menan, tünaydın ve orhan ithalatı araştırıp eminönü piyasasını altüst edip fiyat farklarını göz önünde bulundurup birşeyler alabiliceğimi umud ediyorumbude ekonomist bir yaklaşım
saolasın canım bizim burda çeyizci yok o yüzden bu çeyizciyi bilmem iyi oldu bir koşu gebzeye geliriz biz sana haber ederiz olay yeri incelemeye gelcem
sadece mennana değill böle ufak çeyizciler kendi çaplarında avm ler falanda var hepsini talan edelimm kızlaarr geliiinn başımın üstünde yeriniz varoralardada güzel şeler çıkıyo gider bakarız kurcalarız ne var ne yok
Kızlar bn yeni geldim aranıza beni daha istemediler ama 1 2 aya kadar gelecekler hic bilmiyorum bu isleri çeyiz fln
hoşgeldin Fundyy
merak etme biz de bilmiyordukzamanla ogreniyorsun....
hayırlı olsun simdiden..
neredensin yas kaç kac yıldır berabersiniz
sen ne iş yapıyorsun sevgilin ne iş yapıyortanıt bize kendini
çağlaaaaaaaa benden önce davrndın canım
fundyy hoşgeldin
sen benim yerime de yednmi tiramisuları kısırları ondan haber ver
yedim misafirrlerede ikram ettim arkadaşımadaiyidi canımcım gel beraber yiyelim
yarın sabahta yine mamalar hazırlıcam öğlen yemeğe misafirler gelcek fırında sebzeli but yapcaz bunu ben tek yaparım pilav yapcaz annem hep başımda durcak mecburen inşallah onu mutfaktan gönderceğim vakitlerde gelir menümüz kabarık yarın o ikisini ben yapcam
pastaaaamm enişte cok sanslı masallah yaa ben cok beceriksizim zavallı sevgilim uzuluyorum ona
dişciyi bulamadım haftaya kaldı 4 e kadar ordaymıs ben 5.30 diye biliodum, kısmet :26: agrısı acısı yok allahtan ama bi hafta daha dişçi stresi cekicem :18:
ay ay ayyy benım hamaratıma bak sen heleee nelerde yaparmıışş ooyarın benımde menum kabarık bayaa yaa banada yardımaa geeel kusummm
hehehe halledicez balım enişteye duble mamalar hazırlıcazdıkat et genede dişine canım sert bişiler yemee
nazım ben seni yavaşlatırım valla biraz pişeyim pişirdiklerimide yiyeyim beğeneyim sana en güzelinde sofralarda yardım edeceğim 1 haftalık çaylağım şu 1 haftada yaptıklarım bunlar
havuçlu kek, nohut, pilav, kısır, tiremusu ,mercimek çorbası ve barbunya
daaha nolsuuun kızz 1 aya tamamsın senbarbunyalar pişti olmuş şimdiden yapıyorum bende soğuk olarak servis edicem
yedim misafirrlerede ikram ettim arkadaşımadaiyidi canımcım gel beraber yiyelim
yarın sabahta yine mamalar hazırlıcam öğlen yemeğe misafirler gelcek fırında sebzeli but yapcaz bunu ben tek yaparım pilav yapcaz annem hep başımda durcak mecburen inşallah onu mutfaktan gönderceğim vakitlerde gelir menümüz kabarık yarın o ikisini ben yapcam
hehehe halledicez balım enişteye duble mamalar hazırlıcazdıkat et genede dişine canım sert bişiler yemee [/QUOTE
inşallah balımm mmm
ole yapıcam artık pastam bi hafta daha idare etmem gerekicek artık
sıkılmazsam 1 aya yapcağım cici mamalar var ama zor işmiş yahu
evet bizde soğuk servis edicez koyduk dolaba mis gibi oldu cancağzım barbuşlar pekte severim
mercimek çorbasınıda ben değil düdüklü yaptı aslında
senin çay pasta setinden arıyorum bende canım ama bernardo üretmiyo ben onu istiyorum ama çok cici ya ondan varmıdır oralarda canım
gelcez çeyiz avcıları olarak tozu dumana katcaz canım
kızlarr merabaaaaa:)
napıosn bakalım şekerler gittim geldim hala çeyiz hala yemek muhabbeti
berfinm msj atmısın ama burda cvp veriorm kuzum pahalıymıs çeyizcide takımlar güldencm sana ne kdr tşk etsek az cnm çok saol,
mrk etmeyn o takımı 800-900civarı alıcaz kızlar süphenz olmasn
bende geldm smdi patates kızartıorm kendime allahtan buffalo ve ranch sosları almıstm da renk katıciim su an menüme, sizinkilern yannda solda sıfır tabi ama napalm(
gizm bana da mamalar yap, ilk fırsaatta elinden yemek yemek için geliciiim adayaaaa:))
canım sordum sadece hiç önemli değill.. keşke daha fazla yardımım olsa
olsn cnm benm ddaha fazla napabilirsn ki zatn, en azından dha uygun olmadığını biliorz oranın fiyatlarının
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?