hoşgeldn yağmurcumm, nasılsın?
yokmu iyi bi gelişmee?aacık iyiyim işte nasıl olıyım cnm beklemedeyimm..:26:
ben geldimmmmmm
ben geldimmmmmm
nasılsın canım
nilim cats luyanoya gerek varmıdır ki ya bende eskiden beğeniyordum ama şimdi poek hoş gelmiyor bana
bana da diğer deseni hoş gelmio cnm ama bu desenini seviorm dediğin gibi diğerlerini kullanmadan soğudm bile ben:)
tabklarn bardaklarn üstünde hoşlanmıorm ama sıradan düz bi nihale tepsi kesme tahtası yerine bu olaiblir die düşündm
evinizde melanine örnek bişi varmı kızlar, sıcakta eriyen bişi mi?
kalın plastk die biliodm bende ama nihale yaptklarına göre:)
hlamla babanem eminönüne gidelm dio kızlarr
hlamla babanem eminönüne gidelm dio kızlarr
ne duruyosun kız kalk kalkkk
yokmu iyi bi gelişmee?
hoşgeldn fıstıkk
zaten bi gün gidelm diolardı babanem hadi kalkın gidelm gezeriz dio hem çok sever kendisi öle yerleri gezmeyi, hazırlanıorz kızlar, izlenimlerimi paylaşrm sizde, pisilerde beklesin o zman belki daha ucuza bulursam yakından da görüp ordan alırım
öpüorm herkesiii
zaten bi gün gidelm diolardı babanem hadi kalkın gidelm gezeriz dio hem çok sever kendisi öle yerleri gezmeyi, hazırlanıorz kızlar, izlenimlerimi paylaşrm sizde, pisilerde beklesin o zman belki daha ucuza bulursam yakından da görüp ordan alırım
öpüorm herkesiii
Kızlar bende bir şey danışıcam size küçük ev aletlerinde hangi markaları seçtiniz ? Örneğin;
Ütü Philips mi Tefal mi? Kazanlı mı normal mi almalıyız?
Düdüklü Tencere Tefal mi Fissler mi? 6 litre 4,5 litre mi?
Süpürge Philips mi, Lg mi, Bosh mu, Arnica Bora mı yada başka marka mı? Filtreli mi, toz torbalı mı, sulu mu? Siz ne tercih ettiniz?
canım ütü phılıps azur alabilirim ama kazanlıda alabilirim
düdüklü fissler tercihimdi ama tefal istiyorum şu sıralar ikiside iyidir
süpürge phılıps yada bosch torbalı yada sulu aslında fakirde çok ünlüdür
nilim iyi gezmeler foto çek ve fiyatları iyi tut aklında olmadı oralara gideirk[/QUOTE
Cevabın için teşekkürler canım. Ben de ütüyü kazanlı almayı düşünüyorum annemde tefalin ki var memnunuz ama ben philipsin metinide çok duyuyorum o yüzden kararsızım.
Düdüklü tefal clipso var bizim evde ondan da memnunuz aslında 6 litrelik sanırım ama bana o çok büyük geliyor bana 4,5 lt lik alıcam ben. Fissleri de burda çok metini duydum o yüzden aklım karıştı.
Süpürge de hele çok kararsızım filtreliler acaba nasıl philips maraton almayı düşünüyorum. Fakir de aslında baya uygun iyi de diyorlar evinde kullanan var mı acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?