'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

ben fenerbahce parkında kutlamak ıcın plan yapmıstım kendımce ama kuzenı bıraz kotu bı zaman gecırıyo hersey ust uste geldı, kaynanası kalp krizi gecırdı 3 gun once hiç evle ılgılenemedı. ona yardıma gidicem yarın aksamda gec gelıcem ablamda ızınlı zaten annanede yanlız kalmamıs olucak gece 12de kutlayıp ole doniiciiim eve zaten tek ıznı pazar sevgılımın ogunde elımde hedıyeler pasta heryerı dolanmak zorunda olucaktım buyuklerı gezıcez pazar gunu, bu sekılde işimde kolaylasmıs oldu

Selam kızlar yarından itibaren 1 hafta giremiycem siteye
Yeni şime başlıyorum gündüzleri eğer beğenilirsem beğenirsem kalıcıyım.
Geçen 1 saatlik sınavda ve 15 dakikalık mülakatta baya başarılıymışım
bkalım yarın neler olucak malum arife sabah 10 akşam 10 çalışıcam
ordanda vodateche geçicem akşam 11 sabah 6 çalışıcam
Hepinize şimdiden iyi bayramlarr

ne işidir bu cnm?
hadi hayırlısı.
sanada ii bayrmlar cnm

canım bu kadar yormasan keşke kendini kıyamam ben sana defacto işi inşallah çok iyi olur canım

Ben geldim. Kimse var mı?

ben burdayım ama sen yoksun hiç özledim seni nerelerdesin pelinim

canım bu kadar yormasan keşke kendini kıyamam ben sana defacto işi inşallah çok iyi olur canım

ben burdayım ama sen yoksun hiç özledim seni nerelerdesin pelinim

Canım ben memnunum halimden
Yoruluyorum ama o maaşın yattıgı gün butun dertler bitiyo
Şuan bayram dönemi çalışmayı düşünüyorum cnm inş. güzel olur

cnm sağlığına dikkat et,oldukça fazla çalışıyorsun sağlığın bozulmasın Allah korusun.

kızlar bugün nilcikle görüştük, onun yemek saatinde beraber vakit geçirdik.:13::13::13::13:
çıtı pıtı çok tatlı bi insan.
çok mutlu oldum tanıdığıma nili, inşallah hepinizi tek tek tanıyacağım.
ilk etap biraz heyecan yaptım ama

canım geri gelmene çok sevindim öperim seni
ben de seni öperm gizemimmmm! özledm yaaa

cnm valla ne desem bilemedm kullanslı bişiye benzio bi çok parçası var, benm için su an gereksiz dedm bi de kargosunu fln düşününce bi yerlerde denk gelirsem bende alırm
cnmmmmmmmmmmmmmmm ya yerm ben seni neden heycan yaptn bakim, sanki uzaktan arkadaşm gelmiş gibi hissettm, mağazadakilerde sordu hatta uzaktan arkadaşım uzun süredir görmüodm dedmbende seni tanıdıma o kdr mutlandm ki hediyemi deniorm su an pembe ojenin üstünde de süper durdu süperrrrr:))

bu akşam da yetişemedm size kızlar söle uzun zmandır topluca konusmayalı çok oldu( aslında yetişicektm ama kapanış oldm yine yoğun olunca, yarnda kapanısım sonra gelsinnn tatilllll
annemde çok beğendi ojeni orkidem bayramda sürücem dio:))
ayy baka baka daha bi beğendim bende yarn siyahın üstüne sürerm çok güzel duruo öle de

bayram telasından heralde kimsecikler yoookkk

Yarın ve bayramın ilk günleri olmayabilirim kızlar baya büyük gezip şeker toplicaaz sevgilicikle Şimdiden hepinizin bayramını kutlarım bide büssürü öpeeeriiim hepiciiniziii

günaydın kızlar şimcik uyandım annecik sağolsun dün bitirmiş bayram temizliğini zaten yardım edemezdim çok yoruluyorm dört buçuk saat yol giderken mecbur annişin bayram temizliğini bitirmesinin sevinci var kurbanımızı bekliyorum fotolarını çekcem sonra kjuaföre gidip saç yaptır akşamda arkadaşlarla toplanırız bende burdan bakıldığında pek giremicem gibi geliyor ama olsun telefondan bağlantı kurcam sizlere

beğenmene sevindim kuzum:)
heyecan yaptım ama yaa ne bilem meraktan galiba:26:

sürüp sürüştürün kız tabii, bizim de herkes el attıı o ojecike

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…