ya ucu ucuna yetişirim ama sevgilicik istemiyo bide sesi bi değişiyo istemiyorum derken2. kere oluyo bu hee ben au-pair olarak amerıkaya gidicektim o askere gitmeden önce aynı donemde onun askerlıgı benımde au-pair programım bıtmıs olcaktı. herseyı hallettım sınavlara gırdım kayıt paraları verdim bı sıte vardı oraya kaydımızı yaptı şirket falan son gene bı pasaport ıslemlerı falan kalmıstı , sen benım askerlıgımı gıtmeden yaktın dedı bana annanemde ben senı uçağa bindiririm ama havaalanından geriye sağ çıkamam dedi bende dayanamadım vazgeçtim ondan. şimdi annanem bişi demiyo cunku orda 8 sene yasadılar annemle beraber italya ve fransada, benden cok aılem ıstıyo gıdıp gormemı ama sevgılıcık hız ıstemıyoo
güle güle lkullan cnmmmbernardo fırsatını aldım kızlar
bende geldiim kii
Giz'im yaa randevuyu 2 3 haftaya veriyolar, cıkmasıda 3 4 gun suruyomus. kurs turla parise götüruyo ama pasaportumu cıkartıp vıze ıslerıne sımdıden baslamam lazım gıtmem ıcın yetısmıyoo yoksaaadun sevgılıcıklede hafıften tartıstık ben önkaydımı falan yaptırdım ama gitmemi istemiyoo en basta soledıgımde bişi demedi iş ciddiye binincee istemiyorum diyoo
benimki de istemiyordu şirketle gittim düşün mecburum gelmicem de babam kızıyor de neler dedı o zaman beni de götür ne tripler yapmıstı şimsi ocakta yine yurdısı seyahatım olabilir kesin deıl yer ama uff zaten aramızda kötüü(
ya benım mecburıyetım yokta su dunyada en cok gormek ıstedıgım yerlerden biri, imkanımda varken gitmek isterim ama sevgilimin istemiyorum hiç deyişi içime işlediii yaa
ya benım mecburıyetım yokta su dunyada en cok gormek ıstedıgım yerlerden biri, imkanımda varken gitmek isterim ama sevgilimin istemiyorum hiç deyişi içime işlediii yaa
güle güle lkullan cnmmm
cnm bence bu sfer içinden geleni yap, bak bende viyanaya gidicektm yüksek için ama atakan istemedi smdi diorm acaba dinlemeseydmmi die:26:
umarm istediğin olur kuzumm
cnm bence bu sfer içinden geleni yap, bak bende viyanaya gidicektm yüksek için ama atakan istemedi smdi diorm acaba dinlemeseydmmi die:26:
umarm istediğin olur kuzumm
tabiki fırsat yaa kendileri olsa giderler varyaa...
sağol cnm
Valla hiç biri istemiyor galiba bende şirketle Almanya ya fuara gitmiştim hiç istememişti. Zor bir durum...
kızlar selanlar sevglcigi yolcldm ablasyla tanstrdı çok iyi ablası
Bernardodan 2 kutu kupa aldım kartla zaten heray karta ödeme yapıyorm maasaı alnca öderm
Nilim her hafta para koymaya devam o pike bana zarar vermck yoksa ben kyafet alcam kendme sarevin pikelernin pahalılarını begenyorm en kısa süre içinde annişe aldırcm
Annemde sevdckle tansmak istyo sevglckte onla offff ben tanstrmdm smdi gdyo annemde üzüldü tansydı die annem artık zırt pırt aramıyo ögrendgnden beri
Bende yurtdısınna gdemedm bide yeşil pasaportm vardı pişman deglm sevglckle evlenncee gderm o gndermyorrdu ama sonra izin vermsti
Bernardodan 2 kutu kupa aldım kartla zaten heray karta ödeme yapıyorm maasaı alnca öderm
Nilim her hafta para koymaya devam o pike bana zarar vermck yoksa ben kyafet alcam kendme sarevin pikelernin pahalılarını begenyorm en kısa süre içinde annişe aldırcm
Annemde sevdckle tansmak istyo sevglckte onla offff ben tanstrmdm smdi gdyo annemde üzüldü tansydı die annem artık zırt pırt aramıyo ögrendgnden beri
Bende yurtdısınna gdemedm bide yeşil pasaportm vardı pişman deglm sevglckle evlenncee gderm o gndermyorrdu ama sonra izin vermsti
bidahaki geldıgınde tanıstırırsın giziiimm ne guzel olursevgılıcıkte ben goturcem senı gitmee dedii zaten gece gitme demesi içime işledii göndersede gidemem artıkk aklım onda kalıp gidiceksem hiç gitmim daha iyii mutluluma gölge düşürcekse böle şeyler gereği yok paris orda duruyo kaçmıyo heryere gidiciiiz aşkımlaaaaaa ondan önemllliii değil hiçbişeeyy
birtek benim annemi sevdicegimle tanismak istemiyor
selam:)
nevresim kardeşmde buraymış:)
gizemde nevresm alcakmış:)
fabrika satış yerleri bulup ordan alsak:S
nile link attım. 150 liralık şeyi 50 liraya almışlar taçın:S
bornaz falanda lazım. ayarlasak bişeyler:)
http://www.kadinlarkulubu.com/archive/t-351093.html
Canım onlar istemegmz üzülcgmz şeyleri yapmaskları için özveerili davranıyoruz yosa inan sende bende gideriz yani ama biz onlara bakınca geleceg görüyoruzi ve görmek istedigimiz yerlere onların suratlarını astırıp gitmeyi deglde beraber mutlu mesut gitmeyi istiyoruz o yüzden hayal kuralım 2013 e az kaldı
Neden tanısmak istemyo ki annen canım ben 1 ay oldu itiraf edeli 4 yılllık ilişkmn 2 senesndde sakladm annecktn onun bilmesai rahat ettrdi izin aldgm sürece aramadı cumartesi korkmstm arar dye ben aradm ama annecge ulasamadm kızan ben oldum tanıstrmaya utanyorm ama tanscklr yakın zamanda insallah
Umarm sennkde en yakn zamanda tansmak ister
Berfin neredesin sen bakalım bana acil konu anlatımlı kpss tavsye et data demssn hergün yeni bir bilgi konunada katılcam bak şlmdk matematik zayıf bende dgerler ful o yüzden mat için hafif kitaptan baslamam lazım berfinnnnnnnnnn yardım ettttt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?