kızlaarrrr biz geldiiiikkkk
ya ama aradığım hiç bişiyi bulamadm nevresimim de kalmamıs yine hiçç sinir oldm o sinirle alıcaklarımı da almadm:s
sadece çekildiğimiz fotolar yanımıza kar kaldı, kardişim gizem ve ben, veee meşhur alvroslarımızzzz
Eki Görüntüle 302326 Eki Görüntüle 302327
Eki Görüntüle 302328 Eki Görüntüle 302329
Eki Görüntüle 302330 Eki Görüntüle 302331
kızlaarrrr biz geldiiiikkkk
ya ama aradığım hiç bişiyi bulamadm nevresimim de kalmamıs yine hiçç sinir oldm o sinirle alıcaklarımı da almadm:s
sadece çekildiğimiz fotolar yanımıza kar kaldı, kardişim gizem ve ben, veee meşhur alvroslarımızzzz
Eki Görüntüle 302326 Eki Görüntüle 302327
Eki Görüntüle 302328 Eki Görüntüle 302329
Eki Görüntüle 302330 Eki Görüntüle 302331
ayy kuzu aslında çok şey vardı ama bu sefer paraya kıyamadm indirmi düşündm yaa:))camım çok şirin fotolar ben sana atmadan orda çektrdklermi sen koymuşsun benimde mutfakta aynı şekil fotolarım var eğlenmişsindirde özledim seni nilim neler var neler yok anlat bakalım
saol tatlm kardeşimle beni ayırt edebildn mi bakalmhiiii siz ne kadar güzelsiniz böleeeeolsun canımm bak güzel vakit geçirmişsiniz beraber inşallah bi dahaki gittiğinde tüüümm istediklerini alırsınn
saol tatlm kardeşimle beni ayırt edebildn mi bakalmkimisi çok benzetir kimisi hiç benzetmio:)
günaydınlar...
nil markafonide taç indirimde. bn baktım taç ın böyle güzel yemek takımlarının oldugunu bilmiyodum
günaydın kızlarrrr
berfincm benm yemek takımım kafamda belli olduğunda neye baksam onun kdr içime sinmio ama saol yine de cnm
güldeincm porselenlerini bilemiorm ama tencerelerini halam kullanıo çok memnun
günaydın kızlarrrr
berfincm benm yemek takımım kafamda belli olduğunda neye baksam onun kdr içime sinmio ama saol yine de cnm
güldeincm porselenlerini bilemiorm ama tencerelerini halam kullanıo çok memnun
dün ikeayı talan etmişsin
bize gösterdiğin model çok güzeldi markası neydi onun. ankradanfatoşa sormuştun hani..
Remetta çatal bıcakları adimimidir. hani uygun fiyatltı o yzden..
bide düdüklü alırkne neye dikkat edilmeli
ayy cnm demekki aynı dertten muzdaribiz:S
ya bn tepe homeda bi tane pasta seti beğendm gayet sade ama o kdr hoşuma gittiki dümdüz beyaz porselenden, çay fincanları var tabaklarıyla, tabaklarının kenarları papatya seklinde girintili çıkıntılı, pasa tabakları da yine aynı model, %40 indrm var toplamda 6sar tane alınca 45liraya fln gelio alsammı acaba:S
yemek takımımıma da çok uyuo o 6 kişilk sanki 12 kişilk pasta seti gibi olcak
tam resmi nette yok ama pasta takımının tabakları buna benzio daha güzel aslında
Eki Görüntüle 302663
bu da günlk yemek takımı pasta takımı ve kahvaltı takımı gibi kulanmayı düşündüğüm yemek takımım, bunu alırken hiç birini almıcam dedm ama tepehomedakiler çok güzel geldi gözüme parasıı da güzel napsam sizce kızlarrr
Eki Görüntüle 302662
tatlıımm bahsettiiğin takımı biliyorum bende çok beğendim onu.. bence uygunda eğer cidden ihtiyacın varsa algünlük yemek takımlarında güzelmiş tatlımm.. güle güle kullan.. ama insan değişiklik arıyo eğer alabilicek durumdaysan al bence
yaa berfin gerçekten seninle çeyiz muhabbeti yapmayı ben çok özlemişim yaaa, bitiosun beni bu peşpeşe sorularla
benm alıcam yemek takımı roy king bone china art modeli yada royal king bone china bening modeli.(çok param olursa 2.sini alabilirm)
remettaya hiç bakmadm ben belki de iyidir marka olarak bilmiorm ama ben başından beri milanoları sevmiştm biliosn bide iymidir kötümüdür die sonradan düşünmek istemiorm aldm hisarı yarı fiyatına kafam rahat:)
düdüklümü de fissler aldm, alırken de patlama riskinin 0 olmasına dikkat ettm sadece:) çok korkarm ben
hani bi insanın pasta takımına ihtiyacı olur mu bilmiorm ama bembeyaz porselenleri görünce dayanamıorm ben, böle 6 kişilk sade beyaz bi porselen serisi istiodm yemek takımımın yanında aynı sofrada sırıtmıcak bişi bunu görünce de çok beğendm, annemde evlenince sanki hemen kendi evin mi olucak koycak yer bulamıcaksn doldurdun heryeri tabakla dio doru mu diodur ki acaba:26:
aaa guldhdein yoksa sen benm çeyizime bakmadn mı daha önce çok ayıp
http://www.kadinlarkulubu.com/ceyizimiz-icin-neler-aldik/460512-nil-ceyizi.html
kızım ben nelerle uğraşıorum
şuan alabilcek durumda değilim. ilerde alıncada sen olmazsan kime sorcam
bu yazdıklarını saklıyorum zaten :) unutrsam bakarım die:):):)
tşk ediyorum vermiş oldugunuz bilgiler için, berfin esenlikler diler:)
dip not: 2012 dünya spor kentide istanbulkafayı yedim kpss ile :2::2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?