'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

ben country beğeniyorum kırmızısını değil diğer renk bide senin diğer beğendiğin takım varya onun modası asla geçmez anneminde yemek takımı öyle esas istediğim düz beyaz öyle sade birşey ama şu günlerde paris antique yi çok beğeniyorum

Gizoşum önceki sayfalarda paylaştıgın çaydanlıkları gördüm hepsi çok hoş bende alıcam çaydanlık daha begenemedim.

Buarada ben çaycıya karsıydım ya :) çayı sevmeyen biri olarak senin fikrin hoşuma gitti misafir falan gelirse diye bende almaya karar verdim:)

cadıcım hoşgeldin

fatoşum bak bunlar country serisi bende beğeniyorum ilerde 1 odamıda böyle tarz döşüyeceğim kumaş felan bulursam yastık kılıfı alcam bide koltuk pufları bile böyle olcak kısmetse toplama şeyler yapcam nine evi gibi olcak 1 odam

valla annem bile 15 bardak çay içerken 2 demlik yetmiceği kanaatine vardım yengemler dayımlar teyzemleri düşünemiyorum o sebepten ötürü o semaveri kurcam salonun ortasına misafir gelince 40 kez yerimde kalkmıcam olmadı kolumun altında durur canım

fatoşum o çay pasta setinden bulursan bana söle dicem ama kalmamıştı bende çok istiyorum herkes ondan arıyor olmadı englısh homeden felan bulup alcam kızlar bu tarz görenler bana haber etsin emi

bende dekorasyon tarzıma uycagı için begenmiştim ama iddialı bi seri yine de, sofrada dengeyi iyi ayarlamak lazım, aksesuarlar ve diğer parcalarla beraber

o yuzden zor geldi bana, sadeyi uydurmak daha kolay geliyo

gizemcim country nin de modası geçmez... klasik bi model o da gayet ama dedigim gibi onda butunluk olusturmak biraz zor olabilir, country nin grisi nispeten daha kolay uydurmak... tam bir ingiliz porseleni modeli country serisi

ben de begendigim takımı modası gecmez diye özel olarak sectim zaten, paris harika bi model ama bir klasik değil, yuvarlak olmayısı nedeniiyle en basta, ama o modelle de harikulade şık sofralar kurarsın en çok hangisi siniyosa içine tercihini o yönde kullanman en mantıklısı zaten

aynen çok mantıklı geldi banada fikrin ben de öle yapıcam

bernardodakiler gelir dedi numaramı bıraktım gelince arıcaklar beni

açıkçası paristende çok anne tarzı dediğim sade model resmen düz beyazlara vurgunum kütahyadada bakmıştım onca porselenden en sadeleri beğeniyordum ve yuvarlak hatta alcaktık annemle ama parisi beğeniyorum şu günlerde evim belli olursa 2 takım bile alabilirim

arkadaşıma wavesi aldırdım mesela bunlar sade olanlar

bunlarda güzelmiş gizim okadar çok porselen baktımki bugun kafam döndü ama country modeline vuruldum:) alıcam birde çatal bıçak takımını nerden alacaksın cnm?

hastayım biraz pastam senden nbr

geçmiş olsunn pastammm ben de nolsun işte yoruluyorum ve askımı ozluyorum

porselende sadelik her zaman avantaj canım... modası gecmez, kombini kolaydır vs...

iki takım alabilceksen iyi tabi içinde kalmaz.. istersen bekle biraz daha evin belli olunca al, benim evim belli ama ben bile hala kararsızlık ve gelgit yasıyorum

iki takım da almam cunku o kdr misafir agırlayacak bi tip olmıcam... cok da gerek yok benim için ama sen gelenim gidenim cok olur diosan ole de yapabilirsin

canım 2 takım düşündüm evet ama sonra saçma geldi ben hiçbirşey sığdıramam ama kek pasta setim beyaz olabilir bide bir blogda görmüştüm sade kabartamlı şık bir porseleni vardı kadının o kadar çok sofra kombine etmişti ki spor bile yapmıştı yok artık demiştim bulursam paylaşırım

aslında gelenim gidenim annem yüzünden çok olur gibi bizim eve misafir çok gelir aynı anda 17 kişi ağırlıyoruz bahçedeki çardağımızda adadan taşınırsam ki taşınırım adaya geçemeyen bana gelcek zaten öyle gözüküyor uzaklarada gidebiliriz inşallahta gideriz

bunlarda güzelmiş gizim okadar çok porselen baktımki bugun kafam döndü ama country modeline vuruldum:) alıcam birde çatal bıçak takımını nerden alacaksın cnm?

jumbodan set alırsam setin içinden seçicem hisarda nova mercury miami bunları beğeniyorum bide milano tıtanıum belki 2 set alırsam biri tıtanıum olur düşünce aşamasındayım annemin 2 seti var çkb

herkese iyi geceler kızlar...

duş alıp yatma vakti

yarın görüşürüz...

iyi geceler canım üşütmeyesin akşam akşam saçını kurut emi

Son düzenleme:
been geldiim bebekleriiiimm güzel bi aile yemeğii oldu size masanın futurafını çekicektim ama yağmaladılar resmeeen çekemediim parça pinçik çektim fotoları kalanlardan bide aşurenin adını değiştirdiiikk adı artık AŞKure

Son düzenleme:

kuzum hoşgeldin bende geldm ama kmseler yok yine bu saatte yarn da 1 de giriorm o zmn konusuruz artkım bol bol, güzel zman geçirmene sevndm, afiyet olsn aşkureniz de:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…