'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

hani bana ojeeeeeee
benim bir sepet vardı yeni ayıkladım hepsini orkidem bende de manyaklık vardı şimdi pek yok ama yinede alıyorum

ayy suan çok mutluyum kızlarr maaşlar yatmıs:)) hemde tahmn ettiğimden fazla hemen bi çeyrek yapıym yeni bi alışveriş yapmadan

ohhh canım hemen çeyrek yap kuzum

orkide ve nilcik neler yaptınız bakalım anlatın çabuk gezdinzimi mağazaları nilim manane yaa adayada gelin bekliyorum hepinizi

ohhh canım hemen çeyrek yap kuzum

orkide ve nilcik neler yaptınız bakalım anlatın çabuk gezdinzimi mağazaları nilim manane yaa adayada gelin bekliyorum hepinizi

sonunda altın yapabilicem kzum yaaa:))
düdklüyüde dediğin gibi karttan çektiririm

yemek yiyeibldk cnm sadece oturduk da biraz, orkidem kendi alışveriş yaptı ben çlaıştığım için katılamadm ona

sonunda altın yapabilicem kzum yaaa:))
düdklüyüde dediğin gibi karttan çektiririm

yemek yiyeibldk cnm sadece oturduk da biraz, orkidem kendi alışveriş yaptı ben çlaıştığım için katılamadm ona

yap canım kenarda dursun ayy anam hala yatakan kalkamadım günlerce uyuyasm var

saat kaç oldu gizzzz
kalk artkk tembellik yapmaaaaaaaa

kızlar düdüklyü 3,5lt mu yoksa 4,5lt mu almalıyım bi fikir vern banaaaaa
içinde buharlı pişirme haznesi de var birden fazla yemek pişirmek için, 4,5 mantklı geldi üstelk su anda kampanyada 3,5 277tl, 4,5 279tl

Son düzenleme:

tabikde 4,5 lik al canım benim o en mantıklısı

şimcik ben kaçıyorum bıcı yapcam bişiler yicem sonra vınnn kuaföre öpüldünüz kızlar akşam buralarda olurum herhalde

bana da 4,5 uygun geldi cnm arada 2 tl fark var zaten
sen anneler gününü mü bekliceksn gizoş?

canım şu anda nişanlı arkdaşım var hiç uğraşma hepsni ben bile yazın alcam düğünden 3 ay önce felan dio ayy bilmiyorum ki evde milim yer yok yeminlen bak brabantia benm odamda yerde düşün baza altı dolu dolaplar tıklım tıkış kıayfet off ne etcem nasıl sığdırcam babamın acilen birşey yapması lazım

valla benm yer sıkıntım olmadığı için bu kdr rahatım gizoşm haklısın ama sende, bu akşam taksiyle dönücez zaten taşımak kolay olur die bu gün ü alsam diorm bilmiorm:S
ya baka baka ayrı bi ısındm ben bu tencereye ama çok minnoş yaaaa:26:
hem istediğim model hem istediğim büyüklük hemde istediğim fiyat ne olsn:)
nasıl da kendi kendimi gaza getiriorm bakarmısn:))

kızlar çıkıorm bende çok yoğunluk varmıs bi saat önce gidicem, gece dönüorm artk sonra görüşürüz öpüorm herkesi, iyi bayramlar smdiden
gizoşum sende çok güzelleşme ona göreee kendine çok dikkat et öptüm seni

kızçeleeriiiiimmmmm napoosunuz kımseler yooohh miii bugun kutlamooruzz sevgilicimin dogum gununu yarın ilk o gelcek bize el öpmeyee şimdi en sevdiği mamişleri yapıyoorumm içli köfteyi şimdi bitirdim haşlanmaya koydum yarında paçangadan bozma çabuk pişen paçavra böreğimizi yapıciiim pastasınıda aldım bugünden üstünede yazı yazdırdım iyiki doğdun Aşk'ımın Reisi diye

canım süslenip geldim şimdik eve gezdik arkadaşlarla oyyy yorma kendini tabi durdular durdular bayram öncesi alışveriş çılgınlrı ciciler almaya çıktılar

canım yaptığın mamaları afiyetle yiyin emim sevgini katarak çok güzel mamişler hazırlar sevdiğine güle oynaya ikram edersin canım

ben geldm kızlarrrrr
ama yoruldm baya duşumu aldm hemen bişiler yiyip yatıcam çok yorucu bi gündü ama güzel ve karlı geçti
öpürom herksleri iyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…