'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

gizemim ne oldu ya kime kızgınsın sen:44:
nilim gizemim sakın olun tamam

gizemcm sinir olmaya hiç ama hiç gerek yok, böyle birinden empati kurmasını da bekleme, adımı ağzına almasın üstüne vazife olmadan hakkımda yorum yapmasn başka ihsan istemem..ben ki hayatımda kimseye böle sinir duymadm duymamda heralde, hala da bana akıl verme çabaları yokmu, te allam bişi demek istemiorm dicemi dedm zaten anlayana

aaa ups aslında iyidir cnm ya noldu ki?
şikayetvara üye ol yaz oraya sorununu

bil ya ayın 22sin yadigodan aldım ben doğrayıcı. hala yok hala yok yadigoyu aradım özür diliyo falan.
kargoda duruyor sürekli. maillerştim kargoyla adres yetersizliği diyor. ama adresm o bnm. en son çamlıtepede hastanein yanındaki şu markete verin dedim düşün..
hadi onuda geç evmanyadanda havlu aldım. oda ups oda 10 gün oldu. ay varya deli oldum oda kargoya oda hala teslim edilmedi

sizin konuza gelincede cidden yorum yapmak istemiyorum
ama böyle yapmayın:18:
çok rahatsız olan varsa birbirinden topikte görmemezlikten gelir olur biter.
kisme kimseyi ilgilendirmez zaten.
krizsavar hakkında yorum yapmak istemiyorum. çünkü tanımıyorum arkadaşı. iyi niyetlide davranmış olabilir.
ama nil ve gizemi tanıdıgıma inanıyorum. kalp kırmazlar kolay kolay:18::18:

nilimmmmmmmmmm lütfen

cnm devamlı senin hakkında yorum yapan birini nasıl görmezden gelebilirsin
üstelk tepkimizi de bilio yani ne gereksiz hareketler bunlar anlamıs deilm
gerçekten böle insanlarla benm işim yok olamaz,ben olsam tek kelime bile edemzdm nasıl bi cesaret anlamıs deilm
bunun kinle nefretle de bi ilgisi yok, prensip gereği bana böle cümlelrle gelen biriyle ben muhattap olamam olay bu kdr basit, görmezden geliodm zaten yine devam edicem yapcak bişi yok

cnm evmanyadan alışveriş yapmayn mahkemelik olucaz die kaç kere edm keşke almasaydın kuzum yaa
yadigodan aldm bende ama hiç sorun yaşamamıstm tam zmannda geldi nie böle bi terslk olduki:S
umarm ulaşr hemen ne bilm

peki sustm zaten yeternce can sıkıcı

olabiliyor böle şeyler malesef hayatm aranızdaki konuyu bilmiyorum ama görmezden gel oda seni gelsin tartışmayın boşwerin..
hepimz yaşamızdır burdaa kimse kimseyi tanımadan yorumlar yapıyordur ama işte herkes farklı en iyisi o seni sende onu görme sataşmayında hiç gerek yok..

Bunlarda benim tabak vs lerim.

Eklentiler

• $pr_01_64_max.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 20
  • $pr_01_56_max.webp
    40,1 KB · Görüntüleme: 22
  • $pr_03_239_max.webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 23
Fiorentina

bu marka nevresm takımı hakkında bilgisi olan varmı

edit:
yorum

Anneler günü hediyesi olarak anneme FİORENTİNA marka nevresim takımı sipariş ettim.Annem çok beğendi,fakat kullanınca ne mal olduğu ortaya çıkmış.Boya vermiş,annem yıkamış,iyice alacalı bulacalı olmuş,yetmez gibi kısa olan çarşaf iyice kısalıp düdüğe dönmüş.Paranla rezil olmak böyle bir şey.Anlamadığım bu nasıl cesaret.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…