'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

nasılsın canım

nilim cats luyanoya gerek varmıdır ki ya bende eskiden beğeniyordum ama şimdi poek hoş gelmiyor bana

bana da diğer deseni hoş gelmio cnm ama bu desenini seviorm dediğin gibi diğerlerini kullanmadan soğudm bile ben:)
tabklarn bardaklarn üstünde hoşlanmıorm ama sıradan düz bi nihale tepsi kesme tahtası yerine bu olaiblir die düşündm

Kesme tahtası çok kullanışlı olmayabilir gibi geldi bana nedense ama nihale ve tepsi olabilir diye düşünüyorum :)

iyi gezmeler cnım izlenimlerini bekliyorummm

Hadi bizim yerimize de gez bol bol :))))

Kızlar bende bir şey danışıcam size küçük ev aletlerinde hangi markaları seçtiniz ? Örneğin;

Ütü Philips mi Tefal mi? Kazanlı mı normal mi almalıyız?

Düdüklü Tencere Tefal mi Fissler mi? 6 litre 4,5 litre mi?

Süpürge Philips mi, Lg mi, Bosh mu, Arnica Bora mı yada başka marka mı? Filtreli mi, toz torbalı mı, sulu mu? Siz ne tercih ettiniz?

canım ütü phılıps azur alabilirim ama kazanlıda alabilirim

düdüklü fissler tercihimdi ama tefal istiyorum şu sıralar ikiside iyidir

süpürge phılıps yada bosch torbalı yada sulu aslında fakirde çok ünlüdür

nilim iyi gezmeler foto çek ve fiyatları iyi tut aklında olmadı oralara gideirk

yaaa biri bana yardım etsin bu yüzden bitsin istemiyorummmmmmmmmm
işin içinden cıkamıyorum ben cıkamadım deıo bana cıakrız dıorum hadi cık dio her yok cıkmaz dıyor su dk.param olsn yıldırım nıkahı kıyardm yağmur ama olmuyorr care söle uyalım dıo ayyyyyy bölee bitmememliiiiiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…