insallah :) zaten annem ona güvendigini söylemis babama :)ilk adim atilditabi ki canım zamanla tanıdıkça sana hak vereceklerdir zaten.
nazım onlar çlaısıp çabalayıp bizi turist gibi gezdrcekler emin ol çok güzel günler olcak ben çok eminm ki bugnlerde şükredyooruz güzel gonler ufukta
Yagmurcuk turkuaz ve pembe olan
Prenses canm yaş farkı yüzündendr belkde almanyaya gelmek istedgni düşünyorlardr sırf orda yasamaya sebep bence ailen anlıcak sevgnzn gücünü
insalllah cnm amin benim icin dua edin. almanya ya kesinlikle gelmek istemiyor.
sizde durumlar nasil? aileler tanistimi?
gıderız tabısıı beybiii yeterkı sen gelbnde hep bi paket yanımda saklıyorum:) olurda minnak gelirse hemencecik verim die
sakla emi:) satıra olsun.d
keşke bnde çıkarmsaydım.d ozman daha düzgündü
eminönüne bn hafta içi gelemicem.. siz gidersiniz olmadı.d bnlede başka hafta gideriz.d
nile pek uymuomuş hafta sonu o yüzden.dd
insallah :) zaten annem ona güvendigini söylemis babama :)ilk adim atildi
insalllah cnm amin benim icin dua edin. almanya ya kesinlikle gelmek istemiyor.
sizde durumlar nasil? aileler tanistimi?
Valla biz komşu olduğumuz için ailecek tanışıyoruz. Çok şükür benim o konuda pek bir sıkıntım yok. Babam bile tanıyor tüm ailesini :)) Hatta benle dalga geçiyor arada.
berfin taçkın fabrika satış linkini paylaşmışsın nile giderken torıumun orda yol üstünde var bu 1 bide çorluda var annemle gidicektik ama caydım zaten çok nevresim aldım 3 adet daha alcam bide 2 tane pike gerisine gerek varmı bilmiyorum ama nazla bir haftasonu gidip fatihi talan etmek isterim mesela anlaşıp cumartesi ve pazar çünkü fatihte züccaciyelerden tut çeyizlik bir dünya mağaza var ben öyle yerler görmediğim için malum yaşadığım yerde byle yok aç gibi saldırırım yine
berfin taçkın fabrika satış linkini paylaşmışsın nile giderken torıumun orda yol üstünde var bu 1 bide çorluda var annemle gidicektik ama caydım zaten çok nevresim aldım 3 adet daha alcam bide 2 tane pike gerisine gerek varmı bilmiyorum ama nazla bir haftasonu gidip fatihi talan etmek isterim mesela anlaşıp cumartesi ve pazar çünkü fatihte züccaciyelerden tut çeyizlik bir dünya mağaza var ben öyle yerler görmediğim için malum yaşadığım yerde byle yok aç gibi saldırırım yine
gıderız tabısıı beybiii yeterkı sen gelbornozlar falanda uygunmus yaa corlu aslında yazlıga yakın ama ordan buraya nası tasıcam aldıklarımı yorganları falan alabılırım ordan aslında eger emınonunde bulamassakk
nazım haftasonu açıkmı mesela cumartesileri valla süper olur ben çok istiyorum gelirim almasam bile bakarım bana uyar
berfin çok saol antremanlarla matı çok tavsiye ediyorlar 2 kitapmış bana kalsa araştrmadan zor birşey alcaktım aldığımla kalacaktım çok saol canım matematik için videolar varmıdır peki
Valla biz komşu olduğumuz için ailecek tanışıyoruz. Çok şükür benim o konuda pek bir sıkıntım yok. Babam bile tanıyor tüm ailesini :)) Hatta benle dalga geçiyor arada.
valla mi ne güzel ya ailecek bastan beri tanisiyorsunuz :) allah bozmasin nazarlardan saklasin
nazım haftasonu açıkmı mesela cumartesileri valla süper olur ben çok istiyorum gelirim almasam bile bakarım bana uyar
berfin çok saol antremanlarla matı çok tavsiye ediyorlar 2 kitapmış bana kalsa araştrmadan zor birşey alcaktım aldığımla kalacaktım çok saol canım matematik için videolar varmıdır peki
valla mi ne güzel ya ailecek bastan beri tanisiyorsunuz :) allah bozmasin nazarlardan saklasin
Çok saol canım
canım sen 1. al şimdlik acele etme.. 2.si iyi olmaya bilir. ozaman kadar bieşyler için haber veririm ben sana..
konuların bittikten sonrad bireyin öss matematiği var.. eski kitapcıdan bulmaya çalışırsın. ordada zor ama kalıp sorular var. şimdi bu değil.konuların bitsn matematiğin iyi olunca birey öss mat ı alırsın..
netten ihtiyac uzaktan eğitim mat die bi bak istersen link yok.
bide zambak ın mat ı iyi diyorlar
dua et emi banada
zaten kendim için etmiyorum dua isim söyleyip duamı edicen allah hep kabul ediyor o yüzden tabikide dua edicem sanada ekol hoca felan varmış ben ilk 1 ve ihtiyaçın tarih coğrafya ve anayasıyı sipariş vereyim o vakit
canım bn kendimede ediyorum isim vererek arkdaşlarımada ediyorum. kpss için sosyal hayat olsun..
aklıma gledikçe burdaki gelnckler içinde isim vererek ediyorum
bn mödüler sete diyorum ihtiyaç için.
onlar genel yetenek(mat türkçe) gnel kültür(çoğ tarh vatan)
bunlar mödüler set oluyor ayrı ayrı satılmıyor die biliyorum. kitap. sec sitesinden herkes memnun bak bi istersen
hayirdir naz yolculuk nereye?
allah kavustursun canm üzülme zaman cabucak gecer
günaydin kizlar nasilsiniz?
bizde bi kere 5 ay görüşememiştk o kdr zor geliodu ki cnm(
seni çok iyi anlıorm, hala hala halaa uzağızz, isteyince görememek çok kötü gerçktenn
Almor merhaba,
Benimde erkek arkadaşım acemiliğini bilecikte yapmıştı :)) Sonra kütahya da devam etti. Yakın olması çok iyi, rahatta bir yer beni sık sık ankesörlü telefondan arıyordu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?