nil sana birşey dememiş ki sana senin yorumuna yazmış ve aranızda birşey olmadan sende bunu yazmışsın evet açıkçası kızdım ve beni hiç tanımayan birisi öyle bir yorum yapamaz ben kimseye yapmıyorum çünkü hep objektif davranıyorum herkes ne derse kendim açımdan bakmıyorum genel bakıyorum sen bakamadığın için kızgınım kimse burda bana öle bişi demedi demezde tanıyorum çünkü burdakileri ama hem kırgın ve kızgınım yani yazdıklarına yorum yapıyorum ama kızgınlığım var
sen olsan napardın peki böle olsaydı
aaa ups aslında iyidir cnm ya noldu ki?
şikayetvara üye ol yaz oraya sorununu
gizemcm sinir olmaya hiç ama hiç gerek yok, böyle birinden empati kurmasını da bekleme, adımı ağzına almasın üstüne vazife olmadan hakkımda yorum yapmasn başka ihsan istemem..ben ki hayatımda kimseye böle sinir duymadm duymamda heralde, hala da bana akıl verme çabaları yokmu, te allam bişi demek istemiorm dicemi dedm zaten anlayana
sizin konuza gelincede cidden yorum yapmak istemiyorum
ama böyle yapmayın:18:
çok rahatsız olan varsa birbirinden topikte görmemezlikten gelir olur biter.
kisme kimseyi ilgilendirmez zaten.
krizsavar hakkında yorum yapmak istemiyorum. çünkü tanımıyorum arkadaşı. iyi niyetlide davranmış olabilir.
ama nil ve gizemi tanıdıgıma inanıyorum. kalp kırmazlar kolay kolay:18::18:
nilimmmmmmmmmm lütfen
bil ya ayın 22sin yadigodan aldım ben doğrayıcı. hala yok hala yokyadigoyu aradım özür diliyo falan.
kargoda duruyor sürekli. maillerştim kargoyla adres yetersizliği diyor. ama adresm o bnm. en son çamlıtepede hastanein yanındaki şu markete verin dedim düşün..
hadi onuda geç evmanyadanda havlu aldım. oda ups oda 10 gün oldu. ay varya deli oldumoda kargoya oda hala teslim edilmedi
peki sustm zaten yeternce can sıkıcı
Ben geldimmmm
Bunlarda benim tabak vs lerim.
hoşgeldn cnmmm
ee anlat bakalm bn tanımorm daha seni topiğin en yeni gelinciği sensn:)
anlatıyım canım 23 yaşındayım yaza kısmetse nişan düşüyoruz.6 yıllık bi ilişkim var öyle işte.
hb bayb:)
içimden bi ses asker beklediğini söylüyor:)
edit: sanırım içimdeki ses değilmiş. profilinden dolayı aklımdamı kalmış anlamadımki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?