'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

ben ona yansıtmıyorum ki yansırsam su günde 15 dk.konusmamızda olmazdı kesin bitmişti sımdı kopma noktasndayız care yok dıe cnm ben ek ıs ne yapabilirim yaa

ama sonucta annenın bı 2 sene daha beklemeye ızın vermıcenı bılıyo bu bıle yeterlı baskı ıcın canım, ya mılletı neden bu kadar takıokı annen bole acele ısler hep sorun cıkarır Allah korusun. Ben bıle bazen sureklı evlılıkten bahsettıgımde bıraz susuyorumkı kendını baskıda hıssetmesın. 30 hazıran dıyoruz ama ılla o gun olcak dıye bısıde yok eger ozaman sartlarımız uygun olursa askım dıye eklıyorum konusmanın sonuna, cunku ınannn cevremdee bu sebeplerden dolayı ayrılaan cooook ınsan vaar ek iş avon falan satsan cevren varmı satabılıceen

çevrem yookki onun ablası satıyr siftahı ben yaptım tık yok yaa

canım valla ananen beni duysa ne der acaba ilişkimnin 3 yılını ayrı geçirdim ve anca 7. senede evlencez kart gelin deselerde umrumda değil hem ablası 85 li o evlenmedi kimsede düşünmez öyle

yağmur yanlış anlama ama vallla ben erkek olsam bana yansıtsan çeker giderdim

bana bir anne tavsiyesi var ben haftasonu cumartesi surat astım sevgilimin yüreğni yordum bana gönül yorgunusun yapma canım kıyma bana dedi arada maddiyat yokken böle azap çekti aşkım öyle pişman oldum anneme anlattım annemde gizem ben bile katlanamam senin o haline kusura bakma ama seni terkederdim kadın dediğin ilişkisine sahip olcak başı yukarda ezmicek ezilmicek yuvayı dişi kuş yapar misali örnekler verdi birkere bile babandan altınlar elmaslar istemedim diğer kadınlara alındı ama ben hiç surat asmadm onların kocaları şu kadın hep gülüyo kocası ne mutlu dedi sende öyle ol güler yüzle ışık saç dedi

yağmurcum hayatta böyle şeylere takmayıp kendini yıpratmadığında yüzüne gülcek ama böle üzerseniz ilişkiden hayır gelmez zorlama ilişki olur uzatmaları oynarsınız vakit kaybı yaşarsınız sonra

kızlar öğlen paşabahçeye gittim malum şirketten masa arkadaşım evlence, inekli yumurtalıklar vardı çok cicişlerdi çok nilim o şarap kadehleri 9 tl idi bunların 24 lüsümü ucuza satılıyormuş gelince yaz emi

benim sucum ne ki ya neee

Annen ne kadar güzel söylemiş. Söylediklerine de aynen katılıyorum. Umarım hepsini atlatırlar. Herkes muradına erer.

canım ben sana birşey demiyorum ama annenin dediklerini sevdiğim dediğin insana yanıstma yoksa yığranırsınız sevgide bazen biryere kadar her aile çocuğunun iyi yaşamöasını ister ama seninde sevdiğin insan bir anne evladı yani bilmiyorum benmi farklı bakıyorum benim annemmi bana farklı aksettirdi birşeyleri bilmiyorum canım o yüzden başımıza gelen yaşadıklarımız suçumuz değil elbet ama daha sağlıklı koşullarda zor yaratılmıyor iyi düşününce iyi şeyler geliyor bana öyle oldu en azından

o yüzden şu dert dediklerinde bende olaydıda yollar olmamayaydı farklı yerlerden bakıyoruz ama ben empati uygulamaya çalışıyorum senin yerine çok koydum kendimi ama aynı olamayız herhalde ben farklı davranırdım küsme bana sana kızmıyorum uyarıyorum susadabilirdim

Biricisi çok karamsarsın ya yapma böyle. Düzelecek, geçecek, atlatacağız diye düşün. Valla sen böyle yazınca üzülüyorum sanki ümidini kaybetmişsin dünyanın sonuymuş gibi davranıyorsun. Hiç bir şeyin sonu değil sevginizden mi emin değilsin ? Eminsen geç bunları bugün olmazsa yarın düzelir ayrıca koca bir sene var önünzde kimin ne olacağı hiç belli olmaz. Sıkma canını ya :üzgünüm:

Annen ne kadar güzel söylemiş. Söylediklerine de aynen katılıyorum. Umarım hepsini atlatırlar. Herkes muradına erer.

benim annem surat yapmaz üzülmez başkasında var bende yok demez, bana asla ve asla karşı taraftan bekle demez ne ilginç dimi kız annesi bide kız veriyorum herşeyi onlar alcak demedi demezde, bana hep yapıcı ve güçlü ol dedi sen çıkar herşeyi sen yap millet kıza bak desin parasını kenara koymuş şimdide ihtiyaçta zor durumda kalmıyor desin diye alıştırdı annem evlenirken öyle yapmış çünkü babamın ailesi şok olmuş eh babamda ev alsa anneciğimin üstüne yapar kadınının hakkını verir allah razı olsun öyle bir anneden farklı birşey ben çıktım surat asıyorum kötü huyum çocuk öldü gözümün önünde 3 ay görmemişim cumartesi her istediğimi yaptı ben gidicek die üzüldüm anı yaşayamadım surat astım annemle paylaşmasam dünde kötü olcaktım dün hoplayıp zıpladım çocuk gibi iyikide anneme ilişkimi itiraf etmişim ne iyi ki çok güveniyor güvenini boşa çıkarmıcam nasipse

Son düzenleme:

canım ama yaa böle olmamıza dayanamıyorum yaa demin pazar izin alıyım sabah dükkanda kahvaltı yaparız dedım msj attım hayır gerek yok dedı yaa neden dedım ıstemyorum dedı hiç ama hiç keyfi yoooooook nasıl düzelcez AYRICA TÜM KIZLAR BEN ONA BİŞİ YANSITMIYORUM O SUANDA KENDİ DÜŞÜNCESİYLE İSTEMEYE GELSEK HADİ GELDİK EE NİŞANI NASIL YAPCAZ TAKI DEDI DÜĞÜN VAR IVIZR ZIVR EV ESYASI VAR AİLEN DEMİCEKMİİ OĞKUM SEN NİE KARSIMIZA CIKTIN
DEMEZ TABİKİ DEDİM KİM KANDRYORSUN HER AILE DER DEDI YA SIMDI BEN NE YAPIYIM BENMLE TARTISIYORR YAPAMADIGINI GÖRÜNCE BEN ONA ESYLARI BERABER ODERIZ ANNENLER 3-4 TOPLAMINDA BİLEZİK TAKAR DEDIM SENDE DÜGÜNMÜGÜN YAPARSN DEDIM AILEM BISI YAPAMIYORR BİLMİYORMUSUN BENDE HANGİSİ YAPIYIM WS.WS.
ALLAHIM AKLIMA MUKAYET OL KACIRCAM DÜŞÜNMEKTENNNNNN

canım sizin durumuzun bildigim kadarıyla cok iyi he ayrıca belki yokluktan geldiler ama sabit işleri vardı ıslerı de ıyı bıldıgım kadarıyla arkaları saglamdı yanı:sss
Benm annem 30 yıldr kıracı hergün cekıyor ondan bu kadar karamsar yoksa cocuga bişi demiyor onun ogluda var arada kalıyorummmmmmmm

Yağmurcum yazıklarını okudum ve çok üzüldüm.

dert ettğiniz şeyler ne kadar da basit bi bilseniz.

yok evlenince kart denirmiş, yok ev bark meseleleri, annen bizi bilse ölün falan derdi maazallah.

sevgilimin işi yok, bizim evimiz yok, haftaya memlekete gideceğim kalacak yerim yok.

baba evimin bile eşyaları yok gibi bir şey, her şey darmadağınık.

değil 2013 atrık ancak bizimkisi 2023 oldu, ne oldu yani ben kart gelin mi olcam???

takmayın bu kadar herkesin dediğini canım, sonra elinizdekini bile bulamaz olursunuz, ah vahlarla geçen günlerinize yanarsınız.

ya öyle tabiki ama o çok kötü davrnıyor kendi kafasında artık isteyelim demişti 2012 basında uzattk demıstı ama cıkamaynca bana sardı kötü davranıyor konusmuyoruz hiç böle olmamıstık yaa zoruma gidiyor benım sucum ne dıee

mutlaka anlayacak annen de senin üstüne bu kadar gitmemesi gerektiğini.

annen hala seni kendine bağımlı biliyor, ama nihayetinde erkek arkadaşınla evli olmasanız da biz artık ayrı bir bütün oldunuz.

belki de bu sebeple, yani erkek arkadaşını koruma içgüdünle hareket ettiğinden annen daha çok tavırlı?

Peki sen desen ki ona evliliği erteleyelim senin bu kadar sıkıntı çekmeni bende istemiyorum. Benim için önemli olan sensin sen herşeyden önce geliyorsun, mutlu olalım yeter. Bunlar bir şekilde hal olur ben beklemeye razıyım desen. Ona bu şekilde destek olmaya çalışsan. Sanırım bu evlilik konusu onu baya bunaltmış. Bence kafasından bu konu bir süre uzaklaşırsa daha rahat hareket edersiniz. Sonra yine zamanla yavaş yavaş konuyu açarsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…