fatoş country serisini diyorsun sanırım...
çok harika bir seri gerçektenuygun sade bardak takımı bulabilirsem bende onu alabilirim...
benim favorim bridal bardak setinde o yuzden country den vazgectim
ama zest alırsam country i alabilirim.... hepsi cok guzel zor bi karar yaa
Gizoşum önceki sayfalarda paylaştıgın çaydanlıkları gördüm hepsi çok hoş bende alıcam çaydanlık daha begenemedim.
Buarada ben çaycıya karsıydım ya :) çayı sevmeyen biri olarak senin fikrin hoşuma gitti misafir falan gelirse diye bende almaya karar verdim:)
cadıcım hoşgeldin
fatoşum bak bunlar country serisi bende beğeniyorum ilerde 1 odamıda böyle tarz döşüyeceğim kumaş felan bulursam yastık kılıfı alcam bide koltuk pufları bile böyle olcak kısmetse toplama şeyler yapcam nine evi gibi olcak 1 odam
Eki Görüntüle 309730 Eki Görüntüle 309731 Eki Görüntüle 309732
bende çooook özledimmm gizemimmm.bilmiyorum adını bernardonun sitesinde var ama ordan bi bakıp yorum yapsana kuzucum.pasta takımını çiftlemek istiyorum cnm misafir kahvaltı takımımda o ya benim.
Çaglacım çok begendim takımı tam benim tarzım almam lazım evi de o tarz döşemek istiyorum
bardak takımını da dedigim gibi yapmayı düşünüyorum cnm
ben country beğeniyorum kırmızısını değil diğer renk bide senin diğer beğendiğin takım varya onun modası asla geçmez anneminde yemek takımı öyle esas istediğim düz beyaz öyle sade birşey ama şu günlerde paris antique yi çok beğeniyorum
valla annem bile 15 bardak çay içerken 2 demlik yetmiceği kanaatine vardım yengemler dayımlar teyzemleri düşünemiyorum o sebepten ötürü o semaveri kurcam salonun ortasına misafir gelince 40 kez yerimde kalkmıcam olmadı kolumun altında durur canım
fatoşum o çay pasta setinden bulursan bana söle dicem ama kalmamıştı bende çok istiyorum herkes ondan arıyor olmadı englısh homeden felan bulup alcam kızlar bu tarz görenler bana haber etsin emi
Eki Görüntüle 309734
hoşbulduk gizoşum
kızlar çeyiz hazırlıkları son sürat devam ediyor bakıyorumda
aaaaaaaa bi pasta gördümmm
bende dekorasyon tarzıma uycagı için begenmiştim ama iddialı bi seri yine de, sofrada dengeyi iyi ayarlamak lazım, aksesuarlar ve diğer parcalarla beraber
o yuzden zor geldi bana, sadeyi uydurmak daha kolay geliyo
gizemcim country nin de modası geçmez... klasik bi model o da gayet ama dedigim gibi onda butunluk olusturmak biraz zor olabilir, country nin grisi nispeten daha kolay uydurmak... tam bir ingiliz porseleni modeli country serisi
ben de begendigim takımı modası gecmez diye özel olarak sectim zaten, paris harika bi model ama bir klasik değil, yuvarlak olmayısı nedeniiyle en basta, ama o modelle de harikulade şık sofralar kurarsınen çok hangisi siniyosa içine tercihini o yönde kullanman en mantıklısı zaten
açıkçası paristende çok anne tarzı dediğim sade model resmen düz beyazlara vurgunum kütahyadada bakmıştım onca porselenden en sadeleri beğeniyordum ve yuvarlak hatta alcaktık annemle ama parisi beğeniyorum şu günlerde evim belli olursa 2 takım bile alabilirim
arkadaşıma wavesi aldırdım mesela bunlar sade olanlar
Eki Görüntüle 309739 Eki Görüntüle 309740 Eki Görüntüle 309741 Eki Görüntüle 309742
hastayım biraz pastam senden nbr
açıkçası paristende çok anne tarzı dediğim sade model resmen düz beyazlara vurgunum kütahyadada bakmıştım onca porselenden en sadeleri beğeniyordum ve yuvarlak hatta alcaktık annemle ama parisi beğeniyorum şu günlerde evim belli olursa 2 takım bile alabilirim
arkadaşıma wavesi aldırdım mesela bunlar sade olanlar
Eki Görüntüle 309739 Eki Görüntüle 309740 Eki Görüntüle 309741 Eki Görüntüle 309742
geçmiş olsunn pastammm ben de nolsun işte yoruluyorum ve askımı ozluyorum
porselende sadelik her zaman avantaj canım... modası gecmez, kombini kolaydır vs...
iki takım alabilceksen iyi tabi içinde kalmaz.. istersen bekle biraz daha evin belli olunca al, benim evim belli ama ben bile hala kararsızlık ve gelgit yasıyorum
iki takım da almam cunku o kdr misafir agırlayacak bi tip olmıcam... cok da gerek yok benim için ama sen gelenim gidenim cok olur diosan ole de yapabilirsin
bunlarda güzelmiş gizim okadar çok porselen baktımki bugun kafam döndü ama country modeline vuruldum:) alıcam birde çatal bıçak takımını nerden alacaksın cnm?
herkese iyi geceler kızlar...
duş alıp yatma vakti
yarın görüşürüz...
been geldiim bebekleriiiimmgüzel bi aile yemeğii oldu size masanın futurafını çekicektim ama yağmaladılar resmeeen çekemediim parça pinçik çektim fotoları kalanlardan bide aşurenin adını değiştirdiiikk adı artık AŞKure
kuzum hoşgeldin bende geldm ama kmseler yok yine bu saatte yarn da 1 de giriorm o zmn konusuruz artkım bol bol, güzel zman geçirmene sevndm, afiyet olsn aşkureniz de:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?