'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

hoşgeldin nazlım
benim ananemde sen nereye gittin ses geldi diyor hiç sipariş vermiştim dedım anlamadı sanki ya hep kandırıyorum böle pof
aa kızlar biz dün minnakla tel.de bayagı konustuk dertlestık yaff sesimizi duydumdimi nazlım

merhaba arkadaşlar

Bende bugün farkettim bu sayfayı benimde 4 yıllık bi ilşkim var şu anda sevgilim askerde geldiginde evlenmeyi düşünüyorduk. taki ben kaynanama gidene kadar
Aynı evde oturalım istiyor bense kendime ait bi evim olsun istiyorum evleri iki katlı ama yinede istemiyorum çünkü hiç böyle bişey hayal etmemiştim.
2 kız kardeşi var bide anne babası bide biz olacagız bi evin içinde 6 kişi olmaz yani ben yapamam daha küçüğüm 21 yaşındayım erkek arkadaşımda benmle yaşıt o yüzden ertelemeyi düşünüyorum 2013 yada 2014
artık zaman neyi gösterir bilemiyorum diretebildiğim kadar diretecegim ikna edemezsem artık 25 yaşına gelene kadar evlenmem,
çünkü onları idare edebilirmiyim altından kalkabilirmiyim bilmiyorum hazır olmadığımı daha 1 hafta önce anladım 4 yıldır en çok istediğim şeydi askerden gelir gelmez evlenmemiz ama engeller çıkıyor işte

Sizce yanlışmı düşünüyorum?

ya onu biliyorum onu demmiyorm ailesine karsı cemrem

Ozaman idare etmesini bilicek cnm Köstebek olmuycak onların söylediğini bana yetiştirmiycek benmle konuştugunu onlara yetiştirmiycek bişicik olmaz Benim içimi biliyosa zaten sorun olmaz Ailesi benm hakkımda bişi dediğinde laf söyletmemeyi bilicek. Ben katıyımdır bu konularda yaşadım çünkü bazı seyleri gördüm. Bana kalsa hiiiçççç görüşmem o taraflaumrumdada olmaz.

okudu mu??bide benimki okusa ahh ahh ama işlerden off eğitim düzeyimiz aynı olsa bişi istemem ama napıyım olmazsada laf edenler armaızdan olcak ama napıyım ya

dün sizden sonra bi yarım sayfa yapabildim canım sonra dedigim gibi beynim durdu... uyumamıstım ki yaa o uykusuzluga bende hala bi çözüm bulamadım... biyerde tıkanıp kaldım dedim ugrasmıyım sabah bakarım

kapanmış çakralarımı da acınca baya bi enerjik oldum... papatya cayı içtim durdum belki uykum gelir diye... en son kitap okurken sızmısım bende sabah uyandıgımda yatakta sekiz olmuştum.. kitap biyerde kolum biyerde bacagım biyerde

senin işler nasıl gidiyo bakimm

fıstıklı dondurmaaaaam nazımmmm hoşgeldinnnn

matulike
haklısınnn evlilik cok ciddi bir olay ve ben de acele edilmemesinden yanayım ayrıca bence karsılıklı yas faktoru de cok onemlii kişiler belli bir yasa gelmeli diye dusunuyorum... gezme tozma eglenme zamanları bidaha geri gelmicek hersey yasında guzel

söz nişan var mı?
hoşgeldin aramızaaaaa

Hayır cnm gayet doğru düşünüyosun yapabiliyosan birikim yap. Hatta ailenle konuş ev şartı getirsinler bak nasıl alınıyor ozaman sende konuş sevdiceğinle yapamam de. Anlaışlıdır umarım. Ben karşıyım erkek tarafıyla oturmaya huylarını sularını bilmiyorum evinde gibi davranamazsın yapamazsın bütün yük sana biner. Geç olsun güç olmasın bi kavram var sen konuş bu konuyu. Umarım iyi sonuç alırsın

Baya bi kikirdedik bide bebeğğiimm

Lokumummm Çağlaammm ball'lıım nasısıııınnn?

hayır canm yanlıs değil tabki..
ama sana sevdiginin sorması gerekti ne dersin die pat die içlerine atıpta sana aynı evde kalalım denmez yanlıs..
sevdigin ne istiiyor??
ayrı ev acamıcak kadar durumları kötü mü bunu biliyorsundur neden öyle istiyorlar?

öncelikle aramıza hoşgeldin canımmm

bence çok mantıklı düşünüyosun aynı eve oturmak gibi bi gaflette asla bulunma zaten restide çekmişsin devam et güzelim =)=)=)

yaşa gelince yaşı problem etmemelisin bence ayrı eve çıkana kadar ertele derim

hoşgeldin aramıza yeni gelin

canım bu konuyu askerden gelince detaylı konuşun ev şart olmasada kiralık çıkın yani birikim yap aileyle yaşama hayatım

kızlar bende çıkıyorum yarım gün ne kadar mutluyum anlatamam kendimi dışarıya atmak istiyorum o derece hepinizi öpüyıorum akşam görüşürz

hoşgeldiin canımmm çok yerinde bi karar yanlıs dusundugun bısey yok ınan

hee aynen öyle sanki kırk yıllık dost gibiydik yaa

valla hee ben sımdı annaneye mamiş hazırliim ilacını iççek sona z.burnuna geççez yatak için balımm, sen sorabildin mi varmıymış bildikleri bi yer

gayet süperimmm enerjigimmm mutluyummm fıstıgımmmmmm

sen nasılsın bakimmm

ohh oh maşalllaahh bende iyiiimm şimcik minnak kraliçemle yollara düşücezz

hoşgeldin aramıza yeni gelin

canım bu konuyu askerden gelince detaylı konuşun ev şart olmasada kiralık çıkın yani birikim yap aileyle yaşama hayatım

hoşbulduk teşekkürler

durumları olmasa hiç gam yemem 2 tane evleri var tek ogulları oldugu için beraber oturmak istiyorlarmış
birikime para ihtiyaç olsa neyse dicem ama evleride var askere gitmeden de sıkıntıydı bu konu ben onca yıl beklemişim 6 kişiyle beraber yaşamak için mi çok zor şu evlilik işi sıkıntılar olunca

papatya kantaron hepsini arıştırdım ama yok banamısın demiyo ya aktara gidicem bugun halledicem artık başka bişiler bulucam

işten ayrıldım kpps ye çalışmaya başlıyorum canım ikisi bi arada asla olamzdı işide evden iş alıcam kendime evden yapıcam

kızlar bende çıkıyorum yarım gün ne kadar mutluyum anlatamam kendimi dışarıya atmak istiyorum o derece hepinizi öpüyıorum akşam görüşürz

gorusuruz gizoşşş gez toz bol bol

ohh oh maşalllaahh bende iyiiimm şimcik minnak kraliçemle yollara düşücezz

sana maşallah balımmm

minik kraliçeye selam... gezin tozun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…