Çıkmaya başladı bile cnm ama mecburum işte. Ailem yanımda değil. Bişeyleri kendim apmam lazım. Yada herşeyi kendim yapmalıyım.ÇAlışmak zor gelmiyo bana.
Ama böyle davranması çok üzüyo beni. Sanki çok kötü bişey yapmışım istemediği bişeyi yapmışım beni iplemiyosun diyo
Ben çok yoruldum artık
Bazen bitsinbile diyorum ama yapamıyorum canımdan can kopuyo resmen. Biliyorum mutlu olucam evlenince ama ya kötü şeyler olursa
OFFFF çok daraldımm
saol naz
şaka gibi kargo geldi yine
hırka almış bide mektup yazmış
çok mahçup oldum çok fazla:S
naz sorun zaten çok sevmesi ve çok mutlu etmeye çalışması..
senı mutlu etmeye calısıo canım ne guzel farkında artık senı ne kadar üzdüğünün.. buda bi adım ballı.
Cemrecim umarım duzelır aranız nazarlandık resmen yaa topikçeee
naz sorun zaten çok sevmesi ve çok mutlu etmeye çalışması..
cemrecim üzme kendinio seni sevio bence herşeye ragmen
berfincim çok sevindim canım bak düzelme var
valla nazım katılıyorum sana nazarlandık topikçe nazarlara geldik yahu
valla bende buara üzdügünde bitse mi diyorum ama dayanamam katlanamam ilkim değil ama ilkleri yasıyoruz onunla yaa nefesım daralıyor düşününce((
ama hep onlar bize yapıyorr neden ya nedennnnnnn
senı mutlu etmeye calısıo canım ne guzel farkında artık senı ne kadar üzdüğünün.. buda bi adım ballı.
Cemrecim umarım duzelır aranız nazarlandık resmen yaa topikçeee
Bilmiyorum azıcık insafı olsa tlfnumu açardı ben çok mu kötü birisiyim diye düşünmeye başladım artık onu mutlu edemeyince ben daha çok üzülüyorum
aradımı şimdi peki yada bişi yazdımı??
Yok yok ben kafayı yicem artık arıyorum açmıyo mesgule alıyo şimdi mesaj geldi ne oldu aşkım diye yaa napmaya çalışıyo buuu
Yok yok ben kafayı yicem artık arıyorum açmıyo mesgule alıyo şimdi mesaj geldi ne oldu aşkım diye yaa napmaya çalışıyo buuu
o kadar nazar duası paylastım birinizde amin demediniz gelincikler yaffffff:26:
nasıl yanı ya bu ne rahatlık yaa
o kadar nazar duası paylastım birinizde amin demediniz gelincikler yaffffff:26:
sineraycığım erkek arkadaşına biraz hak ver... ben de mesela onun gibiyim. benim sevdiğim de hekim, nöbetlere gidiyor, çarşıya gidiyor, akraba ziyareti yapıyor, ders çalışıyor ve ben bazen öyle afra tafra yapıyorum, telefonda ağlıyorum mesela, anlatamam. ne yapalım size hak veriyoruz ama duygulara engel olamıyoruzben onu, sevdiğin de seni çook seviyor.
anlatmadıgı bişeyimi var acaba:S aisleyle sorunumu var
yaparmıydı böyle hiç:S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?