kızlar ben geldim istanbulabi haber edeyim dedim:)
bol bol zamanım olunca konuşuruz
gresmini buraya mı ekliym cnm anlayamadm?
ne gzel işte yenge destekledi beni:))
bende 3lü tencere alıcam böle hisarlar büyük ya onun en küçüğünü günlük kullanırm bide 3lü olsa süper olur:)
sahanlarm da var zaten
bende tam onu dicektm gizoş dünkü fissler hala aklımda
benimde aklımda canım napsak alıpta kurtulsakmı bilemedim ben şimdi
simdi düşünüorm bernardo anneler gününden en fazla 439dan 379a düşürse ki bunun garantisi yok öle olmasını umuorm
100tl hediye çekiyle 279a gelio
en plusta da 280 su an hiç bişi değişmio yani
bide o dönemde çay seti 150ye inermi çeki kullanmak için orası da muamma:S
150ye inince de direk 150den alınır çeki beklemeden
kızlar çeyiz alışverişleriniz bitince boşluğa düşüp depresyona girmeyin tamam mı
kuzum tesrif etme imkanım varda ben mi etmiorm sanki(
baharatlık seti eklemiştm 2 hafta önce buraya benle deil de nelerle ilgileniosunuz aloooo:)
yemek takımı peşin almam gerekiomus havaleyle fiyatı 690 ama indirmsiz piyasa fiyatı da 750-800 arası istda bulursam 2-3 taksitle alırım zorlanmam die düşündm, yemek takımını biraz daha beklicem o arada çatal bıcağı alıyım dedm sanırm yakın bi zamanda siteden kaldırıcaklar o fiyatları 800den almak yerine 500e aldm kargo dahil, yemek takımından daha hesaplı bi alışveriş oldu smdilk:)
bana bahalı geldi sanki çatal bıçaklar:S gerçi piyasa fiyatını bilmiyorum. yakın olsak bende gelirdim dün akşam:)
nilcik yemek takımı hakkında her ayrıntyı istiyorum:) bnde ondan istiyorum çünkü:) burdan baktım ta 1000 çok fazla yahu
topiğinden baktım.d güzel gerçkten.d
berfincm valla pahalı deil kuzum yeminle deilllP
piyasa fiyatı 768diorm sana o kdr yanee:)) 490çok ucuz geldi
yimek takımı içinde ayrıca bilgilendiriiiciimmm
nilcim içindeki kini öldürmeyi dene biraz olur mu? kendin üzerinde biraz çalış, geçmişte yaşama :) benim husumetim gizemle oldu, gizem gayet olgunlukla karşıladı ve şu an bana normal yaklaşıyor; ama sen asıl muhatap olmadığın halde ne bu kin, bu tavır? seni mutsuz etmemek için senin yorumlarına yorum yapmayacağım artık. kendine iyi bak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?