slm kızlarrr herkese güzel bi p.tesi diliyorummmnasılsınız bakalmmm
minnaaam beyazdır heralde bence resmlerdeki ışıktan öle kemik rengi yemek takımı görmedm ben hiç hepsi kremsi beyaz çünküm
kızlar sizlere bir soru yeni yıla girerken kırmızı çamaşır giyen var mı aranızda?? Sizce neden kırmızı giyilir?
kızlar sizlere bir soru yeni yıla girerken kırmızı çamaşır giyen var mı aranızda?? Sizce neden kırmızı giyilir?
kırmızı çamasırdan nefret edermzira hiç yokkkk:)))
giyenler neden giyer onu da bilmem
ay güldürdün beni sabah sabah Rabbim de seni güldürsünn.. hiç düşünmedm dikkatte etmedim bu sorudan sonra kesin dikkat edicem yılbaşında ne renk giydiğime
kırmızı çamasırdan nefret edermzira hiç yokkkk:)))
giyenler neden giyer onu da bilmem
günaydınn bebekk
atakana boxer aldm ilk yeniyıl hediyemdi, kırmızı ve üstünde noel babanın kucana oturan bi striptizci vardı baskı olarak da çok beğenmişti:))
hiç utanmam yani ben nedense espri sonuçta, giyiomu die de sormadm, hediye o giymek zorunda:)) dur ben onu bi soruym:d
atakana boxer aldm ilk yeniyıl hediyemdi, kırmızı ve üstünde noel babanın kucana oturan bi striptizci vardı baskı olarak da çok beğenmişti:))
hiç utanmam yani ben nedense espri sonuçta, giyiomu die de sormadm, hediye o giymek zorunda:)) dur ben onu bi soruym:d
işte o benim bende var ama hani ısrarla aldıgım değildir.d pazardan annem alıyo
selam bebik.. yagmurlu bugun hava:)
ben alamam yaa utanırım evde ailesi yıkıcak sonra kendi kendine bunca yıl almamıs anlarlar alamam kii:s
ama şimdi olsa alır veririrm çekinirim ama eskisi gibi utanmamama ailesi işte yaa engel
valla yıllık mont sponsoru olmussun sen güldencm, ihtiyacı varsa ve beğendiyse alınabilir bence, ben 2 yıl önce bere eldiven almıstm smdi bu yıl biraz daha değiştirip yine bere ve kupa aldm
ay canlarım çok hoşsunuzzgüne çok gergin başlamıştım tüm negatif enerjim gitti sayenizde kızlar ben ne alsam yaaaa çok kararsızımm :26: geçen sene mont almıştım dünde gezerken yine bi mont beğendi şimdi onu alsammı diye düşündüm ama geçen yılda aynı hediye gibi ne bileyim tuhaf geldi bana akıl verin hadi
valla evde ulu orta yerlerde tutma demiştm verirken ama zaten ayrı evde yaşıo sorun olmaz yani, ilerde alırsn cnm sende o zman ailesi fln olmıcak sonuçta, al istediğin gibi giydirrrr,
bebek gibi kız istediğimi giydiriorm ben ona, hatta böle omuzdan kemerler geçioya öle sort alıcam ben ona çok sempatik giysn evn içinde banasöyledm tmm dediii
işte o benim bende var ama hani ısrarla aldıgım değildir.d pazardan annem alıyo
selam bebik.. yagmurlu bugun hava:)
onlarda size giyrecekona göre giydiklerinize dikkat edin
bn gecelikte giyemem herhalde:18::18:
onlarda size giyrecekona göre giydiklerinize dikkat edin
bn gecelikte giyemem herhalde:18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?