'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

evet tatlım kremsi beya oluyolar bone china lar ince porselendir ve kemik tozundan yapıldığı için tam beyaz olmuyolar canım

kızlar sizlere bir soru yeni yıla girerken kırmızı çamaşır giyen var mı aranızda?? Sizce neden kırmızı giyilir?

ay güldürdün beni sabah sabah Rabbim de seni güldürsünn.. hiç düşünmedm dikkatte etmedim bu sorudan sonra kesin dikkat edicem yılbaşında ne renk giydiğime

kırmızı çamasırdan nefret ederm zira hiç yokkkk:)))
giyenler neden giyer onu da bilmem

ay güldürdün beni sabah sabah Rabbim de seni güldürsünn.. hiç düşünmedm dikkatte etmedim bu sorudan sonra kesin dikkat edicem yılbaşında ne renk giydiğime

ya canm yaa öle deme başlamıştı dün aşkımla avm deydik bot aldı kendine kasada kalpli içinde kırmızı kutu camasır yahu ayıpp
yani gerçekten neden kırmızıdır merak ederim ne işe yarar o gece giymek die
birde sormaz sormazz benimki demezmi aşkım bişi sorcam sor canm ya neden kırmızı giyiyorlar ya nebiliyim utandım sus ya dedım ne utanıyorsun sanki ne dedim diyor
oda hep merak edermiş yılbasına 1 ay kala hep onlar diyor her tarafta bende nebiliyim ben bilmem de giymem de dedim
ama her an giyebilirim neye yarıyorsa:76::76:

amiin canm sağol hep gülelim

Son düzenleme:
atakana boxer aldm ilk yeniyıl hediyemdi, kırmızı ve üstünde noel babanın kucana oturan bi striptizci vardı baskı olarak da çok beğenmişti:))
hiç utanmam yani ben nedense espri sonuçta, giyiomu die de sormadm, hediye o giymek zorunda:)) dur ben onu bi soruym:d

Son düzenleme:

ben alamam yaa utanırım evde ailesi yıkıcak sonra kendi kendine bunca yıl almamıs anlarlar alamam kii:s
ama şimdi olsa alır veririrm çekinirim ama eskisi gibi utanmam ama ailesi işte yaa engel

selam nil hatun
geçen eski bi arkadaşım bana. yeni yılda sana kırmızı eşarp alalım dio. laf lafı açtı dioki başka bişey hediye edilirde ben söylemem utanırsın sen dio.
sonra dioki herkesin bildiği bişey.. ama birbiryle konuşulunca ayıp olur hiç anlamam.. yani biz konuşmadık die bilmiyomuyuz oluyo diodu. hak vermiştim.d

işte o benim bende var ama hani ısrarla aldıgım değildir.d pazardan annem alıyo

selam bebik.. yagmurlu bugun hava:)

ya normalde giymeye demiyorum doğal yani.. 31 aralık saat 00:00 da kırmızı giyiliyor ya neden yanı kırmızı ve ne işe yarıyor giyince?inancı nedir yani para getiriyormu yada mutluluk mu nedir bilelim ki yaparsak yapalım

ay canlarım çok hoşsunuzz güne çok gergin başlamıştım tüm negatif enerjim gitti sayenizde kızlar ben ne alsam yaaaa çok kararsızımm :26: geçen sene mont almıştım dünde gezerken yine bi mont beğendi şimdi onu alsammı diye düşündüm ama geçen yılda aynı hediye gibi ne bileyim tuhaf geldi bana akıl verin hadi

ben alamam yaa utanırım evde ailesi yıkıcak sonra kendi kendine bunca yıl almamıs anlarlar alamam kii:s
ama şimdi olsa alır veririrm çekinirim ama eskisi gibi utanmam ama ailesi işte yaa engel

valla evde ulu orta yerlerde tutma demiştm verirken ama zaten ayrı evde yaşıo sorun olmaz yani, ilerde alırsn cnm sende o zman ailesi fln olmıcak sonuçta, al istediğin gibi giydirrrr,
bebek gibi kız istediğimi giydiriorm ben ona, hatta böle omuzdan kemerler geçioya öle sort alıcam ben ona çok sempatik giysn evn içinde bana söyledm tmm dediii

valla yıllık mont sponsoru olmussun sen güldencm, ihtiyacı varsa ve beğendiyse alınabilir bence, ben 2 yıl önce bere eldiven almıstm smdi bu yıl biraz daha değiştirip yine bere ve kupa aldm bende sendenim yani

zaten evde başbaşa olsakkk ohoooooooo kime ne istedigimiz alır giydiririz yani kocam olcak ohhhh inş. :76:

işte o benim bende var ama hani ısrarla aldıgım değildir.d pazardan annem alıyo

selam bebik.. yagmurlu bugun hava:)

evet tatlııımm dün outlete geldm seni arıcaktım çıkışta uygunsan bi yerde bişiler içelim diye ama sevgilimde vardı birbirimizede girdik bi güzel arayamadım

onlarda size giyrecek ona göre giydiklerinize dikkat edin
bn gecelikte giyemem herhalde:18::18:

kızlar günaydın hediyeler konuşuluyor

gülden mont demişsin ben sevdiceğime 5 yıl hediyesi mont alcam 2 ocak bizim ama daha bakamaıdm nereden ve ne kadara alabilirim bilgisi olan varmı tarzı bile belirlemedim daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…