'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

fatoşum canım nasılsın inekli sos tenceresini mudo satışa sunmuş sitesinde ama 36 tl felan ben inmesini beklicem onun kedi ve köpekliside var

cemrecik kocaman öpüldün

inmesini bekle tatlım bence ya kesin indirim gelir ona

iyiyim kuzucum ya bütün bi gün gezdim

şimdide netteyim

Kusura bakma cnm kasten olan bişi değildi meraklandık.
Bidaha olursa zaten böle bişi karışmıycam

yok kızçelerim ben biliyorum kötü amaçlı olmadığını ama sonuçta her bu topice giren iyi niyetli olmayabilir.

kızlar çok dertliyim belki çok da önemli gelmez ama yine de anlatmak istiyorum.
benim 2 tane kapluşum var, 2.5-3 yaşlarındalar 3 yıldır hemen hemen benimleler.
ben onlara hep yavrularım derim.
geçen hafta depremde kaçarken onları almak aklıma gelmedi ilk etapta.
sonra ancak ertesi gün gidebildim.
bi baktım yaşadıkları kap yere düşmüş ve yoklar, hızlı hızlı yerlere baktım ama yoktular.
dün babam da vana gittiğinde bulamadı,sonuçta depremler devam ediyor, gidip aramak saatler sürer.
bugün 1 hafta oldu onlar aç ve soğukta evdeler.
2 haftadan önce eve gitmem zor, kızlar 1 dk bile aklımdan çıkmıyorlar.
eve gidip ölülerini bi köşede bulurum ya da görmem de üstüne basıp öldürürüm diye çok korkuyorum.
biliyorum pek çok can kaybettik,2 kapluşun peşine düşmem komik ama onlar benim için çok kıymetliler elimde değil.

orkidecim üzülme... kapluşlara bişeycik olmaz..

benim en yakın arkadasımın var... yıllardır kaplımbaga bakıyo, onlar aylarca aç-susuz yasayabiliolar... soguga falan da dayanıklılar... taş gibi kabukları var :)

arkadasımın bikere kaçıp camasır makinesinin altına girmişti... tam 2 ay cıkmadı ordan bulamadılar.. 2 ay sonra buldular ve sapasaglamdı yani...

evin içindedirler mutlaka kimbilir nereye kaçtılar

topikte de kimsecikler yok... gezdim gezdim ancak gelebildim

böyle örnekleri duymak çok iyi geliyor.
deprem günü onları beslememiştim, ertesi gün baslerim diye keşke besleseydim bi de aç kaldılar
inşallah bulacağım onları,annem Allah'a emanet et diyor ben de öyle yapıyorum.

öleler tabi canım ama hiç üzülmee dedigim gibi onlar dayanıklı Allah tarafından öle yaratılışlı hayvanlar zaten

ayrıca kış uykusuna yatıolar diye biliyorum belki erkenden yatar uyur seninkiler

inşallah en kısa zamanda kavusursun kapluşlarına

işicik olmaz cnm Benim kapluşlarım 2 taneydi ve nasıl olduysas bi tanesi kaptan çıkmış aradım taradım bahçeye düşüştür dedim yok. Tam 4 ay sonra balkondan çıktı cnm Zayıflamış boynu uzamış incecik kalmış ama 1 hafftada toparladı Bişicik olmaz cnm.

gerçekten çoook ümitlendim

günaydın bu arada kızlar:)

kızlar günaydın herkese

orkidecik onlar soğuğada açlığada dayanıklı güçlü hayvanlar biri zarar vermediği sürece dayanabildikleri yere kadar dayanırlar canım

gerçekten çoook ümitlendim

günaydın bu arada kızlar:)

kızlar günaydın herkese

orkidecik onlar soğuğada açlığada dayanıklı güçlü hayvanlar biri zarar vermediği sürece dayanabildikleri yere kadar dayanırlar canım

Günaydın kızlar Nasılsınız ?

hafta sonu nete giremedim bi c.tesi baktım çıktım öyle. C.tesi akşamı evi toplayıp aşağı daireye taşındık.. Çok yoruldum ama değdi sanki :2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…