'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

gıderız tabısıı beybiii yeterkı sen gel bornozlar falanda uygunmus yaa corlu aslında yazlıga yakın ama ordan buraya nası tasıcam aldıklarımı yorganları falan alabılırım ordan aslında eger emınonunde bulamassakk

berfin taçkın fabrika satış linkini paylaşmışsın nile giderken torıumun orda yol üstünde var bu 1 bide çorluda var annemle gidicektik ama caydım zaten çok nevresim aldım 3 adet daha alcam bide 2 tane pike gerisine gerek varmı bilmiyorum ama nazla bir haftasonu gidip fatihi talan etmek isterim mesela anlaşıp cumartesi ve pazar çünkü fatihte züccaciyelerden tut çeyizlik bir dünya mağaza var ben öyle yerler görmediğim için malum yaşadığım yerde byle yok aç gibi saldırırım yine

gideliim giziiimm valla ocagın 15ınde evlenen bı arkadasım var herseyını nerdeyse fatıhten almıs o soyledı banada nevresım takımlarını

bana uyar gelincikler
hava soğuk olmasın yeter:)
hafata sonu.. biraz bekliyelim bnce.. nil in hafta sonuna izni düştüğü bi gün gideriz oda gelir bizle..
taç ın indirmi hakkında diğer sayfalarda link vermiştim.
çok uygun oluyorlarmış..
bnm hiç yok nevresim. kız kardeşimede alcam kendime ne aldıysam.. bu yüzden bana uygun fiyatlar lazım:S
annemi alıp gitcem fatihe:)
önce sizle talan edim

nazım haftasonu açıkmı mesela cumartesileri valla süper olur ben çok istiyorum gelirim almasam bile bakarım bana uyar

berfin çok saol antremanlarla matı çok tavsiye ediyorlar 2 kitapmış bana kalsa araştrmadan zor birşey alcaktım aldığımla kalacaktım çok saol canım matematik için videolar varmıdır peki

kızlar cumartesi acık pazar kapalı ama dün oralardaydık biz askımla tek tük acıktı

acıksır sanırım giziim bı sorarım arkadasımaa, bende bıraz para bırıktırım ole gıdelım havluları alabılırım cunkuuum yagmurcum bu haftasonu gidemem canım ben

canım sen 1. al şimdlik acele etme.. 2.si iyi olmaya bilir. ozaman kadar bieşyler için haber veririm ben sana..
konuların bittikten sonrad bireyin öss matematiği var.. eski kitapcıdan bulmaya çalışırsın. ordada zor ama kalıp sorular var. şimdi bu değil.konuların bitsn matematiğin iyi olunca birey öss mat ı alırsın..

netten ihtiyac uzaktan eğitim mat die bi bak istersen link yok.
bide zambak ın mat ı iyi diyorlar

dua et emi banada

nazlım tamam yani cumartesi yapalım ki bende gelebiliyim yoksa gelemem ki hafta içi...
pazar da olur ama eminönü olmaz başka yer olursa h.sonu uyar bana inş.

zaten kendim için etmiyorum dua isim söyleyip duamı edicen allah hep kabul ediyor o yüzden tabikide dua edicem sanada ekol hoca felan varmış ben ilk 1 ve ihtiyaçın tarih coğrafya ve anayasıyı sipariş vereyim o vakit

canım bn kendimede ediyorum isim vererek arkdaşlarımada ediyorum. kpss için sosyal hayat olsun..
aklıma gledikçe burdaki gelnckler içinde isim vererek ediyorum
bn mödüler sete diyorum ihtiyaç için.
onlar genel yetenek(mat türkçe) gnel kültür(çoğ tarh vatan)
bunlar mödüler set oluyor ayrı ayrı satılmıyor die biliyorum. kitap. sec sitesinden herkes memnun bak bi istersen

canım ben o zaman tarih anayasa ve coğrafya konu anlatımlıyı datadan alayım modüleri ihtiyaçtan kitapseç sitesine bakıyorum şimdi

hayirdir naz yolculuk nereye?

allah kavustursun canm üzülme zaman cabucak gecer

günaydin kizlar nasilsiniz?

Sağol tatlım amin.

bizde bi kere 5 ay görüşememiştk o kdr zor geliodu ki cnm(
seni çok iyi anlıorm, hala hala halaa uzağızz, isteyince görememek çok kötü gerçktenn

resmen kısa dönem askerlik gibi canım iyi atlatmışsınız neyseki o uzun dönemi.

Almor merhaba,

Benimde erkek arkadaşım acemiliğini bilecikte yapmıştı :)) Sonra kütahya da devam etti. Yakın olması çok iyi, rahatta bir yer beni sık sık ankesörlü telefondan arıyordu.

Merhaba canım. Telefon olayı iyimiş sık sık arayabilir inşallah beni de erkek arkadaşım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…