'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

sadece mennana değill böle ufak çeyizciler kendi çaplarında avm ler falanda var hepsini talan edelimm kızlaarr geliiinn başımın üstünde yeriniz var oralardada güzel şeler çıkıyo gider bakarız kurcalarız ne var ne yok

senin çay pasta setinden arıyorum bende canım ama bernardo üretmiyo ben onu istiyorum ama çok cici ya ondan varmıdır oralarda canım

gelcez çeyiz avcıları olarak tozu dumana katcaz canım

Kızlar bn yeni geldim aranıza beni daha istemediler ama 1 2 aya kadar gelecekler hic bilmiyorum bu isleri çeyiz fln

hoşgeldin Fundyy

merak etme biz de bilmiyorduk zamanla ogreniyorsun....

hayırlı olsun simdiden..

neredensin yas kaç kac yıldır berabersiniz

sen ne iş yapıyorsun sevgilin ne iş yapıyor tanıt bize kendini

sen benim yerime de yednmi tiramisuları kısırları ondan haber ver

yedim misafirrlerede ikram ettim arkadaşımada iyidi canımcım gel beraber yiyelim

yarın sabahta yine mamalar hazırlıcam öğlen yemeğe misafirler gelcek fırında sebzeli but yapcaz bunu ben tek yaparım pilav yapcaz annem hep başımda durcak mecburen inşallah onu mutfaktan gönderceğim vakitlerde gelir menümüz kabarık yarın o ikisini ben yapcam

ay ay ayyy benım hamaratıma bak sen heleee nelerde yaparmıışş oo yarın benımde menum kabarık bayaa yaa banada yardımaa geeel kusummm

hehehe halledicez balım enişteye duble mamalar hazırlıcaz dıkat et genede dişine canım sert bişiler yemee

nazım ben seni yavaşlatırım valla biraz pişeyim pişirdiklerimide yiyeyim beğeneyim sana en güzelinde sofralarda yardım edeceğim 1 haftalık çaylağım şu 1 haftada yaptıklarım bunlar

havuçlu kek, nohut, pilav, kısır, tiremusu ,mercimek çorbası ve barbunya

daaha nolsuuun kızz 1 aya tamamsın sen barbunyalar pişti olmuş şimdiden yapıyorum bende soğuk olarak servis edicem

daaha nolsuuun kızz 1 aya tamamsın sen barbunyalar pişti olmuş şimdiden yapıyorum bende soğuk olarak servis edicem

sıkılmazsam 1 aya yapcağım cici mamalar var ama zor işmiş yahu

evet bizde soğuk servis edicez koyduk dolaba mis gibi oldu cancağzım barbuşlar pekte severim

mercimek çorbasınıda ben değil düdüklü yaptı aslında

oooooh afiyetler olsunnn

inşallah beraber de yeriz canım mamaları

elin alıştıkçaa cok kolay gelcek balım mantık hep aynı zaten kokusundan tuzunu bile anlıcaksın inan

senin çay pasta setinden arıyorum bende canım ama bernardo üretmiyo ben onu istiyorum ama çok cici ya ondan varmıdır oralarda canım

gelcez çeyiz avcıları olarak tozu dumana katcaz canım

yavrum olsa ben alcamm ama maleseff haha çeyiz avcıları sevdim bunu

kızlarr merabaaaaa:)
napıosn bakalım şekerler gittim geldim hala çeyiz hala yemek muhabbeti
berfinm msj atmısın ama burda cvp veriorm kuzum pahalıymıs çeyizcide takımlar güldencm sana ne kdr tşk etsek az cnm çok saol,
mrk etmeyn o takımı 800-900civarı alıcaz kızlar süphenz olmasn
bende geldm smdi patates kızartıorm kendime allahtan buffalo ve ranch sosları almıstm da renk katıciim su an menüme, sizinkilern yannda solda sıfır tabi ama napalm(
gizm bana da mamalar yap, ilk fırsaatta elinden yemek yemek için geliciiim adayaaaa:))

Son düzenleme:
bu arada fatoşumla da konustk kızlar yakında aramıza dönücek yeni bilg alcakmıs kendine, özledm onu da ya, yeni ciciler almıs göstericekmiş bakalmmm

canım sordum sadece hiç önemli değill.. keşke daha fazla yardımım olsa

kızlar günaydınlar

nilcik gelince baksana senin fissler düdüklün vitavit premiumummu, vitavit comfortmu aralarında ne fark var bunların

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…