'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

benimki de istemiyordu şirketle gittim düşün mecburum gelmicem de babam kızıyor de neler dedı o zaman beni de götür ne tripler yapmıstı şimsi ocakta yine yurdısı seyahatım olabilir kesin deıl yer ama uff zaten aramızda kötüü(

bernardo fırsatını aldım kızlar
güle güle lkullan cnmmm

cnm bence bu sfer içinden geleni yap, bak bende viyanaya gidicektm yüksek için ama atakan istemedi smdi diorm acaba dinlemeseydmmi die:26:
umarm istediğin olur kuzumm

ya benım mecburıyetım yokta su dunyada en cok gormek ıstedıgım yerlerden biri, imkanımda varken gitmek isterim ama sevgilimin istemiyorum hiç deyişi içime işlediii yaa

ya benım mecburıyetım yokta su dunyada en cok gormek ıstedıgım yerlerden biri, imkanımda varken gitmek isterim ama sevgilimin istemiyorum hiç deyişi içime işlediii yaa

güle güle lkullan cnmmm

cnm bence bu sfer içinden geleni yap, bak bende viyanaya gidicektm yüksek için ama atakan istemedi smdi diorm acaba dinlemeseydmmi die:26:

tabiki fırsat yaa kendileri olsa giderler varyaa...
sağol cnm

amerika için bazen diyorum acaba gitsemiydim diye konustuk sevgilicikklee genee ben seni götürceem gitme dediii sözmü dediiim erkek sözüü dediii

tabiki fırsat yaa kendileri olsa giderler varyaa...
sağol cnm

yoook adımdan daha eminim gitmeeez oda mecbur bişi olmadıkçaaa

Valla hiç biri istemiyor galiba bende şirketle Almanya ya fuara gitmiştim hiç istememişti. Zor bir durum...

sorma valla tatlım yaa gözlerinden sakınıyolar bizi

kızlar selanlar sevglcigi yolcldm ablasyla tanstrdı çok iyi ablası

Bernardodan 2 kutu kupa aldım kartla zaten heray karta ödeme yapıyorm maasaı alnca öderm

Nilim her hafta para koymaya devam o pike bana zarar vermck yoksa ben kyafet alcam kendme sarevin pikelernin pahalılarını begenyorm en kısa süre içinde annişe aldırcm

Annemde sevdckle tansmak istyo sevglckte onla offff ben tanstrmdm smdi gdyo annemde üzüldü tansydı die annem artık zırt pırt aramıyo ögrendgnden beri

Bende yurtdısınna gdemedm bide yeşil pasaportm vardı pişman deglm sevglckle evlenncee gderm o gndermyorrdu ama sonra izin vermsti

bidahaki geldıgınde tanıstırırsın giziiimm ne guzel olur sevgılıcıkte ben goturcem senı gitmee dedii zaten gece gitme demesi içime işledii göndersede gidemem artıkk aklım onda kalıp gidiceksem hiç gitmim daha iyii mutluluma gölge düşürcekse böle şeyler gereği yok paris orda duruyo kaçmıyo heryere gidiciiiz aşkımlaaaaaa ondan önemllliii değil hiçbişeeyy

birtek benim annemi sevdicegimle tanismak istemiyor

hadi Allah kavustursun gizemcim

Canım onlar istemegmz üzülcgmz şeyleri yapmaskları için özveerili davranıyoruz yosa inan sende bende gideriz yani ama biz onlara bakınca geleceg görüyoruzi ve görmek istedigimiz yerlere onların suratlarını astırıp gitmeyi deglde beraber mutlu mesut gitmeyi istiyoruz o yüzden hayal kuralım 2013 e az kaldı

birtek benim annemi sevdicegimle tanismak istemiyor

Neden tanısmak istemyo ki annen canım ben 1 ay oldu itiraf edeli 4 yılllık ilişkmn 2 senesndde sakladm annecktn onun bilmesai rahat ettrdi izin aldgm sürece aramadı cumartesi korkmstm arar dye ben aradm ama annecge ulasamadm kızan ben oldum tanıstrmaya utanyorm ama tanscklr yakın zamanda insallah

Umarm sennkde en yakn zamanda tansmak ister

Berfin neredesin sen bakalım bana acil konu anlatımlı kpss tavsye et data demssn hergün yeni bir bilgi konunada katılcam bak şlmdk matematik zayıf bende dgerler ful o yüzden mat için hafif kitaptan baslamam lazım berfinnnnnnnnnn yardım ettttt

siz gidersiniz de biz taksime bakalım gidebilcez mi misal yanii maaşlarımız cok az çünkü ben de hep parisi merak etmişimdir çocuklugumun seyidir eyfel kulesi ama nerdee ((
sanırım benimki hep hayalde kalıcak yanımda olsa yeter diyoruz da oraları yada biyerlere beraber gitmek en büyk hayalım yaa ama maddi sıkıntı cekicez kesin biz(

tanistilar ama isteyerek degil. benim sevdicegim türkiyede bende almanyadayim annemler kabullenmiyorlar iliskimizi türkiyeye gittigimizde bu sene tanistilar mecburiyetten. annem soru üstüne soru sordu cocuk ter kan icinde kaldi

wuu bi gizem gördüm sanki:)
bn konu anlatımlı ihityaç tavsye ediyorum. yanınada datanın soru bankası(vatandaşlık tarih ve çoğ)
matematiğin kötüyse, antremanlrla matemetik ktiabı var. bn kullanmadım. mat kötü olanlar için iyiymiş. kullananlar çok memnun.
internetnn çoğ. ve tarih video indirdim. ihtiyaç uzaktan eğitimin 2010 videolarını. şimdi 250 liraya satıyorlar tabi 2012 sini
linkinide gönderirim sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…