'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

ayyy yap kuzum valla çok açım bende bu günlerdeeee:))))
kahvaltı yapıcam smdi daha yenii, 5 te gidiorm bu günde, yarn da kapanışım off bunaltı geldi artk son zmanlarmda kapanışlarla geçio burda:S

bizimkiler de öle bişeler yoktu allahtan dicem ama bizimkiler de baska noktalardan ters dustu

suan benim ailem onun ailesini pek de istemiyo

ama sevdicegimi cok sevdikleri için onemli olan cocuk deyip seslerini cıkarmıyolar.... iki aile gelip gitmio bi paylasımları yok
ama bize bu durumun verdigi bi zararda yok

bayramda seyranda bi durum oldumu telefonda konusyolar falan...

yani ne ii ne kötü, herkes onceligi bize verniş durumda... cunku iki aile içinde cocukları cok kıymetli,

sizde de durum buysa cekinme, belki istedigin gibi sıcak ve buyuk bi aile olamazsınız ama erkek arkadasını severlerse bazı seylere ses cıkarmıcaklardır

en son attıüım msj dan sonra mutfakta tiremusumu yaptım muhalebm soğusun beklemedeyim

canım yok koca aile olcaz ayırmazlar o konuda hiç knşlmyo kardeşim dediki insanlık önemli ki benm sevdğm benden iyidir onu yetştrnler çok iyilermş sevglm hep rüyasnda benm kötü dvrndğmı göryo ailesi benm ailemden farklı ve sesiz ama annemin kendi kardeşleryle siyasi farkı olsa bile çok iyilerdir o yüzden anlayışlı olucaklardırf ki annemn amacı herkesn gelip gitmesi

farklı çok komşmz var annem kimseyi yermyo sevglmn ailesnde yermez die dşnyorm herhalde öle olur iyilikte budur demi

öyle canım tabi sonucta kimse aynı seyi dusunmek zorunda degil önemli olan karsı tarafın kibar ve ii insanlar olması, o da varsa zaten sorun yok

yaaa bende tiramisu yapıcam giiizz canım feci tatlı istiodu dunden beri bak aklıma getirdin ama yiyebilirmiyim onu bilmiyorum işte, saat 3 te dişciye gidicem nası donerim hiç bilmiyorum umarım canım cok yanmaz :18:

gel bize ben yaptım hemencecik bide kısır yapcaktım ama kendime sabah kalktğmdan beri yüklendim pes ediyorum

umarım dişcaızın iyi olur geldiğinde yaz emi canım

gel bize ben yaptım hemencecik bide kısır yapcaktım ama kendime sabah kalktğmdan beri yüklendim pes ediyorum

umarım dişcaızın iyi olur geldiğinde yaz emi canım

ay giiz valla agzım sulandı heee tüh tam da günü

afiyet olsun balım yerime de yeee

inşallah canımmm

umarım geri dondugumde yemek yiyebilcek durumda olurum

linens katalog göndrmiş bana kızlar, baktm ama bi kaç tane yeni model eklemişler öle çok fazla beğenemedm:S
abartısız gelnlk yatak örtüleri vardı almayı düşünenler değerlendirebilir bence.. sanırm indrmle girerse yataştan o yeşil takımı alıcam çok hoş yaaa, hiç de yeşilli bi nevresm almamıstm zaten

ben geldiimmm kızceleriiimmmm kurstaan uykusuzluktan ölebiliriiiiiim

bende bakınıorm cnm öle yaptıgm bişi yok,
arzuya göre sitesine baksana orda çok orjinal seyler oluo beğenicen bişiler çıkar belki
balımmmm cok cicik yemekler varmıs burda yaa sebzeli tavuk sarma yapıcaam, yanına püre barbunyada yapıcam bide yaglama yapıcam ustuste lahmacun gıbı dusunun ole bişi sarımsaklı yogurtla servıs edılıyooo, bugunden asurede yapıcam bişi daha yapcaktım ay unuttum bak yeter dimi yaaa kızlar aklınıza bişi gelıomu başkaaa

kuzum yeter öldürceksn çocuu:)) tatlı olarak bişi yapmamıssın ama hiç, hindistan cevizli çikolatalı toplardan yap ben çok sevrmmmm
o site mikemmell yaa bi sürü tarif aldm ordan en çok da seker hamurundan pastalara bayılıormmmmmm

Son düzenleme:

yaa asureyı dusundum tatlı olarak ama yapımmı ektradan bişii dahaaa :26: sevgilicik pek cıkolatalı tatlı sevmiyo ama daha gecenlerde beraber yapalım demişti dr. oetkerin çikölata toplarını ay bılemedım sımdı annanemde dıyo ordu doyurcan

pastaaaamm enişte cok sanslı masallah yaa ben cok beceriksizim zavallı sevgilim uzuluyorum ona

dişciyi bulamadım haftaya kaldı 4 e kadar ordaymıs ben 5.30 diye biliodum, kısmet :26: agrısı acısı yok allahtan ama bi hafta daha dişçi stresi cekicem :18:

gizem tatlım nasılsınn?? ya ben bugün gittim mennana paris serisi için peşin 2200 taksitlide 2590 dedi. art serisi içinde peşin 1000 taksitle 1250 dedi.. diğerinden yokmuş ama getirtiriz dedi. 10 taksit yapıyolarmış kredi kartınada bankaya göre taksit sayısnı arttırırız dedi.. berfine mesaj attım ama fiyatlar pahalıymış sanırım.. bende önceden bilmediğim için bu civardır sandım.. eğer almayı düşünürseniz sıkı pazarlık yaparız.. bu fatihteki falanda aynı mağazalarmış.. bugün sahibiyle tanıştım gittiğimde işte yinede pazarlık yaparız dediler.. pek yardımcı olamadım tatlım kusuruma bakmayın. :26::26: aklımada gelmedi hiç önceden bi fiyat araştırması yapıp gitmek

canım ya çok saol valla gidip öğrendiğin için parisi almak çok istiyorum içimde kalcağına vitrinimde mutfağımda dursun derim ama o paraya muhtaç olanlarıda düşünüyorum gözüm dönerse alırım ama o parayla çeyiz düzen insanlar var bening yada art yada başka sade model sana teşekür ederim

bu arada çeyiz eşyaları nasıl güzel şeler varmı mennan çeyiz büyükmüdür gördüklerini anlat bize gülden ayyy haber spikeri gibi oldum

tam olarak kaç kişilerlerdi gülden bizimle sıcak bağlantı kurabilirsinde demen lazım

slm canım hoşgeldinn bende yeni geldimm yahu size bi faydam olmadı keşke önceden bakıp gideydim ya çok kızdım kendime çok :26:

s.a canım.. olurmu canım. zahmet edip gittin okdar... çok saol walla.. mutluu ettn bizi.d

evet canım biraz pahalı ama cidden çok güzelmişşş.. annemede bahsettim dedim keşke ben acele etmeseydim onlarada bakardık tatlım çok büyük bi yer değil dekoratif ürünler var yatak örtüleri havlular herşeyden biraz biraz var.. ya mennan işin açığı gebzenin en pahalı mağazalarındandır.. hani piyasada 75 lira olan ürün orda 100 lira falandır.. ama istanbuldaki mağazalarında nasıl bilmiyorum.. gerçekten şık güzel şeyler var ama herşeyden biraz biraz olduğu için çok fazla çeşit yok benim gözlemlediğim kadarıyla.. ben çok pahalı olduğunu bildiğimden pek girmiyorum oraya bişi görürüm aklımda kalır alamamm diye eğer buralara gelirseniz beraber gezeriz

tam olarak kaç kişilerlerdi gülden bizimle sıcak bağlantı kurabilirsinde demen lazım

s.a canım.. olurmu canım. zahmet edip gittin okdar... çok saol walla.. mutluu ettn bizi.d

ne zahmeti aşk olsunn beğendiğiniz başka şeyler olursa ben buralardaki çeyizcileri talan ederim sizler için büyük zevkle

menan, tünaydın ve orhan ithalatı araştırıp eminönü piyasasını altüst edip fiyat farklarını göz önünde bulundurup birşeyler alabiliceğimi umud ediyorum bude ekonomist bir yaklaşım

saolasın canım bizim burda çeyizci yok o yüzden bu çeyizciyi bilmem iyi oldu bir koşu gebzeye geliriz biz sana haber ederiz olay yeri incelemeye gelcem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…