'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

fatoşum nerelerdesin sen canım benim

çokkkk özledim canımmm benimmm pc yok biliyosun teldende süreli giremiyorum görüşme mesaj falan:)

istanbul serisi ne kadar canım trendyolda.bende almak istiyorum ondan

birde kızlar dün porland ta 2 kişilik çay seti 10 tl yazıyodu çok kalabalıktı girip bakamadım göreniniz varmı?

8 parça kek seti 125 tl ise ben 2 adet alcam 125 diperi %50 63 tl olsa 188 e gelir 100 tl hediye çekiyle 88 tl olur 50 tl de hediye çeki almak için verdiğimi para hesap edersek 138 tl ye 12 kişilik set almış olcam ben en iyisi alayım tabi akşam annemle masaya yatırayım ocak ortasındada günlük yemek takımını alsam iyi durumda olurum

Son düzenleme:

iyiyim cnm biraz sancm vardı az önce regl oldm iyi oldu tatil günüme denk geldi yksa hiç çekemezdm yani bu sancıyı bide.s

Geçmiş olsun canım tatile denk gelmesi iyi olmuş

Bernardo fiyatları uygun mu kızlar trendyolda?

dün sevgilicikle baktık küçük gelir diye düşünüyorum ben istiyorum ki ilerde gün felan yaptığımda akrabları çağırdığımda geniş tabaklar olsun o zaman şöylemi olcak yemek takımımın servisilerinimi çıkarmam gerekicek

bu takımıda dedikleri gibi kek ve pasta servisindemi getircem tatlı tabağı olarakmı kullancam off kafam karıştı bunlar kahvaltıda bile olur aynı miniklikte anneciminde var hep kullanıyo kafasına göre

bencce çok minnoş bunlar nil almalısın:) ben çok seviyorum bunları bizim burdaki magazasındada % 20 indirim vardı tuzluklarını aldım bende:)

bunlar 36 lira tutuo yaw çok mudur ki en çok tepsisi tutuo 18 lira, dandik dundik bişi almak istemiorm bunlar iyidir heralde çok pisili gibi de deil dimi, kesme tahtası çizilirmi? nihale sıcaktan bozulurmu desenler birbirine girermi melanin dio maddesine, sanki bernardoda görmüştm bunlardan ama keske dokunsaydımm

tatlım bunun cat 1 desenlisini evde kullanıyorum ben tepsisini nihaleyi kullanmadık hiç ama güzel duruyo canım.kesme tahtasınıda geçen tam kullanıyodukki tupperlardan çıkardım bi tane

Bence de bir de kırılma riski falan var bu arada pisiciklerde çok güzel ama benim ki de görse bu ne ya çocuk musun sen der?

yok bnmki öle demio da evde kedim var onu sevmemi sevmio:) kedilerden de pek hoşlanmıo bende tabak çanak içinde kedi resmi sevmem pek ama bunlar direk kedi deil soft renkte tam kedi desenli deil ya ondn çok seviorm bunlarıı

tatlım bunun cat 1 desenlisini evde kullanıyorum ben tepsisini nihaleyi kullanmadık hiç ama güzel duruyo canım.kesme tahtasınıda geçen tam kullanıyodukki tupperlardan çıkardım bi tane

allah seni napmasn, kızım kullanma su tupperları sakla saklaaa, annem peynir dnyasını bana ver dedide porslen tabağın üstüne plastik kapattım al saana peynir dünyası dedm.)) zor kurtardm elnden:)
bunlarn renkleri benm yemek takımımla da uyumlu kızlar yaaa, valla alcam smdi o olcak, ama alırsam başka nihale tepsi ve kesme tahtası almam hiç, herseyden 2şer 3er sevmiorm ona göre karar vermem lazm, evde sadece bunlar işimi görürmü?
sonra çelk nihale tahta kesme tahtası başka tepsiler istemem.(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…