'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

oo bugünlerinin keyfini çıkar yarın birgün işe başlayınca çok ararsın bu uykularını ben saat 7,30 da kalkıp yollara düşüyorum =((

okula giderken bende oleydim... daha bile erken cıkardım hatta okulum evime coook uzaktı... istanbulun iki ucu arasında gidip gelirdim...

zor evet ama insanın bir hayat duzeni oluyo canım.. böle hiçbişey belli degil ne zaman kalkıcaksın ne zaman yatıcaksın ne zaman yiceksin...

düzeni olması gerek insanın yaaa

(işe girdikten sonra aglarsam uykum vaar diye kulaklarımı cekebilirsiniz )

kolay gelsin minnakcımm

tamam zevkle çekerim ama hafta sonu full tatil olan bi işin olursa uykuyu falan özlemezsin ben gibi =))

yarın arife bol bol dua edelim ,,,

ayy benimkine bakın yaf deli bu ya msj atmıs yemege cıkarken şöyle ki" yemeğe çıktım sayın yağmur ...... ..... bilgine.."(benim soyadım ve onunkni de eklemiş) pislik yaa

ben aöf adalet okuyorum canım aralıkta sınavım var,, benim kadro değil sözleşmeliyim,,

bnmde kardeşim adalet aöf 2.sınıfa geçti. ama onlarına aralıkta sınavı yokki:S

bu arada kpss puanlarını merak ediyosan, şuan çok adaletten mezun olan yok. 80 le çok rahat yerleşirsin.
ama 2012den sonra aeödekiler özel üniler ve devlet te okuyan adeletçiler mezun olcagı için alımlar 85 e çıkar:S

edit: bnde işletme okuyorum. işte nasıl bakıosunki:) bn kpss için video falan dinliyorumda aöf için hiç düşünmedim

Son düzenleme:
arkadaşlarımmm hepinize iyi bayramlar diliyorum çok güzel şeker gibi bi bayram geçirelim,,

allah hepimizi kazadan, beladan ,, kötü insanlardan korusun,,,

herşey beklediğinizden hayal ettiğinizden çok ama çok daha güzel olsun...

öpüyorum hepinizi

bilgisayarıma format attırıp geri geldim kızlarr
20dk sonra fln çıkıcam malum gitmem gerekicek
çok konusamadk bu gün ama yarn herkes evde olur belki bol bol sohbet de ederiz:)
bu arada pasta setine baktm berfin kullanıslı gibi ama smdi onu almam için doru zamn deil:) her gördüğümü almak istemiorm ama güzelmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…