fatoşum canım nasılsın inekli sos tenceresini mudo satışa sunmuş sitesinde ama 36 tl felan ben inmesini beklicem onun kedi ve köpekliside var
cemrecik kocaman öpüldün
inmesini bekle tatlım bence ya kesin indirim gelir ona
iyiyim kuzucum ya bütün bi gün gezdim
şimdide netteyim
Kusura bakma cnm kasten olan bişi değildi meraklandık.
Bidaha olursa zaten böle bişi karışmıycam
orkide biz burda çok merak ettik aşırı ama cemre en sonunda söyledi biz kimsenin senin adını bilmediğini sanıyorduk oda teredütle söyledi hatta sonra okulunu bulduk aradık ulaşmaya çalıştık yani burda hepimiz biraz kötüydük neyseki iyisin
cemrecim canım nasılsın beni sorarsan sabahtan beridir evdeyim keyif yaptım özlemişim evimde durmayı
orkidecim üzülme... kapluşlara bişeycik olmaz..
benim en yakın arkadasımın var... yıllardır kaplımbaga bakıyo, onlar aylarca aç-susuz yasayabiliolar... soguga falan da dayanıklılar... taş gibi kabukları var :)
arkadasımın bikere kaçıp camasır makinesinin altına girmişti... tam 2 ay cıkmadı ordan bulamadılar.. 2 ay sonra buldular ve sapasaglamdı yani...
evin içindedirler mutlaka kimbilir nereye kaçtılar
topikte de kimsecikler yok... gezdim gezdim ancak gelebildim
böyle örnekleri duymak çok iyi geliyor.
deprem günü onları beslememiştim, ertesi gün baslerim diye keşke besleseydim bi de aç kaldılar
inşallah bulacağım onları,annem Allah'a emanet et diyor ben de öyle yapıyorum.
öleler tabi canım ama hiç üzülmee dedigim gibi onlar dayanıklı Allah tarafından öle yaratılışlı hayvanlar zaten
ayrıca kış uykusuna yatıolar diye biliyorum belki erkenden yatar uyur seninkiler
inşallah en kısa zamanda kavusursun kapluşlarına
kızlar çok dertliyim belki çok da önemli gelmez ama yine de anlatmak istiyorum.
benim 2 tane kapluşum var, 2.5-3 yaşlarındalar 3 yıldır hemen hemen benimleler.
ben onlara hep yavrularım derim.
geçen hafta depremde kaçarken onları almak aklıma gelmedi ilk etapta.
sonra ancak ertesi gün gidebildim.
bi baktım yaşadıkları kap yere düşmüş ve yoklar, hızlı hızlı yerlere baktım ama yoktular.
dün babam da vana gittiğinde bulamadı,sonuçta depremler devam ediyor, gidip aramak saatler sürer.
bugün 1 hafta oldu onlar aç ve soğukta evdeler.
2 haftadan önce eve gitmem zor, kızlar 1 dk bile aklımdan çıkmıyorlar.
eve gidip ölülerini bi köşede bulurum ya da görmem de üstüne basıp öldürürüm diye çok korkuyorum.
biliyorum pek çok can kaybettik,2 kapluşun peşine düşmem komik ama onlar benim için çok kıymetliler elimde değil.
işicik olmaz cnmBenim kapluşlarım 2 taneydi ve nasıl olduysas bi tanesi kaptan çıkmış aradım taradım bahçeye düşüştür dedim yok. Tam 4 ay sonra balkondan çıktı cnm Zayıflamış boynu uzamış incecik kalmış ama 1 hafftada toparladı Bişicik olmaz cnm.
gerçekten çoook ümitlendim
günaydın bu arada kızlar:)
kızlar günaydın herkese
orkidecik onlar soğuğada açlığada dayanıklı güçlü hayvanlar biri zarar vermediği sürece dayanabildikleri yere kadar dayanırlar canım
ben geldim herkese günaydınnn
çağlam ohh afiyet olsun canm
sağol cicim.naber cnm?
İyi diyelim iyi olsn canımcım sen nasılsın ?
hemen bakıyorum canım saolkızlar trendyolda sarev indirimde haberiniz olsun
şükür canım iyiyimmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?