wuu bi gizem gördüm sanki:)
bn konu anlatımlı ihityaç tavsye ediyorum. yanınada datanın soru bankası(vatandaşlık tarih ve çoğ)
matematiğin kötüyse, antremanlrla matemetik ktiabı var. bn kullanmadım. mat kötü olanlar için iyiymiş. kullananlar çok memnun.
internetnn çoğ. ve tarih video indirdim. ihtiyaç uzaktan eğitimin 2010 videolarını. şimdi 250 liraya satıyorlar tabi 2012 sini
linkinide gönderirim sana
Berfinim saol telefonlada ulasym sana eve varyım cep telmi yazaym msjlasalm olurmu mahsuru yok demi mailde atabilirim
84 puanla bilgsayar programlamaya arkadasım yerlesti benim sevdgi kızın memleketne ne şans ya benimki memur olrda bizim şirketn bölgesi olmayan yere gderse istfa ederm kpss ye hazrlnrm smdden aksamları günlere böldm tarih cografyayı okuyup notlar alcam benim o dersler iyi çalısma sitilini banada anlat geenel kültürdede güncel bilgleri takip etcem
Matematik hangi yayınevi oluyo şimdik
Yagmurcum iyi düşün iyi olsun benm arkadasmn yapı kredi kartı var eve kredi kartyla alısver yapıyolar 1 senede 5 yıldızlı telen parası brkyo anlasmalaı oteller var hemde lüks ona gdyolar yani çogu insan böyle yapıyo sizde halledersnz
Prensses ailen türkiyede yaşamanı istemyormu ilerisi için
ailem icin fark etmiyor cünkü onlarda türkiyeye dönmeyi düsünüyorlar. onlari düsündüren sevdicegimin beni gercekten sevip sevmedigi ama bu sene türkiyede gördüler onu ve annem babama derken duydum güveniyormus sevdicegimeicim rahat ama alismalari gerek bence
Berfinim saol telefonlada ulasym sana eve varyım cep telmi yazaym msjlasalm olurmu mahsuru yok demi mailde atabilirim
84 puanla bilgsayar programlamaya arkadasım yerlesti benim sevdgi kızın memleketne ne şans ya benimki memur olrda bizim şirketn bölgesi olmayan yere gderse istfa ederm kpss ye hazrlnrm smdden aksamları günlere böldm tarih cografyayı okuyup notlar alcam benim o dersler iyi çalısma sitilini banada anlat geenel kültürdede güncel bilgleri takip etcem
Matematik hangi yayınevi oluyo şimdik
olur baby:) gönderirim telimi şimcik..
bizim bölüm 81le kapattı. sizn bölümle hemen hemen aynılar..
bn tarhten full çıkarmayuı hedefliyorum.bakalım inş olur.
matematik için, antremanlarla mat desen kitapçılar anlıyormuş. adadmlar kitabı 1. 2. 3. gn die bölmüş. bu temel için. bunu çözdükten sonra ihtiyaç ve yargının çözümlü soru bankalarını alırsın..
buradaki kpss bölümlerini takip et.ben oralardayım genelde..
bn ihitçaın videosunu dinleyip, not alıyorum.sornada soru çözüyorm. şuan türkçe ve tarh çalışıyorum. ocaga kadar biticek.sonrada çoğ ve mat geçicem sıra sıra..
öyle işte yardımcı olurum yapabilceğim bişey varsa
Canım onlar istemegmz üzülcgmz şeyleri yapmaskları için özveerili davranıyoruz yosa inan sende bende gideriz yani ama biz onlara bakınca geleceg görüyoruzi ve görmek istedigimiz yerlere onların suratlarını astırıp gitmeyi deglde beraber mutlu mesut gitmeyi istiyoruz o yüzden hayal kuralım 2013 e az kaldı
selam:)
nevresim kardeşmde buraymış:)
gizemde nevresm alcakmış:)
fabrika satış yerleri bulup ordan alsak:S
nile link attım. 150 liralık şeyi 50 liraya almışlar taçın:S
bornaz falanda lazım. ayarlasak bişeyler:)
http://www.kadinlarkulubu.com/archive/t-351093.html
Eki Görüntüle 305821 Eki Görüntüle 305822
kızlar bunları birde beyazı bende var yeşil ve turuncu da var sizce hangileri daha güzel yaa
Eki Görüntüle 305823 Eki Görüntüle 305824
Hepsi çok güzel ben turuncu ve mavisini beğendim.
Canım onları bu fikre getİren ne oldu peki bir erkek sevmdgi biryle asla vakit kaybetmez canım o yüzden bu açıdan baksnlar sevmese sen anlardın kimsenin gözü kör olmuyor aillermz iyllgmzi düşünüyor korumacı oluyor ama yaralanmak varsa malesef yaralancaz hayat bizi sınıycak onlar istede istemesede canım
Eki Görüntüle 305821 Eki Görüntüle 305822
kızlar bunları birde beyazı bende var yeşil ve turuncu da var sizce hangileri daha güzel yaa
Eki Görüntüle 305823 Eki Görüntüle 305824
bana söylemiyorlar neden öyle oldugunu belkide benden 8 yas büyük oldugu icindir bilemicem. sevmese zaten ailem iftiralarina katlanmaz benimle birlikte mücadele etmezdi. inanirmisin almanya ya bile gelmek istemiyor.
annem teyzemin esinde de aynisi yapmisti zamaninda istemiyorum dedi onunle evlenirsen ablan yoktur dedi,... ama simdi sorsan kiz kardesimin esini kendi öz oglum gibi seviyorum diyor. annem hep olumsuz bakmistir bu tür durumlara.... tabiki hayat bizi siniycak engelleyemeyiz :)[/QUOTE
Bence de endişesinin nedeni yaş farkıdır benim de kızım olsa bende bir tedirgin olurdum açıkçası.Doğruya doğru..
bana söylemiyorlar neden öyle oldugunu belkide benden 8 yas büyük oldugu icindir bilemicem. sevmese zaten ailem iftiralarina katlanmaz benimle birlikte mücadele etmezdi. inanirmisin almanya ya bile gelmek istemiyor.
annem teyzemin esinde de aynisi yapmisti zamaninda istemiyorum dedi onunle evlenirsen ablan yoktur dedi,... ama simdi sorsan kiz kardesimin esini kendi öz oglum gibi seviyorum diyor. annem hep olumsuz bakmistir bu tür durumlara.... tabiki hayat bizi siniycak engelleyemeyiz :)[/QUOTE
Bence de endişesinin nedeni yaş farkıdır benim de kızım olsa bende bir tedirgin olurdum açıkçası.Doğruya doğru..
ya tabiki ben onlara kizmiyorum haklilar bende tedirgin olurdum ama ilk biz degiliz ki yas farki olupta evlenmek isteyen yada evlenen... zaten hayirliysa olsun diyorum degilse olmasin.
ya tabiki ben onlara kizmiyorum haklilar bende tedirgin olurdum ama ilk biz degiliz ki yas farki olupta evlenmek isteyen yada evlenen... zaten hayirliysa olsun diyorum degilse olmasin.
tabi ki canım zamanla tanıdıkça sana hak vereceklerdir zaten.
ama haber ver emi minnaksultan:)
aaa merak içindeyım suan bende bakem helee, bende fatıhte bı yer varmıs 100 tlmıs tum nevresımler oraya bakarım dıye dusunuodum
Canım video linklernde yollarmsn çok iyi olur ben matematik kitabnı nette bulablrmym peki canım yaa çok iyi oldu şimdi aöfte çalısyorum böldüm günleri bugün aöf günüm mesela
nazım onlar çlaısıp çabalayıp bizi turist gibi gezdrcekler emin ol çok güzel günler olcak ben çok eminm ki bugnlerde şükredyooruz güzel gonler ufukta
ama haber ver emi minnaksultan:)
bu arada teller ne durumda.d
sakıza ihtiyacın varmı.d
eveeet Giziim güzel günleeerr biziiii bekkleeeerr
nevresimkardeşceeğzim biraz okudum o linki sultanhamamda var dıyo kız emınonunde, orayada bakak görek derim minnak olarakhavluları falanda alırıkk ouuw yeaahh teller hala sabit seyirde galba cıdden dişçicimin dediği gibi telli duvaklı gelin olcam sakızı senle arııcaksaam eveet ıhtıyacım varr pakedinide saklıyorum hasret kaldım gül yüzüne berfoo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?