutlu etmeye çalışmaktan yoruldum.

anlatmadıgı bişeyimi var acaba:S aisleyle sorunumu var
yaparmıydı böyle hiç:S

Hayır ne olsa anlatırım ama gerçekten bişey yok. Eve 11 gibi gitti ne güzel konuşuyoduk aşkımlı canımlı. Sonra uyuya kalmışım ben masada başımı koyarak. Msj atmış 1 tane askım napıosun diye. 1 saat sonra uyanınca gördüm aşkım uyuya kalmışım ( dedim. Biliyorum dedi. Öyle başladı inan bende anlamadım
Anlam veremiyorummm
Birazdan arayıp sorucam ama derdi neymiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…