benimki uzun dönem cnm alt tarafı 9-5 arası çıkcaklar niye imzalamıyorsa!!!
Nişanlımın morali çok bozukk
Çok mu uzak size canım bayramda çarşı günleri yokmu bir gün süpriz yapıp gitsen ?
Hoşgeldin aramıza tatlım sende, Hayılısı olsun herşeyinbenmde 5-6 enelik bir ilşkim var bugün itibariyle evlilik tarihimiz 2014 oldu ama isteme söz nişan 2013 de olucak canm beklemeye devam yaşım 20 benimkide 25 yaşında
merhaba cnm hoşgeldin aramıza..
Bizde askerliği bekliyoruz işte iş falan hazır askerde şuan.Bizde farklı şehirlerdeyiz nişanlımla.
moralim çok bozukkkkkk ağlamak istiyorum yaaa
nişanlımın iznini vermemişler izne çıkamıo bayramda imzalamamış komutanı izin kağıdını yapılır mı bu yaaaa herkes çıkcak onlar içerde
bana 2 saat uzaklıkta cnm ama alırlar mı bilmiyorum ki anlaşılan komutanları aksi biri nişanlıma haber vermeden gidemem.Çarşı izinleri bayramdan sonra başlayacak cnm.
hoşbulduk tatlım :80:
2014 kesinleşti mi hayırlı olsunn inşallah
20 yaş süper ya benim öğrencilerim bu sene 19-20 yaşındaydı
25 ağustos 2012 de düğün için herşeyi yapcaz en hızlısındanyoksa 2013 artık çünkü ben yaz gelini olmak istiyorumm
hoşbulduk canımm bizdede askerlik yok ama işte işlerin ourmayışı var ben mezun olalı 3 yıl onun 4 yıl oldu türlü türlü işlerde çalıştık atanamadık
farklı şehir zor oluyo Allah yardımcın olsun inşallah
ben daha nişanlım diyemiyorum sevgilim halababam işlerinizi bi yoluna koyun rotanızı belirleyin herşey olur gider diyo sevdi oda Allahtan ailesini ve kendisini
Evet canım bugün öyle dedi okulumuz var askerliği var ev var iş var hepsi var yanien geç 2014 dedi bende tickerımı oluşturdum beklemedeyim artık 6 sene çabuk geçti 3 senedende bişicik olmaz :92::92::92::92::92:
sen sabırla ,aşkla, gönül rahatlığıyla bekle hiçbişey olmazz gelir geçeerrr
Amin canım tek duam o zaten bazen düşünüyorum ya evlenmeden askerde bişi olursaben naparımmmmm doyamadan giderse nasıl yaşarım hayaller ümitler zaman geçtikçe daha kötü oluyorum ALLAHIM BÜTÜN ASKERLERİMİZİ SAĞSAĞLİM GETİRSİN..
hepinize merhaba kızlaaarr
aslında kk yı çok yeni keşfettim ve kendimi hemen 2012 gelin adayları topiklerinde buldumama 2013 olma ihtimalide var tabi bide bu topiği çok beğendim muhabbetleri falan ingilizceciler varmış baya sanırım meslektaşlarımm
kısaca kendimi tanıtayım 26 yaşındayım ,sevgilim 27 yaşında ingilizce öğretmeniyim daha yeni atandım çok şükür çok uzaklara gidiyorum ama olsun atandım nihayet .bizde atama bekliyoruz askerlik falan yok Allaha şükür amaatama olmazsa polis oluyo netleşti kazanmıştı zaten
gelelim resmi olarak halledilen işlere
mayıs ayında doğumgünümde sürpriz tek taş pırlantam geldi aşkımdan
temmuzda ailesi bizimkilerle tanışmaya geldi ( farklı şehirlerdeyiz )
geçen hafta ramazan içinde bizde onlara gittik
keyifleri yerinde çok iyi anlaştılar kasımda kurban bayramında isteme-söz-nişan hepsi bir arada olcak
aralıkta polis okuluna giderse haziranda mezun oluyo
tek derdimiz ve çabamız 2012 yazına yetişmek geç kalıyoruz yaşlar gidiyoama yetişmezse hazırlıklarımız istemeden de olsa 2013 olcak
ayy ne çok yazmışım umarım sıkmamıştır bu uzun yazı
Amin canım tek duam o zaten bazen düşünüyorum ya evlenmeden askerde bişi olursaben naparımmmmm doyamadan giderse nasıl yaşarım hayaller ümitler zaman geçtikçe daha kötü oluyorum ALLAHIM BÜTÜN ASKERLERİMİZİ SAĞSAĞLİM GETİRSİN..
hoşgeldin canımm... biz de atama bekliyoruz,ben geçen haziran atandım ama sevgilim atanamadı hala
önümüzde 189 kişi var,ek atamay bekliyoruz.
benim sevgilim de polis olabilir ama polisliği de ben istemiyorum.
Atansın da başka dileğim yok
kader arkadaşımı buldummm
1 haziranda atandım ben ,eğer 6 temmuzdaki sayıyı 15binden 6bine düşürmeselerdi sevgilimde atanmış olcaktıtekrar sınava girdi bundada ek atama olursa gidecek inşallah yaparlarsa
polislikte kasım 2010 da sınava girdiler aralık 2012 de eğitime gitcekler
hayırlıs artık ya bakalım polis okuluna gidecek istemiyorum ama fazla benim babam polis eniştem polis bizde polis bolama şöyle bişey var haziranda eğitimi bitene kadar herhangi bi ek atama olursa onu bırakıp öğretmen olabiliyor
inşallah senin sevdiceğinde atanır bi an önce ..ben atanınca o atanamayınca baya bi psikolojisi bozuldu sevgiliminbunu en iyi biz anlarız
aaaaa duymamış olayım bak bunları
kesinlikle öyle oluyor,bu yıl özellikle kontenjanlar çok az olunca, tüm yıl emeği boşa gitti gibi oldu,ben aralıkta atanınca o da eve kapandı,tek yaşıyordu bi de sürekli ders çalıştı ama olmadı. şimdi çok üzülüyor ama ben de onu sıkmak istemiyorum. kendi yaşı biraz fazla ben 23 o da 28 olacak kasımda. zaten atanınca hemen evlenelim diye tutturmuş durumda
polis bizim ailemizde yok ama polis arkadaşlarım var,çalışma şartları zor,tamam bizden iyi para alıyorlar belki ama yine de içim istemiyor işte
inşallah seninki de ek atama olur da atanır,gerek kalmaz polislik eğitimine.
:Benimkide öyle diyo paranoyak oldun iyice diyo ama düşünüyorum işte elimde değilsanki bişi olucakmışta elimden kayıp gidicekmiş gibi
biann evvel gelsın enıstee bey kavuşun hemen canım asker diyince içim akıyoo daha atlatamadım diye sanırım:44:canım dün bağlantım kesldi cevap veremedm... dağıtımda şimdi, 1 hafta sonra diyarbakıra gtck 17 ocak tezkeremiz...
moralim çok bozukkkkkk ağlamak istiyorum yaaa
nişanlımın iznini vermemişler izne çıkamıo bayramda imzalamamış komutanı izin kağıdını yapılır mı bu yaaaa herkes çıkcak onlar içerde
hepinize merhaba kızlaaarr
aslında kk yı çok yeni keşfettim ve kendimi hemen 2012 gelin adayları topiklerinde buldumama 2013 olma ihtimalide var tabi bide bu topiği çok beğendim muhabbetleri falan ingilizceciler varmış baya sanırım meslektaşlarımm
kısaca kendimi tanıtayım 26 yaşındayım ,sevgilim 27 yaşında ingilizce öğretmeniyim daha yeni atandım çok şükür çok uzaklara gidiyorum ama olsun atandım nihayet .bizde atama bekliyoruz askerlik falan yok Allaha şükür amaatama olmazsa polis oluyo netleşti kazanmıştı zaten
gelelim resmi olarak halledilen işlere
mayıs ayında doğumgünümde sürpriz tek taş pırlantam geldi aşkımdan
temmuzda ailesi bizimkilerle tanışmaya geldi ( farklı şehirlerdeyiz )
geçen hafta ramazan içinde bizde onlara gittik
keyifleri yerinde çok iyi anlaştılar kasımda kurban bayramında isteme-söz-nişan hepsi bir arada olcak
aralıkta polis okuluna giderse haziranda mezun oluyo
tek derdimiz ve çabamız 2012 yazına yetişmek geç kalıyoruz yaşlar gidiyoama yetişmezse hazırlıklarımız istemeden de olsa 2013 olcak
ayy ne çok yazmışım umarım sıkmamıştır bu uzun yazı
Hoşgeldin gelinciiikkistediginiz hersey cabucak gerceklessııın inşallaaahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?