'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Güzelmiş canım beyendim kahvaltı takımıda var hem bernardomu

bernardo cnm bu
kahvaltı parçalarını ben tamamladm hem günlk hem kahvaltı takımı olarak kullanıcam ayrı ayrı takım almıcam daha hesaplı oluo
sabah akşam hangi tabağı kullanıcam die de düşünmicem bu sayede
sitesinden bak sitersen camellia modeli 295e almıstm ama 345 heralde smdi

Bende ayrı bi kahvaltı takımı almayı düşünmüyorum.Bakıcam canım sağol

ya bu brabantio oneki

nil hanım hoşgeldiniz efendim. nasıl teşrif ettiniz yahu:)

bu arada ankaradaki yemek takımın ne oldu

ya bu brabantio oneki

nil hanım hoşgeldiniz efendim. nasıl teşrif ettiniz yahu:)

bu arada ankaradaki yemek takımın ne oldu

kuzum tesrif etme imkanım varda ben mi etmiorm sanki(
baharatlık seti eklemiştm 2 hafta önce buraya benle deil de nelerle ilgileniosunuz aloooo:)
yemek takımı peşin almam gerekiomus havaleyle fiyatı 690 ama indirmsiz piyasa fiyatı da 750-800 arası istda bulursam 2-3 taksitle alırım zorlanmam die düşündm, yemek takımını biraz daha beklicem o arada çatal bıcağı alıyım dedm sanırm yakın bi zamanda siteden kaldırıcaklar o fiyatları 800den almak yerine 500e aldm kargo dahil, yemek takımından daha hesaplı bi alışveriş oldu smdilk:)

bencede yemek takımından daha hesaplı oldu canım benim çokta uygun fiyata

nilim ben foto ekleyemiyorum kopyala yapışyır buraya yengem bayıldı çeliğine çok beğendi valla annende beğenir aferin canım diede ekledi

nil yengemin 14 tencersi var ve yetmiyormuş mesela aynı anda 5 i bulaşk makinesnde 3 buzdolbanda felan oluyormuş bana kesin 7 tencere al dedi hatta sen 3 al yengemler 4 alsın onlar herşeyini alır sana yapma demicem ama yap kızım ilerde herşeyi fazla fazla istiyorsun evlenince almak için uğraşma dedi

annemlere anlamtış demiş birden yüklenrseniz durumunuz iyi olsa bile herşeyi alamazsınız bırakın kız alsın karışmayın diye desteklemiş yengemde herşeyini kimseden yardım almadan yapmış nilim yani düdüklüyüde beraber alcaz fissler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…