Kızlar bende bir şey danışıcam size küçük ev aletlerinde hangi markaları seçtiniz ? Örneğin;
Ütü Philips mi Tefal mi? Kazanlı mı normal mi almalıyız?
Düdüklü Tencere Tefal mi Fissler mi? 6 litre 4,5 litre mi?
Süpürge Philips mi, Lg mi, Bosh mu, Arnica Bora mı yada başka marka mı? Filtreli mi, toz torbalı mı, sulu mu? Siz ne tercih ettiniz?
canım ütü phılıps azur alabilirim ama kazanlıda alabilirim
düdüklü fissler tercihimdi ama tefal istiyorum şu sıralar ikiside iyidir
süpürge phılıps yada bosch torbalı yada sulu aslında fakirde çok ünlüdür
nilim iyi gezmeler foto çek ve fiyatları iyi tut aklında olmadı oralara gideirk[/QUOTE
Cevabın için teşekkürler canım. Ben de ütüyü kazanlı almayı düşünüyorum annemde tefalin ki var memnunuz ama ben philipsin metinide çok duyuyorum o yüzden kararsızım.
Düdüklü tefal clipso var bizim evde ondan da memnunuz aslında 6 litrelik sanırım ama bana o çok büyük geliyor bana 4,5 lt lik alıcam ben. Fissleri de burda çok metini duydum o yüzden aklım karıştı.
Süpürge de hele çok kararsızım filtreliler acaba nasıl philips maraton almayı düşünüyorum. Fakir de aslında baya uygun iyi de diyorlar evinde kullanan var mı acaba?
ben 8lt tefal aldım nutricook
arzum süpürge su filtreli teyzem ve ananem kullanıyor
ütü phlps yada tefal aslnda bi marka var ama 450 tl alamam asla philps olabilir
yaaa biri bana yardım etsin bu yüzden bitsin istemiyorummmmmmmmmm
işin içinden cıkamıyorum ben cıkamadım deıo bana cıakrız dıorum hadi cık dio her yok cıkmaz dıyor su dk.param olsn yıldırım nıkahı kıyardm yağmur ama olmuyorr care söle uyalım dıo ayyyyyy bölee bitmememliiiiiiiiii
yaa neden bu kdr acele ediosnuz kii, bekleyn sartlarınız düzelsn ondan sonra evlenin yağmur neden bu nkdr sıkıntıya sokmaya çalışıosnuz kendinizi insanlar 10 yıl sonra evlenio, sizde biraz erteleyn sabırlı olun cnm bu kdr mı zor, yoksa beklicek kimse de kalmıcak iyice kopucaksınız birleşelm derken,
ütü philips azur gc 4870
süpürge philips ergofit fc 9256 toz torbasız susuz-yada rowenta slice forse cyclonic
düdüklümü aldm fissler vitavit comfort 4,5 lt
tost mak ve su ısıtıcısını bosch düşünüorm siyah seriden
canım ütü phılıps azur alabilirim ama kazanlıda alabilirim
düdüklü fissler tercihimdi ama tefal istiyorum şu sıralar ikiside iyidir
süpürge phılıps yada bosch torbalı yada sulu aslında fakirde çok ünlüdür
nilim iyi gezmeler foto çek ve fiyatları iyi tut aklında olmadı oralara gideirk[/QUOTE
Cevabın için teşekkürler canım. Ben de ütüyü kazanlı almayı düşünüyorum annemde tefalin ki var memnunuz ama ben philipsin metinide çok duyuyorum o yüzden kararsızım.
Düdüklü tefal clipso var bizim evde ondan da memnunuz aslında 6 litrelik sanırım ama bana o çok büyük geliyor bana 4,5 lt lik alıcam ben. Fissleri de burda çok metini duydum o yüzden aklım karıştı.
Süpürge de hele çok kararsızım filtreliler acaba nasıl philips maraton almayı düşünüyorum. Fakir de aslında baya uygun iyi de diyorlar evinde kullanan var mı acaba?
canım tefal clipso alabilirim heran düdüklüyü ama bilmiyorum onlar çok sonra alıncak şeyler en son yani ütü karar verdim ama bana elektirikli süpürge konusunda karışırlar ki şirkettieki arkadaşlarım evlendi torbasız aldı sinir küpüler kesinliklşe tavsiye etmiyorlar aiilernin evindede sulu varmış ama ben farkirde alabilirim yani şöyle birşey phılıps ütüde iyidir belki elektirkli süpürgede kötüdür o yüzden fakir kendini kanıtlamış bilmiyorum ilerde ne olur ama
yaa annem 2013e zor ıkna oldu ki bakalım babamlar ne dicek diyorduk 2014 2015 haytta oldur bırakmazlar yas 24 bitti annem sölenip duruyor onlarda herkes 18-19-20 gecmıyor sana kart gelin derler akrabaları 27-28 de evlenrisen diyor sımdıden napıcam benn
kusura bakmasn da annen çok saçmalıo cnm, ben olsam başlarm böle aşkın ızdırabına ilerde siz yaşamıcaksınız evlenicem kişiyle derm, rahat bırakınca istediğim insanla istediğim zman evleniym, ilerde çok zengin biriyle evlenip kapınıza gelsem o zman insanlar ne der madem bu kdr insanlarn düşüncelerini önemsiosn bunu da önemse derim, yazık o çocuğa da seni sevio ev almıs daha ne istio ki annen, yazık günahtır o da insan evladı ama yaa
yaa neden bu kdr acele ediosnuz kii, bekleyn sartlarınız düzelsn ondan sonra evlenin yağmur neden bu nkdr sıkıntıya sokmaya çalışıosnuz kendinizi insanlar 10 yıl sonra evlenio, sizde biraz erteleyn sabırlı olun cnm bu kdr mı zor, yoksa beklicek kimse de kalmıcak iyice kopucaksınız birleşelm derken,
yaa annem 2013e zor ıkna oldu ki bakalım babamlar ne dicek diyorduk 2014 2015 haytta oldur bırakmazlar yas 24 bitti annem sölenip duruyor onlarda herkes 18-19-20 gecmıyor sana kart gelin derler akrabaları 27-28 de evlenrisen diyor sımdıden napıcam benn
canım tefal clipso alabilirim heran düdüklüyü ama bilmiyorum onlar çok sonra alıncak şeyler en son yani ütü karar verdim ama bana elektirikli süpürge konusunda karışırlar ki şirkettieki arkadaşlarım evlendi torbasız aldı sinir küpüler kesinliklşe tavsiye etmiyorlar aiilernin evindede sulu varmış ama ben farkirde alabilirim yani şöyle birşey phılıps ütüde iyidir belki elektirkli süpürgede kötüdür o yüzden fakir kendini kanıtlamış bilmiyorum ilerde ne olur ama
Bende ilk bu tarz şeyler alsam diyordum yüklü tutacaklar diye ama yeni modellerde çıkabilir ilerde. Sanırım sona bıraksam daha iyi. Peki nerden başlamak lazım? En iyisi altın almaya devam edeyim ben.
yaa diyor 2,5senedir bekliyorsun 2 sene daha beklicen 4,5 yıl onu bekledin ama ne yapcak hiç evide ikiniz ödiceksniz esyaları da hereyi 2niz bide üstüne goncacık kızımı veriyorum sonra erkegım dıe evde sana höt höt yapıcak hepsi değişiyor kızım dıo yaa
Bende ilk bu tarz şeyler alsam diyordum yüklü tutacaklar diye ama yeni modellerde çıkabilir ilerde. Sanırım sona bıraksam daha iyi. Peki nerden başlamak lazım? En iyisi altın almaya devam edeyim ben.
cnm ben ddüdüklümü aldm ama garantisini onaylamtmadm evlenince başlıcak, süpürgemi ve ütümü evlenmeye yakın alırm diorm hemde daha da ucuzlar iyi olur yani, yrde yok ztqaen evde alıp da napcam smdi, çıkıorz bebekler muckkssss
mesela atakanda bankaya gitti su an işten izin alıp kredisinin yarısı kalmıstı onu ödemedi bi yıl nasıl olsa ilerde öderm die smdide kağıt gelmiş canı sıkıldı çok kredi çekio 5bin, onu ödicek kendine bilg da almıstı onu da ödüodu ben smdi ondan ne bekleyebilirm ki kızıyımmı bırakıym mı ,ilerde hersey olur diorm, annemde her zman yanımda çünkü bende onun yanındaym başka kmsemiz yok, annenin tavrı çok yanlış cnm hemde çokk
tünaydn cnm
canım valla bende nile ve turkuaza katılıyorum. Sen bunları bide enişteye yansıtıosan bırakıp gıtmedıne sukret bence, cevremde okadar ınsan boyle baskılar yuzunden ayrıldıkı Allah sonunuzu benzetmesın bence sen uzunca bı sure evlılıkten bahsetme bıle cocuk bunca baskının altında kafayı yer zaten borcu harcı var bıde ustune bunlar cok fazla gelıyodur. Erkek adam bıde yanı en zayıf noktasından vuruyo annende maddı durum bı erkegın mahremi gıbı bısı
mesela atakanda bankaya gitti su an işten izin alıp kredisinin yarısı kalmıstı onu ödemedi bi yıl nasıl olsa ilerde öderm die smdide kağıt gelmiş canı sıkıldı çok kredi çekio 5bin, onu ödicek kendine bilg da almıstı onu da ödüodu ben smdi ondan ne bekleyebilirm ki kızıyımmı bırakıym mı ,ilerde hersey olur diorm, annemde her zman yanımda çünkü bende onun yanındaym başka kmsemiz yok, annenin tavrı çok yanlış cnm hemde çokk[/QUOTE
Aynen bak benim durumumda aynı kredi çektim ailem için, 400 tl ayda ona gidiyor zaten bende bu arada kenara atmaya çalışıyorum. Başka borçlarımızda var ailecek, erkek arkadaşımda ailesinin kredisini ödüyor 400 tl , oda kalanı kenara koymaya çalışıyor.. Onun ailesininde borçları var. Biz ikimiz el ele verdik yapabildiğimizi yapmaya çalışıyoruz. Bizimde kaç sene oldu evlendiğimizde 10 sene olacak, ki belki seneye bile olamayacak o yüzden lütfen ümitsizliğe kapılmayın. Ailene sıkıntılarınızı çok yansıtmamaya çalış, aynı şekilde erkek arkadaşına ailenin düşündüklerini de çok fazla belli etme. İlerde sorunlar yaşanmasın.
mesela atakanda bankaya gitti su an işten izin alıp kredisinin yarısı kalmıstı onu ödemedi bi yıl nasıl olsa ilerde öderm die smdide kağıt gelmiş canı sıkıldı çok kredi çekio 5bin, onu ödicek kendine bilg da almıstı onu da ödüodu ben smdi ondan ne bekleyebilirm ki kızıyımmı bırakıym mı ,ilerde hersey olur diorm, annemde her zman yanımda çünkü bende onun yanındaym başka kmsemiz yok, annenin tavrı çok yanlış cnm hemde çokk[/QUOTE
Aynen bak benim durumumda aynı kredi çektim ailem için, 400 tl ayda ona gidiyor zaten bende bu arada kenara atmaya çalışıyorum. Başka borçlarımızda var ailecek, erkek arkadaşımda ailesinin kredisini ödüyor 400 tl , oda kalanı kenara koymaya çalışıyor.. Onun ailesininde borçları var. Biz ikimiz el ele verdik yapabildiğimizi yapmaya çalışıyoruz. Bizimde kaç sene oldu evlendiğimizde 10 sene olacak, ki belki seneye bile olamayacak o yüzden lütfen ümitsizliğe kapılmayın. Ailene sıkıntılarınızı çok yansıtmamaya çalış, aynı şekilde erkek arkadaşına ailenin düşündüklerini de çok fazla belli etme. İlerde sorunlar yaşanmasın.
canlarım ona belli etmiyorum sorun o deılkı yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?