arkadaşlarımmm hepinize iyi bayramlar diliyorum çok güzel şeker gibi bi bayram geçirelim,,
allah hepimizi kazadan, beladan ,, kötü insanlardan korusun,,,
herşey beklediğinizden hayal ettiğinizden çok ama çok daha güzel olsun...
öpüyorum hepinizi
bnmde kardeşim adalet aöf 2.sınıfa geçti. ama onlarına aralıkta sınavı yokki:S
bu arada kpss puanlarını merak ediyosan, şuan çok adaletten mezun olan yok. 80 le çok rahat yerleşirsin.
ama 2012den sonra aeödekiler özel üniler ve devlet te okuyan adeletçiler mezun olcagı için alımlar 85 e çıkar:S
edit: bnde işletme okuyorum. işte nasıl bakıosunki:) bn kpss için video falan dinliyorumda aöf için hiç düşünmedim
arkadaşlarımmm hepinize iyi bayramlar diliyorum çok güzel şeker gibi bi bayram geçirelim,,
allah hepimizi kazadan, beladan ,, kötü insanlardan korusun,,,
herşey beklediğinizden hayal ettiğinizden çok ama çok daha güzel olsun...
öpüyorum hepinizi
bilgisayarıma format attırıp geri geldim kızlarr
20dk sonra fln çıkıcam malum gitmem gerekicek
çok konusamadk bu gün ama yarn herkes evde olur belki bol bol sohbet de ederiz:)
bu arada pasta setine baktm berfin kullanıslı gibi ama smdi onu almam için doru zamn deil:) her gördüğümü almak istemiorm ama güzelmiş
amin hayatm Allah razı olsun
seninde cnm
yorgunum dostlarımmmHayat'çııım iyi bayramlar tatlım dualarında beni unutma olurr muuu sende hep dualarımdasın çok öpüüyorum seniiii
bilgisayarıma format attırıp geri geldim kızlarr
20dk sonra fln çıkıcam malum gitmem gerekicek
çok konusamadk bu gün ama yarn herkes evde olur belki bol bol sohbet de ederiz:)
bu arada pasta setine baktm berfin kullanıslı gibi ama smdi onu almam için doru zamn deil:) her gördüğümü almak istemiorm ama güzelmiş
canım kardeşinde araştırsın bi güz ve bahar dönemi diye ikiye ayrıldı dersler herkes aralıkta gircek benim işim bitince hemen kitabın başına oturuyorum evde hiç canım ders çalışmak istemiyo çünkü...
çıkcakmısın:S
sorcaklarım varda çıksaksın die üstlemek istemiyorum:S
varda kardeşimmi bilmiyorum acep:S
geçen sefer nisan gibi sınava girdi bide eylüldemi ne girdi. geçti işte hepsini.
kaydını yaptırcak 2.sınıfa harcını falan.
bu aralıktaki ne ki:S sen kaçıncı sınıfsın
bi saate kadar çıkcam canım ben 2. sınıfım eve zarf geldi gittim aöf bürosuna konuştum sonra internetten araştırdım zaten 3 tane daha adalet okuyan arkadaşım var onlarda aynı şekilde aralıkta gircekler bahar dönemide baharda gircez 19 tae dersim var yani... ben sinir oldum tabi bu değişikliğeeee
bn olsam yapardım pcni beraber. ama malesef işte:S
pasta takımı içinde senden haber bekliyorum. bn çok kararsızım malesef
gizz hoşgeldn dadlum:)
sabah yazdım ama göremedm sarevin nevresii varya. mor olan onu vitrinde gördüm bayıldım:)
saol canım ozman. bn bi sordurayım aöf ye..
bn 2ye yeni geçtin dımı.
ben de bi gyinip çıkayım da görüvereyim nilciğimi:)
İyi gibim hamdolsun:)canım hiç nete giremedim sabah tekrar iş başvurusu için evrak topluyorum ya koşturmaca canım iyimisin naıslsın
bi minnak gördüm sankibizim içinde öp Nilciğiiii orkideeemmmyaaağğmur nireye didion kızz işten fırsat buldukca gırıyorum beennn hersey ustume kaldıı
İyi gibim hamdolsun:)
bayramdan sonra haberleşelim emi canım
bi minnak gördüm sanki
napısoun.d bitmedimi temizlik.d
evet tatlım bu sene geçtim...
gel el at kız beraberce bitirelim hemenperdelere geçtim şimdi bebii kafamdada bizim köylülerin tabiriyle tülbenti meruk yaptım tam ev kadını gibiyimmm pazar gunu askımın dogum gunuu cok heycan ıcındeyım yaa bilmeden benle iş birliği yaptııı hatta işimi kolaylastırdı buguuunnn bian evel yarın olsuuuuunnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?