'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Çok mu uzak size canım bayramda çarşı günleri yokmu bir gün süpriz yapıp gitsen ?

bana 2 saat uzaklıkta cnm ama alırlar mı bilmiyorum ki anlaşılan komutanları aksi biri nişanlıma haber vermeden gidemem.Çarşı izinleri bayramdan sonra başlayacak cnm.

Son düzenleme:

hoşbulduk tatlım :80:
2014 kesinleşti mi hayırlı olsunn inşallah
20 yaş süper ya benim öğrencilerim bu sene 19-20 yaşındaydı
25 ağustos 2012 de düğün için herşeyi yapcaz en hızlısından yoksa 2013 artık çünkü ben yaz gelini olmak istiyorumm

merhaba cnm hoşgeldin aramıza..

Bizde askerliği bekliyoruz işte iş falan hazır askerde şuan.Bizde farklı şehirlerdeyiz nişanlımla.

hoşbulduk canımm bizdede askerlik yok ama işte işlerin ourmayışı var ben mezun olalı 3 yıl onun 4 yıl oldu türlü türlü işlerde çalıştık atanamadık
farklı şehir zor oluyo Allah yardımcın olsun inşallah

ben daha nişanlım diyemiyorum sevgilim hala babam işlerinizi bi yoluna koyun rotanızı belirleyin herşey olur gider diyo sevdi oda Allahtan ailesini ve kendisini

moralim çok bozukkkkkk ağlamak istiyorum yaaa

nişanlımın iznini vermemişler izne çıkamıo bayramda imzalamamış komutanı izin kağıdını yapılır mı bu yaaaa herkes çıkcak onlar içerde

sıkma canını sen herşeyde vardır bi hayır muhakkak canımm bazen bu gibi aksilikler oluyo işe insan sinirden deliriyor ama

bana 2 saat uzaklıkta cnm ama alırlar mı bilmiyorum ki anlaşılan komutanları aksi biri nişanlıma haber vermeden gidemem.Çarşı izinleri bayramdan sonra başlayacak cnm.

Tamam canım haber verip git ne güzel 2 saat uzaklıktaymış ay ay benimki doğuya çıkıcak gibi çünkü bütün abileri doğuda yapmış askerliğini çok korkuyorum o yüzden
Canım en yakın zamanda konuşun ve git o gelemiyosa çünkü asker pskolojisi bunalıma çabuk girer.

Evet canım bugün öyle dedi okulumuz var askerliği var ev var iş var hepsi var yani en geç 2014 dedi bende tickerımı oluşturdum beklemedeyim artık 6 sene çabuk geçti 3 senedende bişicik olmaz :92::92::92::92::92:

sen sabırla ,aşkla, gönül rahatlığıyla bekle hiçbişey olmazz gelir geçeerrr

sen sabırla ,aşkla, gönül rahatlığıyla bekle hiçbişey olmazz gelir geçeerrr

Amin canım tek duam o zaten bazen düşünüyorum ya evlenmeden askerde bişi olursa ben naparımmmmm doyamadan giderse nasıl yaşarım hayaller ümitler zaman geçtikçe daha kötü oluyorum ALLAHIM BÜTÜN ASKERLERİMİZİ SAĞSAĞLİM GETİRSİN..

kötü şeyler düşünme .şu mübarek günde iyi şeyler düşün iyi şeyler olsun

hoşgeldin canımm... biz de atama bekliyoruz,ben geçen haziran atandım ama sevgilim atanamadı hala
önümüzde 189 kişi var,ek atamay bekliyoruz.
benim sevgilim de polis olabilir ama polisliği de ben istemiyorum.
Atansın da başka dileğim yok

aaaaa duymamış olayım bak bunları

kader arkadaşımı buldummm

1 haziranda atandım ben ,eğer 6 temmuzdaki sayıyı 15binden 6bine düşürmeselerdi sevgilimde atanmış olcaktı tekrar sınava girdi bundada ek atama olursa gidecek inşallah yaparlarsa

polislikte kasım 2010 da sınava girdiler aralık 2012 de eğitime gitcekler

hayırlıs artık ya bakalım polis okuluna gidecek istemiyorum ama fazla benim babam polis eniştem polis bizde polis bol ama şöyle bişey var haziranda eğitimi bitene kadar herhangi bi ek atama olursa onu bırakıp öğretmen olabiliyor

inşallah senin sevdiceğinde atanır bi an önce ..ben atanınca o atanamayınca baya bi psikolojisi bozuldu sevgilimin bunu en iyi biz anlarız

kesinlikle öyle oluyor,bu yıl özellikle kontenjanlar çok az olunca, tüm yıl emeği boşa gitti gibi oldu,ben aralıkta atanınca o da eve kapandı,tek yaşıyordu bi de sürekli ders çalıştı ama olmadı. şimdi çok üzülüyor ama ben de onu sıkmak istemiyorum. kendi yaşı biraz fazla ben 23 o da 28 olacak kasımda. zaten atanınca hemen evlenelim diye tutturmuş durumda

polis bizim ailemizde yok ama polis arkadaşlarım var,çalışma şartları zor,tamam bizden iyi para alıyorlar belki ama yine de içim istemiyor işte

inşallah seninki de ek atama olur da atanır,gerek kalmaz polislik eğitimine.

Son düzenleme:
Kızlar ben mario oynim :)))) gelim hala çocuk ruhluyum nostaji delisiyim ateri buldum sonunda çocuklugumun oyunlarını azcuk özlem gidereyim gelirim kızlar öpüldünüzzz

ben daha yeni atandım haziranda onun için 2013 ocak ayına kadar eş durumundan tayin yok bana
doğuya atandım ben onunda ilk tercihi hem öğretmenlikte hem polislikte aynı il olcak ki bide eş durumu beklemeyelim hemencecik evlenelim diye
ama bizim sülalede polis çok ondan biliyorum evet şartları çok iyi değil ama günümüz Türkiyesinde özel sektör kan ağlıyor çok rabet gören bir meslek oldu polislikte .seninde aklında bulunsun çok katı bakmayın derim ben

ay bian önce şu atamalar olsada rahatlasak önümüzü görsek ,aynı evde yaşadığımız günü iple çekiyorummm

:Benimkide öyle diyo paranoyak oldun iyice diyo ama düşünüyorum işte elimde değil sanki bişi olucakmışta elimden kayıp gidicekmiş gibi

içini ferah tut bencee bu kadar sıkma şimdiden kendini herşey bizim için şu dünyada ,sen bol bol dua et hayırlısı için tatlım

canım dün bağlantım kesldi cevap veremedm... dağıtımda şimdi, 1 hafta sonra diyarbakıra gtck 17 ocak tezkeremiz...
biann evvel gelsın enıstee bey kavuşun hemen canım asker diyince içim akıyoo daha atlatamadım diye sanırım:44:

moralim çok bozukkkkkk ağlamak istiyorum yaaa

nişanlımın iznini vermemişler izne çıkamıo bayramda imzalamamış komutanı izin kağıdını yapılır mı bu yaaaa herkes çıkcak onlar içerde

askerınle konus gıt zıyaretıne kusum ıcerı gırmene karısamaz kımse

Hoşgeldin gelinciiikk istediginiz hersey cabucak gerceklessııın inşallaaahh

Geldim kızlar
Ben birşey sormak istiyorum şekerler, Bizim söz 2 sene sonra olucak. Şuan çeyizimde havlular tencere takımı yemek takımı ve çatal bıçak takımı var. Sizce daha neler alabilrim mutfak malzemeleri hariç onları en son almak istiyorum da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…