'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

bitti artık bayram kurtuldumm yarında sevgilicimle gezicez

valla çalışmaya başladım bakalm yavaş yavaş ilerliyorum umarım sonu iyi olur=) al ve resimlerini ekle ben de bakıyım ikea ya gidebiliriz yarın bizde.benimde

düdüklüm yok ama onları evlenmeyi yakın alırım heralde eksilerdeyim zaten

minnakım hoşgeldinn canım

gizoş senin adınada sevindim üstünden bi yük kalkmıstır rahatlamssndr

eklerm tabiki de şekerrr
alıcam düdüklü bu tawsiyeler üzerine 4,5lt alıcam
bunları da ikeadan alıcam gittiğimde içimde kalmasn hoşuma gittiler çünküm umarm çarşafım gelmiştir

minnaaam gelmişşşşş
herkes yorgun anlaşılan bende 5 gündür uyuyamamanın yorgunluüğunu yaşıorm kızlar yarn doktora bi gidiymde kurtuluyum şu illetten(

geediiimm geediiimm canımmm git mutlaka ihmal etmee bak seneler evel arkadasım kazara bileğimi incitti o donemde önemsemedim yer etti her kış cekıyorumm cevız gıbı buyuyo bişi

canımm cok sevındım ıkınız ıcınde yaza dogruda hafiften babaya cıtlatılır askere gıtmedende sözü yaparsınız inş askerde rahat edersiniiizz

Son düzenleme:

yine çok güzel şeyler begenmişsin hayatım güle güle kullan bize koccamaan evler lazım

annemn hamleleri ne olcak bilemiyorum ama beni sıkmaz umarım ona artık herşeyi nereye gittğimi anlatcam dedim üstüme düşme dedim

ağustosta askere giderse günübirlikj uçakla gidip geleblrmym dedim oda babanla gidersn dedi oke o zaman sana sölemeden gidicem anne delirtme beni benim hayatımı kısıtlayamazsın milletin beğenmedğn birşeyden anlamıyor dediğin anneleri kızlarını yolluyorlar güvenyorlar güvenmezsen yalan sölerim dedim.

ayrıca en kısa süre içinde bostancıda bir tanışma ayarla görmek istiyorum 5 dakkadan olsa tanışcam die tuturdu eve gelsin dedim hayır ev olmaz bakalım görelm gelmeyi hakedecekmi dedim bende oke ben beğendiğime göre sana laf düşmez eski kafamısın yeni kafamı arada sıkışmıssn dogmatik fikirlerin var bana karışamazsın başkası değilim dedim

ben geriliyorum arkadaş bana fkir vermesinler yaa offf şimdi günde 40 kez arıycak allahım ya söledim rahatladım ama napcam kız arkadaşlarımla uludağa gidicek hiç bırakmaz varya hiç

geediiimm geediiimm canımmm git mutlaka ihmal etmee bak seneler evel arkadasım kazara bileğimi incitti o donemde önemsemedim yer etti her kış cekıyorumm cevız gıbı buyuyo bişi :

cnm bu darbe sonucu deil kenardaki şeytan tırnanı koparmamdan dolayı oluşmus enfeksiyon kapms apseli su an, halk dilinde dolamamı ne diolar ayy ismi bile kötü
antibiyotik kullanıorm krem ağr kesici fln ama yarn dr içindekini boşaltınca rahatlıcam inş daha da, nese kapatalm konuyu valla midem kalktı çok fenalardaymm bakamıorm bile

berfini de mrk ettm nasl oldu acaba yaa:18:

baya yenı urun gelmıstı kusum gecen hafta gıttıgımde perdeler super yaa renklı suratların oldugu yaglı boya tablo gibi oyun odasına ondan alabılırım aslında ama camlarım ne kadar olurkı acaba bılmıyoooruuum yaa olmadı kumasından alıcam evı tutunca boyuna gore kendım yaparım perdelerını bıde yastık yuzu yaparım

iyi yapmıssın gizoş ama annene de böle çok sert çıkışlarda bulunup kalbini de kırma
daha iyi olur inş bundan sonrası sakla sakla nereye kdr böle gidicekti kii ii olmus

aaa canımmm ben onu kacırmısım carpmadan dıye aklımda kaldı kusura bakma nolur

Bide bişi sorcam hani o kocaman kadehler vardı ya ikeada tanesi 4.95 , 5 diyelim ben 24lü yapmak istiyorum bu sefer 120ye gelıyo daha uygununu paşabahçede falan bulabılırım acaba yaa öyle buyuk kadehler varmı ben sıtesınde bulamadım ama

paşabahçe mağazasına baktn mı cnm capacitydeki kocaman bi mağaza kesn bulursn ama daha pahalıya patlar ben sana diyim 8-9 tl bi kadeh:S
yine en hesaplısı ikea su durumda, bide 24 tane kadehi napcan kız:)

Son düzenleme:
kızlar paşabahçe eskisi kadar kaliteli degil bir de çok pahalı..ikeadan al bence minnakcım bende orda begendim sanırm aynı kadehlerden bahsediyoruz.

paşabahçe mağazasına baktn mı cnm capacitydeki kocaman bi mağaza kesn bulursn ama daha pahalıya patlar ben sana diyim 8-9 tl bi kadeh:S
yine en hesaplısı ikea su durumda, bide 24 tane kadehi napcan kız:)

ozaman ikeanın yolları taştan kadehler cıkardınız beni baştan diyiiip gidiiciim ve aliciiim berfını aradım ama duymadı sanırım açmadı tlfnuu

kızlar paşabahçe eskisi kadar kaliteli degil bir de çok pahalı..ikeadan al bence minnakcım bende orda begendim sanırm aynı kadehlerden bahsediyoruz.

kocamannnlaaar ya yerım ben onları annanem kadeh almadan once suyla cay bardagı alsaydın sankı alkolıksınız dıyo ama ole cok begendımmkı onlarda içerim cayımı

kocamannnlaaar ya yerım ben onları annanem kadeh almadan once suyla cay bardagı alsaydın sankı alkolıksınız dıyo ama ole cok begendımmkı onlarda içerim cayımı

bende bi tane takım var paşabahçenin kup gibi ama dondurmalık yaparım ben onu

bizde içki içmeyiz ama kadehlerimiz var bajk bunu hiç düşünmemiştim annanecik haklı yani

nilim o şamdanlarda benimde aklım kalmıştı canım ya acaba bendemi alsam die düşünüyorum bide fisslerin videosunu yollasana banada olmadı bana o şamdandan sen all valla aklım kaldı çok zarif ve sade çünkü

valla ben kesn alıciim gizoş ilk gördüğümden beri çok beğendm, düdüklüyüde 2 taksit ve 5 ay ertelemeli alıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…