'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

teşekkürler tatlım ben de bayramlık alırım belki bayram havam olsun az demi:):)

canım kardeşinde araştırsın bi güz ve bahar dönemi diye ikiye ayrıldı dersler herkes aralıkta gircek benim işim bitince hemen kitabın başına oturuyorum evde hiç canım ders çalışmak istemiyo çünkü...

amin hayatm Allah razı olsun
seninde cnm

canım geri gelmene çok sevindim öperim seni

yorgunum dostlarımmm Hayat'çııım iyi bayramlar tatlım dualarında beni unutma olurr muuu sende hep dualarımdasın çok öpüüyorum seniiii

Son düzenleme:

bn olsam yapardım pcni beraber. ama malesef işte:S
pasta takımı içinde senden haber bekliyorum. bn çok kararsızım malesef

gizz hoşgeldn dadlum:)
sabah yazdım ama göremedm sarevin nevresii varya. mor olan onu vitrinde gördüm bayıldım:)

çıkcakmısın:S
sorcaklarım varda çıksaksın die üstlemek istemiyorum:S
varda kardeşimmi bilmiyorum acep:S
geçen sefer nisan gibi sınava girdi bide eylüldemi ne girdi. geçti işte hepsini.
kaydını yaptırcak 2.sınıfa harcını falan.
bu aralıktaki ne ki:S sen kaçıncı sınıfsın

bi saate kadar çıkcam canım ben 2. sınıfım eve zarf geldi gittim aöf bürosuna konuştum sonra internetten araştırdım zaten 3 tane daha adalet okuyan arkadaşım var onlarda aynı şekilde aralıkta gircekler bahar dönemide baharda gircez 19 tae dersim var yani... ben sinir oldum tabi bu değişikliğeeee

saol canım ozman. bn bi sordurayım aöf ye..
bn 2ye yeni geçtin dımı.

canım hiç nete giremedim sabah tekrar iş başvurusu için evrak topluyorum ya koşturmaca canım iyimisin naıslsın

bizim içinde öp Nilciğiiii orkideeemmm yaaağğmur nireye didion kızz işten fırsat buldukca gırıyorum beennn hersey ustume kaldıı

canım hiç nete giremedim sabah tekrar iş başvurusu için evrak topluyorum ya koşturmaca canım iyimisin naıslsın
İyi gibim hamdolsun:)
bayramdan sonra haberleşelim emi canım

bizim içinde öp Nilciğiiii orkideeemmm yaaağğmur nireye didion kızz işten fırsat buldukca gırıyorum beennn hersey ustume kaldıı
bi minnak gördüm sanki
napısoun.d bitmedimi temizlik.d

İyi gibim hamdolsun:)
bayramdan sonra haberleşelim emi canım

bi minnak gördüm sanki
napısoun.d bitmedimi temizlik.d

gel el at kız beraberce bitirelim hemen perdelere geçtim şimdi bebii kafamdada bizim köylülerin tabiriyle tülbenti meruk yaptım tam ev kadını gibiyimmm pazar gunu askımın dogum gunuu cok heycan ıcındeyım yaa bilmeden benle iş birliği yaptııı hatta işimi kolaylastırdı buguuunnn bian evel yarın olsuuuuunnnn

tatlım sen atla gel:S bn hep çalışcam. bayramdada:S
anneme kaldı tüm işler kıyamam ona:S

pazar günü büyük gün yani
ne düşündün:)
erdi burda olsa pasta yapardım. ay kaldı içmde bi yapamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…