ne bu surat
ayy suan çok mutluyum kızlarr maaşlar yatmıs:)) hemde tahmn ettiğimden fazla hemen bi çeyrek yapıym yeni bi alışveriş yapmadan
ohhh canım hemen çeyrek yap kuzum
orkide ve nilcik neler yaptınız bakalım anlatın çabuk gezdinzimi mağazaları nilim manane yaa adayada gelin bekliyorum hepinizi
sonunda altın yapabilicem kzum yaaa:))
düdklüyüde dediğin gibi karttan çektiririm
yemek yiyeibldk cnm sadece oturduk da biraz, orkidem kendi alışveriş yaptı ben çlaıştığım için katılamadm ona
hani bana ojeeeeeee
benim bir sepet vardı yeni ayıkladım hepsini orkidem bende de manyaklık vardı şimdi pek yok ama yinede alıyorum
saat kaç oldu gizzzz
kalk artkk tembellik yapmaaaaaaaa
kızlar düdüklyü 3,5lt mu yoksa 4,5lt mu almalıyım bi fikir vern banaaaaa
içinde buharlı pişirme haznesi de var birden fazla yemek pişirmek için, 4,5 mantklı geldi üstelk su anda kampanyada 3,5 277tl, 4,5 279tl
tabikde 4,5 lik al canım benim o en mantıklısı
şimcik ben kaçıyorum bıcı yapcam bişiler yicem sonra vınnn kuaföre öpüldünüz kızlar akşam buralarda olurum herhalde
kız almam mı seni bi bulayım
bana da 4,5 uygun geldi cnm arada 2 tl fark var zaten
sen anneler gününü mü bekliceksn gizoş?
kızlar çıkıorm bende çok yoğunluk varmıs bi saat önce gidicem, gece dönüorm artk sonra görüşürüz öpüorm herkesi, iyi bayramlar smdiden
gizoşum sende çok güzelleşme ona göreeekendine çok dikkat et öptüm seni
kızçeleeriiiiimmmmm napoosunuz kımseler yooohh miiibugun kutlamooruzz sevgilicimin dogum gununu yarın ilk o gelcek bize el öpmeyee şimdi en sevdiği mamişleri yapıyoorumm içli köfteyi şimdi bitirdim haşlanmaya koydum yarında paçangadan bozma çabuk pişen paçavra böreğimizi yapıciiim pastasınıda aldım bugünden üstünede yazı yazdırdım iyiki doğdun Aşk'ımın Reisi diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?