öpüldün canımm
o işte malesef öle devam ediyo gizoşum
benim annem hep öleydi, daha ben kucukken derdiki inşallah seni alcak olan cocugun ailesi olmaz, bitek kendisi olsun millet de anneme gulerdi e bu cocuk agaç kovugundan mı cıkıcak diye
nitekim annemin istedigi olmadı haliyle, gayet ailesi akrabası herseyi olan biri oldu...
şimdide keşke o olsaydı bak cocugu hakketen cok seviyorum o benim oglum ama su annesi olmasaydı keske, diyo
aynı seyi yarın obur gun senin icinde solerler niye bole yapıosun diyorum... senin kaynanan da kaynana gibi olmasaydı dio
onun kararını bile kendi veriyo yanibakalım o da yarın bi gun oglan evlendircek, gorucem onu da
gerci bi yonden haklılar... o da cok korumacı olmalarından gelio galiba, ben annemde onu seziyorum, o tarafa kayarım, onun lafını dinlemem, dominantlıgından biseyler kaybeder diye korkuyor olabilir
bide evin tek kızıyım haliyle bana cok duskun... gerci anneme ne kdr kızsam da buyudukce eskiden onda sevmedigim seyleri kendiminde yapmaya basladıgını goruyorum
bazen bende mi annem gibi olcam ilerde diorum
çağlacığım malesef ben annemede kızdığım her özelliğe yavaş yavaş sahip oluyorum herşeyi geçtim onun yörünge etkisinden çıkcam yönetimi olamıcak diye üzülüyor eminim çünkü hep kararları babamla ikisi vermiş kimseyi karıştırmamış karşı tarafın ailesine söz hakkı verir ama yönetici kimliğini taşır die korkuyorum bana der ki babanın ailesini babanının onları sevip saymasından çok sevdim sende çok sev diyor ama başına gelince ne yapcak arkadaşlarının yanında kızımın nazı bana ilerde kaynanasının eteğinin dibinden ayrılmaz bizimki ellerini sıcak sudan soğuğa vurdurtmaz bütün nazı bize ama yapsın hakkıdır diyor üzülüyor daha şimdiden umursuyor gözünde büyütüyor offf
ben bizimkilerle ne etceğmi kara kara düşünüyorum umarım ailesini sever benimkiler siyasetle ilgileniyor ki sevdiceğin ailesi başka bir siyasi görüşte bide bu var annem çok takar memleket mesellerini offf bide bu var yaaa
pembeli ve yparaklıyıda tifosinin çeyizinde görmüştüm anneme alınabilcek herşeyi gösterdim aklında tutarsa alabilir heran çünkü benimde alınacaklar lsitemde pembelinin fotosu vardı misinkide güzel ayrıca tabi
bundan sonra alacağım nevresimler he 150 tl üstü mecbur alıncak ki öle onları beğendim annem anlayış gösterip alsın dimi yaa
nilim gel birgün bize mamalar yapayım sana olurmu çok hamaratım şu günlerde
çağlacığım malesef ben annemede kızdığım her özelliğe yavaş yavaş sahip oluyorum herşeyi geçtim onun yörünge etkisinden çıkcam yönetimi olamıcak diye üzülüyor eminim çünkü hep kararları babamla ikisi vermiş kimseyi karıştırmamış karşı tarafın ailesine söz hakkı verir ama yönetici kimliğini taşır die korkuyorum bana der ki babanın ailesini babanının onları sevip saymasından çok sevdim sende çok sev diyor ama başına gelince ne yapcak arkadaşlarının yanında kızımın nazı bana ilerde kaynanasının eteğinin dibinden ayrılmaz bizimki ellerini sıcak sudan soğuğa vurdurtmaz bütün nazı bize ama yapsın hakkıdır diyor üzülüyor daha şimdiden umursuyor gözünde büyütüyor offf
ben bizimkilerle ne etceğmi kara kara düşünüyorum umarım ailesini sever benimkiler siyasetle ilgileniyor ki sevdiceğin ailesi başka bir siyasi görüşte bide bu var annem çok takar memleket mesellerini offf bide bu var yaaa
bizimkiler de öle bişeler yoktu allahtan dicem ama bizimkiler de baska noktalardan ters dustu
suan benim ailem onun ailesini pek de istemiyo
ama sevdicegimi cok sevdikleri için onemli olan cocuk deyip seslerini cıkarmıyolar.... iki aile gelip gitmio bi paylasımları yok
ama bize bu durumun verdigi bi zararda yok
bayramda seyranda bi durum oldumu telefonda konusyolar falan...
yani ne ii ne kötü, herkes onceligi bize verniş durumda... cunku iki aile içinde cocukları cok kıymetli,
sizde de durum buysa cekinme, belki istedigin gibi sıcak ve buyuk bi aile olamazsınız ama erkek arkadasını severlerse bazı seylere ses cıkarmıcaklardır
en son attıüım msj dan sonra mutfakta tiremusumu yaptım muhalebm soğusun beklemedeyim
canım yok koca aile olcaz ayırmazlar o konuda hiç knşlmyo kardeşim dediki insanlık önemli ki benm sevdğm benden iyidir onu yetştrnler çok iyilermş sevglm hep rüyasnda benm kötü dvrndğmı göryo ailesi benm ailemden farklı ve sesiz ama annemin kendi kardeşleryle siyasi farkı olsa bile çok iyilerdir o yüzden anlayışlı olucaklardırf ki annemn amacı herkesn gelip gitmesi
farklı çok komşmz var annem kimseyi yermyo sevglmn ailesnde yermez die dşnyorm herhalde öle olur iyilikte budur demi
öyle canım tabi sonucta kimse aynı seyi dusunmek zorunda degil önemli olan karsı tarafın kibar ve ii insanlar olması, o da varsa zaten sorun yok
yaaa bende tiramisu yapıcam giiizz canım feci tatlı istiodu dunden beri bak aklıma getirdinama yiyebilirmiyim onu bilmiyorum işte, saat 3 te dişciye gidicem nası donerim hiç bilmiyorum umarım canım cok yanmaz :18:
gel bize ben yaptım hemencecik bide kısır yapcaktım ama kendime sabah kalktğmdan beri yüklendim pes ediyorum
umarım dişcaızın iyi olur geldiğinde yaz emi canım
balımmmm cok cicik yemekler varmıs burda yaa sebzeli tavuk sarma yapıcaam, yanına püre barbunyada yapıcam bide yaglama yapıcam ustuste lahmacun gıbı dusunun ole bişi sarımsaklı yogurtla servıs edılıyooo, bugunden asurede yapıcam bişi daha yapcaktım ay unuttum bakbende bakınıorm cnm öle yaptıgm bişi yok,
arzuya göre sitesine baksana orda çok orjinal seyler oluo beğenicen bişiler çıkar belki
ben geldiimmm kızceleriiimmmm kurstaan uykusuzluktan ölebiliriiiiiim
balımmmm cok cicik yemekler varmıs burda yaa sebzeli tavuk sarma yapıcaam, yanına püre barbunyada yapıcam bide yaglama yapıcam ustuste lahmacun gıbı dusunun ole bişi sarımsaklı yogurtla servıs edılıyooo, bugunden asurede yapıcam bişi daha yapcaktım ay unuttum bakyeter dimi yaaa kızlar aklınıza bişi gelıomu başkaaa
kuzum yeter öldürceksn çocuu:)) tatlı olarak bişi yapmamıssın ama hiç, hindistan cevizli çikolatalı toplardan yap ben çok sevrmmmm
o site mikemmell yaa bi sürü tarif aldm ordan en çok da seker hamurundan pastalara bayılıormmmmmm
slm sevgi pıtırcıkları
gizem tatlım nasılsınn?? ya ben bugün gittim mennana paris serisi için peşin 2200 taksitlide 2590 dedi. art serisi içinde peşin 1000 taksitle 1250 dedi.. diğerinden yokmuş ama getirtiriz dedi. 10 taksit yapıyolarmış kredi kartınada bankaya göre taksit sayısnı arttırırız dedi.. berfine mesaj attım ama fiyatlar pahalıymış sanırım.. bende önceden bilmediğim için bu civardır sandım.. eğer almayı düşünürseniz sıkı pazarlık yaparız.. bu fatihteki falanda aynı mağazalarmış.. bugün sahibiyle tanıştım gittiğimde işte yinede pazarlık yaparız dediler.. pek yardımcı olamadım tatlım kusuruma bakmayın. :26::26: aklımada gelmedi hiç önceden bi fiyat araştırması yapıp gitmek
canım ya çok saol valla gidip öğrendiğin için parisi almak çok istiyorum içimde kalcağına vitrinimde mutfağımda dursun derim ama o paraya muhtaç olanlarıda düşünüyorum gözüm dönerse alırım ama o parayla çeyiz düzen insanlar var bening yada art yada başka sade model sana teşekür ederim
bu arada çeyiz eşyaları nasıl güzel şeler varmı mennan çeyiz büyükmüdür gördüklerini anlat bize güldenayyy haber spikeri gibi oldum
slm canım hoşgeldinnbende yeni geldimm yahu size bi faydam olmadı keşke önceden bakıp gideydim ya çok kızdım kendime çok :26:
canım ya çok saol valla gidip öğrendiğin için parisi almak çok istiyorum içimde kalcağına vitrinimde mutfağımda dursun derim ama o paraya muhtaç olanlarıda düşünüyorum gözüm dönerse alırım ama o parayla çeyiz düzen insanlar var bening yada art yada başka sade model sana teşekür ederim
bu arada çeyiz eşyaları nasıl güzel şeler varmı mennan çeyiz büyükmüdür gördüklerini anlat bize güldenayyy haber spikeri gibi oldum
tam olarak kaç kişilerlerdi güldenbizimle sıcak bağlantı kurabilirsinde demen lazım
s.a canım.. olurmu canım. zahmet edip gittin okdar... çok saol walla.. mutluu ettn bizi.d
evet canım biraz pahalı ama cidden çok güzelmişşş.. annemede bahsettim dedim keşke ben acele etmeseydim onlarada bakardıktatlım çok büyük bi yer değil dekoratif ürünler var yatak örtüleri havlular herşeyden biraz biraz var.. ya mennan işin açığı gebzenin en pahalı mağazalarındandır.. hani piyasada 75 lira olan ürün orda 100 lira falandır.. ama istanbuldaki mağazalarında nasıl bilmiyorum.. gerçekten şık güzel şeyler var ama herşeyden biraz biraz olduğu için çok fazla çeşit yok benim gözlemlediğim kadarıyla.. ben çok pahalı olduğunu bildiğimden pek girmiyorum oraya bişi görürüm aklımda kalır alamamm diye eğer buralara gelirseniz beraber gezeriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?