fatoşum nerelerdesin sen canım benim
sen beni dinleeee altınnn yaaappp)
sen aldn mı ki şehir fırsatı çekini
Merhabaaa gelincikler :)
nerdesn yahu sen, arıcaktm gecen akşam en sonunda görüşemiorz hiç özledm fatoşum yaaa
aynen bebegim ya çok özledim bende pc yokya giremiyorum neteçokkkk uzak kaldım buralardan çeyizlerden:)
Merhabaaa gelincikler :)
nerdesn yahu sen, arıcaktm gecen akşam en sonunda görüşemiorz hiç özledm fatoşum yaaa
altın yapıyorum elimde kalan parayı harcamıcam zaten heray 200 300 kredi kartına ödüyordum gereksiz birşey almamış olurum böylece kısıtlanır kartta
çokkkk özledim canımmm benimmm pc yok biliyosun teldende süreli giremiyorum görüşme mesaj falan:)
istanbul serisi ne kadar canım trendyolda.bende almak istiyorum ondan
birde kızlar dün porland ta 2 kişilik çay seti 10 tl yazıyodu çok kalabalıktı girip bakamadım göreniniz varmı?
ben bu istanbul setine taktım almazsam rahat edemicem en kısa süre içinde alcam valla canım benim hesapladığım gibi hesaplasana gayet karlı oluyor
iyiyim cnm biraz sancm vardı az önce regl oldm iyi oldu tatil günüme denk geldi yksa hiç çekemezdm yani bu sancıyı bide.s
burdayım canım bernardo trendyolda indirimde annemle konuşup istanbul serini bu ay alabilirim diye düşünüyorum şu şehirfırsatı indirimde mantıklı günlük yemek takımı için akşam evde onları alma talebinde buluncam çünkü zaten kredi kartıma heray 200 tl ödüyorum en azından bunlar için harcama yapmış olurum
bende seni çok özledim canım
altın yapıyorum elimde kalan parayı harcamıcam zaten heray 200 300 kredi kartına ödüyordum gereksiz birşey almamış olurum böylece kısıtlanır kartta
ben bu istanbul setine taktım almazsam rahat edemicem en kısa süre içinde alcam valla canım benim hesapladığım gibi hesaplasana gayet karlı oluyor
ben iki kişilik kahve setini istiyorum canım evdede lazım bize bizim evdede dogru düzgün tabak kalmadı :)
buarada ben günlük kahvaltı takımım vardıya pembeli kütahyadan aldıgım onu degiştiricem fabrikayla konustum da kaya mayayı günlük yapıcaz
Geçmiş olsun canım tatile denk gelmesi iyi olmuş
Bernardo fiyatları uygun mu kızlar trendyolda?
bende isteyim cnmİşteyim canım sen?
günaydinnnn bebisssgünaydınn kızlaaarrrröpücük öpücük öpücük herkeseeee
ilk aşk unutulur mu ???????
offf atakanda hiç pisicik sevmio ben bayılıorm su desenine ilerde alırsam bunları alcam çok minnoşlar yawww
bencce çok minnoş bunlar nil almalısın:) ben çok seviyorum bunları bizim burdaki magazasındada % 20 indirim vardı tuzluklarını aldım bende:)
normal fiyatlara göre 10-20 lira daha ucuz ama ikinciye %50 indrmn yanında o kdr da uygun olmuo cnm mağazadan al daha iyi kargo fln da cabası yani
Bence de bir de kırılma riski falan var bu arada pisiciklerde çok güzel ama benim ki de görse bu ne ya çocuk musun sen der?
bunlar 36 lira tutuo yaw çok mudur ki en çok tepsisi tutuo 18 lira, dandik dundik bişi almak istemiorm bunlar iyidir heralde çok pisili gibi de deil dimi, kesme tahtası çizilirmi? nihale sıcaktan bozulurmu desenler birbirine girermi melanin dio maddesine, sanki bernardoda görmüştm bunlardan ama keske dokunsaydımm
Bence de bir de kırılma riski falan var bu arada pisiciklerde çok güzel ama benim ki de görse bu ne ya çocuk musun sen der?
tatlım bunun cat 1 desenlisini evde kullanıyorum ben tepsisini nihaleyi kullanmadık hiç ama güzel duruyo canım.kesme tahtasınıda geçen tam kullanıyodukki tupperlardan çıkardım bi tane
ben geldim beeeen heeeyyy hepinizeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?