'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

aynen öle lazmsa al, 2 ay süresi var sonradan kullanırm ve almak istediğim seyleri aradan çıkarırım diosan al cnm, yoksa boşuna harcama yani:)
benm alıcak bişey olsa bi tane daha alırdm ama hep ıvır zıvır kaldı onları da çekim var die smdiden almıcam

ya onu bende gördüm alsammı ki:26:

ben hiç bişi bulamıorm o mağazada ya hersey çok ağır ve klasik gibi, bide çeki kullanmak için yüksek limit alışvrişi koyabiliolar

bende geldiim kii

Giz'im yaa randevuyu 2 3 haftaya veriyolar, cıkmasıda 3 4 gun suruyomus. kurs turla parise götüruyo ama pasaportumu cıkartıp vıze ıslerıne sımdıden baslamam lazım gıtmem ıcın yetısmıyoo yoksaaa dun sevgılıcıklede hafıften tartıstık ben önkaydımı falan yaptırdım ama gitmemi istemiyoo en basta soledıgımde bişi demedi iş ciddiye binincee istemiyorum diyoo

bende çıkardım ama şirket gecen yıl çıkardı yaa..
randevuyu netten almıstık hemen canım??evet çıkması öle sürüyor sna gelmesi falan
bende yunanistana gittim gecen yıl şirketle

bende çıkardım ama şirket gecen yıl çıkardı yaa..
randevuyu netten almıstık hemen canım??evet çıkması öle sürüyor sna gelmesi falan
bende yunanistana gittim gecen yıl şirketle

ya ucu ucuna yetişirim ama sevgilicik istemiyo bide sesi bi değişiyo istemiyorum derken 2. kere oluyo bu hee ben au-pair olarak amerıkaya gidicektim o askere gitmeden önce aynı donemde onun askerlıgı benımde au-pair programım bıtmıs olcaktı. herseyı hallettım sınavlara gırdım kayıt paraları verdim bı sıte vardı oraya kaydımızı yaptı şirket falan son gene bı pasaport ıslemlerı falan kalmıstı , sen benım askerlıgımı gıtmeden yaktın dedı bana annanemde ben senı uçağa bindiririm ama havaalanından geriye sağ çıkamam dedi bende dayanamadım vazgeçtim ondan. şimdi annanem bişi demiyo cunku orda 8 sene yasadılar annemle beraber italya ve fransada, benden cok aılem ıstıyo gıdıp gormemı ama sevgılıcık hıc ıstemıyoo

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…