'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

ütü philips azur gc 4870
süpürge philips ergofit fc 9256 toz torbasız susuz-yada rowenta slice forse cyclonic
düdüklümü aldm fissler vitavit comfort 4,5 lt
tost mak ve su ısıtıcısını bosch düşünüorm siyah seriden

Son düzenleme:

yaa neden bu kdr acele ediosnuz kii, bekleyn sartlarınız düzelsn ondan sonra evlenin yağmur neden bu nkdr sıkıntıya sokmaya çalışıosnuz kendinizi insanlar 10 yıl sonra evlenio, sizde biraz erteleyn sabırlı olun cnm bu kdr mı zor, yoksa beklicek kimse de kalmıcak iyice kopucaksınız birleşelm derken,

Son düzenleme:

yaa annem 2013e zor ıkna oldu ki bakalım babamlar ne dicek diyorduk 2014 2015 haytta oldur bırakmazlar yas 24 bitti annem sölenip duruyor onlarda herkes 18-19-20 gecmıyor sana kart gelin derler akrabaları 27-28 de evlenrisen diyor sımdıden napıcam benn

Kızlar ben şöyle bir şey hazırlamıştım belik sizinde işinize yarar.

Eklentiler

• $Ekran Alýntýsý.webp
    42 KB · Görüntüleme: 28

kusura bakmasn da annen çok saçmalıo cnm, ben olsam başlarm böle aşkın ızdırabına ilerde siz yaşamıcaksınız evlenicem kişiyle derm, rahat bırakınca istediğim insanla istediğim zman evleniym, ilerde çok zengin biriyle evlenip kapınıza gelsem o zman insanlar ne der madem bu kdr insanlarn düşüncelerini önemsiosn bunu da önemse derim, yazık o çocuğa da seni sevio ev almıs daha ne istio ki annen, yazık günahtır o da insan evladı ama yaa

yaa diyor 2,5senedir bekliyorsun 2 sene daha beklicen 4,5 yıl onu bekledin ama ne yapcak hiç evide ikiniz ödiceksniz esyaları da hereyi 2niz bide üstüne goncacık kızımı veriyorum sonra erkegım dıe evde sana höt höt yapıcak hepsi değişiyor kızım dıo yaa

Valla bence sen annenin dediklerini çok erkek arkadaşına yansıtmamaya çalış. Bu şekildeyse eğer erkek arkadaşının durumu da zor gerçekten. Nile katılıyorum bu sizin hayatınız.. Aileninde haklı yönleri olabilir tabi ki ama bence siz kimseyi dinlemeden kendinize bakın.

ek iş ne yapabilirim pc den arada işyernden yaa kimse bilmede sizce çok çaresiziz ya tamam erkek erkgım dıyorsa yapmalı ama yapamıyor ne yapayım yaa kader bırakamıyoruz ama srünüyoruz bölee 1 ay olcak yaa

mesela atakanda bankaya gitti su an işten izin alıp kredisinin yarısı kalmıstı onu ödemedi bi yıl nasıl olsa ilerde öderm die smdide kağıt gelmiş canı sıkıldı çok kredi çekio 5bin, onu ödicek kendine bilg da almıstı onu da ödüodu ben smdi ondan ne bekleyebilirm ki kızıyımmı bırakıym mı ,ilerde hersey olur diorm, annemde her zman yanımda çünkü bende onun yanındaym başka kmsemiz yok, annenin tavrı çok yanlış cnm hemde çokk

cnm maası ıyıdır öder gider yansıtmaz sana maası az olunca bısı yapamıyor eve girince ev 4,5yıl sonra biticek nasıl beklneir ki ya 5 yıl daha 30umda

canım valla bende nile ve turkuaza katılıyorum. Sen bunları bide enişteye yansıtıosan bırakıp gıtmedıne sukret bence, cevremde okadar ınsan boyle baskılar yuzunden ayrıldıkı Allah sonunuzu benzetmesın bence sen uzunca bı sure evlılıkten bahsetme bıle cocuk bunca baskının altında kafayı yer zaten borcu harcı var bıde ustune bunlar cok fazla gelıyodur. Erkek adam bıde yanı en zayıf noktasından vuruyo annende maddı durum bı erkegın mahremi gıbı bısı

Son düzenleme:

ben ona yansıtmıyorum ki yansırsam su günde 15 dk.konusmamızda olmazdı kesin bitmişti sımdı kopma noktasndayız care yok dıe cnm ben ek ıs ne yapabilirim yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…