ben ona yansıtmıyorum ki yansırsam su günde 15 dk.konusmamızda olmazdı kesin bitmişti sımdı kopma noktasndayız care yok dıe cnm ben ek ıs ne yapabilirim yaa
canlarım ona belli etmiyorum sorun o deılkı yaa[/QUOTE
Ek iş olarak ilk aklıma gelen şey Avon, Oriflame gibi temsilci olmak... Başka aklıma gelmedi malesef.
ama sonucta annenın bı 2 sene daha beklemeye ızın vermıcenı bılıyo bu bıle yeterlı baskı ıcın canım, ya mılletı neden bu kadar takıokı annen bole acele ısler hep sorun cıkarır Allah korusun. Ben bıle bazen sureklı evlılıkten bahsettıgımde bıraz susuyorumkı kendını baskıda hıssetmesın. 30 hazıran dıyoruz ama ılla o gun olcak dıye bısıde yok eger ozaman sartlarımız uygun olursa askım dıye eklıyorum konusmanın sonuna, cunku ınannn cevremdee bu sebeplerden dolayı ayrılaan cooook ınsan vaarek iş avon falan satsan cevren varmı satabılıceen
çevrem yookkionun ablası satıyr siftahı ben yaptım tık yok yaa
ailen ızın verse pazar gunlerı anketrlük, stand hosteslıgı falan yapabılırsın gunde 100 tl alıyo stand hosteslerı marketlerde falan ürün tanıtımı yapıyolar
ailen ızın verse pazar gunlerı anketrlük, stand hosteslıgı falan yapabılırsın gunde 100 tl alıyo stand hosteslerı marketlerde falan ürün tanıtımı yapıyolar
canım pc basında ne olusa yapabilirim
ailem bilmeden normalde dısarı cıkarmıolar ayy öldrür babam
yaa diyor 2,5senedir bekliyorsun 2 sene daha beklicen 4,5 yıl onu bekledin ama ne yapcak hiç evide ikiniz ödiceksniz esyaları da hereyi 2niz bide üstüne goncacık kızımı veriyorum sonra erkegım dıe evde sana höt höt yapıcak hepsi değişiyor kızım dıo yaa
canım valla ananen beni duysa ne der acaba ilişkimnin 3 yılını ayrı geçirdim ve anca 7. senede evlencez kart gelin deselerde umrumda değil hem ablası 85 li o evlenmedi kimsede düşünmez öyle
yağmur yanlış anlama ama vallla ben erkek olsam bana yansıtsan çeker giderdim
bana bir anne tavsiyesi var ben haftasonu cumartesi surat astım sevgilimin yüreğni yordum bana gönül yorgunusun yapma canım kıyma bana dedi arada maddiyat yokken böle azap çekti aşkım öyle pişman oldum anneme anlattım annemde gizem ben bile katlanamam senin o haline kusura bakma ama seni terkederdim kadın dediğin ilişkisine sahip olcak başı yukarda ezmicek ezilmicek yuvayı dişi kuş yapar misali örnekler verdi birkere bile babandan altınlar elmaslar istemedim diğer kadınlara alındı ama ben hiç surat asmadm onların kocaları şu kadın hep gülüyo kocası ne mutlu dedi sende öyle ol güler yüzle ışık saç dedi
yağmurcum hayatta böyle şeylere takmayıp kendini yıpratmadığında yüzüne gülcek ama böle üzerseniz ilişkiden hayır gelmez zorlama ilişki olur uzatmaları oynarsınız vakit kaybı yaşarsınız sonra
kızlar öğlen paşabahçeye gittim malum şirketten masa arkadaşım evlence, inekli yumurtalıklar vardı çok cicişlerdi çok nilim o şarap kadehleri 9 tl idi bunların 24 lüsümü ucuza satılıyormuş gelince yaz emi
canım valla ananen beni duysa ne der acaba ilişkimnin 3 yılını ayrı geçirdim ve anca 7. senede evlencez kart gelin deselerde umrumda değil hem ablası 85 li o evlenmedi kimsede düşünmez öyle
yağmur yanlış anlama ama vallla ben erkek olsam bana yansıtsan çeker giderdim
bana bir anne tavsiyesi var ben haftasonu cumartesi surat astım sevgilimin yüreğni yordum bana gönül yorgunusun yapma canım kıyma bana dedi arada maddiyat yokken böle azap çekti aşkım öyle pişman oldum anneme anlattım annemde gizem ben bile katlanamam senin o haline kusura bakma ama seni terkederdim kadın dediğin ilişkisine sahip olcak başı yukarda ezmicek ezilmicek yuvayı dişi kuş yapar misali örnekler verdi birkere bile babandan altınlar elmaslar istemedim diğer kadınlara alındı ama ben hiç surat asmadm onların kocaları şu kadın hep gülüyo kocası ne mutlu dedi sende öyle ol güler yüzle ışık saç dedi
yağmurcum hayatta böyle şeylere takmayıp kendini yıpratmadığında yüzüne gülcek ama böle üzerseniz ilişkiden hayır gelmez zorlama ilişki olur uzatmaları oynarsınız vakit kaybı yaşarsınız sonra
kızlar öğlen paşabahçeye gittim malum şirketten masa arkadaşım evlence, inekli yumurtalıklar vardı çok cicişlerdi çok nilim o şarap kadehleri 9 tl idi bunların 24 lüsümü ucuza satılıyormuş gelince yaz emi
benim sucum ne ki ya neee
Annen ne kadar güzel söylemiş. Söylediklerine de aynen katılıyorum. Umarım hepsini atlatırlar. Herkes muradına erer.
Biricisi çok karamsarsın ya yapma böyle. Düzelecek, geçecek, atlatacağız diye düşün. Valla sen böyle yazınca üzülüyorum sanki ümidini kaybetmişsin dünyanın sonuymuş gibi davranıyorsun. Hiç bir şeyin sonu değil sevginizden mi emin değilsin ? Eminsen geç bunları bugün olmazsa yarın düzelir ayrıca koca bir sene var önünzde kimin ne olacağı hiç belli olmaz. Sıkma canını ya :üzgünüm:
benim annem surat yapmaz üzülmez başkasında var bende yok demez, bana asla ve asla karşı taraftan bekle demez ne ilginç dimi kız annesi bide kız veriyorum herşeyi onlar alcak demedi demezde, bana hep yapıcı ve güçlü ol dedi sen çıkar herşeyi sen yap millet kıza bak desin parasını kenara koymuş şimdide ihtiyaçta zor durumda kalmıyor desin diye alıştırdı annem evlenirken öyle yapmış çünkü babamın ailesi şok olmuş eh babamda ev alsa anneciğimin üstüne yapar kadınının hakkını verir allah razı olsun öyle bir anneden farklı birşey ben çıktım surat asıyorum kötü huyum çocuk öldü gözümün önünde 3 ay görmemişim cumartesi her istediğimi yaptı ben gidicek die üzüldüm anı yaşayamadım surat astım annemle paylaşmasam dünde kötü olcaktım dün hoplayıp zıpladım çocuk gibi iyikide anneme ilişkimi itiraf etmişim ne iyi ki çok güveniyor güvenini boşa çıkarmıcam nasipse
Yağmurcum yazıklarını okudum ve çok üzüldüm.
dert ettğiniz şeyler ne kadar da basit bi bilseniz.
yok evlenince kart denirmiş, yok ev bark meseleleri, annen bizi bilse ölün falan derdi maazallah.
sevgilimin işi yok, bizim evimiz yok, haftaya memlekete gideceğim kalacak yerim yok.
baba evimin bile eşyaları yok gibi bir şey, her şey darmadağınık.
değil 2013 atrık ancak bizimkisi 2023 oldu, ne oldu yani ben kart gelin mi olcam???
takmayın bu kadar herkesin dediğini canım, sonra elinizdekini bile bulamaz olursunuz, ah vahlarla geçen günlerinize yanarsınız.
ya öyle tabiki ama o çok kötü davrnıyor kendi kafasında artık isteyelim demişti 2012 basında uzattk demıstı ama cıkamaynca bana sardı kötü davranıyor konusmuyoruz hiç böle olmamıstık yaa zoruma gidiyor benım sucum ne dıee
canım sizin durumuzun bildigim kadarıyla cok iyi he ayrıca belki yokluktan geldiler ama sabit işleri vardı ıslerı de ıyı bıldıgım kadarıyla arkaları saglamdı yanı:sss
Benm annem 30 yıldr kıracı hergün cekıyor ondan bu kadar karamsar yoksa cocuga bişi demiyor onun ogluda var arada kalıyorummmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?