'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Berfinim saol telefonlada ulasym sana eve varyım cep telmi yazaym msjlasalm olurmu mahsuru yok demi mailde atabilirim

84 puanla bilgsayar programlamaya arkadasım yerlesti benim sevdgi kızın memleketne ne şans ya benimki memur olrda bizim şirketn bölgesi olmayan yere gderse istfa ederm kpss ye hazrlnrm smdden aksamları günlere böldm tarih cografyayı okuyup notlar alcam benim o dersler iyi çalısma sitilini banada anlat geenel kültürdede güncel bilgleri takip etcem

Matematik hangi yayınevi oluyo şimdik

Yagmurcum iyi düşün iyi olsun benm arkadasmn yapı kredi kartı var eve kredi kartyla alısver yapıyolar 1 senede 5 yıldızlı telen parası brkyo anlasmalaı oteller var hemde lüks ona gdyolar yani çogu insan böyle yapıyo sizde halledersnz

Prensses ailen türkiyede yaşamanı istemyormu ilerisi için

ailem icin fark etmiyor cünkü onlarda türkiyeye dönmeyi düsünüyorlar. onlari düsündüren sevdicegimin beni gercekten sevip sevmedigi ama bu sene türkiyede gördüler onu ve annem babama derken duydum güveniyormus sevdicegime icim rahat ama alismalari gerek bence

Canım onları bu fikre getİren ne oldu peki bir erkek sevmdgi biryle asla vakit kaybetmez canım o yüzden bu açıdan baksnlar sevmese sen anlardın kimsenin gözü kör olmuyor aillermz iyllgmzi düşünüyor korumacı oluyor ama yaralanmak varsa malesef yaralancaz hayat bizi sınıycak onlar istede istemesede canım

olur baby:) gönderirim telimi şimcik..
bizim bölüm 81le kapattı. sizn bölümle hemen hemen aynılar..
bn tarhten full çıkarmayuı hedefliyorum.bakalım inş olur.
matematik için, antremanlarla mat desen kitapçılar anlıyormuş. adadmlar kitabı 1. 2. 3. gn die bölmüş. bu temel için. bunu çözdükten sonra ihtiyaç ve yargının çözümlü soru bankalarını alırsın..

buradaki kpss bölümlerini takip et.ben oralardayım genelde..
bn ihitçaın videosunu dinleyip, not alıyorum.sornada soru çözüyorm. şuan türkçe ve tarh çalışıyorum. ocaga kadar biticek.sonrada çoğ ve mat geçicem sıra sıra..
öyle işte yardımcı olurum yapabilceğim bişey varsa

Canım video linklernde yollarmsn çok iyi olur ben matematik kitabnı nette bulablrmym peki canım yaa çok iyi oldu şimdi aöfte çalısyorum böldüm günleri bugün aöf günüm mesela

kesınlıkle ole canım , benım sevgılıcımede yurtdısı ımkanı geldı hem askerden once hemde askerden geldıkten sona hatta babası sen gıt sonra nazıda alırsın evlenırsınız dedı ama ben ayrı duramam dedı gıtmedı, Allah razı olun ondan benı uzucek yada aklımın takılı kalıca hıcbısey yapmadı ben sımdı nası üziim onu kıyamamki dediğin gibi onlardan bole bısı gormedıgımız ıcın daha hassasız boyle konularda, 2013te dunyaya acılırız giziim

aaa merak içindeyım suan bende bakem helee, bende fatıhte bı yer varmıs 100 tlmıs tum nevresımler oraya bakarım dıye dusunuodum

bana söylemiyorlar neden öyle oldugunu belkide benden 8 yas büyük oldugu icindir bilemicem. sevmese zaten ailem iftiralarina katlanmaz benimle birlikte mücadele etmezdi. inanirmisin almanya ya bile gelmek istemiyor.
annem teyzemin esinde de aynisi yapmisti zamaninda istemiyorum dedi onunle evlenirsen ablan yoktur dedi,... ama simdi sorsan kiz kardesimin esini kendi öz oglum gibi seviyorum diyor. annem hep olumsuz bakmistir bu tür durumlara.... tabiki hayat bizi siniycak engelleyemeyiz :)

nazım onlar çlaısıp çabalayıp bizi turist gibi gezdrcekler emin ol çok güzel günler olcak ben çok eminm ki bugnlerde şükredyooruz güzel gonler ufukta

Yagmurcuk turkuaz ve pembe olan

Prenses canm yaş farkı yüzündendr belkde almanyaya gelmek istedgni düşünyorlardr sırf orda yasamaya sebep bence ailen anlıcak sevgnzn gücünü

aaa merak içindeyım suan bende bakem helee, bende fatıhte bı yer varmıs 100 tlmıs tum nevresımler oraya bakarım dıye dusunuodum
ama haber ver emi minnaksultan:)
bu arada teller ne durumda.d
sakıza ihtiyacın varmı.d

Canım video linklernde yollarmsn çok iyi olur ben matematik kitabnı nette bulablrmym peki canım yaa çok iyi oldu şimdi aöfte çalısyorum böldüm günleri bugün aöf günüm mesela

oka gönderiyorum. bn sınava 1ay kala aöf çalışmaya karar verdim. bitirme gibi bi amacım yok. 10dersim var. 5 tanesimi versem yeter bnm için olmadı.. sıkıntı değil çok
mail atıorum

nazım onlar çlaısıp çabalayıp bizi turist gibi gezdrcekler emin ol çok güzel günler olcak ben çok eminm ki bugnlerde şükredyooruz güzel gonler ufukta

eveeet Giziim güzel günleeerr biziiii bekkleeeerr

ama haber ver emi minnaksultan:)
bu arada teller ne durumda.d
sakıza ihtiyacın varmı.d

nevresimkardeşceeğzim biraz okudum o linki sultanhamamda var dıyo kız emınonunde, orayada bakak görek derim minnak olarak havluları falanda alırıkk ouuw yeaahh teller hala sabit seyirde galba cıdden dişçicimin dediği gibi telli duvaklı gelin olcam sakızı senle arııcaksaam eveet ıhtıyacım varr pakedinide saklıyorum hasret kaldım gül yüzüne berfoo

bnde hep bi paket yanımda saklıyorum:) olurda minnak gelirse hemencecik verim die
sakla emi:) satıra olsun.d
keşke bnde çıkarmsaydım.d ozman daha düzgündü
eminönüne bn hafta içi gelemicem.. siz gidersiniz olmadı.d bnlede başka hafta gideriz.d
nile pek uymuomuş hafta sonu o yüzden.dd

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…