'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

gresmini buraya mı ekliym cnm anlayamadm?
ne gzel işte yenge destekledi beni:))
bende 3lü tencere alıcam böle hisarlar büyük ya onun en küçüğünü günlük kullanırm bide 3lü olsa süper olur:)
sahanlarm da var zaten
bende tam onu dicektm gizoş dünkü fissler hala aklımda

benimde aklımda canım napsak alıpta kurtulsakmı bilemedim ben şimdi

benimde aklımda canım napsak alıpta kurtulsakmı bilemedim ben şimdi

meshur brabantia bu kızlar berfincmin de merakı giderilsin

bilmiorm ama çok alışveriş yaptm gizem yine hesap kesilene kdr alamam o zmana kdr da kampanyası biter kesin isabet olur:)
almasına alınır da yine bölücekler 6ya 8e taksit sevmiorm tek çekimde yaptıramam smdi bu günlk alışverişmle mutluym

Eklentiler

• $brabantia.webp
    5 KB · Görüntüleme: 21
simdi düşünüorm bernardo anneler gününden en fazla 439dan 379a düşürse ki bunun garantisi yok öle olmasını umuorm
100tl hediye çekiyle 279a gelio
en plusta da 280 su an hiç bişi değişmio yani
bide o dönemde çay seti 150ye inermi çeki kullanmak için orası da muamma:S
150ye inince de direk 150den alınır çeki beklemeden

gizem tekzenin sitesinde de 259a buldm bence bekleyelm 280 ucuz gelio su an ama bence daha da düşer belki
hem 2 yıl garantiliymiş hemen başlatırlar smdi sinir olurm

canım seni şaşırarak takip ediyorum matematiksel hesaplamları çeyizlerimizede yansıttık ohh ne güzel canım zaten anneler günü ve sevgililer gününde özel olarak çeyiz günü yapcaz elimize listemizi alıp dolaşcaz muhakak buluruz biz canavar oldu yahu

nilcim içindeki kini öldürmeyi dene biraz olur mu? kendin üzerinde biraz çalış, geçmişte yaşama :) benim husumetim gizemle oldu, gizem gayet olgunlukla karşıladı ve şu an bana normal yaklaşıyor; ama sen asıl muhatap olmadığın halde ne bu kin, bu tavır? seni mutsuz etmemek için senin yorumlarına yorum yapmayacağım artık. kendine iyi bak.

eğer yorumlarıma yorum yapmazsan o kdr mutlu olurum ki bilemezsn!
gizemi benden ii tanımıosn bu 1, alçakgönüllükle sana hiç bişi olmamıs gibi cvp veriosa bu zorunluluktan, tepkisiz kalmamaktan bu da 2
en son yorum yaptığında 1 haftaya buraya uğrayamadn sanırım ya da ümit ediorm ki utanmıssındır o lafı bize karsı kullanmadan, yani ben olsam utanırdm, bence sen kendi üstünde çalış, bi yere varırsın belki hatta belki insanları kırmak ya da kırıcı yorumlarndanda vazgecersin,kendine iyi bakıp bakmamak konusu sana kalmıs zira beni hiç ilgilendirmio, muhattap olmazsan ve sahsım adına yorumlarda bulunmazsan sevinirm!

bana bahalı geldi sanki çatal bıçaklar:S gerçi piyasa fiyatını bilmiyorum. yakın olsak bende gelirdim dün akşam:)
nilcik yemek takımı hakkında her ayrıntyı istiyorum:) bnde ondan istiyorum çünkü:) burdan baktım ta 1000 çok fazla yahu
topiğinden baktım.d güzel gerçkten.d

berfincm valla pahalı deil kuzum yeminle deilllP
piyasa fiyatı 768diorm sana o kdr yanee:)) 490çok ucuz geldi
yimek takımı içinde ayrıca bilgilendiriiiciimmm

berfincm valla pahalı deil kuzum yeminle deilllP
piyasa fiyatı 768diorm sana o kdr yanee:)) 490çok ucuz geldi
yimek takımı içinde ayrıca bilgilendiriiiciimmm

canım bnm ya tamam tamam inandım. yemin etme bebeyim:)
hisarda bi bakim bnde:)
sabah yazdımda görmedim sanırım. bn ups kargoyu şikayet etmk istiyorum nasıl yapcam:26:

nil sana birşey dememiş ki sana senin yorumuna yazmış ve aranızda birşey olmadan sende bunu yazmışsın evet açıkçası kızdım ve beni hiç tanımayan birisi öyle bir yorum yapamaz ben kimseye yapmıyorum çünkü hep objektif davranıyorum herkes ne derse kendim açımdan bakmıyorum genel bakıyorum sen bakamadığın için kızgınım kimse burda bana öle bişi demedi demezde tanıyorum çünkü burdakileri ama hem kırgın ve kızgınım yani yazdıklarına yorum yapıyorum ama kızgınlığım var

sen olsan napardın peki böle olsaydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…