minnaaam gelmişşşşş
herkes yorgun anlaşılan bende 5 gündür uyuyamamanın yorgunluüğunu yaşıorm kızlar yarn doktora bi gidiymde kurtuluyum şu illetten(
çok iyi yapıosn fatoşcm valla kpssye çalışabilen sanslılardansn sende daha ben konsantre olamadm gecen sene çok erken başladm 2 ayda bitti:s
bide b grubunun bu yıl giriğini öğrenince yıkılmıstm resmen ocaktan sonra bende başlıorm
nescafe takımında güzelmiş o halde, bende kızlarn beni almaktan eve götrürken kırarm die vazgeçirdiği ıvırzıvırlar alıcam ikeadan, bide 2 güne kampanya bitmezse düdüklümü alıcam kızlarrrr vieolarını izledm çok süper bişimiş yaa
ne kdra aldn ki cemre?
gerçkten cıvll cıvl çok hoş
minnaaam gelmişşşşş
herkes yorgun anlaşılan bende 5 gündür uyuyamamanın yorgunluüğunu yaşıorm kızlar yarn doktora bi gidiymde kurtuluyum şu illetten(
kızlar evdeki herkes senelerdr hayatımda biri olduğunun farkında ama çok sosyalm die birşey demiyorlardı anneme 2 senedir sölemiyordum ama bugün itiraf ettim herşeyi yalansız anlattım yük kalktı üstümden ohhh beee
285 TL di 165 TL ye aldım
eklerm tabiki de şekerrr
alıcam düdüklü bu tawsiyeler üzerine 4,5lt alıcamEki Görüntüle 286034
bunları da ikeadan alıcam gittiğimde içimde kalmasn hoşuma gittiler çünküm umarm çarşafım gelmiştir
Eki Görüntüle 286041 Eki Görüntüle 286040 Eki Görüntüle 286039
Eki Görüntüle 286038 Eki Görüntüle 286037 Eki Görüntüle 286036
çok iyi almıssın cemre, kahvaltı setlerine o kdr paralar vermeye gerek yok bence
neredeyse günlk yemek takımı parası:S yazk yanii
geediiimm geediiimmcanımmm git mutlaka ihmal etmee bak seneler evel arkadasım kazara bileğimi incitti o donemde önemsemedim yer etti her kış cekıyorumm cevız gıbı buyuyo bişi :
eklerm tabiki de şekerrr
alıcam düdüklü bu tawsiyeler üzerine 4,5lt alıcamEki Görüntüle 286034
bunları da ikeadan alıcam gittiğimde içimde kalmasn hoşuma gittiler çünküm umarm çarşafım gelmiştir
Eki Görüntüle 286041 Eki Görüntüle 286040 Eki Görüntüle 286039
Eki Görüntüle 286038 Eki Görüntüle 286037 Eki Görüntüle 286036
cnm bu darbe sonucu deil kenardaki şeytan tırnanı koparmamdan dolayı oluşmus enfeksiyon kapms apseli su an, halk dilinde dolamamı ne diolar ayy ismi bile kötü
antibiyotik kullanıorm krem ağr kesici fln ama yarn dr içindekini boşaltınca rahatlıcam inş daha da, nese kapatalm konuyu valla midem kalktı çok fenalardaymm bakamıorm bile
berfini de mrk ettm nasl oldu acaba yaa:18:
paşabahçe mağazasına baktn mı cnm capacitydeki kocaman bi mağaza kesn bulursn ama daha pahalıya patlar ben sana diyim 8-9 tl bi kadeh:S
yine en hesaplısı ikea su durumda, bide 24 tane kadehi napcan kız:)
kızlar paşabahçe eskisi kadar kaliteli degil bir de çok pahalı..ikeadan al bence minnakcım bende orda begendim sanırm aynı kadehlerden bahsediyoruz.
kocamannnlaaar ya yerım ben onlarıannanem kadeh almadan once suyla cay bardagı alsaydın sankı alkolıksınız dıyo ama ole cok begendımmkı onlarda içerim cayımı
nilim o şamdanlarda benimde aklım kalmıştı canım ya acaba bendemi alsam die düşünüyorum bide fisslerin videosunu yollasana banada olmadı bana o şamdandan sen all valla aklım kaldı çok zarif ve sade çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?