cocuk hikaye kitabini begendim bende yapabilirim :) güzel seyler yapmissin begendim nil
Canım onları ben yaptım gülçin :))
cocuk hikaye kitabini begendim bende yapabilirim :) güzel seyler yapmissin begendim nil
Canım onları ben yaptım gülçin :))
ayyyy cok özür dilerimmmm gülcinn yanlis bakmisimmmkusura bakma bilerek yapmadimmm :26::26::26:
ayyyy cok özür dilerimmmm gülcinn yanlis bakmisimmmkusura bakma bilerek yapmadimmm :26::26::26:
Önemli değil canım :)))
hehe:)) bende nerde o yetenek kuzu gülçünm valla baya yaratıcı çıktı,
hikaye kitabı çok hoşmus gerçekten
cidden çok komik olmuştu ya...
Önemli değil canım :)))
cidden çok komik olmuştu ya...
rezil oldum ya gercekten cok özür dilerim bir gün rezil olmasan sasardim zaten
Kızlarrr herkes burada görüyorum niye yazmıyorsunuz ya...
kızlar bu arada bernardo çekleri halen var şehir fırsatında, son 40dk sı varmıs
Ya çok kararsızım alsammı ki?
lazimsa al degilse alma :)
aynen öle lazmsa al, 2 ay süresi var sonradan kullanırm ve almak istediğim seyleri aradan çıkarırım diosan al cnm, yoksa boşuna harcama yani:)
benm alıcak bişey olsa bi tane daha alırdm ama hep ıvır zıvır kaldı onları da çekim var die smdiden almıcam
Kervan'dan Özel Tasarım Mobilyalar, Şık Aksesuarlar ve Tekstil Ürünleri! Tüm Mağazalarda Geçerli 50 TL Değerinde Groupon 9,90 TL! (100 TL Değerinde Groupon 14,90 TL, 250 TL Değerindeki Groupon 24,90 TL!)
Bir de böyle bir fırsat var kızlar :)
Kervan'dan Özel Tasarım Mobilyalar, Şık Aksesuarlar ve Tekstil Ürünleri! Tüm Mağazalarda Geçerli 50 TL Değerinde Groupon 9,90 TL! (100 TL Değerinde Groupon 14,90 TL, 250 TL Değerindeki Groupon 24,90 TL!)
Bir de böyle bir fırsat var kızlar :)
ya onu bende gördüm alsammı ki:26:
bende geldiim kii
Giz'im yaa randevuyu 2 3 haftaya veriyolar, cıkmasıda 3 4 gun suruyomus. kurs turla parise götüruyo ama pasaportumu cıkartıp vıze ıslerıne sımdıden baslamam lazım gıtmem ıcın yetısmıyoo yoksaaadun sevgılıcıklede hafıften tartıstık ben önkaydımı falan yaptırdım ama gitmemi istemiyoo en basta soledıgımde bişi demedi iş ciddiye binincee istemiyorum diyoo
bende çıkardım ama şirket gecen yıl çıkardı yaa..
randevuyu netten almıstık hemen canım??evet çıkması öle sürüyor sna gelmesi falan
bende yunanistana gittim gecen yıl şirketle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?