'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

günaydın kızçeler annemle sabah sabah çeyiz muhabetti ettik ve temmuz maaşında komple çelik parçaları alcakmış ben cam kapaksız jumbo tencereyi beğendim yani çelik kapaklı o 3 tane bide sabah sabah korkmazı talan ettim ondada çok güzel var 2. takımıda korkmaz alırım gibi geliyor hisar o zamana kadar çelik kapaklı istediğim gibi çıkarırsa ondanda alabilirim ama korkmaz çok ama çok güzel 2 tanede döküm alcam ve ucuz ayrıca

şimdi 3 adet çaydanlık beğendim 3 de ödüllü çaydanlıklar ve birbirlerine benziyorlar jumbo hisar ve korkmaz marka

en alttaki hangi marka bilmiyorum en cok onun tipi hosuma gitti gizoş

emsanın badesi de cok meshur bi caydanlık o da geldi aklıma baktın mı ona

en alttaki hangi marka bilmiyorum en cok onun tipi hosuma gitti gizoş

emsanın badesi de cok meshur bi caydanlık o da geldi aklıma baktın mı ona

canım badeyide biliyorum onu unutmuşum oysa oda aynı model aynı tarzı bunlar tasarım ödüllü ve jumboyu annem alcak set içinde ama hisar yada korkmaz konusunda kararsızım

en alttaki korkmaz sitesine gir bak çok güzel şeyler var 2.tencere setimi emsandan alırım diyordum ama arkadaşım memnun kalmamış korkmaz yada fissler çünkü cam değil kapakları ama fisslerde 700 tl içim cız olur bide bu tencereleri kalabalık ağırlıyacağımda kullancam şu anda korkmaz markasını çok beğeniyorum

aa 700 cok fazla cidden... bi bakıyım korkmaza da canım gerci ben kamelya ece siparişimi verdim ama acelemi ettim ki

ama cok guzeller yaaa tüh

günaydın kızlarrrr, ay uyumaktan şişimişim valla:d
gizoşm sabah sabah yine ceyiz muhabbetleri yapılmıs bakıorm, ben comfort aldm cnm aradaki farkı bilmiorm inanki:s
sen ne düşünüosn?
2 çaydanlık alıcam bende tearend kesn ama 2.si de badenin mor rengi olabilir

aa 700 cok fazla cidden... bi bakıyım korkmaza da canım gerci ben kamelya ece siparişimi verdim ama acelemi ettim ki

ama cok guzeller yaaa tüh

Canım fissler çok pahalı kamelya eceyi göstermsn geldgnde fotosunu ceksen arkdsm emsana pek iyi demedi emsanında eski modelleri annemde var memnun ama arkadas memnun degldi

Ben 2 tencere seti begendm kapak cam olmucak tabe sen emsan magazasnamı gittin canım

Nilim ben bu 3 den 2 tanesni alablrm bide arcelik semaver alcam ama porselen olmucak annemde begendi bunları

zaten sen tearendin çay setini almıcakmısın gizim? içinde çaydanlığı da var, yedek bi çaydanlık daha alsan yetmezmi ki sana, ama sen misafirm çok olur dersen semaver tarzı bişi al yinede, biz çok çay içen bi çift olmadığmz için küçük bi çaydanlk alırm

canım ben emsanın kendi magazasına değilde emsan urunleri satan yerlere gittim, bir tanesi de viaporttaydı, zaten önce nette değil magazada gorup begenmiştim

benim aklım hep fisslerdeydi, annem de fissler alalım diyodu ama fisslerin cam kapaksız modelleri bana cok kaba geldi annem de begenmedi, sonra annemle ve sevdicekle emsanın kamelya ecelerini gördük ve cok hosumuza gitti

bizim burda bi tanıdık var annemin hep alısveriş yaptıgı, ona sipariş verdik, fabrikasından getirtcek bana, 1.5 ay sonra gelir dedi, gelsin cekerim resimlerini sana

kızlar bende çelik tencerelermden küçük olan 2 boyunu her gün için kullanıcam hisarlardan, yanına bide böle bi 3lü set alıym diorm tefalden ne dersiniz?

nilim canım hisarı alcam jumbodan set alıncda olcak ama semaver malesef çaydan nefret etsemde evime çok çay içen msafr gelcek semaverde odaya kurcm kalablk olnca herkes alır içer ben çay sevmyorm ama anam babam sabah aksam içer o deglde kuzenlerm teyzemler kalablk aileyz o yüzden bana gelen giden çok olcak

Çaglam saol canım bende emsanın o sersni hos blyorm ama canlı görmedm viaportta karacaya gdp bakcm ceyiz magazlrnda bakarım

kızlar bende emsanın olivin serisini çok beğeniyorum hatta hafta içi almayı düşünüyordum ama karardığı hakkında olumsuz eleştiriler okudum bu konuda siz ne düşünüyorsunuz sizce alsam hata eder miyim?Siz bu eleştiriden haberdar mısınız?

bence emsan iyi bi marka ama bende gördüm o eleştirileri, çeyiz için bişi alırkende olabilidğince çok olumlu yorumu olan ürünleri tercih etmeye çalışıorm, eğer içinde kuşku varsa bence biraz daha beklemelisin, yada daha kesin yorumları olan markaları tercih etmelisin cnm

rica ederim canım... ben dış gorunuslerine ve cam kapaksız oluslarına vuruldum, emsan da iyi bi marka sonucta kotu degil... benim zaten aman bi tencere alıyım da evladiyelik olsun gibi bi dusuncem yok

belli bir zamandan sonra yeni tencere alma ihtiyacı hissederim zaten habire yeni modeller birbirinden işlevli cici seyler cıkıyo...

şimdilik emsanı alıyorum, fissler de takibimde, evlendikten sonra hoş bir modeline denk gelirsem sonradan da alabilirim ama simdilik emsanlar benim işimi görür

bebeklerıım sevgılıcık geeelldiii bussuru mamişler hazırladım ondan giremedim bugunn hiiiç annanemin dediği gibi orduyu doyurabılırım gece geliriim tekrarrdannn bu arada çooook özlemiiişim kurbaamı

Merhaba kızlar nasılsınız ??

Bugun bernardoua gittim benim pasta takımından kalmamıs telefonumu bıraktım eger gelirse arayacaklar.

Birde size bir sorum olacak bernardonun reklamlarada çıkan çiçek desenli bi takımı varya sizce nasıl? Evimi o tarz dökemeyi düşünüyorum ya hoşuma gitti.sizede sorayım dedim

niilm düdüklüyü ben fissler alıcam modeli ne senin aldıgının? Birde bernardo eldende taksit yapıyormus çok iyimiş o:) kalanlarıda öyle alıcam

fatoşcuk gelmişşş özledim ki neredesin sen bakayım

canım senin pasta takımın zaten yokmuydu şu çiçekli kelebekli olan

ama ben görmedim bernardo reklamlarını canım merak ettim vintage tarzıysa alırım bende

vitavit comfort canım fissler nilinkisi bende fissler alcam annem al dedi düdüklüyü hemde evde denicem yemek yapmayı öğrenme aşamasındayım ilerde zorluk olmasın diye aldığımda kullanıp püf noktalarını yazacağım

fatoş country serisini diyorsun sanırım...

çok harika bir seri gerçekten uygun sade bardak takımı bulabilirsem bende onu alabilirim...

benim favorim bridal bardak setinde o yuzden country den vazgectim

ama zest alırsam country i alabilirim.... hepsi cok guzel zor bi karar yaa

bende çooook özledimmm gizemimmm.bilmiyorum adını bernardonun sitesinde var ama ordan bi bakıp yorum yapsana kuzucum.pasta takımını çiftlemek istiyorum cnm misafir kahvaltı takımımda o ya benim.

Çaglacım çok begendim takımı tam benim tarzım almam lazım evi de o tarz döşemek istiyorum
bardak takımını da dedigim gibi yapmayı düşünüyorum cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…